PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolandiricilik(herkez mutlaka okusun)

minislc
25-06-2013, 10:42
merhabalar ben ataşehirde istanbul otomotivin sahibiyim bazı kansızlar ataşehirde sahte istanbul auto diye biryer açmış sizden arabanızı gelin müşterim var gibi bahanelerle çağırırsa sakın arabayı goturmeyın birçok kişi mağdur oldu bilginize

sahibindende ilanınıza bakıyolar sizin nabzınıza göre hareket ediyolar saf oldugunuzu anlarsa hemen arabaya müşterim var diye çağırıyolar eğer uyanıksanız çek senet v.s v.s gibi bahanelerle ikna etmeye çalışıyolar satışı aldıktan sonra herkez kayıp. böyle bir çok telefon geldi bir çok kişinin arabası gitti

MehmetCanA.
25-06-2013, 10:51
Tam olarak anlıyamadım, sizin adınızı kullanarak mı yapıyorlar bu işi? Bir de çağırdıktan sonra arabayı mı gasp ediyorlar?

Biraz daha detaylı yazabilirseniz daha iyi olur.

63owen63
25-06-2013, 10:52
Nasıl magdur ediyorlar peki ?

minislc
25-06-2013, 10:54
adımızı kullanmıyorlar ama adamların sitesi olmadığı için herkez bizi arıyor. müşterim var diye çağırıyolar bir filmler çevirip noter satışını yapmak istiyorlar

mmustu
25-06-2013, 10:54
şimdi senin iş yerin İstanbul otomotiv dimi

ben gidip auto İstanbul yada İstanbul auto diye veyahutttt İstanbul otomotiv diye bir firma açamazmıyım?

bunun ticari bi sakıncası yok ki vee örneğide çok aynı isimde onlarca galeri var

minislc
25-06-2013, 10:55
galerinin adı istanbul auto internet sitesi felanda yok

minislc
25-06-2013, 10:56
anlatmak istediğimi anlamadınız herhalde satışı alıyorlar parayı vermeden yok oluyolar

mmustu
25-06-2013, 10:56
galerinin adı istanbul auto internet sitesi felanda yok

internet sitesi açmak zorundalar mı peki ?

Tunacan
25-06-2013, 10:57
Polise ihbarda bulundunuz mu?

minislc
25-06-2013, 10:59
evet ama sağolsunlar ilgilenmediler

mmustu
25-06-2013, 11:00
polis ne yapsın buna tuna :D

ortada isim benzerliği var ve bundan dolayı insanlar nette aratınca bu arkadaşa ulaşıyolar yanlışlıkla durum bu

dolandırıcılık kısmı ile zaten arkadaşta bi cevap veremiyo bişi yok ki ortada

orhan_guney
25-06-2013, 11:00
ataşehirde istanbul oto bilirim yıllardır aynı yerindedir ömer hala çalışmaya devam ediyormu sizinle ?

minislc
25-06-2013, 11:02

ortada isim benzerliği var ve bundan dolayı insanlar nette aratınca bu arkadaşa ulaşıyolar yanlışlıkla durum bu

herhalde anlamak istemiyosun sen

minislc
25-06-2013, 11:03
ataşehirde istanbul oto bilirim yıllardır aynı yerindedir ömer hala çalışmaya devam ediyormu sizinle ?

evet ömer abi bizimle çalışmaya devam ediyo

mmustu
25-06-2013, 11:04
herhalde anlamak istemiyosun sen

şu yazdıklarımın aksini yazamıyosun ki bana reis :D

adamların dükkanı İstanbul auto dimi .
ve internet siteleri falan yok
numarasını bilmeyen adam internetten aratıyor ve yanlışlıkla senin numarana ulaşıyor seni arıyolar durum bu

dolandırıcılık kısmına gelince şikayet var vs diyosun ama net bi bilgi veremiyosun şöyle yaptılar yada yapıyolar diye

sde30
25-06-2013, 11:05

Muştu sen ne kadar öküz altında buza arayan bi insan oldun ya :D

Adam sadece bu isimle bir firma insanları dolandırıyo dikkatli olun diye yazmış bu kadar basit ;)

mmustu
25-06-2013, 11:06
Muştu sen ne kadar öküz altında buza arayan bi insan oldun ya :D

Adam sadece bu isimle bir firma insanları dolandırıyo dikkatli olun diye yazmış bu kadar basit ;)

kanka ben çıkıp işin aslını astarını bilmeden nasıl derim bunlar dolandırıcı diye :)

şuna cevap versin yaa kim nasıl dolandırılmış anlatsın biliyosa

LVIII
25-06-2013, 11:08
Mustu bey yorum yapmissiniz ama uyaran arkadas burada herkese yardimci olmaya çalışıyor , o.cocuklari banada giydirmeye calisti herkes dikkat etsin uyari icin tesekkurler

63owen63
25-06-2013, 11:09
Mustu bey yorum yapmissiniz ama uyaran arkadas burada herkese yardimci olmaya çalışıyor , o.cocuklari banada giydirmeye calisti herkes dikkat etsin uyari icin tesekkurler

Haliyle nasıl yaptıklarını merak ediyor, yazın bilelim ki bilinsin ki insanlar ona göre ayagını denk alsın.

XoR
25-06-2013, 11:10
Noter'de nasıl bir dümenin döndüğünü öğrenmek istemiş Sn.Muştu sadece

mmustu

dostum forumdan bile ne üçkağıtçılar çıktı çok sorun yaşandı gördük örneklerini

ben aksini savunmuyorum bak sen bu adamlarla sorun yaşamışsın seni dikkate alırım ama diğer arkadaş net bişey söyleyemiyor ki

insanlar problem yaşamış diye bir açıklama olamaz ki ticari bi işletme sorunlar olur diye düşünürüm o zaman demi

sde30
Haliyle nasıl yaptıklarını merak ediyor, yazın bilelim ki bilinsin ki insanlar ona göre ayagını denk alsın.

Daha önce benim üyeliğimden açtığımız konuda Cemil in başına gelenleri bi çoğunuz takip ettiniz aynı şeyi yaptıklarını düşünüyorum noter satışını bi şekilde yaptırıp parayı ödemeden uzayıp gidiyorlar besbelli. Ciddi derecede dikkatli olmak lazım artık

LVIII
25-06-2013, 11:11
Para odemeden cakma bir senetle araba almaya calisiyorlar bu seneti alin satistan sonra da parayi veririz hesabi sonra arazi yerleride atasehir shell'in oraya cok yakin hatta konuyu acan arkadasin galerisine de baya yakin istanbul auto emlak diye geçiyor

sde30
25-06-2013, 11:13
Para odemeden cakma bir senetle araba almaya calisiyorlar bu seneti alin satistan sonra da parayi veririz hesabi sonra arazi yerleride atasehir shell'in oraya cok yakin hatta konuyu acan arkadasin galerisine de baya yakin istanbul auto emlak diye geçiyor

Şu bilgileri derleyip toplayıp ilk mesaja yazsaydı arkadaş hiç sorun olmayacaktı en azından şimdi editlesin de bari konuya girenler olup biteni rahatça anlasın

mmustu
25-06-2013, 11:13

bak işte şimdi oldu :icon_tup:

çünkü en başta 2 adet aynı ismi taşıyan rakip firmanın birbirine takılması olarak düşünürüm ben bunu açıklama olmadığından ;)

minislc
25-06-2013, 11:14
sahibindende ilanınıza bakıyolar sizin nabzınıza göre hareket ediyolar saf oldugunuzu anlarsa hemen arabaya müşterim var diye çağırıyolar eğer uyanıksanız çek senet v.s v.s gibi bahanelerle ikna etmeye çalışıyolar satışı aldıktan sonra herkez kayıp. böyle bir çok telefon geldi bir çok kişinin arabası gitti

LVIII
25-06-2013, 11:14
Hayir konuyu acan firma zaten eski ve atasehirde cogu kisinin bildigi ve esnafliklariyla cok iyi tanınan bir yer o cakallarda bi nevi bundan faydalanmaya calisiyor , 3 ay icinde 5-6 kisiyi dolandirmislardi en son

LVIII
25-06-2013, 11:16
Serefsizin adi da Ertuğrul Özdemir herkesin aklinin bi ucunda bulunsun

SONE-R
25-06-2013, 11:16
insanları bu şekilde dolandıranlara af, iyi hal vs olmadan 10-15 yıl hapis vereceksin ki, bak bir daha kimse cesaret edebiliyor mu yapmaya...

hddsheriff
25-06-2013, 11:18
bu adamların mekanı belli madem , nasıl ortadan kayboluyorlar ?

minislc
25-06-2013, 11:18
aynen adı ertuğrul özdemir bilginize

minislc
25-06-2013, 11:19
mekan belli ama hiç açık oldugunu gormedim kapıda yalandan arabalar var

63owen63
25-06-2013, 11:20
Vay arkadaşa olaya bak. Kısacık forum 2 sayfada bir sürü şey döküyor. Emniyet bu olayla hala ilgilenmiyor mu ??? Yuh.

LVIII
25-06-2013, 11:21
Siz sahisa ulasmaya calisiyorsaniz bende var cep numarasi verebilirim

Tunç
25-06-2013, 11:22
hala bu adamlar dışarda gezebiliyormu rahat rahat

muratr
25-06-2013, 11:35
hala bu adamlar dışarda gezebiliyormu rahat rahat

yasanın açıklarından ufacıcık kaçıs noktalardın yakalayıp zekice kurtarıyolar paçalarını hep şerefsizler:Deli:

DoganSuper
25-06-2013, 11:46
bu aralarda bu olaylar çıktı satış alıp para vermeden kaçanlar.

cgnozdmr
25-06-2013, 12:06
Nası bi tezgah yaptılar dolandırmaya çalıştıkları arkadaş biraz açıklayabilir mi ?

_muhaRRem
25-06-2013, 12:06
Beni aradilar hepte gec saatte ariolar tam notetin kapatacagi para transsferinin havuzda kalacagi saati seciyorlar . Arabai musterime gostericem diyolar, verirsen yersrn tabi sonra notere goturuolar satisi aliolar parada havuzdadir yarin duser sekli. Isin ozu bu mmustu usta :)

_muhaRRem
25-06-2013, 12:08
mekan belli ama hiç açık oldugunu gormedim kapıda yalandan arabalar var

Camds mermi izi var biri gwcerken atmis kesin.

mmtrıza
25-06-2013, 12:36
verdiğiniz bilgi için teşekkürler sadece galerici adı altında değil genel olarak yaygın bir dolandırıcılık bu dikkatli olmak lazım