Orijinalini görmek için tıklayınız : HTC ONE alınır mı ?
arkadaşlar htc nin yeni telefonu one marka telefon alacam ..
ne diyorsunuz arkadaşlar bana yardımcı olun bi zahmet..
alsam paramı çar çur etmiş olur muyum ?
görüşlerinizi bekliyorum..
şimdiden teşekkür ederim..
Telefonun detaylı incelemesini okudum kalite akmış resmen bence alınır ama en az 3 sene kullanılır,
Bulut Y.
25-06-2013, 11:57
Gel ben sana lumia 920 verim her turlu htcye takar :)
Gel ben sana lumia 920 verim her turlu htcye takar :)
Yok be abi akamaz :D
One guzel telefon ama biraz ara telefon gibi kaldi islemci ve gpu yuzunden :(
herkes saolsun
daha fazla bilgi bekliorum
htc one özelliklerine ve tanıtım videolarına baktım dün
bir ses var böyle bir şey görmedim. bildiklerimizden en az 3 katı.
kamera 4 megapixel ama 13 megapixellik galaxy s4 kamerası ile kafa kafaya
üstelik optik sarsıntı önleme özellikli.
iyi oldu bazılarına ders olur nitelikte, kaliteyi sadece megapixel zannedenlere..
iyi oldu bazılarına ders olur nitelikte, kaliteyi sadece megapixel zannedenlere..
Aynen öyle ilk bu ne ya dedim ellerinde kalan boardlara basmışlar telefon çıkartmışlar sandım meğerse gerçekten gerçek megapixel buymuş işe başlarsam sIII'u satıp alırım uzun yıllarda kullanırım bide su geçirmese süper olurdu.
HTC ONE SAMSUNG S4 SONY XPERİA Z 3 ünde 10 gündür baya kafa yordum en iyisi HTC ONE Görsellik sağlamlık ses kalitesi muazzam kamerası pixel oranı çok iyi aynı ölçüce XPERİA Z de öle Z nin asıl özelliği suya ve toza karşı dayanıklı tuzla suda da test ettim hd kalitesinde çekim yaptık su altında ama işte Z yi suya karşı koruyan klipsler var onlar koparsa sıkıntı olur ben temmuz sonu HTC one alıcam alırsan pişman olmazsın Nokia Lumia yada Iphone 5 ler yanında şahin doğan kalır
HTC yine yaptı yapacağını HTC One yeni çıkmasına rağmen HTC Butterfly S modelini duyurdu ben bile Galaxy S4 almayı düşünürken ibreyi bu modele çevirdim :)
yalnız türkiyede 64 GB 'lığı satılmıyor.. :(
matthardy
25-06-2013, 12:31
htc güzel cihazlar yapıyor, one'da özellik açısından iyi.
bu siteden özelliklerine bakabilirsiniz ;
HTC One - Full phone specifications (http://www.gsmarena.com/htc_one-5313.php)
ama androidi kurcalayan adamlarsanız htc pek uygun değil.
htc nin kullandığı android biraz daha kapalı.
htc ' nin coğu android telefonunun root'u yok.
olsa bile yapmak için nasadan emekli falan olmanız lazım.
sony'dede aynı dert var.
bi kere android işletim sistemi olan telefonunuz var ve kurcalamayı seviyorsanız kesinlikle pili çıkan (!) bir model olmalı.
illa yeri geliyor bugtan donuyor ve pil çıkar tak işlemi gerekiyor.
şayet ben sadece alo demem hacı bunun inciğini cincini oyarım diyorsanız kesinlikle samsung alın derim.
arkadaşlar tüm dünyada yapılan galaxy s4 vs htc one kıyaslamalarında htc one ezici üstünlük kurmuş s4 e karşı ...bunun sebebi ise birbirine çok yakın telefonlar olmasına karşın s4 kullanıcılarının dünya üzerinde belirttikleri görüş s4 ün bazı noktalarda donma yaşaması olmuş..
matthardy
25-06-2013, 12:40
s4 satışları beklenen kadar değil zaten, sırf bu yüzden note 3'ün lansmanı öne çekildi.
biraz daha bekleyin derim.
alınır ama satılmaz
çok güzel telefon
htc one kullanıyorum. muazzam bir ses kalitesi var cihazda. inanın kulaklık takılı şekilde kulak zarınızı oynatacak kadar sesi var ve en ufak bir ses kalitesi bozukluğu yok.
1 kere bile takılma kitlenme yaşamadım. aynı anda 9 adet program kullanabiliyorsunuz. kamera kalitesi cidden çok iyi. sarsıntı önleme özelliği sayesinde en iyi kareyi yakalıyorsunuz ve hiçbi şekilde aa olmadı bir daha çekelim gibi bir olay yaşamıyorsunuz. aktif akşama kadar whats app ından faceine oyununa kadar kullanıyorum ve abartısız gece 12 ye kadar pili dayanıyor. gündüz 9-10 arası şarjdan alıp gece o saatlere kadar gidiyor şarjı. alo demek için kullanılsa 2 gün net gider. 2300 mah pil var üzerinde. ben kesinlikle almanızı öneririm.
white quattro
25-06-2013, 12:49
ip4 24 aylık taahhütüm ağustosta sona eriyor
ertesi gün htc one patlatıyorum
her türlü gideri var ;)
rakibi olan s4 tasarım olarak baydı artık ses kalitesi zaten yok bence htc alınır
HTC ONE M7 [4.7 "Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (http://forum.donanimhaber.com/m_71978673/tm.htm)
burada kullanıcı yorumları var...
erhanarici18
25-06-2013, 13:25
yetkili servisinde çalışmışlığım var
kalite akan bi telefondur
kalite 10 tamir edilebikirlik 1:)
edit: bu yazdıklarım genel anlamdadır tüm htc için
sweatcaptain
25-06-2013, 13:25
Note 2 gerisi yalan...
yetkili servisinde çalışmışlığım var
kalite akan bi telefondur
kalite 10 tamir edilebikirlik 1:)
edit: bu yazdıklarım genel anlamdadır tüm htc için
:D:D
Bir kere bozuldu 8 defa servise gitti bir turlu tamir olmadi bir yerini yaptilar diger yerini bozdular. Bozulmadigi surece super telefonlar ama:)
lg optimus g pro türkiyede satış yok fakat yurt dışından getirtirebilirseniz kesinlikle tavsiye ederim..
lethaldoze
25-06-2013, 14:04
Geçen baktım bende hemen iphone 5 mi one mi diye arattım nette herkes rakipsiz ios için iphone diyor. Tek kötü yan android olarak görülüyor. Bilmiyorum ama tasarımı görüntüsü harika bi telefon.
Silence45
25-06-2013, 14:09
Geçen baktım bende hemen iphone 5 mi one mi diye arattım nette herkes rakipsiz ios için iphone diyor. Tek kötü yan android olarak görülüyor. Bilmiyorum ama tasarımı görüntüsü harika bi telefon.
Kesinlikle tercih etmememin tek nedeni.Yoksa telefon gerçekten çok güzel.Ancak bir an önce kamera vs için güncelleme gelmesi gerekiyor.Güncelleme geldikten sonra büyük ihtimalle çok daha iyi olacaktır telefon.
yine de alsam mı diye düşünmüyor değilim bende :D
google'ın kendi telefonu nexus 4 bence fiyatına göre şu anki en hızlı telefon. Ama support olayı dezavantajı :(
One s kullanıyorum bnm aşırı yoğun kullanmama rağmen gayet başarılı
darkmoon
25-06-2013, 15:03
bende one var memnunum ama iphone 5s ağustosda çıkıcak diyorlar onu beklemedeyim iyi bir şey çıkarsa 5s ona geçicem çıkmassa one dan devam..
Şuan bekledigimiz iphone 5 s anca kafa tutabilir HTC one ' a adamlar çok iyi yapmişlar
Htc yi test ettim cok iyi kvk dan birisi dediki parcasi bulunamayan tedarik ile ciddi sikintili marka.
Bozulmayacagina inaniyorsan bundan iyisi yok dedi.
Note 2 ye devam 3 cikana kadar :)
HTC çok kaliteli cihazlar üretiyor tavsiye ederim
PROMINENT
25-06-2013, 15:30
xperia z ...mutlaka bakın.
XPERİA Z hala kafa karıştırıyo su geçirmemezlil özelliği hız ekran boyutu kalite ama ses oranı çok düşük ya hani htc one daki ses xperia da olsa asla kaçırılmaz
google'ın kendi telefonu nexus 4 bence fiyatına göre şu anki en hızlı telefon. Ama support olayı dezavantajı :(
Abi ben aldim sadece 1250tlye:) ve cok memnunum
Gercekten hizli, bir kez bile takilma sorunu da yasamadim. Fiyatina gore cok memnun kaldim
güncel daha fazla bilgi için bekliyoruz :)
darkmoon
25-06-2013, 16:21
nexus çok ilginç ben one ı almadan önce baya bir araştırmışdım google ın telefonu daha doğrusu google başka markalara fason ürettiyor telefonu birinde samsunga üretti birinde lg ye birinde sanırım sonye ürettirdi. işin ilginç yanı motorolayıda satın aldı google hala başka markaların altında telefon üretiyor onuda geçdim hani google ın teli falan diyorsun ama yazılım güncelleme olayıda yok bildiğim kadarı ile yani zayıf en azından.. ama telefon özellik itibariyle on numara..
Ben iphone 5 imi satıp aldim,yaklaşık 1 aydir kullaniyorum aşırı memnunum tavsiye ederim
Ebatlari sesi hızı kamarasi ciddi anlamda basarili..
Sadece kulakligini çıkarıp müzik dinleme fırsatım olmadi onun icin yorum yapamam
Onun disindakilerde ciddi anlamda her konuda çok güzel bir telefon
5 te kötü değildi fakat günde 3 kere sarj etmekten telefonu duvara vuracak sekle gelmistim kurtuldum diyebilirim
Bütün kapılar htc one a çıkıyor diyebiliriz :D
şu an yeryüzündeki en iyi telefon. ;) (s4 almasaydım alacağım tek telefon one olurdu.)
XPERİA Z hala kafa karıştırıyo su geçirmemezlil özelliği hız ekran boyutu kalite ama ses oranı çok düşük ya hani htc one daki ses xperia da olsa asla kaçırılmaz
Sony Xperia Z, HTC One (M7), Samsung Galaxy Note 2 Ekran ve Kasa Stres Testi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=b18U4KH2C9w)
Bu videoya bi bakın derim. Kasası aşırı yumuşak heralde
HTC One'ın 64 gb'lığını satıyorlar mı? bulabilir miyiz?
şu an yeryüzündeki en iyi telefon. ;) (s4 almasaydım alacağım tek telefon one olurdu.)
Kime yahut neye göre ?
nexus çok ilginç ben one ı almadan önce baya bir araştırmışdım google ın telefonu daha doğrusu google başka markalara fason ürettiyor telefonu birinde samsunga üretti birinde lg ye birinde sanırım sonye ürettirdi. işin ilginç yanı motorolayıda satın aldı google hala başka markaların altında telefon üretiyor onuda geçdim hani google ın teli falan diyorsun ama yazılım güncelleme olayıda yok bildiğim kadarı ile yani zayıf en azından.. ama telefon özellik itibariyle on numara..
nasıl yani? google'ın telefonu olduğu için android güncellemeleri ilk bu telefona geliyor. :icon_tup:
darkmoon
25-06-2013, 19:18
nasıl yani? google'ın telefonu olduğu için android güncellemeleri ilk bu telefona geliyor. :icon_tup:
ben one ı almadan önce cep forumlarında baya bir okumuşdum güncelleme desteği varmış ama geç geliyormuş falan yazmışlardı bende one a yönelmişdim.
Kime yahut neye göre?
bana göre. :)
pc net ve chip "akıllı telefonlar" karşılaştırmalı test birincisi htc one.
Silence45
25-06-2013, 22:17
Nexus 4, google'ın telefonu olduğu için güncellemelerin hepsi ilk bu telefona çıkıyor yani söylendiği gibi yazılım sıkıntısı yok.Google ilk olarak bütün güncellemelerini kendi telefonlarına veriyor.F/P olarakta Nexus 4 bence çok iyi.
HTC'ye gelirsek şuan nette ölü piksel ve kasa açıklığı sorunlarından bahsediyorlar biraz yeni seriler temmuz başından sonra gelicekmiş her yere.Donanım olarak üst seri cihaz zaten gerek sesi, gerek kamerası diğer özellikleriyle ön planda olan bir cihaz.Sense 5 ile gayet hızlı güzel bence.Gelicek güncellemeler ile kamerası ve yazılım çok daha stabil olduktan sonra tadından yenmeyecek bir cihaz olacak.
Cihaz android telefonlar içinde bence de çok iyi ancak yazılımın içine İOS girince işler değişiyor.
Kasa alimunyum yek pare yere dusmede hassas bilginize
Turkcell bayilerinden telefonların tanıtım dergisini alabilirsiniz tüm detayları yazmışlar. Xperia Z den uzak durun ekranı sizi hayata küstürür soğuk mat renk tonları berbat duruyor.
onursumer
25-06-2013, 22:44
one x çıktığında almıştım ciddi memnun kaldım ip4 den sonra
şuan kardeşim kullanıyor ve one inceledikten sonra kesinlike htc one konuşturmuş kalitesini
s4 vs belki daha performanslı bile olabilir ama ciddi anlamda kalite farkı var aralarında
şu an fiyat performans olarak en iyi telefon nexus 4
bende HTC one , S4 , XPERIA Z arasında kalmıştım hepsini inceledim xperia aldım , şarjı biraz az gidiyor tek sıkıntısı o bence.
cabrioleter
26-06-2013, 01:18
4 megapixel değil ultrapixel diye geçiyor hocam..
ayrıca alüminyum kaliteli bir kasaya sahip, müzik konusunda ise rakipsiz. bence alınır ancak çok dikkatli olmakta fayda htc nin kimi telefonlarında kasa da ufak ayrıklık oluyor ve bu hatalı üretimlerden Türkiyeye dolmuş durumda alacağınız telefonu detaylıca inceleyin.
zaten s4 aldığıma beni pişman eden tek makine one'dır. iphone 5 falan hikaye bunların yanında bence.
bende HTC one , S4 , XPERIA Z arasında kalmıştım hepsini inceledim xperia aldım , şarjı biraz az gidiyor tek sıkıntısı o bence.
Bende aynı şekilde xperia tercih edenlerdenim ve çok memnunum telefondan, şarj konusunda ilk bikaç gün bende çok şikayetçiydim zaman düzelir diyorlarda dh de arkdaşlar, bi arkadaş bana bişey önerde dediğini yaptım ve güzel sonuç aldım size de öneririm şarj konusu için;
''telefon yeni oldugu icin,mobil sebeke ayarlarindan gorunen sebeke mod un fabrika ayarinda yani WCMDA(tercih edl)Gsm kutucunun secili kalmasindandir diye dusunuyorum.Bu ayari `yalnizca gsm` yapmanizi oneriyorum.
He bu tek basina sorunu duzeltir mi,pek sanmam ama gozle gorulur bir artisi olacaktir''
matthardy
26-06-2013, 13:43
Bende aynı şekilde xperia tercih edenlerdenim ve çok memnunum telefondan, şarj konusunda ilk bikaç gün bende çok şikayetçiydim zaman düzelir diyorlarda dh de arkdaşlar, bi arkadaş bana bişey önerde dediğini yaptım ve güzel sonuç aldım size de öneririm şarj konusu için;
''telefon yeni oldugu icin,mobil sebeke ayarlarindan gorunen sebeke mod un fabrika ayarinda yani WCMDA(tercih edl)Gsm kutucunun secili kalmasindandir diye dusunuyorum.Bu ayari `yalnizca gsm` yapmanizi oneriyorum.
He bu tek basina sorunu duzeltir mi,pek sanmam ama gozle gorulur bir artisi olacaktir''
o zaman telefon 3g şebekesine geçmez.
hep edge kalır.
oda kanser eder adamı yavaşlığından
htc dekiler megapixel degil , ultrapixel diye geciyor , htc bu konuda satıs kısmında cok sıkıntı yasamız insanlar hep 4 mp zannedip bu nasıl telefon hangi yıldayız diye söyleniyorlarmıs :D
Turkcell bayilerinden telefonların tanıtım dergisini alabilirsiniz tüm detayları yazmışlar. Xperia Z den uzak durun ekranı sizi hayata küstürür soğuk mat renk tonları berbat duruyor.
Xperia Z aldım... Ekran mat felan değil gerçekten olması gereken renkleri veriyor... Hiç bir renk vivid değil ... bu güncel led tv lerle plasma ekranları karşılaştırmak gibi... Gerçek tonları görmek istemeyenler canlı renkleri sevenler samsung dan şaşmasınlar ancak xperia nın ekranına kötü mat soluk demek doğal renkleri sevmediğinizdendir. Bu da tercih meselesi...
HTC One kullanıyorum. Uzun zaman oldu hatta, ilk geldiğinde iPhone5'ten geçiş yaptım. En ufak pişmanlığım yok. 6 yıllık iOS kullanıcısı olarak, geçmekte tereddüt etmiştim androide. Ancak htc one çok dikkatimi çekmişti, özellikleriyle filan.
Kamera konusunda s4 daha iyi olabilir ancak 4 megapiksel olduğuna aldanmayın ciddi anlamda güzel fotoğraflar çıkıyor. Örneğin dışarıda birine fotoğrafı çektireceksiniz, zoeyi açıp işinizi garantiye alabilirsiniz :D İçinden güzel olanı seçebilirsiniz. 4.2.2 ile belki kamerada biraz daha iyileştirme sağlanabilir. Karanlık ortamlarda, iphone5 ile kıyasladığımda bariz daha çok ışık alıyor. Flaş kullanmadan çekebildiğim yerde iphone5 kapkaranlık gösteriyor. Ancak ne kadar karanlıkta ışık alsa da, flaş açtığınızda odak sıkıntısı görebiliyorsunuz. Her telefonun sıkıntısı olan bir durum bu. Geceleri çekerken bazı fotoğraflarda odak sıkıntısı olabiliyor.
Birçok kişi yazmış zaten hoparlörleri ancak, ses öyle 3-4 katı denilecek kadar çok değil iphone5'e göre. Ama çok daha temiz ve net olduğu apaçık belli. Zaten ayarlar bölümünde beats on-off bölümü var, Off yapınca normal telefonlardan çıkan sesi duyuyorsunuz. On olunca amfi devreye giriyor ve ses mükemmeleşiyor.
Ayrıca kulaklık çıkışı harika. kötü iphone5 kulaklığı bile canavara dönüşebiliyor :) Beatsaudio studio kulaklığa sahibim ve masaüstü bilgisayarımda "sound blaster x-fi Xtrememusic" ses kartı var, ondan bile daha tok çıkış sağlıyor neredeyse :)
Elde duruşu ve görünümü ciddi anlamda çok iyi, gördüğüm ve kullandığım en güzel telefonlardan biri. Tavsiye ederim.
Teknik özelliklerdeki kalınlık olayını dikkate almayın. En ince telefonlardan biri, iphonedan daha ince. Arka tarafı bombeli geldiği için tam orta bölüm kalın ama elde tutuş vs. incecik telefon hissi yaratıyor.
Emre Ekrem
26-06-2013, 14:49
Alınır, ben one x kullanıyorum, one ise eşime aldık gayet güzel ve uzun bir süre kullana bilinecek bir telefon.
anlaşıldı bu telefonu alacağım.. :)
fatihtemizer
26-06-2013, 14:59
bende yaklasık bır aydır htc one kullanıyorum..uzun arastırmalar sonucu ben tercıhımı o yonde yaptım..kalite kalite kalite..karsıma bu sonuc cıktı..cok memnunum..hız ses tasarım kamera sense5 arayuz..cok basarılı..en ıyı ekrana sahip..ultra pixel kameraya sahip.diğer rakiplerinden 300 kat fazla ısık alıyor dıye bılıyorum.buda cekım kalitesını arttırmıs..beatsaudıo desteklı zatenkı ıcındekı anfı cıkısıyla ses on numara boyle bır sey gormedım dıyebılırım..
hondafit
26-06-2013, 15:02
iyi ses veriyor ama menüler çok basit kalmış siyah-kırmızı modeli alınır
ozgurluk
26-06-2013, 15:50
hiç bilmediğim bir telefondu. konuyu başından sonuna kadar okudum. htc one almaya gideceğim :D
o zaman telefon 3g şebekesine geçmez.
hep edge kalır.
oda kanser eder adamı yavaşlığından
O konuda haklısınız ama benim için çok sorun olmadı çok yavaş gelmiyor alışık olduğum için, ama en azından pil kendine gelene kadar yapılabilir
Fazla bilgi göz çıkarmaz günceli :)
O konuda haklısınız ama benim için çok sorun olmadı çok yavaş gelmiyor alışık olduğum için, ama en azından pil kendine gelene kadar yapılabilir
internet yavaş oldumu sıkıntı yapıyorum ben :) benim pil kendine gelmeye başladı yavaş yavaş 1,5 gün gitmeye başladı artık :) , ilk aldığım günlerde baya hayal kırıklığı yaşamıştım ama :)
anlaşıldı bu telefonu alacağım.. :)
Menüleri çok basit onun dışında güzel bir telefon.
Menüleri çok basit onun dışında güzel bir telefon.
ne oluyo menüsü zor olunca? uzaya mekik mi yolluyosun ayfonunla yeğen?
internet yavaş oldumu sıkıntı yapıyorum ben :) benim pil kendine gelmeye başladı yavaş yavaş 1,5 gün gitmeye başladı artık :) , ilk aldığım günlerde baya hayal kırıklığı yaşamıştım ama :)
Sizi çok iyi anlıyorum :) ilk aldığım günlerde 3gs ten geçiş yapmıştım kaç senelik telefonunun pil performansını veremedi diye yıkılmıştım :) sonra araştırdım meğerse kendine gelmesi gerekiyormuş pilin neyseki şuan benim de gayet iyi pil durumu :)
Çift Hoparlörü sayesinde ve boomsound'u sayesinde müzik dinleyen birisi iseniz oldukça memnun kalırsınız. kamera konusuna gelince ben pek memnun kalmadım diğer telefonum galaxy note1 in kamerası daha iyiydi sanki. Menü olarakta karışık fakat basite indirgenmeye çalışılmış bişey işte :)
Ekran kilidi tuşunu iphone gibi sol üste yapmasını ise hiç beğenmedim sağ taraf yan oldukça güzeldi :)
ne oluyo menüsü zor olunca? uzaya mekik mi yolluyosun ayfonunla yeğen?
Aldıktan bir süre sonra alışınca heryerine insan sıkılıyor emin ol dayı.Görsellik vs istiyorsun. 2 küsür senedir ip4 kullanıyorum aynı menülerden deli gibi sıkıldım ip2imdede aynıydı ios7 gelsin diye bekliyorum.
DoganSuper
28-06-2013, 08:44
yani sıralama şöyle bence htc one - galaxy s4 - iphone 5
yani sıralama şöyle bence htc one - galaxy s4 - iphone 5
htc one dan sonra xperia z sonra galaxy s4 sonra ıphone5 :D