Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : S14 arıyorum ama

ünalvti
25-06-2013, 13:37
Selam arkadaşlar s14 sevgisi yüzünden 5 senedir bende olan kapak açmamış 98 sedan vtec'imi sattım Kütahya'da manuel s14 vardı ilanlarda görüntüsü çok güzel araç sahibinin anlattıkları çok güzel ama gittik araba leş çıktı 3 dakika rolantide çalıştı yere yağ damlattı motordan zincir sesleri geliyor difransiyelde uğultu var bir tomar saçmalık çıktı araçtan gitmeden önce sözde 140 binde olan araç gidince ya sanırım kadranını değiştirmişler oldu herneyse o arabada öyle çıkınca ciddi moralim bozuldu sizlerden ricam etrafızda varsa 95-96 s14 satan eğer motoru gündelik kullanmaya uygun ise almayı düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim

cem_subasi
25-06-2013, 13:39
Valla bostancıda jdmworks var orda mustafa abi var forumada üye görünce yardımcı olucaktır. Nissanla baya ilgili ve s14'lerde baya bilgili birisi :)

63owen63
25-06-2013, 13:44
s14'ün durumuna üzüldüm.Kolay gelsin. Şimdilerde netten araba bakıp , gerçek halini de begenmek , netten sevgili yapıp buluşunca harbiden buymuş demekten daha zor.

sıradaki parça internetten begendigi araba farklı cıkanlara gelsin; 'Görünce sevemezsem seni'

sweatcaptain
25-06-2013, 14:30
Selcuk abide vardi (stp) ilanlardada konusu vardi bir bakin isterseniz?

sweatcaptain
25-06-2013, 14:36
www.techturkey.com/forum/otomobiller/157412-emsalsiz-200sx-s14-manuel.html burdan bulabilirsin...

orcunnn
25-06-2013, 14:50
Serkan abİmde mevcut satarmi bİlmem eger kafasindaki rakami Ödersen
tÜrkİyedekİ nadİr s14a cilardan bİrİ olabİlİrsİn motor sifir forgetlİ
nokta hata yok

ünalvti
25-06-2013, 14:52
şimdi stp nin ilanı buldum sizde göndermişsiniz teşekkür ederim telefon numarası istedim pm ile bakalım görüşürüz kendileriylede.

jdmworks ile irtibata geçmeyi düşünüyorumda açıkcası ama nasıl bir ortamdır bilmiyorum yardım edicek bi arkadaş varmı bilmiyorum varsa sizin etrafınızda tanıdığınız birileri yada ne biliyim arkadaşınızda yokturda onun arkadaşında olabileceğini düşünüyorsunuzdur facebook adresini yada telefon numarasını yollarsanız irtibata geçmek isterim

ünalvti
25-06-2013, 14:54
Serkan abİmde mevcut satarmi bİlmem eger kafasindaki rakami Ödersen
tÜrkİyedekİ nadİr s14a cilardan bİrİ olabİlİrsİn motor sifir forgetlİ
nokta hata yok

reklamları geçelim şimdi şu soruların cevaplarını bulalım :)
serkan abin kim? satıyormu satmıyormu? aklındaki rakam nedir? araba nerdedir?

matthardy
25-06-2013, 14:57
-V9kH7ECVdQ

Kahn23
25-06-2013, 14:58
Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama B.düzü Skyport'un arkasındaki açık otopark'ta bi S14 var satılıkta kırmızı renk. Sahibindende ilanı yok. O taraflara işin düşerse bak derim..

orcunnn
25-06-2013, 14:59
serkan abin kim? Satıyormu satmıyormu? Aklındaki rakam nedir? Araba nerdedir?

ya degİŞİk bİr yapisi VAR bazen kiyamiyor bİ dah anerden bulcam dİyor
bazen yeter artik aİle arabasina bİnİeyİm dİyor

sen arayip bİr konuŞursan gereklİ cvp bi bulursun
ben onun adina bİŞey sÖylemek İstemem
05418848002 serkan

ünalvti
25-06-2013, 15:02
ahaha video çok iyi olmuş :D valla etrafımdaki 10 insanın 9 u napıcan bu araba alınılırmı diyor ama yok arkadaş tutuldum bu araba sr20det çok sağlıklı bi motor değil tamam bununda farkındayım ama alabileceğim rakamlara bulduğum zaman alıcam bunun başka bi yolu yok :D

Ümraniye oturuyorum rica etsem bana bi telefon numarası alabilirmisiniz hiç bilmiyorum oraları ama olmadı metrobüse binip gelip bi bakıyım

civic@ef
25-06-2013, 15:03
Heralde bi 10 tane arabam oldu 2 tanesini internetten bakip aldim. 5-6 tane arabayi nette begendim ama gittigimde icime sinmedi almadan dondum. Gidip arabayi gormeden heycanlanmamak lazim

ünalvti
25-06-2013, 15:23
aynen öyle heycanlanmamakdan önce fazla güvenmemek lazımmış bunu anladım. Orcun kardeşim verdiğin numarayı aradım muhabbet ettik çok ilgilendi kendisi tanışmış oldu teşekkür ederim

dorukky
25-06-2013, 15:34
Sx surerken sahıbını genclestırır sanayıye gıdınce yaslandırır :D

cem_subasi
25-06-2013, 15:53
şimdi stp nin ilanı buldum sizde göndermişsiniz teşekkür ederim telefon numarası istedim pm ile bakalım görüşürüz kendileriylede.

jdmworks ile irtibata geçmeyi düşünüyorumda açıkcası ama nasıl bir ortamdır bilmiyorum yardım edicek bi arkadaş varmı bilmiyorum varsa sizin etrafınızda tanıdığınız birileri yada ne biliyim arkadaşınızda yokturda onun arkadaşında olabileceğini düşünüyorsunuzdur facebook adresini yada telefon numarasını yollarsanız irtibata geçmek isterim

Nerde oturduğunu bilmiyorum mustafa abinin burda nickini unuttum mechanix olması lazım ama yanlış olmasın diye söyleyemiyorum orda her türlü yardımcı olucaklardır.

matthardy
25-06-2013, 15:54
videoyu attım ama şevkiniz kırılmasın :)

200 sx şu yüzden pişmanlıktır ;
günümüzde çok sınırları zorlanıyor.
bana sorarsanız sağlıklı sıkıntısız binilicek bir sr20det max 300 hp olmalı,
ca18det ise 250-270 hp arasında...

gerisi bardağı ağzına kadar doldurup koşmak gibidir.dökülünce ağlanmaması gerekir.
yok ben arabayı alim 5 bar açım çatara patara uzim falan bunlar 200 sx gelmez.

artık ***** en iyisi bile 15 yaşında.
güzel bir restorasyon temiz bir motor yapılır.
max 300 hp'lik bir setup

verin yanı sabahlar olmasın..

orcunnn
25-06-2013, 16:02
aynen öyle heycanlanmamakdan önce fazla güvenmemek lazımmış bunu anladım. Orcun kardeşim verdiğin numarayı aradım muhabbet ettik çok ilgilendi kendisi tanışmış oldu teşekkür ederim

önemli degil yardımcı olabildiysek ne mutlu bana

Patisever
25-06-2013, 16:06
-V9kH7ECVdQ

bunu soylediğine bakma hala hastası dün yıne konustuk 200 sx i su an sattı ama yapılıyor ey stroker hks kit ile

MTNVTI
ya degİŞİk bİr yapisi VAR bazen kiyamiyor bİ dah anerden bulcam dİyor
bazen yeter artik aİle arabasina bİnİeyİm dİyor

sen arayip bİr konuŞursan gereklİ cvp bi bulursun
ben onun adina bİŞey sÖylemek İstemem
05418848002 serkan

Ünal aracın sahibi üye buraya :) çok aradı o arabayı almak için...anlattığına göre çok iyi yürüyor arabası...düşünürsen arar konuşurum

ünalvti
Teşekkür ediyorum Cem bakalım Mustafa abiyi bekliyelim ozaman :)

Video bile şevkimi kıramadı :D şaka bi yana beni bu arabadan geri çekmeye çalışan çok insan var ama sr20det okadarda sıkıntılı olucağına inanmıyorum bende sizin gibi düşünüyorum bar açarak güç almak kolay aynı wrx lerdeki gibi bar açıp motor kırıyorlar yapmışlar daha iyi olsun diyip aftermarket parça sokup yapıyorlar sonrada ayar tutmama sorunları gibi şeyler başlıyor diye ''düşünüyorum'' benim bu arabaya bakış açım motor kırsamda oem parçalarını bulup oem toplamak gündelik kullanmak arada bi kendimi tatmin etmesi için arkadaş itişliyi hissetmek hani gece kafam attımı çıkıp biraz yan gezip tekrar garaja sokmak bana yeter onun için oynanmamış bi araba arıyorum

Patisever
25-06-2013, 16:07
serkan abin kim? satıyormu satmıyormu? aklındaki rakam nedir? araba nerdedir?

laci s14 ise daha yenı aldı serkan arabayı

ünalvti
25-06-2013, 16:08
Ünal aracın sahibi üye buraya :) çok aradı o arabayı almak için...anlattığına göre çok iyi yürüyor arabası...düşünürsen arar konuşurum

Allah razı olsun abicim aradım tanıştım kendisiyle anlattı arabasını maşallahı var gerçeten facebookdan ekledim yardımcı olucak bana bu konularda valla aracını almak isterdim ama vtec in parasıyla alıcağım için o rakamlara çıkamıcam

MTNVTI
25-06-2013, 16:11
Allah razı olsun abicim aradım tanıştım kendisiyle anlattı arabasını maşallahı var gerçeten facebookdan ekledim yardımcı olucak bana bu konularda valla aracını almak isterdim ama vtec in parasıyla alıcağım için o rakamlara çıkamıcam

İNŞALLAH gönlüne göre bulursun...rollingleri bırakıp drift yapıcaksın artık dimi:D

ünalvti
25-06-2013, 16:18
Amin abim :) hep düz düz nereye kadar :D

GOKTAN
25-06-2013, 16:20
antalyada var arkadaşımda beyaz dolu,üye zaten görüncede yazar,***** sitede de ilanı var.

AEAlmas
25-06-2013, 16:55
200sx le ilgili bir yardim gerekirse hiç cekinmeden pm atabilirsin bütce nedir onada görede aklımızda olsun

AEAlmas
25-06-2013, 17:03
Teşekkür ediyorum Cem bakalım Mustafa abiyi bekliyelim ozaman :)

Video bile şevkimi kıramadı :D şaka bi yana beni bu arabadan geri çekmeye çalışan çok insan var ama sr20det okadarda sıkıntılı olucağına inanmıyorum bende sizin gibi düşünüyorum bar açarak güç almak kolay aynı wrx lerdeki gibi bar açıp motor kırıyorlar yapmışlar daha iyi olsun diyip aftermarket parça sokup yapıyorlar sonrada ayar tutmama sorunları gibi şeyler başlıyor diye ''düşünüyorum'' benim bu arabaya bakış açım motor kırsamda oem parçalarını bulup oem toplamak gündelik kullanmak arada bi kendimi tatmin etmesi için arkadaş itişliyi hissetmek hani gece kafam attımı çıkıp biraz yan gezip tekrar garaja sokmak bana yeter onun için oynanmamış bi araba arıyorum
adam gibi referans la yapılmış araçlar hiç sorun yaşatmaz standart bineceksen egt ne yag basıncına dikkat edeceksin motoru saglıklı sx 0.7 bar da iken komple egsoz hava filtresi ve turbo manifold la kpro lu typer kadar gider hatta gecedebilir mesela ben hem kendi sx imi hemde istanbuldan gelen berker arkadaşımızın 200sx ini garajımızda yaptık şuan ben sx imi sattim ama sx yeri ap ayridir herzaman ben 07 bov 74 200sx ve stealth bomber birde berker 200sx project diye bakarsan forum ici aramada birazda bilgi edinmiş olabilirsin
bir de o kütahyadaki sx i alabilirsin aslında fiyat düşük isteyip motor u 0 dan yaptırıpta hiç sorunsuz yıllarca binersin

STP
25-06-2013, 17:06
Telimi yolladim arayabilirsin

ykavcioglu
25-06-2013, 17:13
Ünal, Sertan abinin dediğine baktınmı, Serkan abideki arabayada bak gizliden kafalarız bir akşam :D:D:D

bu arada vteci kime sattın arkadaşa arıyozda:D

dorukky
25-06-2013, 17:20
adam gibi referans la yapılmış araçlar hiç sorun yaşatmaz standart bineceksen egt ne yag basıncına dikkat edeceksin motoru saglıklı sx 0.7 bar da iken komple egsoz hava filtresi ve turbo manifold la kpro lu typer kadar gider hatta gecedebilir mesela ben hem kendi sx imi hemde istanbuldan gelen berker arkadaşımızın 200sx ini garajımızda yaptık şuan ben sx imi sattim ama sx yeri ap ayridir herzaman ben 07 bov 74 200sx ve stealth bomber birde berker 200sx project diye bakarsan forum ici aramada birazda bilgi edinmiş olabilirsin
bir de o kütahyadaki sx i alabilirsin aslında fiyat düşük isteyip motor u 0 dan yaptırıpta hiç sorunsuz yıllarca binersin
piyasaya gore senın araba bedava gıttı be keske takas etseydım

MrtYILDIZ
25-06-2013, 17:34
Telimi yolladim arayabilirsin

Bende tam aranilan kanin sende olduğunu yazicaktim önce davrandin :)

STP
25-06-2013, 17:39
Eyw kardesim :)

AEAlmas
25-06-2013, 17:42
piyasaya gore senın araba bedava gıttı be keske takas etseydım

yok yaw 3 e 5 e bakmayız :) s13 le takas etmezdim :)

Mechanix
25-06-2013, 18:19
Ne gibi bir yardım istiyorsun ? Bu haftasonu yarışımız var , pek dükkanda değilim. Ama gelmeden ara ona göre gel konuşalım. Boş yere bekletmiyeyim seni de hem.

JDM Works- 216 577 53 69

MOzen
25-06-2013, 18:26
https://www.facebook.com/groups/261332227305626/

Grupta satan çıkabilir. Fiyat aralığınız nedir?

ünalvti
25-06-2013, 19:43
stp numaranı aldım müsait olunca aricam teşekkürler. AEAlmas s14ün yapılısı gözümü çok korkutuyor açıkcası ama bakalım kısmet yardım severliğin için teşekkür ederim. jdmworks bi gün gelip detaylı konuşmak isterim aklımda çok soru işaretleri var mOzen gruba girdim bakalım kısmet inşallah oralardan buralardan birşeyler bulabilirim anlaşılan çoğunuz s14 kullanıcısısınız bu arabaları incelerken şurasına bak yada şunu sor öyle git diyebileceğiniz şeyler varmı biraz daha temkinli araştırıyım bende