Orijinalini görmek için tıklayınız : Siz Olsanız Hangisini Tercih Ederdiniz?
Arkadaslar Hondamı Sattım Eski Gözağrım 94-96 Model Arası Opel Vectra A Kasa Almak İstiyorum.
Duydugum Kadarıyla Beyaz Gls Tutuluyor Onu Al Dediler Özellik Olarak Klima Var Sadece
Ecotech Motorlu Gt lerde ise abs airbag klima sunroof var Ama Bazilari Tavsiye Etmiyor
Siz Olsanız Hangisini Tercih Edersiniz? Gtlerde glsye nazaran kronik problem falan varmidir? Ben donanim bakimindan gt yi istiyorum ama kafami karistiranlar oldu.
Görüşleriniz Benim İcin Önemli Tesekkür Ederim Simdiden
turbo&quattro
25-06-2013, 16:40
95 model vectra A vardi vakti zamaninda. Hayatim boyunca o kadar sorunlu bir aracim olmamisti. Surekli farkli sebeplerle sanayideydim artik herkesle ahbap olmustum . Belki sorunsuz araclar bana dokuntusu denk geldi ama genel olarak hic iyi seyler dusunmuyorum vectra A icin .
Evet masraflisina denk gelirsen baya dertli ama duzgun bakimlilari konfor olarakta 10 numaradir birde 11-13bin arasi iyi secenek gibi geliyor bana
tropheus
25-06-2013, 18:23
Ecotech GT değilde SFİ GT bakmanızı tavsiye ederim.
Belirttiğin seçenekler nazarıyla (Vectra GLS-Vectra GT)
Vectra GT tercih ederdim...
mert_can 41
25-06-2013, 19:21
Bende gt yi tercih ederdim çok hoş ve çok özel araçlar benim için zaten beli bir yaştan sonra illah opeler sorun çıkarıyo çok özenilerek kullanılmadıysa bu yüzden gt alıp bari keyfini yaşardım :)
cagri-35
25-06-2013, 20:20
11 yıl boyunca kullandık 95 cd sini. Arkası farklıydı turkıyede cok az sayıda oldugu soylenmıstı satın alırken. Özellık ve donanım olarak en dolusu sayet onlardan bulabılırsenız onerırım yoksa gt mantıklı bence. Bu arada duzgun bakılmısını bulmak lazım bızımkı yetkılı bakımlı orjınal bır aractı hıc bır sorun yasamadık kaya gıbıde arabaydı.
b.ustaoglu
26-06-2013, 01:19
cd olanlar ecotech 136hp. en full olan versiyon onlar. onun dışında sfi gt çok zevkli olur diye düşünüuorum :)
ALPER-VNS
26-06-2013, 01:38
94 gls vardı hergün biyeri elimde kalırdı.. ya bi hortum patlardı ya motor kulağı kırılırdı sürekli bişey.. ama aynı zamanlarda arkadaşımda GT vardı 95 model hiç sıkıntı çıkarmadı.. kendi tecrübem GT alman yönünde ki fiyatları yakın sanırım artık birbirine donanım, güç farkı var neden azla yetinesin ki