Orijinalini görmek için tıklayınız : Amatör Yıkama İçin Şampuan ve Torpido Temizliği
Arkadaşlar merhaba,
Fırça ve süngerle amatör yıkamada kullanmak için şampuan ne önerirsiniz?
Araç beyaz renkli ve en büyük sorunumuz toz. yani aracın tozu olabildiğince tutmaması lazim. Biraz parlarsa ve rengini gösterirse de süper olur :)
iç aksam mat renkli. bunun için ne tavsiye edersiniz?
şimdiden teşekkürler
edit : sonax turuncu şampuan diyorlar ama nasıldır bilemedim.
tropheus
25-06-2013, 17:38
Şampuan olarak parlamasını istiyosanız kesinlikle meguiars ultimate wash&wax öneririm
plastik aksamlar için 303 protectant,atas plak2r olabilir.
imprezaWRC
25-06-2013, 19:13
Aradığın ürünler sana en yakın bauhaus'da yer alıyor. Amatör işi olunca sonax ya da arexons tavsiye ederim.
Şu aralar kampanyalarıda vardır elbet, özetle sonax turuncu şampuan ya da arexons konsantre, ile arexons matt effect torpido sütünü tavsiye ederim.
İbrahim33
25-06-2013, 23:12
Sonax turuncu konsantreden tavsiye ederim bende.ayrıca yıkama sonrası sonax hızlı cila , boyanın parlaklık işini görür.herhangi bir torpido sütüde işini görür.
bora1311
25-06-2013, 23:37
sonax turuncu konsantre şampuan rahatlıkla işinizi görür...
meguiars nxt car wash mor renkli.Cila atmış gibi parlatıyor arabayı.Arabamın bagajında durur yıkama eldiveni ile beraber.Yıkamıcada da bunları kullandırtıyorum.
hakansonmez
11-07-2013, 03:22
Abi ben torpido için arexons Torpido Bakım ve Temizleme Sütü kullanıyorum güzel sonuç veriyor.
painkller
11-07-2013, 12:40
sonax turuncuya bendende +1 1 seneyi geçti cilam bitti şampuan bitmedi hepte onla yıkarım, bir kapak koyuyorum bir kova suya yıkanınca çok güzel parlıyor, kokusuda çok hoşuma gidiyor :)
Bendede mor meguiars var gayet guzel. Yikamaci bile sampuan iyiymis diyor.ic aksam icin protechtant aldim oda guzel
Şampuan olarak Turtle wax zip wash şampuan
Torpido için Atas plak2
meguiars nxt car wash ve iç kısımlar içinde plak2 işinizi görür hemde parlak ve mat olarak isteginize göre ayarlayabilirsiniz :)
Risendark
12-07-2013, 18:06
Sonax turuncu şampuan bence en ideali ben kullanıyorum çok memnunum...