Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyüleyici S Serisi lansmanı

CaNeR44
26-06-2013, 00:06
1yCansxY8pg#at=94
HD izlemekte fayda var :)

2014 Mercedes S Class world debut - long version - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1yCansxY8pg#at=94)

orhan_guney
26-06-2013, 00:39
yıldız olmak farklıdır adamlar yerdekı suyu bile temizlemişler :)

ümitech
26-06-2013, 00:56
No comment valla billa no comment :)

Met
26-06-2013, 01:10
Farlara bittim, ama direksiyonu beğenmedim :D

Gry
26-06-2013, 10:22
o ince telli jantları takmasalarmış daha iyiymiş..

burkaykalyon
26-06-2013, 10:33
Abi benim gibi fanatik BMW'ci adamı zorla yıldızcı yaptıracaksınız. :D

Şaka bir yana bu nasıl bir asalettir. Nasıl bir kalitedir. Son yıllarda Mercedes'in yaptığı bütün araçları çok beğeniyorum. Bence BMW'nin önüne geçti artık. He BMW'de 7 serisini ütopik bir şey yaparsa o zaman fikrim değişir. :D

mtahakorkmaz
26-06-2013, 10:42
süper duruyor bu araç ya

volume81
26-06-2013, 10:44
arkasını beğenmeyen tek benmiyim ? maybach'a benzemiş

ama önden ve yandan hatlar çok iyi ama bi 7 serisi değil bu ara BMW 4 serisi ile felan fena gidiyor merco'nun yakalaması lazım

dieseland
26-06-2013, 11:50
bmw gözümdeki imajı kalitesi cok düştü nerde o 2000-2004 arası m'ler. mercedesten şaşmam adamlar harbi kalite

HaKo
26-06-2013, 11:52
Abi benim gibi fanatik BMW'ci adamı zorla yıldızcı yaptıracaksınız. :D

Şaka bir yana bu nasıl bir asalettir. Nasıl bir kalitedir. Son yıllarda Mercedes'in yaptığı bütün araçları çok beğeniyorum. Bence BMW'nin önüne geçti artık. He BMW'de 7 serisini ütopik bir şey yaparsa o zaman fikrim değişir. :D

Bmw ne zaman mercedes in önüne geçti ? :)

VtecDream
26-06-2013, 12:05
BMW asla mercedesin kalitesini yakalayamaz kanımca :)

burkaykalyon
26-06-2013, 12:07
Bmw ne zaman mercedes in önüne geçti ? :)

O da tartışılır tabi ama fanatik BMW hayranlığımdan dolayı ben hep önde görmüşte olabilirim :) Şu bir gerçek ama Mercedes sağlam fark attı :D

MiaMi
26-06-2013, 12:16
Şimdi çıkıp gidin borusana bir 3 serisini inceleyin bakalitlerine kadar , sonra gidip birde c-class inceleyin başka birşeye gerek kalmaz, Bmw gezegense Yıldız galaksidir :) , heleki eskiden m serilerini performans olarak beğeniyordum ama turbolar girdi devreye artık oda el değiştirdi.

volume81
26-06-2013, 12:25
///M'lerin turboya geçmesi tamamen zorunlulukdan emisyon değerleri vs ki bence iyide oldu

M6 GTR ile yürüyebilen bir araç keza M5 birçok SS'den daha hızlı :)

F30 bence tasarım olarak vs C'den her zaman için çok çok daha iyi :) BMW yeni 4 serisi ile noktayı koyacak gibi ama merco'nun daha fazla şey yapması lazım bence :)

MiaMi
26-06-2013, 12:28
///M'lerin turboya geçmesi tamamen zorunlulukdan emisyon değerleri vs ki bence iyide oldu

F30 bence tasarım olarak vs C'den her zaman için çok çok daha iyi :) BMW yeni 4 serisi ile noktayı koyacak gibi ama merco'nun daha fazla şey yapması lazım bence :)

Tasarım araba sattırır , kalite konfor kazandırırır dermişim , şaka bi yana ciddi olarak bmw bir opel veya orta sınıf başka bir araçmış gibi yapmış 3 sersini yavan kalmış içi , C de ise kaliteyi hissediyorsun.

MOzen
26-06-2013, 12:29
Bu S Class'ın bir tane çirkin kasası olmazmı.

Adamların bütün S kasaları harika.

Tunç
26-06-2013, 12:39
mercedesi tartışmak çok anlamsız bence :) benim gözümde bmw rakip olarak audi yi baz alsın artık

bason
26-06-2013, 12:39

Ahmet bence ibaresi koysan bile sonuçta görsellerden bahsediyorsun. Çok değişken bir konu. Her ne kadar birbirlerine rakip olsalar da özelleştikleri alanlar farklı. Mercedes lüks ve konforun simgesi, BMW ise sportiflik ile kaliteyi birleştiriyor daha çok. Son yıllarda birbirlerine yaklaştı 2 firma BMW f10 ile Mercedes in alanına ortak olmaya çalışırken, Mercedes de amg modelleri ile m lere yaklaşmaya çalışıyor.

volume81
26-06-2013, 12:50
aynen rıza merceces istediği kadar hızlı araç yapsın içine bindiğin zaman hissiyat yok AMG'ye bile binsem o hissi yaşatmıyor 110-120 sabit gideyim havasında oluyorum hep emekli insan gibi ruh halim değişiyor :D

S serisini bence işin içine dahil etmemek lazım sonuçda mercedes'in yıllardan beri gelen amiral gemisi ki vizyonlarına uygun araç yapmaya çalışıyorlar hiç bir zaman S serisinde maliyeti veya başka bişeyi düşünmediler

BMW'de de keza öyle m serilerinde hiç bir zaman bişeylerden kaçınmadılar sıralı 4'de bir başladı e30 ile sıralı 6 oldu sonra V8 oldu baktı işin içinden çıkamıyor atmoda güç almak zor rakiplerde hızlanınca gitti turbo motor yapmaya başladı

Bmw ve mercedes'in kesiştiği tek nokta 3 vs C serisi :D biri M yapıyor diğeri AMG yapıyor biri çok kaliteli yaparken diğeri tasarım ve mühendislik konuşturuyor ama orta segment'de bmw'den önde değil

bason
26-06-2013, 12:57
Satışlara göre önde olmak farklı, sonuçta hitap ettikleri kitleler aynı fiyat aralığında ancak araçların tarzları biraz farklı... 3 serisinin sürüşünü c serisinde, c serisinde ki konforu da 3 serisinde bulamazsın... Yalnız şunu da belirtmek gerek C63 amg iyi makine testlerden edindiğim gözleme dayanarak söylüyorum. M3 gibi dengeli değil ancak zevkli alet... Güçlü konforlu sedan mantığından uzak biraz hatta baya sert bir makine olduğunu söylüyorlar... Tek eksisi motordan kaynaklanan önde ki fazla ağırlık...

MiaMi
26-06-2013, 13:11
aynen rıza merceces istediği kadar hızlı araç yapsın içine bindiğin zaman hissiyat yok AMG'ye bile binsem o hissi yaşatmıyor 110-120 sabit gideyim havasında oluyorum hep emekli insan gibi ruh halim değişiyor :D

S serisini bence işin içine dahil etmemek lazım sonuçda mercedes'in yıllardan beri gelen amiral gemisi ki vizyonlarına uygun araç yapmaya çalışıyorlar hiç bir zaman S serisinde maliyeti veya başka bişeyi düşünmediler

BMW'de de keza öyle m serilerinde hiç bir zaman bişeylerden kaçınmadılar sıralı 4'de bir başladı e30 ile sıralı 6 oldu sonra V8 oldu baktı işin içinden çıkamıyor atmoda güç almak zor rakiplerde hızlanınca gitti turbo motor yapmaya başladı

Bmw ve mercedes'in kesiştiği tek nokta 3 vs C serisi :D biri M yapıyor diğeri AMG yapıyor biri çok kaliteli yaparken diğeri tasarım ve mühendislik konuşturuyor ama orta segment'de bmw'den önde değil

TURBOLAR kesinlikle emisyondan dolayı geldiler güçle alakası yok yani,

Ben ne yazdım Turbo işin içine girdi Mlerede ciddi rakip çıkartacak diye ne öyle c63 amgyarısı hacimde m vardı sonuna kadar m makine derdim ama artık oda yok ileride hacimler aynı seviyelere çekilecek diye düşünüyorum.

Bu arada yeni araçta 328 yazıp makinesini 1997 cc Turbo yapmaları ilk anda çok enteresan geliyor insana 2800 turbo olsa çok daha iyi olurdu tabi.

Equinox
29-10-2013, 16:55
Merak edenler varsa,
xh5-NseodyE

http://www.youtube.com/watch?v=xh5-NseodyE

TuGaY_TaN
30-10-2013, 13:54
3 yıldır bodrumda turızm sektorunde vıp transfer rent a car la ugrastıgım ıcın bı cok kez E 250 kullanma fırsatım oldu ama bır kez 2010 model S350 CDI L kullandım yemın ederım baska bı dunya S serisi kendı klasmanında bir marka..

207_TR
30-10-2013, 21:01
http://www.odd.org.tr/folders/2837/categorial1docs/721/toplam.pdf

Kim çok satıyor kim az satıyor bakabilirsiniz MERCEDES BMW AUDİ olarak baktığınızda Mercedes önde Bmw 2. Sırada Audi batıklarda

lethaldoze
30-10-2013, 23:27
Harika bir araç olduğu gibi harkulade bir şekilde tanıtılmış.