Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da deniz tavsiye ve hava uygunluk durumu

Kadyr
29-06-2013, 13:07
Böyle bir konu yoktu açmak istedim.
Güncel olarak deniz durumu paylaşabilcegimizi düşünüyorum. Ben mesela bugün hava kötü az çok biliyordum fakat yinede gitmek istedik.şile-akçakese köyüne gidiyoruz genelde güzel mekan aile ile gidilecek bir yer.bugün çok dalga vardı.bugün tavsiye etmezdim:)
Bu şekilde paylaşırsak yararlı olucağını düşünüyorum.

http://l1306.hizliresim.com/1b/x/pqgj4.jpg

Birkan61
29-06-2013, 14:59
Güzel konu olur :) Resimlerle desteklenirse çok daha güzel olur hatta

Geçen yıl Sarıyer - Rumeli kavağının orda askeriyenin orda plajlar vardı. Adını hatırlamıyorum birine girmiştik.. Önce denize girip üstünede etrafında bulunan restourantlarda balık yemiştik. Pekte lezzetliydi :) Denizde güzeldi güzel bigün geçirmiştik..

http://wowturkey.com/tr24/k_kemal_bereket_altinkum_plaji3.jpg

Riva - Elmasburnu plajıda fena değil. Orayıda tavsiye ederim..

http://www.geziresim.com/wp-content/uploads/Riva-Denizi.jpg

powerfuL
29-06-2013, 23:50
karaburuna akıyorum her hafta zencı gıbı oldum soyuldum bıdaha karardım hem yakın hem suyu temız ama kumsalı cok ıyı degıl ve denız bırden derınlesıyor yuzme bılmeyene tavsıye etmem ve aıle ıle gıdılmesınıde tavsıye etmıyorum

TheAce
30-06-2013, 00:02
karaburuna akıyorum her hafta zencı gıbı oldum soyuldum bıdaha karardım hem yakın hem suyu temız ama kumsalı cok ıyı degıl ve denız bırden derınlesıyor yuzme bılmeyene tavsıye etmem ve aıle ıle gıdılmesınıde tavsıye etmıyorum

karaburun eskiden güzeldi, yurt dışından bile insanlar gelir çadırlar kurar kamp yapardı. maalesef kendi köyüm olmasına karşın hem belediyeciliğin hem de yerlilerin tavır hal ve hareketlerinden ötürü iyice mantıksız bir yer haline geldi.

tüm karadeniz sahilinin ince kumlu olan her yeri tehlikelidir dikkat edin, karaburunda meşhur incir ağacının karşısından denize girmeyin benim girdiğim zamanlarda her sezonda temizinden bi 5 kişi boğulurdu onlarca kişi ölüm tehlikesi atlatırdı. imkan varsa güney marmara veya kuzey egeye gitmek daha güzel bir çözüm olacaktır ama bunun için tabi olarak en az 4 saatlik yolu göze almanız gerekiyor.

halili
30-06-2013, 00:09
Arkadaşım rivada yaşıyor.Elmas burnu na gecen hafta gittik.Deniz çok kötü zemin kaya bir anda düşüyorsun.Tam kulac atıyosun dizin taşa vuruyor.Halk plajınada riva lılar girmiyor .Bir bildikleri vardır.

y.güner
30-06-2013, 07:47
Riva cok kötü askerlik kampi gibo erkek dolu denizi pis ayrica tuhaf tuhaf seyler isirip duruyo 1 haftadr kasinioruz resmen

PiscocuK
30-06-2013, 08:13
Hafta ici gidilebilecek guzel yerlerden biri castro..hafta sonu heryer askerlik subesi kivaminda

Kadyr
30-06-2013, 10:31
Bu arada benim gittigim yerde akçakese koyunde bogulma tehlikesi yasayan gormedim 3-4 yildirda gidiyorum.jetsiki li cankurtaran dolasiyor ipi gecirtmiyorlar zaten.ipin oldugu derinlikte ideal, fakat uzak şiledende oteye, yoksa guzel yer

Bad-Fast
30-06-2013, 11:24
akçakese ye 2006 dan beri gidiyorum son 3 yıldır bozdu baya aşırı kalabalık oluyor , bizim ilk gittiğimiz zamanlar bildiğim 3 aile falan anca oluyordu öğlen 3-4 e kadar , şimdi çok duyuldu ne kadar kalabalık o kadar pislik işte ama gene de güzel alternatif bu cuma gidicem inş.

Kadyr
30-06-2013, 11:58
hafta içi sakin oluyor tabi. sanırım artık millet öğrendi kalabalık olmaya başladı

Berkayy
30-06-2013, 12:03
Carsamba günü rivadaydım 2. Koyda plaj full kum ve güzeldi ancak deniz biraz pisti

Bad-Fast
30-06-2013, 12:32
hafta içi sakin oluyor tabi. sanırım artık millet öğrendi kalabalık olmaya başladı

aynen biraz daha sakin oluyor hafta içi , Show tv ye bile çıktı 2 sene önce baya öğrenildi kötü oldu :)