Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf r revo stg2 + 08 cbr 600rr 150-275 km/h roll
bbc9B4vTn1s
arkadaşlar.levent ile konuştuğumuz gibi buluşup roll yaptık.sizlerden özür diliyorum 65 km yol gidip go pro açtım sanırım kayıt yapamadığım için:(levent te çekmeseydi yanmıştık:)
2008 cbr 600rr
-leo vince evo 2 komple eksoz
-powercommandar ııı,ingtion modul,quick shifter
-bmc rece filitre
-stock ön ve arka dişli
leventin golf r revo stage 2+
-ne olması gerekiyorsa fazlası var.
100 den başlayarak ta denemelerimiz oldu ama kayıt yaptığımı sandığım için videolar yok levent fark hakkında detaylı yorum yapacaktır.
levent sana herkesin huzurunda teşekkür ederim kırmadın geldin,allah daha hızlı ve sorunsuzları nasip etsin.arabanın maşallahı var..
Suleyman
30-06-2013, 15:59
Link lütfen
GOLF R STAGE 2+ VS 2008 HONDA CBR 600RR 150-275 ROLL - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=bbc9B4vTn1s&feature=player_embedded)
peki bu durumda önceki videolarda geçiyordu motoru golf , şimdi durum farklı gibi aradaki farklar nelerdir ?
GOLF R STAGE 2+ VS 2008 HONDA CBR 600RR 150-275 ROLL - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=bbc9B4vTn1s&feature=player_embedded)
link için teşekkürler.
Glf&ASER
30-06-2013, 16:21
Bemce burda en kötüsü caddy'cinini yaşadığı şok..bide bu konulara uzaksa...250km hızla yanında çığlık çığla geçen yarış motoru ve hemen arkasından rocco...ikisinede maşallah..
penguinhakan
30-06-2013, 16:23
Videoda golf kaçta levent ?
Levent Y.
30-06-2013, 16:29
Oncelikle sunu belirtmek istiyorum motor gercekten cok hizli tekrardan tebrik ederim emrahi:)100 den asagida hic denemedik ... 100 de bastigimizda da fark daha da cok oluyo, video yu tam 150 den baslayarak cektik, onceki konu da oldugu gibi top speede farkin kapandigi gozukuyo... Bu motor digerinden hem daha hizli hemde stock da degil. Yokus asagi baslasaydik ve motor stock olsaydi fark biraz daha az olabilirdi. Sonucta ara hizlanmada gecme sansim hic yok anca top speedde...
ahmetuzun
30-06-2013, 16:41
maasallah araclara kazasız belasız....
maasallah araclara kazasız belasız....
Tesekkurler ahmet.
Caddy kullananın küfürleri ve heycanı :D
maşallah her iki aracada.
levent 30r zamanı gelmedimi hala :)
Ailecek yasa soktun bizi Levent :D :D (fırat)
gecenk kı konuya nokta olmus.elınıze saglık :)
ne nokta olmus wolrath sen iyimisin ya?????? sana nokta olmus bence.ben 60 da basiyorum 2.5 km yol gidiyorum sen neyin pesindesin ya??????
audilover
30-06-2013, 21:10
Ailecek yasa soktun bizi Levent :D :D (fırat)
Firat konuyu mindar etme :)Kiskanma adam giderli golf :)
Sanirim top speed de golf gecebiliyor dogrusuda budur zaten 600 luk makina 250 den once 400 ps lik golfe gecilmez.
Kazasiz belasiz.
La firat konuyu mindar etme :)Kiskanma adam giderli golf :)
Sanirim top speed de golf gecebiliyor dogrusuda budur zaten 600 luk makina 250 den once 400 ps lik golfe gecilmez.
Kazasiz belasiz.
Rasit abicim golf ile soyle uzunda deneyebilsek kesinlikle gecerdi beni.260 a ben geldigimde ivmem iyice azaliyor.biz ne ne degildjr diye denedik birde 2.0 tfsi yuklu bir 4 cekere binmek nasiip oldu kesinlikle harika makinalar abi.100 gibi bastikmi bu ara cok fazla oluyor o zaman gercekten uzun bjr duzluk gerek yetismesi icin.
audilover
30-06-2013, 21:48
Rasit abicim golf ile soyle uzunda deneyebilsek kesinlikle gecerdi beni.260 a ben geldigimde ivmem iyice azaliyor.biz ne ne degildjr diye denedik birde 2.0 tfsi yuklu bir 4 cekere binmek nasiip oldu kesinlikle harika makinalar abi.100 gibi bastikmi bu ara cok fazla oluyor o zaman gercekten uzun bjr duzluk gerek yetismesi icin.
Emrahcigim hay allah:)
Ayagina saglik Kardesim bende diyorum bir yerden tanidik geliyor :)
Sendede vardi 4 ceker kendin ettin kendin buldun:)
Sonuc cok normal senin gibi bir adamla her zaman denenir biraz sabret bir 4 ceker daha var denicez insallah.
peki 60 gibi bassaniz ne kdr fark olurdu.cok fazla dimi.ben 600 f le 60 da bastim hemde elimi indirdim gecikmesin arkds kornayi duymuyo diye .ordan biri cikip bana nokta olmus diyo bu video sana.bnm yarisimla bu yarisin ne alakasi varsa
La firat konuyu mindar etme :)Kiskanma adam giderli golf :)
moruk bizde kıskanma yok benim arabam Levent in arabası onun arabası da benim arabam sorun yok ;)
Emrahcigim hay allah:)
Ayagina saglik Kardesim bende diyorum bir yerden tanidik geliyor :)
Sendede vardi 4 ceker kendin ettin kendin buldun:)
Sonuc cok normal senin gibi bir adamla her zaman denenir biraz sabret bir 4 ceker daha var denicez insallah.
Rasit abicim iyi dileklerin icin tesekkur ederim.siz buyuklerimizden nasil goruyorsak oyle yapiyorum.sagolasin tekrardan.gecme gecilme derdim yok olmazda.motorla yuruyecek bir arabada olsa denerdim valla.ben aldigim zevke bakarim yeni degerli arkadaslarla tanisip dost edinmek isterim.levent cok iyi biri cok..allah razi olsun geldi ods saglam stres attik.hehe
2 sene oldu sabır bırakmadın bende moruk :D
audilover
30-06-2013, 22:10
2 sene oldu sabır bırakmadın bende moruk :D
Hadi kapama dukkanin onunu :):)
Firat.M3
30-06-2013, 22:27
Golf kaç hp civarlarında ? bi de motor bu işi sakat allah esirgesin, denemeden önce yolu bi kontrol edin etmiyosanız. ıslak olur bişi olur allahım esirgesin.
yüreğinize sağlık.
Levent Y.
30-06-2013, 22:32
Firat cok dogru demis:) rasit abi dukkanin onunu acalim biz denedik siz degil haha:) soyle bi ozet gecmek istedim 50 de bassaydik inanilmaz bi fark olurdu, yakalamak mumkun olmazdi. 100 de bastik ciddi fark oldu, 150 de bastik 5 boy gibi bi fark oldu sonra yakaladim, 200 de bassak belki kafa kafaya gecicez. Yinede suan icin ancak top speed im ile yakalamam mumkun, gt 30 elbet yapicam ama o zamanda 50 den bassak zor yakalarim gibime geliyo, yinede cok daha keyifli olucagi kesin. Tabi bir de soyle bi durum var benim aracim ben dahil 1600 kg geliyo ve bu da ciddi bi rakam, hafifleme ile de ciddi hizlanirim diye dusunuyorum...
normal sonuc, motorda iyi gidiormus bence. stok olmadigndan sanirim.cupra olsaydi daha yakin giderdi illaki
ankaradaki denemede sartlar farkli rakim ve inis asagi..
Firat cok dogru demis:) rasit abi dukkanin onunu acalim biz denedik siz degil haha:) soyle bi ozet gecmek istedim 50 de bassaydik inanilmaz bi fark olurdu, yakalamak mumkun olmazdi. 100 de bastik ciddi fark oldu, 150 de bastik 5 boy gibi bi fark oldu sonra yakaladim, 200 de bassak belki kafa kafaya gecicez. Yinede suan icin ancak top speed im ile yakalamam mumkun, gt 30 elbet yapicam ama o zamanda 50 den bassak zor yakalarim gibime geliyo, yinede cok daha keyifli olucagi kesin. Tabi bir de soyle bi durum var benim aracim ben dahil 1600 kg geliyo ve bu da ciddi bi rakam, hafifleme ile de ciddi hizlanirim diye dusunuyorum...
200 de 3 korna yapmakta ayrı bi fantezi :D
maşşallah iki aracada golf gayet güzel yürümüş.
bu arada geçenki konuya neye göre nokta olmuş iki deneme arasında benzer nokta bile yok insanlar ne çok seviyor boş konuşmayı :)
M_PROJECT
01-07-2013, 15:32
f le rr ayni mi da nokta olmus :D
600rr ile basmak isteyen olursa ankarada deneriz
f le rr ayni mi da nokta olmus :D
600rr ile basmak isteyen olursa ankarada deneriz
aslında golfle 150 yle bi rollesek fena olmaz
Levent Y.
01-07-2013, 15:37
rr 30 beyir daha guclu galiba dimi ve baya daha hizli?
dragon07
01-07-2013, 15:38
şimdi izledigimiz yüklü 600rr ile 600f i yarıstırırsak hakketen 600rr ufukta kaybolur.
gt28li glfünde golf rı geçecegini düşünüyorum ama sadece düşünüyorum.
şimdi şöyle bi durum var o golf geçer bu golf geçer yanlış tabiki rakımdan dolayıda..600f le golf 150 den roll yapsalardı durum daha farklı olurdu.
zaten 600 makinanın en avantajlı olduğu yer 60 160 aralığıdır o ara hızlanması can alıcı noktadır zaten golf r cı arkadaşta belirmiş 100 de basınca farklı oluyodu diye 60 da basılsa çok daha farklı olurdu..
neyse muştafa ayarlarsa 600 rr la bizde bi 150 den basarız.
dragon07
01-07-2013, 15:42
polemik olsun diye söylemedim ama 400hp diyorsunuz golf gti için. stage2 plus golfR kaç hp eder?aktarma farkıda var
M_PROJECT
01-07-2013, 15:47
şimdi şöyle bi durum var o golf geçer bu golf geçer yanlış tabiki rakımdan dolayıda..600f le golf 150 den roll yapsalardı durum daha farklı olurdu.
zaten 600 makinanın en avantajlı olduğu yer 60 160 aralığıdır o ara hızlanması can alıcı noktadır zaten golf r cı arkadaşta belirmiş 100 de basınca farklı oluyodu diye 60 da basılsa çok daha farklı olurdu..
neyse muştafa ayarlarsa 600 rr la bizde bi 150 den basarız.
ayarlamak sorun degil , f le basildigi gun teklif edildi ama kacmis aradan sanirim , fakat 150 de basmanin manasi yok bence 600 luk ile . cunku dedigin gibi 160 sonrasi 600 luk agir kalir 100 - 250 260 270 neyse artik basmak mantikli olur sanki .
Levent Y.
01-07-2013, 15:53
Benim arabanin suan 400 hp olduguna eminim, 387 hp lik dyno olcumunun uzerine yaptiklarimizla kesin ulastigini dusunuyorum.. Dogukanin araci kac beygir bilmiyorum ama iki aracin ayni gucte oldugu ortamda agirlik ve aktarmadan gecmem mumkun olmaz, aslinda dogukanlada konustuk da mesafe cok fazla...
rr 30 beyir daha guclu galiba dimi ve baya daha hizli?
biri 109 biri 118 olması lazım yanlış hatırlamıyosam..o kadar fark yok
ayarlamak sorun degil , f le basildigi gun teklif edildi ama kacmis aradan sanirim , fakat 150 de basmanin manasi yok bence 600 luk ile . cunku dedigin gibi 160 sonrasi 600 luk agir kalir 100 - 250 260 270 neyse artik basmak mantikli olur sanki .
yok şu an 600rr la 60 dan basmanın mantığı yok dıye o gun yarışılmadı ama 150 den basarak sonucu görmek amaçlı deneyebiliriz.
Levent Y.
01-07-2013, 16:06
600rr la 60 dan basmak sacma olur bencede, bir de sizin denediginiz o ankaradaki duzluk cok iyi cunku egimsiz yoldada arabanin agirligi dezavantaj oluyo, yokus asagi denemekte fayda var
polemik olsun diye söylemedim ama 400hp diyorsunuz golf gti için. stage2 plus golfR kaç hp eder?aktarma farkıda var
oda 400 hp bizde 400 hp olsak bu 400 hp lerin peak değeri olduğunu varsayarsak bizim turboda k04 den büyük olduğu için biz biraz daha fazla devir aralığında 400 hp yi tutarız diye düşünüyorum o küçük fark ve aktarım farkıylada sanki bizim golf 1 fırt önde olur gibi fakat bunlar sadece tahmin tabiki..belki 60 da basıcaz biz sarcaz o gidecek sonra yakalaması zor olacağı için o geçecek aktarımda kayıp derken bi anda avantaj olacak vs vs o yüzden iki araba yanyana gelmeden bilinmez..ama iki arabanın birbirine yakın olduğu aşikar
noldu ki ya ,gecenlerde ucan kacan denemede bıle 282 yapan f bırden yerın dıbıne sokuldu :)
rr ıle f arasında 13kg ve 9bg fark var.
levent barız daha hızlı demek kı ankaradakınden. hem aktarma kaybı var hem yokus asagı degıl hem cok daha yuklu & hızlı RR'a aynı hızlarda yaklasmıs :)
penguinhakan
01-07-2013, 17:52
Ya 400hp lik araba yapıyoruz diyorsunuz , dbn almak bu kadar zor mu bilemedim !
Benim bile aldığım en az 10 tane dbn sürem vardır.
Bir 100-200 , 50-250 gibi süreler koyarsanız Levent'in Golf R ından mı yoksa bahsi geçen motorlardan mı daha hızlı yada yavaş olduğunuz ortaya çıkmaz mı ?
noldu ki ya ,gecenlerde ucan kacan denemede bıle 282 yapan f bırden yerın dıbıne sokuldu :)
rr ıle f arasında 13kg ve 9bg fark var.
levent barız daha hızlı demek kı ankaradakınden. hem aktarma kaybı var hem yokus asagı degıl hem cok daha yuklu & hızlı RR'a aynı hızlarda yaklasmıs :)
sen yemin ederim hastasın :)
yerin dibine sokuldu derken :) bariz hızlı derken :) gerçekten sendeki kafayı yaşamak istiyorum :D
282 yı bızmı yaptı dedık suren şöför yaptığını söyledi dedik sen o konuyu aç bidaha oku ayık kafayla.ben 270 falandırki 280 de golf geçiyo dedim..sen 250 yapıyo dedin gps dedin vırrık dedin cırrık dedin..
bu aynı hızda yakalamış mevzusunu falan hiç cevap bile vermiyorum belliki iki konuyuda okumadan yorum yapıyosun :) sende biraz sıkıntı var kanaattindeyim.
konu hangisi hizli mi oldu smdi :))))) abi brakin bos muhabbetleri ya o hizli oldysa ben basinc acar gecerim ben hizliysam o basinc acar gecer.helal olsun kardesime.600 luk motorcu kardesimizede helal olsun guzel deneme olmus darisi her modifiye sever kardesimize olsun.bu sacma muhabbeti uzatmanin da bi anlami oldgnu dusunmuyorum.levent ankraya gelir musait olursa deneriz ben gidersem
musait olursak yine deneriz deneyen ve denediklerini hic cekinmeden buraya koyan arkdslara tsskrler.bu sacma konuyu burda kapatiyorum kendimce daha yazmicam
Ya 400hp lik araba yapıyoruz diyorsunuz , dbn almak bu kadar zor mu bilemedim !
Benim bile aldığım en az 10 tane dbn sürem vardır.
Bir 100-200 , 50-250 gibi süreler koyarsanız Levent'in Golf R ından mı yoksa bahsi geçen motorlardan mı daha hızlı yada yavaş olduğunuz ortaya çıkmaz mı ?
yapıyoruz demiyoruz yaptık biniyoruz.dbn süresini neye göre kıyaslıyacaz?ki arada rakım farkı var..
bide konunun amacı biz leventten yada 600f ten hızlıyız değilki öyle bi iddamızda yok biz denedik 600 f le böyle yürüdük dedik ve biz role 60 dan başladık denerken 150 den değil..
penguinhakan
01-07-2013, 18:29
yapıyoruz demiyoruz yaptık biniyoruz.dbn süresini neye göre kıyaslıyacaz?ki arada rakım farkı var..
bide konunun amacı biz leventten yada 600f ten hızlıyız değilki öyle bi iddamızda yok biz denedik 600 f le böyle yürüdük dedik ve biz role 60 dan başladık denerken 150 den değil..
Yok benim demek istemem o ki ; karşılaştırmak adına güzel olurdu bir dbn koyarsanız diyorum yanlış mı ? O zaman ff mi R mı hangi motoru ne kadar geçebileceğiniz yada geçtiğiniz ortaya çıkacak.
Yok benim demek istemem o ki ; karşılaştırmak adına güzel olurdu bir dbn koyarsanız diyorum yanlış mı ? O zaman ff mi R mı hangi motoru ne kadar geçebileceğiniz yada geçtiğiniz ortaya çıkacak.
yoo en güzeli denemek bence ben dbn değil araç yarıştırma taraftarıyım.sende haklısında rakım farkı olan iki yerde dbn çok farklı olacaktır
buna gecmek dıyemeyız cunku bu mantıkla 220de bıten kısalı vtı yle zamanında denemelerımın hepsınde ben gecmıs olurdm rsle ,ama yavas olan top speed gorunce bırakırdı dogal olarak.
motor top speede geldıkten sonra 4teker aracların o ankı hızları daha fazla oldugu ıcın yaklasıyorlar.yoksa bu guclerde 2tekerle yarıstım-GECTIM demek bıraz fantazı olur.zaten denemenın bıraz daha yakın-zevklı olması ıcın leventın de dedıgı gıbı arabanın ıstedıgı suratlerde denenmıs.
bg/kg oranları arasında 3 katı fark var.sonuc bence yine de super tabı kı.
Leventin R en iyi yüruyen stg2+ biri , Emrah ta mukemmel gitmiş 250 lere gelmeden yakalamak imkansız gibi.Herikisinede maşallah.
Levent Y.
01-07-2013, 23:56
Bir kere iki denemeyi karşılaştırmak yanlış olur bence çünkü herkesin kendine göre + ve - leri var. Doğukanların dezavantajı 60 da basmış olmaları, motorlar o hızlarda arayı inanılmaz açıyo, avantajı ise yokuş aşagı deneyip arabanın ağırlıgından yararlanmış olmaları. Benim avantajım ise 150 de basmış olmamız, dezavantajım ise yolun başta yokuş yukarı gibi olması, sonrada eğim kazanması ve ayrıca motorun 600rr olup modlu olması... DBN le ölçüm yapmayı çok seven biri olsam da şu bi gerçek ki sıcaklık, hava miktari, rüzgar, kilo vb. şeyler süreleri çok etikiliyo, o yüzden en iyisi yan yana denemek. Doğukanla da bir ara denk getirip duruma bakarız inşallah. Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim, sonuçta motoru bittiği yerde geçip, geçtim dersem haksızlık etmiş olurum, bariz daha hızlı benden... İlla 30r yapıcam bu yüzden artık ki bu kadar fark oluşmasın:)
Bir kere iki denemeyi karşılaştırmak yanlış olur bence çünkü herkesin kendine göre + ve - leri var. Doğukanların dezavantajı 60 da basmış olmaları, motorlar o hızlarda arayı inanılmaz açıyo, avantajı ise yokuş aşagı deneyip arabanın ağırlıgından yararlanmış olmaları. Benim avantajım ise 150 de basmış olmamız, dezavantajım ise yolun başta yokuş yukarı gibi olması, sonrada eğim kazanması ve ayrıca motorun 600rr olup modlu olması... DBN le ölçüm yapmayı çok seven biri olsam da şu bi gerçek ki sıcaklık, hava miktari, rüzgar, kilo vb. şeyler süreleri çok etikiliyo, o yüzden en iyisi yan yana denemek. Doğukanla da bir ara denk getirip duruma bakarız inşallah. Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim, sonuçta motoru bittiği yerde geçip, geçtim dersem haksızlık etmiş olurum, bariz daha hızlı benden... İlla 30r yapıcam bu yüzden artık ki bu kadar fark oluşmasın:)
kac sene gectı ama senın gıbı bu yasta bu kadar olayları olgun karsılayıp yorumlarındakı cızgıyı kaybetmeyen pek gormedım.allah ısını rast getırsın kardesım.maasallah tekrardan.
kac sene gectı ama senın gıbı bu yasta bu kadar olayları olgun karsılayıp yorumlarındakı cızgıyı kaybetmeyen pek gormedım.allah ısını rast getırsın kardesım.maasallah tekrardan.
Okadar sene gecti ben de hic bozmadim cizgimi. Hep egri hep egri :D
konu hangisi hizli mi oldu smdi :))))) abi brakin bos muhabbetleri ya o hizli oldysa ben basinc acar gecerim ben hizliysam o basinc acar gecer.helal olsun kardesime.600 luk motorcu kardesimizede helal olsun guzel deneme olmus darisi her modifiye sever kardesimize olsun.bu sacma muhabbeti uzatmanin da bi anlami oldgnu dusunmuyorum.levent ankraya gelir musait olursa deneriz ben gidersem
musait olursak yine deneriz deneyen ve denediklerini hic cekinmeden buraya koyan arkdslara tsskrler.bu sacma konuyu burda kapatiyorum kendimce daha yazmicam
DOOKAN kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim.yine özür diliyorum herkesten go pro ile gidip kaydı kontrol etmeden geldiğim için.100 km hızlardan basmıstık iyi çekimler olacaktı.istanbullu arkadaşlarım için söylüyorum ben 600 lük motosikle ile denemek için orta bir yere her zaman gelirim.yine söylüyorum amac eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak.leventin r çok güzel olmuş.tam kararında ve çok iyi yürüyor.600 cc bir makina çok çok iyi olsa 270 275 gibi ivmesi iyice azalır.
Leventin R en iyi yüruyen stg2+ biri , Emrah ta mukemmel gitmiş 250 lere gelmeden yakalamak imkansız gibi.Herikisinede maşallah.
kıvancım teşekkür ederim.mavi şimşek gitti ama her zaman mavi şimsek var.yeterki deneme ayarlansın.birde gt30 bir 2.0 tfsı ile denemek isterim.inşallah oda olur..
DOOKAN kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim.yine özür diliyorum herkesten go pro ile gidip kaydı kontrol etmeden geldiğim için.100 km hızlardan basmıstık iyi çekimler olacaktı.istanbullu arkadaşlarım için söylüyorum ben 600 lük motosikle ile denemek için orta bir yere her zaman gelirim.yine söylüyorum amac eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak.leventin r çok güzel olmuş.tam kararında ve çok iyi yürüyor.600 cc bir makina çok çok iyi olsa 270 275 gibi ivmesi iyice azalır.
azalir dgrudur bide bizim ***** yerimizde denesen daha da hosuna gider cnku 2.5 km rampa asagi 6 vites kesiciye bile girersin :)
Levent Y.
02-07-2013, 13:07
Sağolun güzel yorumlarınız için, gördüğümü söylüyorum sadece:)
Okadar sene gecti ben de hic bozmadim cizgimi. Hep egri hep egri :D
aynen :hahaha: ben de tutarlı degılım pek :D
BMK TypeR
03-07-2013, 00:24
Maşallah güzel denemeler olmuş,