Orijinalini görmek için tıklayınız : Windows 98 SE Download ?
Windows 98 SE türkçe dil paketiyle nereden indirebilirim ? Torrentte çıkıyor ancak TR dil paketi dahilmi değilmi bilemiyorum boş yere indirmekte istemiyorum yardımcı olacak kimse varmı ? Ayrıca 98 de kablosuz internet ağları sorunsuz kullanılabiliyormu ?
hayırdır abi maksat yeşillik olsun diyemi win98 e geri dönüş ? :)
Eski bir notebook var bende donanımsal olarak sorunsuz çalışır durumda şuanda xp sp3 yüklü ve çok yavaş çalışıyor.Cihazı sadece internet amaçlı kullanıyorum p3 850 mhz işlemcisi 256 rami ve 10 gb harddiski var.Bu cihaza rahat rahat kasmadan çalışacak bir işletim sistemi kurmam gerekiyor linux sürümlerine baktım hatta bir kaç tanesini kurmaya çalıştım ama kuramadım o yüzden birde 98 i denemek istiyorum.
ProdriveSTI
30-06-2013, 20:27
Linki pm attım işinize yarar umarım.
Sanırım SE sürümü değil ama olsun teşekkür ederim indirmeye başladım deniyecem :icon_tup:
Aranel Ciryatan
30-06-2013, 20:46
dostum 98 ile internet kullanamazsın hiç bir program çalışmaz ama. en aşşa windows xp kullanmalısın.
İnternet kullanamassın derken kablosuz ağlara bağlanma sorunundan mı bahsediyorsun ?
Aranel Ciryatan
30-06-2013, 21:02
internet explorer olsun. java olsun son sürümlerini kullanamayacaktır.
Peki ben bu durumda bu işletim sistemiyle internete giremiyecekmiyim ? Eski sürümlerini kursam olmazmı ?
Aranel Ciryatan
30-06-2013, 21:09
lite hale getirilmiş bir xp kullanmanız daha doğru olacaktır sizin için.
Micro XP diye bir sürüm indirdim inanılmaz hafif bir sürüm 200 küsür mb. ancak ne yaptıysam kablosuz ağları bir türlü çalıştıramadım hafifleştirilmiş işletim sistemlerinin de böyle antik kuntik sorunları oluyor varmı başka önerin peki ?
Aranel Ciryatan
30-06-2013, 21:30
yoo netbookda kurmuştum bide winxp lite diye indirmiştim ben çok rahat çalışıyordu herşey
98de ınternete gırsenızde cok yavas olcaktır bosuna ındırip yuklemeyın derim :)
ubuntu fılan yuklenebılır