PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tavan, koltuk, plastik iç aksam, ürün tavsiyeleri?

akarags1905
30-06-2013, 19:47
Merhabalar.

Bu hafta, arabanın iç kısmında detaylı bir temizlik yapmayı planlıyorum. 3 tane sorunum var;

1.Tavan temizliği (Yerinden sökmeden silmeyi düşünüyorum. Epey kirlenmiş durumda.)

2.Koltuk temizliği (Söküp yıkamayı düşünüyorum, elle veya halı yıkama makinesi ile olabilir.)

3.İç kısımdaki plastik aksamın temizliği. (Genel kısmı solmuş durumda, parlaklıktan ziyade solmuş görünümünden kurtulması asıl isteğim.)

Bu çerçevede sizlere sormak istediğim, hangi ürünleri kullanmalıyım? Buradan okuduğum kadarıyla birkaç ürünü not ettim ancak bu işlemler için biçilmiş kaftan olan ürün tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Mert Ali
30-06-2013, 22:30
Tavan kaplaması nasıl ? Yapıştırma kumaş mı ? Eğer ki yapıştırma kumaş ise ıslak temizlik sonrası sarkması muhtemel,bunun için köpükle temizlemek gerekir oda şudur; atas Detap : Kuru köpüktür,döşemeyi ıslatmaz... ben detap kullanıyorum,sıkıp bekletip bastıra bastıra siliyorum,sonuç tatmin edici. Eğer ki yapıştırma köpük değilsede birazdan aşağıda önereceğim ürünü köpük yapan şişeye koyup,tavanı köpüklemek ve silmek,mümkünse süpürgeyle çekmek.

Koltuk,iç-dış plastik aksam,motor,jantda güvenle kullanabileceğiniz bir diğer üründe : atas Vinet. Konsantre ürün olduğu için ekonomiktir sık sık bitmez ama çok memnun eder. bu ürünleri aratarak bulabilirsiniz.

Kolay gelsin.