Orijinalini görmek için tıklayınız : eh egk20- mae kadet gsi.istanbul park FINAL..
Hikmet Gönül
30-06-2013, 20:13
Oncelikle bu organizasyonda basta Bugra Yildirim ve ekibi olmak uzere emegi gecen herkese teşekkürler. Alninizin akiyla ciktiniz insallah..
Toplamda egk20 nin 8 yarisi var ancak sadece
Final i yukleyebiliyorum.you tube de buldum..
Mae ile toplamda 3 kalkis yaptik.ilkinde canim kardesim-arkadasim "BERK" vitesde talihsizlik yasadi egk20 aldi..
2.kalkista videside kalkisida cok iyiydi bizde patinajda kaldik bayagi.gsi aldi...
Finalde ise ikimizde cok iyi kalktik egk20 patiyede kalmadi kafakafaya ciktik gidiyoduk ki; ah be Berk'im :) vides :((
O acidan uzuldum.ama birimiz 2. Olacakti sonucta:) onun icin sanssiz bi gundu diyebilirim ...
Birde cenker abi'm le 2.nci kalkis buldum nette.
Ccok heyecenla cekilmis:)
Cenker Abi'm bitanesin:)
Cekip yapanlarin heyecani icin ksura bakmayin.herkez gunun heyecanini yasamis.
yellow k20 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pSjzhQJ4dm8&feature=share)
https://m.facebook.com/#!/story.php?story_fbid=579787248732375&id=100001033161560&comment_id=5993340&offset=0&total_comments=5&ref=m_notif¬if_t=video_comment_tagged&actorid=1505013414&__user=100001571082117
m.facebook.com/#!/story.php?story_fbid=3079090312010&id=1706364208¬if_t=video_comment_tagged&ref=m_notif&__user=100001571082117
m.facebook.com/#!/story.php?story_fbid=3079163713845&id=1706364208¬if_t=video_comment_tagged&ref=m_notif&__user=100001571082117m.facebook.com/#!/story.php?story_fbid=3079163713845&id=1706364208¬if_t=video_comment_tagged&ref=m_notif&__user=100001571082117
m.facebook.com/#!/story.php?story_fbid=539925199403178&id=100001571082117&ref=m_notif¬if_t=like&actorid=757639616&__user=100001571082117
bugratemel
30-06-2013, 20:21
dayııcım maşlh..
darısı başımıza :)
Masallah egk20 ye sesi ile buyuledi resmen :)
mannerboy
30-06-2013, 20:25
kadetin vitesler geçseydi daha heyecanlı olucaktı ;)
2 arabanin da yururu cok guzeldi gercekten ikisine de masallah . Egk20 de ne egzoz var sesi cok iyiydi tebrikler tekrar
KA®ANLIK
30-06-2013, 20:33
Mert degil lo Berk (:
Maşallah iki araçta bizden olduğundan ilk 2 bizim gözüyle bakıyorum olaya. :)
Ama 1 birinci var o da sensin kardeşim (:
Maşallah
Er meydanının hakkını kadett de sen de çok iyi verdiniz.
1600cc lerin son anda ogrendigimiz 50kg hafiflemesi (900 den 850kg a inmiş) benim açımdan şansları biraz 1.6 tarafına döndürse de sen de kadett de hakkını verdiniz pistin...
Katılan herkese maşallah.
Bence sıkıntı yaşamasaydı bu grupta ROL 106 da bayağı başa oynardı, geçmiş olsun ona da... Seeding lerden sonra rol 106, kadett, eg k20 ilk üçü belirler demiştim kendimce (:
berk ede hikmetede mşllh.
araçları yürüyor birkere..
k20 biraz daha avantajlı olsada berk in aracda giderli bir kadett
güzel bir gündü organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.. videoların hepsi olması lazım hikmet bende sadece bunu yükledim kalanını yarın yüklerim anca..
iki aracada maşallah izlerken cok zevk aldım
cekımsılı bır grup oldu tebrıkler :)
devolation
30-06-2013, 22:08
hikmetim seni aradim yaristan sonra telin ya kapaliydi yada cekmiyordu tebrik icin.. iki aracta bizim oldgndan sikinti yok biri mutlaka ikinci olacakti.. bizim gozumuzde ikinizde birincisiniz ikinizde kralsiniz adamliginiz yeter... basarilarinin devamini dilerim guzel kardesim
MaXiGörKy
30-06-2013, 22:23
kadette ve yarışan bütün araçlara tebrikler.
sarı eg nin yeri ayrı tabi o kadar mesaimiz var:)
maşallah tebrik ederim ,çok güzel stabil bi araç olmuş
sanırım birinde çok fazla sardınız ama yinede kazanan siz oldunuz tüm yarışan arkadaşları tebrik ediyorum en önemlisi de gördügüm kadarıyla dostluk kazanmış olması
Kadett_gsi
30-06-2013, 22:44
Hikmet tebrik ederim , guzel , dostca bir final oldu , egK20 ye kocaman masallah. Kadett bugun beni gercekten memnun etti , ikinci vitesin yeter artik demesi disinda :)
İstanbul Parktaki ilk drag , sinif 1 Birinciligi , mukemmel Helal olsun :icon_tup:
kaanpoyrazoglu
30-06-2013, 22:49
Tebrik ederim , böyle dostlukların olması yarıştan vs ' den çok daha önemli.. Tekrar ve tekrar tebrikler herkeze..
kadet daha hızlı gibiydi ama şans hep eg k20 ye güldü vites kaçıranı affetmedi :)
Painkiller
01-07-2013, 00:12
Hikmet usta tebrikler , gurur duyduk, maşallah.:) Kadett Gsi da maşallah güzel mücadele etti.
J 106:)
dostluk kazandı tebrık ederım kardeslerım :)
Maşallah iki aracada, Hikmet abi bizi bitirdin bee çok iyidi :) O nasıl sestir abi yaa..
tebrikler hikmet abi
tiribünde de konuştugumuz 2 araç bizim kafayı biz aldık geresi önemli degildi
2 araçta pisttin sonuna kadar hakkını verdı helal olsun size
KADİR KIRIŞ
01-07-2013, 09:31
2 aracada maşallahh çok güzel di eg deki ses gerçekten çok fenaydıı . Ah o 2 varya ... emeği geçen yarışmayı düzenleyen arkadaşlara teş. ciddi anlamda emek ve disiplin vardııı buda böle güzel olmasını sağladııı.....
tuncayakyz
01-07-2013, 09:35
hikmetim çok gelmek istedim işlerim vardı nasip olmadı ama videolarını izledim izmit için gurur verici bir olay seni alnından öpüyorum kardeşim tebrik ediyorum...
maşallah araçlara tebrikler
her iki aracada maşallah. drag hata affetmez.
kadet'in vites kaçırması şansızlıgına denk gelmiş.
2 aracada maşallah... güzel birgün oldu
tebrikler moruk çok iyiydiniz
şu anki sıralamanın tam tersi olacaktı kimse vites kaçırmasaydı :)
kubilayk
01-07-2013, 10:18
Sarı çok iyi koşuyodu tebrikler alkışlar ıslıklar boşa gitmedi
tuncayakyz
01-07-2013, 10:24
kadette ve yarışan bütün araçlara tebrikler.
sarı eg nin yeri ayrı tabi o kadar mesaimiz var:)
:icon_tup:görkemim ellerine sağlık kardeşim bir harita bu kadar mı güzel yazılabilir.eg dagıttı paramparça etti ortalıgı resmen kadet gsi da çok güzeldi o arkadaşımızı da tebrik ediyorum.Hikmetim çok emek verdi araca Allah kazadan beladan korusun inşallah diyelim...
Fakat hikmetin bir özelliğine hayranım bunu yazmadan geçemiyecem. Ya arkadaş bir vites atışı var.Vallahi gözlerim yetişemiyo şaşı oluyorum resmen ya 200mt gibi mesafede 4 bitiriyo adam yaa :D:D:D
neyse kısaca ne kadar hızlı olduğunu yanına binmeyen anlayamaz çok özr dilerim ama yarım saniyede olsa vites kaçırmayacaksın arkadaş vallahi affetmez bunu derim anca :D:D:D
Ayrıca görkemim şunu demeden bitirmek istemiyorum.Zaten seni bilen biliyor.Reklamı çok sevmiyosun.
Sen bana göre Türkiye'de bir ilki yaptın.Hiçbir kişinin kolay kolay mesaisini harcamak istemediği istese bile başarılı olamadığı bir işi yaptın.
Rover 220 coupe gibi mesaisi bol olan bir araca oem beynin desteklemediği enjektörlerle software yazdın.Sen bunu en güzel şekilde başardın.Fazla söze hacet yok..Ne demiş alimler;
"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz,görünür rütbe-i aklı eserinde"
MaşAllah bütün araçlara.
Hepsinde ayrı ayrı çok emek var.
Katılan bütün araçların eline emeğine kesesine sağlık.
Hikmet'im sana ayrıca MaşAllah :)
Hikmet Gönül
01-07-2013, 22:20
şu anki sıralamanın tam tersi olacaktı kimse vites kaçırmasaydı :)
Ne kadar dostane bir yaris oldugu asikar.
Istatistiklere gore siralama bu.
Orda gecen gecilen herkes birbirini tebrik etti.
Vitesler kacmamis olsaydi sayet senin siralaman nasildi??
hikmet kardeşim yeniden tebrik ederim.maşallah eg yarışda çok iyiydi. benim astra gsi çiğeri anca 300-350 mt dayanabildi :)
drag hata affetmez kim iyi kalkar vitesi iyi geçirirse önde olur.o yüzden sıralama değişirdi falan yazmanın bi anlamı yok arkadaşlar.ben kadett gsi mızada,hondamızada ve diğer katılan araçlara maşallah diyorum.
MaXiGörKy
03-07-2013, 21:24
:icon_tup:görkemim ellerine sağlık kardeşim bir harita bu kadar mı güzel yazılabilir.eg dagıttı paramparça etti ortalıgı resmen kadet gsi da çok güzeldi o arkadaşımızı da tebrik ediyorum.Hikmetim çok emek verdi araca Allah kazadan beladan korusun inşallah diyelim...
Fakat hikmetin bir özelliğine hayranım bunu yazmadan geçemiyecem. Ya arkadaş bir vites atışı var.Vallahi gözlerim yetişemiyo şaşı oluyorum resmen ya 200mt gibi mesafede 4 bitiriyo adam yaa :D:D:D
neyse kısaca ne kadar hızlı olduğunu yanına binmeyen anlayamaz çok özr dilerim ama yarım saniyede olsa vites kaçırmayacaksın arkadaş vallahi affetmez bunu derim anca :D:D:D
Ayrıca görkemim şunu demeden bitirmek istemiyorum.Zaten seni bilen biliyor.Reklamı çok sevmiyosun.
Sen bana göre Türkiye'de bir ilki yaptın.Hiçbir kişinin kolay kolay mesaisini harcamak istemediği istese bile başarılı olamadığı bir işi yaptın.
Rover 220 coupe gibi mesaisi bol olan bir araca oem beynin desteklemediği enjektörlerle software yazdın.Sen bunu en güzel şekilde başardın.Fazla söze hacet yok..Ne demiş alimler;
"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz,görünür rütbe-i aklı eserinde"
Abi güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Ben tüm müşterilerimin araçları ile özenle ilgilenmeye çalışıyorum. Senin aracında aynısını uyguladım. Ayrıca bir dost kazandım :icon_tup:
Konuyu çokta saptırmak istemiyorum. Hikoyu ve kaddetin sahibi Berk Beyi tekrar tebrik ediyorum.
Dostluğun ön planda olmasından daha güzel bir şey yok.
Allah (C.C) Herkesin gönlüne göre versin.
her iki araca kocaman maşallah çok güzel bir yarış oldu...
eg sesi muazzam gerçekten inletti ortalığı
kadett maşallah sağlam giderli oda...
Kadett_gsi
03-07-2013, 23:34
Enginin çektiği Videoları ancak yükleyebildim , çok güzel bir gündü umarım en kısa sürede tekrarlanır ve yine katılırız ,
PltcStYKWvc
ICH4zdunLVo
Jsv5gAbYI1M
son cekimler cok basarili..
Boost Up
04-07-2013, 00:47
Maşallah, yalnız EG nin 3 ve 4 fena, hatta 4 daha bi iyi:)
President
04-07-2013, 00:58
Maşşallah araçlara. Dostluğun kazanmış olması ise mutluluk verici. Tüm takımlara tebrikler.
esmerserseriler
16-07-2013, 19:36
gnl garage ne yapsa olay oluyor:) dikkat et:) maşallah....