PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fren hortumlarının değiştirilmesi

easy_rider
30-06-2013, 20:55
Merhaba

Fren hortumları kaç KM yada kaç yıl sonra değiştirilmesi gerekiyor.

morgy_drag
30-06-2013, 21:07
Muayene den kalana kadar :)
Şaka bi yana ismail,hortum işi sakat biraz..Zamanında muayeneden bırakmışlardı..
Ama çürümüş hortumu görünce dua etmiştim,tüvtürk te ki elemana :)
Km-yıl periyodunu bilmem,ama arada lift e kaldırınca bakmak lazım..eli ayağı bozulunca değişmek lazım derim :)

Seven7
30-06-2013, 22:14
İzninizle konuya kaynak olayım.
Fren hortumlarının ortalama fiyatları ne civarlardadır?
Ayrıca fren hortumlarının değişmesi gerektiğini kullanım sırasında nasıl anlayabiliriz?

orido
30-06-2013, 23:52
Fren hortumları çok pahalı değildir. araba lifte kalktığında göz ile kontrol edebilirsiniz. direksiyonu çevirip üzerindeki çatlakları kontrol edin ve sertliğinide kontrol edin.
kullanım sırasında anlamanız çok zor kısa bir mesafesi olduğu için parçanın esnemesi pedalda bir his doğurmayacaktır. muanede ağır kusurdur.

easy_rider
07-07-2013, 14:32
Muayene den kalana kadar :)
Şaka bi yana ismail,hortum işi sakat biraz..Zamanında muayeneden bırakmışlardı..
Ama çürümüş hortumu görünce dua etmiştim,tüvtürk te ki elemana :)
Km-yıl periyodunu bilmem,ama arada lift e kaldırınca bakmak lazım..eli ayağı bozulunca değişmek lazım derim :)

izmitte kim yapar bunu müdür benim belki bir sorunu yoktur ama kaç senelik araba değiştirelim

morgy_drag
07-07-2013, 14:35
izmitte kim yapar bunu müdür benim belki bir sorunu yoktur ama kaç senelik araba değiştirelim

Bakımını yaptırdığın herhangi bi yer yapabilir..
Ya aslında cok basit..Malzeme olsa sen ben bile yaparızda..
İşte o hortumları değiştikten sonra:hidroliğin havasını almak vs biraz meşakatli :)
Daha doğrusu sistemin havasını :)

orido
07-07-2013, 22:16
hotumları değişitirirken komple hidroliğide değiştir iyidir