Orijinalini görmek için tıklayınız : Adalar Tavsiyesi
SerdaR A.
01-07-2013, 11:40
Adalarda haftasonu kız arkadaşla gidilebilecek denizi temiz yeme içme bakımından uygun fiyatlı tavsiye ediceğiniz yerler varmı arkadaşlar?
SerdaR A.
02-07-2013, 22:28
Yokmu:soru:
Ferhat_V
02-07-2013, 22:40
adalarda tek gittiğim yer nakibey plajı..
kum filan yok beton zemin şezlonglar var..deniz soğuk oluyor genelde :D fiyatlar giriş 25 diye hatırlıyorum geçen seneden..yemekler ve içecekler dışarıya göre pahalı..dışarıdan yiyecek sokamıyorsun..
benden bu kadar başka plajlara giden illaki vardır yazar..
yüzmek için kınalıı, bisikletle gezicem diyorsanız heybeli ya da büyük ada. büyük ada'nın plajları hiç iyi değil kanımca. geçen hafta ve bu hafta gittim sırf bisikletle turladım plajlar kötü. bisiklete gelcek olursak günlük 6 tl. benden bu kadar :D
YavuzNaz
03-07-2013, 08:33
Büyükada'ya geçen hafta gittim tam bir eziyetti, kesinlikle haftasonu gidilmez, ortalık araptan geçilmiyor, uyanık memleket esnafı yerli yabancı herkese turist muamelesi yapıyor, büyükada yılın 10 ayı insanlar tarafından gidilen biryer hani sadece yazın para kazanıyor demesin kimse, uygun fiyatlı yemek yemeyi büyükada'da aklından geçirme ne yersen %10 hesaba adisyon olarak geçiriyorlar, denize gireceksen heybeli yada kınalı adaya gidebilirsin.
2-3 sene evvel sedef adasına geçmiştim büyükadadan, daha sakin ve güzeldi sadece denize girilecek küçük bir işletmesi vardı. gezme dolaşma imkanı yok öyle
RottingChrist
03-07-2013, 09:14
en son 5 sene önce hangi ada olduğunu hatırlamıyorum ama eşimle hafta sonu gezmeye gitmiştim ve bir daha gitmek gelmedi içimden. çok kalabalık ve gidiş geliş eziyeti çekiyorsun. imkan varsa hafta içi gidin.
Bende hafta içi gidilmesi taraftarıyım ..