PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi S3 Quattro vs Tommi Makinen

SSagnak
01-07-2013, 11:41
biraz titremeli olmuş kusura bakmayın

30 06 2013 istanbul park Drag EVO 6 TME AUDI S3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2asPHoQUqGY&feature=youtu.be)

2asPHoQUqGY

/2UefKsgRmsU

b.ustaoglu
01-07-2013, 12:38
edit......

dc_crx
01-07-2013, 12:43
bu sahne süperdi :D

Alper_
01-07-2013, 12:44
maşallah araçlara ikisi de çok hızlı evo sonradan iyi gelmiş..

gurcell
01-07-2013, 12:45
İçinden geçmek derken? Bu devirde hala aynı kafa var, içinden geçmek , delmek , sokmak çıkarmak...

Bilip bilmeden yorum yapmayın, Özgün orada 4. vitesi kırdı. Tam ortada yarışı bırakıyor farkederseniz...

MCN21
01-07-2013, 12:46
evo gercektn iyi gelmis
edit : özgün abi vites kırmıs gecmis olsun , s3 savas abininse baya hızlı araba :)

orcunnn
01-07-2013, 12:54
S3 780 HP deniyordu nosla birliktemi yoksa üzerindeki turbo ile bu gücü çıkartıyor

evo ile bilgisi olan varmı çok başarılıydı

kelalper
01-07-2013, 13:03
Savaş abinin arabası. Duyduğuma göre unofficial seeding rekoru kırmış 9.85 ile. Daha sonra wastegate ve nos problemi yaşamış. En sonda herşey yoluna girdi derken Özgün 4 ü çekip almış şanzımandan. Bundan sonraki yarışlarda ciddi favoridir bence.

İçinden geçmek budur diyen arkadaşa şunu söyliim gel biz içinden geçmek nasıl olur gösteririrz. Terbiyenizi takının. Adamın asabını bozmayın.

alperkirman
01-07-2013, 13:09
içinden geçmek bu olsa gerek :D

300metre sonunda farkındaysan s3 duvara çarpmış gibi yavaşlıyo
trübünden izlerken turboda sıkıntı oldu dedim ama 4kırması aklıma gelmemişti büyük geçmiş olsun özgün abi

civelek
01-07-2013, 13:10

Kullandigin bu cumlenin muhatabi suan kullandigin ve cokta keyif alarak faydalandigin bu sitenin sahibi kardesim bilgin olsun

SSagnak
01-07-2013, 13:29
herkes çıktı son bi antrenmanda s3 geldi bi sıktı dedik bu nedir böle nasıl bir gidiştir eğer vites problemi yaşamasaydı özgün abi favoriydi ama kısmet değilmiş bundan sonraki yarışlarda favoridir

FL RS
01-07-2013, 13:32
Goz var nizam var S3 ciddi hizli orda izleyenlerde gormuslerdir gozler ustundeydi sesi olsun gidisi olsun parlamsi bile dikkatimi cekmedi dil acikcasi aksilik oldguda belli onde giderken yavasliyo birden

mr.korhan
01-07-2013, 13:34
Kullandigin bu cumlenin muhatabi suan kullandigin ve cokta keyif alarak faydalandigin bu sitenin sahibi kardesim bilgin olsun

ayrıca sitenin sahibi olmasa yine farketmez ki ,sonuçta park taki yarışcıların bu siteden kimseler olabilme olasılığı %90 olan bir yarışta nasıl kelimeler bunlar..yurtdışı videosu izleyip söylese tamam diycem....

AEAlmas
01-07-2013, 13:40
Masallah araçlara s3 ciddi tehlikeli çıktı o zaman

gurcell
01-07-2013, 13:46
Bazı tipler şunu anlamaz, biz pistte yarışsak da , dışarıda abiyiz, kardeşiz.

Sabah bu s3 yani savaş abinin s3'ünün WG açık kaldı , ki bizim Kabus'un rakibi o , dedik Wg bulalım, yapalım. Stlegal Cem den elektrikçi Uğura kadar herkes seferber oldu, 2 saatte WG söküldü , bulundu takıldı. Hem de WG çok pis bir yerde olmasına rağmen. Levye lazım oldu , biz verdik mesela.

Sonra araba adam oldu, yarıştılar, Bir Özgün geçti , Bir Anıl abi geçti, sonra Anıl abi Aks kırdı, bu sefer biz , Anıl abideki NOS'u söktük , Özgün'ün arabaya taktık 3 dakikada. Herkes gene seferber oldu.

Şuradaki yarışa gelen insanların sayısı 250 kişi ise, bunun 200ü birbirini yüzyüze tanır , birbirine hep yardım eder, biz böyle bir camiayız. Birbirimizin içinden geçmeyiz, herkes zaten birbirinin kalbindedir...

16EC813
01-07-2013, 13:46
S3 çok aşırı besleme :D
ama talihsizlikler peşini bırakmadı gerçekten çok üzüldüm benim favorimdi
iki aracada maşallah

Oz`
01-07-2013, 14:04

Keske 4 un kirilmis oldughnu bilseydin salak salak yorumlar yazmazdin :))

ahmetuzun
01-07-2013, 14:07

olaydan habersiz video ya yorum yazmak ne kadar sakat bi durum

4. dişlinin kırılmış oldugunu forumdakıler bılmese cidden inanıcaktık içinden gectıgıne

maasallah her ıkı aracada, ahh o aksılıkler yasanmasa cok ıyı olucaktı tekrar tekrar maasallah savas abi ve emegı gecen herkeze

stlegal
01-07-2013, 14:08

Sabah bu s3 yani savaş abinin s3'ünün WG açık kaldı , ki bizim Kabus'un rakibi o , dedik Wg bulalım, yapalım. Stlegal Cem den elektrikçi Uğura kadar herkes seferber oldu, 2 saatte WG söküldü , bulundu takıldı. Hem de WG çok pis bir yerde olmasına rağmen. Levye lazım oldu , biz verdik mesela.

Sonra araba adam oldu, yarıştılar, Bir Özgün geçti , Bir Anıl abi geçti, sonra Anıl abi Aks kırdı, bu sefer biz , Anıl abideki NOS'u söktük , Özgün'ün arabaya taktık 3 dakikada. Herkes gene seferber oldu.

Şuradaki yarışa gelen insanların sayısı 250 kişi ise, bunun 200ü birbirini yüzyüze tanır , birbirine hep yardım eder, biz böyle bir camiayız. Birbirimizin içinden geçmeyiz, herkes zaten birbirinin kalbindedir...

bunun adının yarış olduğunu ama yarış bittimi her gün arkadaş olduğumuzu anlıyamıyacak kadar kafasızlar yüzünden devamlı açıklamalar yapıyoruz böyle..eğer o 4 kırılmasaydı cevap vermemize gerek kalmıycaktı :)

mtcvtc
01-07-2013, 14:15
savas abinin s3unun nasil bir arac oldugunu bilseydi talihsiz yorumu yapan arkadas zaten boyle bir yorum yapmazdi o aracin icinden gecmek biraz sikinti bence masallah ozgunde yuruttu makinayi ama talihsizlikler pesini birakmadi:(

elpadre
01-07-2013, 14:21

:icon_tup::icon_tup:

miniks
01-07-2013, 14:28
Birinizde link bersin arkades yaaa

9.85 yaptığı kalkışın videosu varmı seeding de oldu heralde Maşallah

ahmetuzun
01-07-2013, 14:29
S3 VS TOMMİ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2UefKsgRmsU)

link

fatiii
01-07-2013, 14:47
maşşallah s3 ün çok geçeceği aşşikar..geçmiş olsun savaş abi şanzuman olayı kötü olmuş kısa zamanda çözersin inşallah

MiaMi
01-07-2013, 14:52

Çok güzel yazmışsın kanka, koşuşturmadan muhabbet edemedik bir dahaki draglarda inşallah,

MiaMi
01-07-2013, 14:54

O seeding kalkışında direk finish çizgisine gittim o gelişin tarifi yok bileydim video çekerdim , o kadar temiz yürüdüki araç maşallah

alikosar
01-07-2013, 14:56
Savaş abi arabanın maşallahı var özgünde çok güzel ayarlamış ve kullanmış eğer 4.cü vites kırılmasaymış bariz önde kapatacakmış onasıl fırlayış öyle tebrikler

cKatmer
01-07-2013, 15:01

özgün abi onu box ile ölçtü abi antreman turunda.

SSagnak
01-07-2013, 15:03
müthişti ya bir an s3 mü alsak diye iç geçirdik :D

alperkirman
01-07-2013, 15:49
o değilde ben kabusada çok üzüldüm 3.kez start alırken çizgide kaldı
ayrıca ilk kalkışta yanlımıyosam duramadı aha dedik gitti allahtan kurtardı
kabus vs s3 te favorim kabustu olmadı
s3 vs tomi de favorim s3 tü olmadı
tomi vs gtr da favorim tomiydi gene olmadı :D

Batw0han
01-07-2013, 15:59
Evo da S3 de muazzam iki araç şu bir gerçek birbirine denk arabalar, özgün (nasıl olduğunu hala çözemedim ) çok fena kaldırıyor arabayı. TME nin biraz arabaya alışması gerek sanırım, ama oda 10 sn gibi bir süre çıkarıyor. Arada o kadar fark olması biraz özgünün kalkış ile alakalı fakat yinede s3 gerçekten ciddi yürüyor :)

Girsek mi girmesek mi arasında yaşadığım tereddüt :) Bu iki araçı görünce iyiki girmemişim olarak kesinleşti :)

306TT
01-07-2013, 16:00
çok keyifliydi izlemesi . ama özgün o 4 ü kırmıcaktın :)

polemik sebebisin.

nos lu fotolarınıda göndericem :)

34GUN34
01-07-2013, 16:10
içinden geçen arkadaş gereksiz yorum yapmışsın aracın vs. varsa gel içinden geçmek nedir gösteriyim sana araban yoksa senin içinden geçerim onuda yazıyım:ofk:

olay bu kadar : Bravo:

MECOO
01-07-2013, 16:41
Her iki aracada maşallah. Özgün mükemmel kalkış yaptırmış vites sorunuda yaşanmasaymış dahada güzel olacakmış. Umarım en yakın zamanda çözülür.

Octavia RS
01-07-2013, 16:42
Aynen s3 sabah pist rekoru kırdı ki şanssızlık üstüne şanssızlık yaşadı büyük geçmiş olsun..Kabus yine aynı şekilde büyük talihsizlikler yaşadı..

miniks
01-07-2013, 17:01
40 yaş ustu işi

dachosen
01-07-2013, 17:01
Beyler yorumu yazan arkadaş bence ne kırdığını biliyor ne başka birşeyden haberdar. 1 kere seyretmiş videoyu evo 3. viteste uçuyor zannetmiştir. Bu kadar abartmayın içinden kötü bişey geçerek yazdığını zannetmiyorum.

Konuya gelceksek s3 nasıl şahlanıyor öyle resmen hasta oldum. Evonun specleri neler oda kötü yürümüyor?

Bulut Y.
01-07-2013, 17:18
maşşallah s3 ün çok geçeceği aşşikar.

evo 1 sn geç kalkıyor göz önünde bulunduralım videodan pek belli olmuyor.

buda duzgun tek kalkıs sonucu : https://www.facebook.com/photo.php?v=408614339257303

Dem-Er
01-07-2013, 18:24
Kalkışa bakarsanız Emre (EVO)nun geç kaldığını hatta kaldıramadığını görüyoruz.Emre nin arabası bir gün önce bitti ve aracıyla hiç tecrübe yapamadı.Zamanla çok daha iyi olacaktır birde yanlış lastik seçtiği kanısındayım.slic lastiklerle fazla tutunup araç kalkışta yığılma yaşıyordu.biraz patanajla dolu kalkması çok daha iyi sürelere yansıyacaktır.S3 te bir VAG çı olarak sevdiğim ve emek harcanmış ciddi yürüyen TR deki araçlardan biri.inşallah bir dahakine çok daha zevkli yarış seyreder talihsizlikler yaşanmamasını dilerim.
ps: GTR da ki eksikler ve eklemelerle bir dahakine daha hazır olarak yarışacaktır.

stlegal
01-07-2013, 18:38
Kalkışa bakarsanız Emre (EVO)nun geç kaldığını hatta kaldıramadığını görüyoruz.Emre nin arabası bir gün önce bitti ve aracıyla hiç tecrübe yapamadı.Zamanla çok daha iyi olacaktır birde yanlış lastik seçtiği kanısındayım.slic lastiklerle fazla tutunup araç kalkışta yığılma yaşıyordu.biraz patanajla dolu kalkması çok daha iyi sürelere yansıyacaktır.S3 te bir VAG çı olarak sevdiğim ve emek harcanmış ciddi yürüyen TR deki araçlardan biri.inşallah bir dahakine çok daha zevkli yarış seyreder talihsizlikler yaşanmamasını dilerim.
ps: GTR da ki eksikler ve eklemelerle bir dahakine daha hazır olarak yarışacaktır.

launch süresini uzun tutarsın basınç açarsın aracın bayılmaz ve o araç kalkışta sararak kalkıyordu s3ün kalkışları bariz daha iyiydi velhasıl s3 çok daha iyi kalkışı ve yürüyüşü olan bir araç fakat şanzuman azizliğine uğradı sonuçta geçen evo oldu .tekrar denenir eksikler giderilir..

Oz`
01-07-2013, 18:49
evo 1 sn geç kalkıyor göz önünde bulunduralım videodan pek belli olmuyor.

buda duzgun tek kalkıs sonucu : https://www.facebook.com/photo.php?v=408614339257303

ben kaldıramadım arkadan yaklaştım ama malesef yetişemedim ewo istanbulda sanırım sanzımanı yaptıktan sonra yenien 0 danda rolling startta denemek isterim :D

http://www.youtube.com/watch?v=2asPHoQUqGY&feature=youtu.be al buyur izle cnm

fatiii
01-07-2013, 18:50
şanzumana gene aynı şekil devammı yoksa değişikliğe gidilecekmi acaba?

Oz`
01-07-2013, 18:53

:) garajda duruyordu s3 bilal söledide zorla çıkardık öğlene doğru çıkardık aksamda e85 bile yapamadık e55 ile yarıştık ahanemi hiçbiri bahane değil hayatımda ilk defa s3 ü kaldırdım ben sadece viteslerine alışkınım düşünkü arabaya dokunmadığımız için 1558 kilo çktı benimle :D

josefsalvatini
01-07-2013, 18:55
iki aracada masallah

ciddi yürüyorlar ,eksiklikler ,arızalar ,ınsan hatası hepsi olur önemli olan keyif almak allah kaza bela vermersin

iki arac da drag için hazırlanmıs zaten draglar tekrar olacak klasman aynı ..
dolayısı ile pistte araclar konusur tekrar

suan evo 1 s3 0 tabela boyle .
biri gecer biri geçilir eksiklikler gıderılır dıgerı gecer vs vs ama zaten amaç aracları ve süreleri geliştirmek değil mi.

Oz`
01-07-2013, 19:04
la olm :) drag için olsa slicks takardık :=) ewo drag için güzel bence ttebriketmek lazım Motorunu yapan sawes ustamızı :)

shero
01-07-2013, 20:30
masallah buda pasaoğlunun farkı diyelim .

yiğit
01-07-2013, 20:36
S3 sıkı makineydi kalkıcaz diye heyecanla bekledim ama kısmet olmadı malesef.evo her parçası profesyonelce hazırlanmış bir araçtı dolayısıyla sıkıntısız yürüdü fakat onunda sorunu lastiklerin fazla tutunmasından dolayı ilk kalkışta yığılmasıydı onuda lastikleri arka tarafta suyla yıkayarak çözmeye çalıştı ama yeterli olmadı sanırım.benimde ayar yetişmedi bide lastiklerin bitik olmasından dolayı 1i sararak bitirdim hep.bi sonraki sefere herkes eksiklerini halleder sorunsuz çıkar inşallah bende ayarı bitirip yeni lastiklerle gelirim daha keyifli ve çekişmeli bi gün geçiririz :)

Dem-Er
01-07-2013, 21:10
launch süresini uzun tutarsın basınç açarsın aracın bayılmaz ve o araç kalkışta sararak kalkıyordu s3ün kalkışları bariz daha iyiydi velhasıl s3 çok daha iyi kalkışı ve yürüyüşü olan bir araç fakat şanzuman azizliğine uğradı sonuçta geçen evo oldu .tekrar denenir eksikler giderilir..

Evo 7000 devirde lunch ayarlıydı fakat dediğim gibi Emre nin aracına hiç alışık olmamasından dolayı istediği gibi kalkamadı.evet s3 yabana atılır gibi değil çok iyi kalkıyordu.oda e85 sorunu yaşadı bütün gün uğraşmaktan aracıyla antreman yapamadı.yinede her 2 araçta övgüyü hak ediyor.

Dem-Er
01-07-2013, 21:14
:) garajda duruyordu s3 bilal söledide zorla çıkardık öğlene doğru çıkardık aksamda e85 bile yapamadık e55 ile yarıştık ahanemi hiçbiri bahane değil hayatımda ilk defa s3 ü kaldırdım ben sadece viteslerine alışkınım düşünkü arabaya dokunmadığımız için 1558 kilo çktı benimle :D

İkinizide tebrik ederim.ikinizde ilk defa hiç tanımadığınız araçların dreksiyonuna geçmişsiniz.olsun geçmek yada geçilmek hiç önemli değil sorunlar her zaman olur olucaktırda önemli olan o ortamı yaşamak keyif almak.

GökhanK
01-07-2013, 21:36
Araçlara maşallah
Evoyada nos bassalar daha zevkli olacaktır...

TYPERHAKAN
01-07-2013, 22:27
savaş abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sesime gel.bu arabalıktan çıkmış.yaratık olmuş resmen.:)

b.ustaoglu
01-07-2013, 23:06
herkes neden o kadar sert çıktı ki. ben konuyu bilmediğimden tam tersini düşünmüştüm aslında... amacım kimseyi kırmak veya yermek değildi, ki elbette tahmin edebiliyorum s3 sahibinin de bu sitede olabilceğini...

benim düşündüğüm ise evonun ilk başta kalkamadığı ancak buna rağmen sonradan toparlayım geçtiğini düşünmüştüm. s3te problem olduğunu düşenemedim hiç...

kusura bakmayın.

ayrıca içinden geçmek kelimesinin kötü bir anlamı da varsa ben bilmiyorum. ben de farkındayım elbette forumdakilerin birbirini tanıdığını sevdiğini ancak ben kötü bir niyetle söylemedim. o gün bende yarışta olsam ve tanıdığım veya tanımadığım beni iyi bi farkla geçse kendim içinde kullanırım bu kelimeyi.

sizi kırdıysam affola ama böyle bir konuma düştüğüm için bende üzüldüm şuan açıkçası.

gurcell
01-07-2013, 23:12
Evo 7000 devirde lunch ayarlıydı fakat dediğim gibi Emre nin aracına hiç alışık olmamasından dolayı istediği gibi kalkamadı.evet s3 yabana atılır gibi değil çok iyi kalkıyordu.oda e85 sorunu yaşadı bütün gün uğraşmaktan aracıyla antreman yapamadı.yinede her 2 araçta övgüyü hak ediyor.

O evonun launch 7000 devirdeyse ben bu isi birakiyorum. Maksimum4-5bindeydi. Hatta geyigini bile yaptik, cunku cok guzel launch sesi vardi, yuro wgleri acmis launchta , sesin ve doldurusun guzelligine bak dedik hatta Bilal ile...

Dem-Er
01-07-2013, 23:30
O evonun launch 7000 devirdeyse ben bu isi birakiyorum. Maksimum4-5bindeydi. Hatta geyigini bile yaptik, cunku cok guzel launch sesi vardi, yuro wgleri acmis launchta , sesin ve doldurusun guzelligine bak dedik hatta Bilal ile...

Bana Emre nin söylediği bu.Banada fazla geldi fakat belki kendi yanlış algılamışta olabilir.Bilemiycem duyduğumun yalancısıyım.Üzehir ayarladı en iyi o bilir.

Dookan
01-07-2013, 23:35
helal 2 aracada mermi gibi arabalar oldu türkiyede artık yatırım kredisi falan vermek lazım arabalara leasing falan bişeyler yapmak lazım kimse farkında değil türkiyenin :D

Oz`
02-07-2013, 01:28
ama ben ezik gibi .9 barda kalkıyordum ama :D hueuehue

seWki26
02-07-2013, 01:44
söylenecek bişey yok maşallah iki aracada özellikle TME cok sasırtı bizi resmen arkadan birisi tekme atıyo gibi bi hızlanması vardı maşallah daha iyi olur inşallah
S3 tek kelime mükemmel ses durus gidiş herşeyiyle olmuş ya bu özgün başkan 4 ü kırmasaydı bence gtr ile cok güzel bi yarısa sahitlik edecektik ama nasip bi dahaki yarısta sorunsuz olursa türkiyedeki 10 sn altı araçlar altında bi aracı daha görmüş olucaz emeği gecenlere helal olsun.. :)

BoraRS
02-07-2013, 03:56
Maşallah kardeşime. Bu arabaya binilmez. Tirsarim ben :D

yusufbatırel
02-07-2013, 06:17
bu s3 u bana verın 1 hafta bınım yururum sonra

bahadı-R
02-07-2013, 07:30
Sawas abi idolümsün

gurcell
02-07-2013, 08:05

Sen yeter ki yuru, tum s3 ler feda olsun sana...

audilover
02-07-2013, 08:41
Oncelikle evoya tebrikler kazanan her zaman hakldir:)
S3 zaten Turkiyede bilinen en hizli vag insallah dahada iyi olur.
Bir dahaki denemenin cok cekismeli gececegi asikar.

bLackModeL
02-07-2013, 08:47
maşallah ıkı aracada yasanan seferberlıkse ona keza her zaman dostluk kazansınn maşallah ..

Dookan
02-07-2013, 09:35

sen yuru yeter abim

stlegal
02-07-2013, 09:39
Savas abim hem adam hem hizli daha napsin :) dedikoducu olsa farkli olurdu severdiler adami sevmiyor bu piyasa

orcunnn
02-07-2013, 09:57
Taraflı yorumlara hastayım yanlız

bende savaş abiyi çok severim s3 zaten tartışılmaz çok iyi

yanlız evo dan kimse bahsetmiyor nitro kullanmıyor alışkın olmayan pilotaj
beni s3 degil evo şaşırttı ;)

-CGR-
02-07-2013, 09:58
Keske 4 un kirilmis oldughnu bilseydin salak salak yorumlar yazmazdin :))

hassasiyeti anlıyorum fakat yinede sizden önce birçok arkadaş yeterince uyarmış ve yazan arkadaşta hatasını anlamıştır diye umuyorum zaten , bence sizde size yakışan gibi fevri davranmayıp kırıcı olmadan uyarmalıydınız azcık sert kaçmış sanki

bu arada geçmiş olsun güzel yarışmış ancak talihsizlik.. :(

svs
02-07-2013, 10:47
Evoyu yaptıran da yapan ustada arkadaşımız hergün yüzyüze bakıyoruz tebrik ederim,ellerine sağlık.
Genc kardesimde anlatmak istediğini yazarken,problem olduğunu bilmeden farklı yorumlayınca doğal olarak sevdiğimiz saydığımız arkadaşlarımız ,kardeslerimiz tepki göstermis.
O gün herkez birbirine yardımcı oldu bitti gitti hiç bır sıkıntı yok.
Durmak yok yola devam diycemde sevmiyorum bu totoş lafı :)
Sıkma canını.

stlegal
02-07-2013, 10:50
Taraflı yorumlara hastayım yanlız

bende savaş abiyi çok severim s3 zaten tartışılmaz çok iyi

yanlız evo dan kimse bahsetmiyor nitro kullanmıyor alışkın olmayan pilotaj
beni s3 degil evo şaşırttı ;)

Evoyu herkes pistte tebrik etti burda bizim s3 icinden gecti diyene kadar kimse yazmadi tabiki kendi arabamizi tutucaz ama saygi cercevesinde

orcunnn
02-07-2013, 11:17
Evoyu herkes pistte tebrik etti burda bizim s3 icinden gecti diyene kadar kimse yazmadi tabiki kendi arabamizi tutucaz ama saygi cercevesinde

su fromda içinde geçti tabirini ne kadar dikkate almak gerekirki
böyle bir laf söyleyen bu işlerin içine tam anlamı ile girmemiş sadace ileride gözüken araba için of koydu atlatı sapladı gibi tabiri kullanır neyse vs...

stlegal
02-07-2013, 11:32
su fromda içinde geçti tabirini ne kadar dikkate almak gerekirki
böyle bir laf söyleyen bu işlerin içine tam anlamı ile girmemiş sadace ileride gözüken araba için of koydu atlatı sapladı gibi tabiri kullanır neyse vs...

Cidden degisik kafa yapiniz var 25 yasinda adam cok iyi bilir icinden gecti ne demek oldugunu

orcunnn
02-07-2013, 12:05
Cidden degisik kafa yapiniz var 25 yasinda adam cok iyi bilir icinden gecti ne demek oldugunu

senin nasıl kafa yapın var takılıp duruyon ben diyorum ki sana isterse 50 yaşında olsun
bir araba digeri ile denerken geçen araba için, içinden geçti derse o kadar anlayan ve o kadar bilinçsiz demek istedim

kelalper
02-07-2013, 12:16
Beyler kimse laf cambazlığı yapmasın yazan arkadaşta okuyan herkeste içinden geçti kelimesinin ne anlama geldiğini çok iyi bilir. Aşağılayıcı bir laf olduğunu da çok çok iyi bilir. Yoksa sadece evo ne güzel geçti yazardı. Hemen tepki gelince R yapmasın kimse. Yok öyle demek istemedi yok valla ben o anlamda söylemedim . Komik olmayın enayi değiliz yemiyoruz. Biraz delikanlı olun ettiğiniz lafın arkasında durun. O anlamda söyledim ama özür dilerim derseniz olay çözülür. Yoksa çıkıpta valla o anlamda söylemedim ama yinede yanlış anlaşıldım özür dilerim dersen o zaman zaten özür dilemiyorum ama kalbiniz kırılmasın diye özür dilerim demek oluyor.

stlegal
02-07-2013, 12:38
Orcun adam ne demek istedigni cok iyi biliyor hepimiz turkce konusuyoruz icinden gecmek nerde kullanilir onde bitirdi nerde denilir iyi biiyoruz keske yazdiginin arkasinda olsaydi dedim kardesim iste deseydi

orcunnn
02-07-2013, 12:46
Orcun adam ne demek istedigni cok iyi biliyor hepimiz turkce konusuyoruz icinden gecmek nerde kullanilir onde bitirdi nerde denilir iyi biiyoruz keske yazdiginin arkasinda olsaydi dedim kardesim iste deseydi

tamam abi sıkıntı degil ben seni anlıyorum bende çocugu savunmuyorum ki zaten

dragon07
02-07-2013, 12:54
çocuk zaten kocaman özür konusu açtı ayrıca kimsedende taraf degil içinden geçmiş dese nolur demese nolur adı üstünde çocuk.

setnogrom
02-07-2013, 13:13
Bana göre her iki araçta çok güzel yürüyor sonuç olarak 4 kırılmasa s3 alır gibi duruyor lakin bu işin doğasında sorun yaşamak her zaman var.
Emeklerine saygı duymak lazım.

xx

stlegal
02-07-2013, 13:15
tamam abi sıkıntı degil ben seni anlıyorum bende çocugu savunmuyorum ki zaten

Birbirimizi anliyorsak sorun yok kardesim :)

akbaba78
02-07-2013, 13:20
masallah araclara:icon_tup:

kubilayk
02-07-2013, 13:21
İkiside çok iyiydi fakat Evo başkaydı :)

stlegal
02-07-2013, 13:45
İkiside çok iyiydi fakat Evo başkaydı :)

Evet gercekten cok iyiydi hele o kanat ne kadarrr heybetliydi :)

orcunnn
02-07-2013, 14:00
Evet gercekten cok iyiydi hele o kanat ne kadarrr heybetliydi :)

abi evo ile bilgi varmı güc neymiş

stlegal
02-07-2013, 14:03
abi evo ile bilgi varmı güc neymiş

700 + gibi soylendi draglarda tabi tamemen duydugum benim tamamen kalite malzemelerle toplanmis bir arac fazlasini vericek guctedir eminimki

Levent Y.
02-07-2013, 14:07
Maha dynoda nosla 650 beygir evo..

miniks
02-07-2013, 14:25
Evo ya maşallah S3 ün içinden geçmiş resmen

kelalper
02-07-2013, 14:28
çocuk zaten kocaman özür konusu açtı ayrıca kimsedende taraf degil içinden geçmiş dese nolur demese nolur adı üstünde çocuk.

efe çocuk dediğin koca adam senden 1 yaş küçük. Sana ya da bulutun arabaya dense tepkiniz ne olurdu.

dragon07
02-07-2013, 14:31
doğru abi haklısın :))

orcunnn
02-07-2013, 14:47
maha dynoda nosla 650 beygir evo..

nosla o zaman Çok İyİ gİtmİŞ ne dİyelİm

miniks
02-07-2013, 14:54

Çok talihsiz bir yorum olmuş

miniks
02-07-2013, 15:28

Arkadaşım sen 44 yaşında ki bir adam hakkında nasıl konuşuyorsun

Aracı kullananda arkadaşımız admin özgün dür

Seni siteden atmadığına dua etmelisin

stlegal
02-07-2013, 15:30
Arkadaşım sen 44 yaşında ki bir adam hakkında nasıl konuşuyorsun

Aracı kullananda arkadaşımız admin özgün dür

Seni siteden atmadığına dua etmelisin

Duanla yasamadimki bedduanla oluyum

svs
02-07-2013, 15:30
Çok talihsiz bir yorum olmuş

İçimde kötü bir his var..:)

yiğit
02-07-2013, 15:53
Evoda nos yok 708hp dynosu

63owen63
02-07-2013, 15:55
İki araca da maşallah, mekanik ya da pilotajlık problem yaşamaları normal ikiside zıpkın gibiler cünkü. her kalkışlarında maşallah çekiyordum.

Gtr'ı izlemek de cok keyifliydi, beyazken hep görürdüm, turuncu hali de cok tatlı. Maşallah.

orcunnn
02-07-2013, 16:16
Evoda nos yok 708hp dynosu

HERKEZ BİŞEY DEDİ BEN ANLAMADIM ŞİMDİ

BU ARAÇ YENİ YAPILDI GALİBA VE SUANDA SANKI EN HIZLI KANATLI GIBI GELDI BANA :confused:

miniks
02-07-2013, 16:39
İçimde kötü bir his var..:)

Geçip gitmedimi kaldımı orda :D

hantypR
02-07-2013, 18:19
Svs bey talihsizlik olmuş hislerini yerim senin
Her iki araca kazasız surusler cok ii yürümüşler

GGN40
02-07-2013, 19:14
Evo da nos yok. Lastik seçimi biraz hatalı olmus, düzgün kalkamadı.

svs
02-07-2013, 20:40
Geçip gitmedimi kaldımı orda :D

İçinden geçerken içinde kaldı.:D

gurcell
02-07-2013, 20:43

Bir ben var benden iceri diyorsun yani abi..

svs
02-07-2013, 20:49
Bir ben var benden iceri diyorsun yani abi..

Seviyorum seni :)

Kadett_gsi
02-07-2013, 21:09
savaş abi S3 için Pazar günü kullanılan takımları kenara kaldırdım , içimden bir his çok yakında değerlli takımlar olacak diyor :) , özgün 4 ü kırdığında ayakta idim , fena bir gidişti Maşallah ..

miniks
02-07-2013, 21:39

Amanın özgün görmesin valla lakap taktım artıık ona Kıl Dönmesi :D

svs
02-07-2013, 21:44
Amanın özgün görmesin valla lakap taktım artıık ona Kıl Dönmesi :D

İçinden geçmek istiyene.
Özgün yandan geçmek istedi :)

miniks
02-07-2013, 22:33
İçinden geçmek istiyene.
Özgün yandan geçmek istedi :)

Onu da beceremedi nazik abi nazik gay :) kesin

svs
02-07-2013, 22:55
Nazikmi,:D

http://i44.tinypic.com/14xyohg.jpg

BMK TypeR
03-07-2013, 00:15
iki aracada maşallah güzel görüntüler izledik, emeği geçenlerin eline sağlık.

XoR
03-07-2013, 00:26

http://merryabla64.files.wordpress.com/2010/02/dogrmaci1.jpg

Toprağı bol olsun, ruhu halen aramızda Maslak taraflarında :D

gurcell
03-07-2013, 07:19
Ozgun tornaci acmis diyollar!

Low-Rider
03-07-2013, 07:31
ince işçilik:D

HLLVTECII
03-07-2013, 07:59
Bu videoyu 6 yaşındaki yeğenim izlese küçük araba niye gazı kesti amca der, anlamak için adam çıkarıp camdan 4. vitesimi göstersin. Gazcı adamların bunu anlamama gıbı bır luksu yok. he dersen bu bı yarıs pılot hatası oldu ben kazandım eywallah derım. ama bu sekıldeyken bu kadar sevınmenın anlamı yok. en azından rakibin Özgün bu tip konuları aşmış bır adam... konuyu art nıyete tasımayacaktır. iki arabayada allah kaza bela vermesın saygılar..

miniks
03-07-2013, 14:13

Çözmüştün dimi sen bu şanzuman işini :D

dragon07
03-07-2013, 14:33
bencede sorunu artık kökten çözmüşler :D

svs
03-07-2013, 14:44
Sanzımanı çözdümde özgünü çözemedim :)

MeRtCaN
03-07-2013, 14:45
4.vites iptali yapmış özgün :)

-CGR-
03-07-2013, 14:59
4.vites iptali yapmış özgün :)

en tatlı yorumdu :D

SSagnak
03-07-2013, 16:09
1-3-5 yeter :D

ecz_murat
03-07-2013, 22:03
Savaş, gtr karşısında da favorimsin:icon_tup:bu arada geçmiş olsun:ofk:

Harunde
03-07-2013, 22:26
s3 kocaman maşallah çok iyi gidiyor... çarşamba ecu fast'te gördüğümde bu kadar iyi gideceğini düşünmemiştim maşallah... doğramış 4. vitesi

tommi de maşallah çok iyi gidiyor vitesler şaheser zaten

RUN
03-07-2013, 23:16
Evoyu yaptıran da yapan ustada arkadaşımız hergün yüzyüze bakıyoruz tebrik ederim,ellerine sağlık.
Genc kardesimde anlatmak istediğini yazarken,problem olduğunu bilmeden farklı yorumlayınca doğal olarak sevdiğimiz saydığımız arkadaşlarımız ,kardeslerimiz tepki göstermis.
O gün herkez birbirine yardımcı oldu bitti gitti hiç bır sıkıntı yok.
Durmak yok yola devam diycemde sevmiyorum bu totoş lafı :)
Sıkma canını.

Savaş abi bende seni ve Özgünü tebrik ederim. Burda bazı yazılanlardan rahatsız oldum. Densiz bir laf etmiş arkadaşın biri, o arkadaş kimdir tanımıyorum benimle hiçbir alakası yok lütfen yalnış anlaşılma olmasın. Hepimiz dünya emek veriyoruz, kimsenin emeğine saygısızlık edilmesin. Çok sıkı bi araba hazırlamışsınız ellerinize sağlık, İnşallah en kısa sürede tüm problemleriniz düzelir, hedeflerinize ulaşırsınız. Çıkardığınız süre içinde ayrıca tebrik ederim abi.

İkinizide tebrik ederim.ikinizde ilk defa hiç tanımadığınız araçların dreksiyonuna geçmişsiniz.olsun geçmek yada geçilmek hiç önemli değil sorunlar her zaman olur olucaktırda önemli olan o ortamı yaşamak keyif almak.

S3 sıkı makineydi kalkıcaz diye heyecanla bekledim ama kısmet olmadı malesef.evo her parçası profesyonelce hazırlanmış bir araçtı dolayısıyla sıkıntısız yürüdü fakat onunda sorunu lastiklerin fazla tutunmasından dolayı ilk kalkışta yığılmasıydı onuda lastikleri arka tarafta suyla yıkayarak çözmeye çalıştı ama yeterli olmadı sanırım.benimde ayar yetişmedi bide lastiklerin bitik olmasından dolayı 1i sararak bitirdim hep.bi sonraki sefere herkes eksiklerini halleder sorunsuz çıkar inşallah bende ayarı bitirip yeni lastiklerle gelirim daha keyifli ve çekişmeli bi gün geçiririz :)

Demir abi seninde yorumların için ayrıca teşekkür ederim, arabanın launch u 6800-7000 devir arasıydı ama olmadı bir türlü istediğim gibi kaldıramadım. Neticede geçti gitti. Sağlık olsun, henüz arabaya alışamadım ilerde arabaya alıştıkça inşallah daha güzel kaldırabilirim. Benim için çok verimli bir test oldu bu yarış. Umarım seninde araban en kısa sürede hazır olur ve aramıza katılırsın abi. Yiğit kardeşimi zaten pistte tebrik ettim. Çok güzel bir arabası var nazar değmesin. Oda eksiklerini tamamlar, ilerde tekrar deneme şansı buluruz. Onada yorumu için teşekkür ederim.

Herkeze yorumları için teşekkürler arkadaşlar.

MKT
04-07-2013, 08:08
her iki araçta çok başarılıydı. savaş abinin s3 zaten daha önceden de bildiğim için gidişi beni hiç şaşırtmadı tam beklediğim gibiydi.ama evo çok şaşırttı beni. yuro dan arabayı duymuştum ama bukadar güzel gideceğini beklemiyordum.Evonun sahibi launch yaparken dip gaz yapmamış o yüzden araba launch yapmıyordu bazen yada kalkışta bayılıyordu.araç sahibinede tecrübe olmuş oldu bu yarış.ozgün 4 ü kırdığında bu yarış biter diğerleride çok zevk vermez dedim içimden:) Araçlarda emeği geçen herkesin eline sağlık.Kırmızı jantlı sti'ı suren orhan abiydi sanırım.söylemeden geçemeyecem tribünde deliye döndük DSG gibi vites atıyor helal olsun.
Çok güzel bir organizasyondu ve çok güzel bir gündü.Teşekkürler emeği geçen herkese.

Oz`
04-07-2013, 08:33
MKT sözcü senmisin ?:) bence yazma WG açan araba launch'ami girmez:) bu işin bahanesi olmaz dipyapmayan araba okadar çok ses cıkarmazki zaten1 saniye felan dip tutuyorudum bende s3 ü 5000 de kalkmadı 0.4 e gelemedi araba bu bahanemi tabiki hayır bayıldı ilkinde, 1 keresinde de düzgün kaldırdım onada 4 müsade etmedi :) napabilrim

sahibiylede konuştuk hatta biraz üzüntülüydü benim arabam bukadarmı die konuşuyordu çok daha iyi yapmam lazım diyordu alışıcağım dedi de , hayır dip gaz yapsa ewo siker atardı felaana mı getirip polimik yaptırmaya çalışıyorsun anlamadım, umarım öyle değildir çünkü üzülürüm açıkcası yarış bu Gtr klimalı klimali 1 oldu geçti gitti :)

pazar günü 5.6 nin altı 100-200 üm yok haberin oolsun sona kalkış hariç ondada 4 yok zaten :)

orcunnn
04-07-2013, 11:57
MKT sözcü senmisin ?:) bence yazma WG açan araba launch'ami girmez:) bu işin bahanesi olmaz dipyapmayan araba okadar çok ses cıkarmazki zaten1 saniye felan dip tutuyorudum bende s3 ü 5000 de kalkmadı 0.4 e gelemedi araba bu bahanemi tabiki hayır bayıldı ilkinde, 1 keresinde de düzgün kaldırdım onada 4 müsade etmedi :) napabilrim

sahibiylede konuştuk hatta biraz üzüntülüydü benim arabam bukadarmı die konuşuyordu çok daha iyi yapmam lazım diyordu alışıcağım dedi de , hayır dip gaz yapsa ewo siker atardı felaana mı getirip polimik yaptırmaya çalışıyorsun anlamadım, umarım öyle değildir çünkü üzülürüm açıkcası yarış bu Gtr klimalı klimali 1 oldu geçti gitti :)

pazar günü 5.6 nin altı 100-200 üm yok haberin oolsun sona kalkış hariç ondada 4 yok zaten :)

işi evo mu hızlı s3 mantıgına getirmeye gerek s3 hızlı oldugu zaten aşikar
:icon_tup:

serhatayasli
04-07-2013, 13:04
Savaş abi bende seni ve Özgünü tebrik ederim. Burda bazı yazılanlardan rahatsız oldum. Densiz bir laf etmiş arkadaşın biri, o arkadaş kimdir tanımıyorum benimle hiçbir alakası yok lütfen yalnış anlaşılma olmasın. Hepimiz dünya emek veriyoruz, kimsenin emeğine saygısızlık edilmesin. Çok sıkı bi araba hazırlamışsınız ellerinize sağlık, İnşallah en kısa sürede tüm problemleriniz düzelir, hedeflerinize ulaşırsınız. Çıkardığınız süre içinde ayrıca tebrik ederim abi.

Demir abi seninde yorumların için ayrıca teşekkür ederim, arabanın launch u 6800-7000 devir arasıydı ama olmadı bir türlü istediğim gibi kaldıramadım. Neticede geçti gitti. Sağlık olsun, henüz arabaya alışamadım ilerde arabaya alıştıkça inşallah daha güzel kaldırabilirim. Benim için çok verimli bir test oldu bu yarış. Umarım seninde araban en kısa sürede hazır olur ve aramıza katılırsın abi. Yiğit kardeşimi zaten pistte tebrik ettim. Çok güzel bir arabası var nazar değmesin. Oda eksiklerini tamamlar, ilerde tekrar deneme şansı buluruz. Onada yorumu için teşekkür ederim.

Herkeze yorumları için teşekkürler arkadaşlar.

tebrikler emre :icon_tup:

MKT
04-07-2013, 13:31

ne polemik yaratması ne atarı ne gideri gözünüz dönmüş kanka delimisin ne diye oyle birşey söyleyim.neyse ararım konuşuruz.kimseninde sözcüye ihtiyacı olacağını sanmıyorum.kimse içinde sözcülük yapmam.

MKT
04-07-2013, 13:32
işi evo mu hızlı s3 mantıgına getirmeye gerek s3 hızlı oldugu zaten aşikar
:icon_tup:

işi hiç bir yere getirdiğim yok ben tarafsızca gözlemlediklerimi gördükleirmi duyduklarımı yazdım.

team_k20
04-07-2013, 13:33
evo kalkabilseydi bence gtr i gecerdi :D

dragon07
04-07-2013, 14:52
gtrı şimdi geçtin geçtin yoksa bu saatten sonra o gtr bidaha geçilmez bence :D

yiğit
04-07-2013, 15:17
evet evo iyi kalkabilseydi benide geçebilirdi.evo-s3-gtr üçlemesinde keyifli anlar yaşanırdı sıkıntılar olmasa.bi sonraki sefere enjektör takıp yetiştiremediğimiz ayarı yaptırıcam bu sefer,bi sonrakinde çok keyifli geçicek inşallah :)

orcunnn
04-07-2013, 15:36
evet evo iyi kalkabilseydi benide geçebilirdi.evo-s3-gtr üçlemesinde keyifli anlar yaşanırdı sıkıntılar olmasa.bi sonraki sefere enjektör takıp yetiştiremediğimiz ayarı yaptırıcam bu sefer,bi sonrakinde çok keyifli geçicek inşallah :)

bidaki sefere derken olucakmı bilgi varmı ?

Dem-Er
04-07-2013, 16:10
Emre cim iyi haberler aldım bu gün sevindim.kaç shot :)

yiğit
04-07-2013, 16:17
bidaki sefere derken olucakmı bilgi varmı ?

Seyirci ve katılımcı sayısı yeterli sayıya ulaşırsa olucak sanırım emin değilim

RUN
04-07-2013, 19:52
tebrikler emre :icon_tup:
Sağolasın Serhat:icon_tup:

Emre cim iyi haberler aldım bu gün sevindim.kaç shot :)
Ahahahahaha Abi daha ortada birşey yok hayırlısı diyelim:)

Yiğitcim bu haliyle bile ben çok beğendim. Çok daha iyi olacaktır illaki, artık kol piston yakışır sana:)

yearone
05-07-2013, 00:26

Lastikleri de unutma :)

Oz`
05-07-2013, 01:03
Mkt gözüm dönmedi gözümün dönmesine sebeb mi var ? sanzıman cumartesi tamam araba hazır yarış nerdee :D

sürede orda daha napalım :) söleyin yapalım:)

yiğit
05-07-2013, 16:54
Sağolasın Serhat:icon_tup:

Ahahahahaha Abi daha ortada birşey yok hayırlısı diyelim:)

Yiğitcim bu haliyle bile ben çok beğendim. Çok daha iyi olacaktır illaki, artık kol piston yakışır sana:)

Lastikleri de unutma :)

teşekkür ederim.inşallah olucak bakalım ama bitek enjektör yeterli oda limitine geldiği için.lastikler farz onu saymıyorum bile :)

fkrt92
28-12-2013, 11:47
Masallah araçlara s3 cok tehlikeliymiş.