Orijinalini görmek için tıklayınız : Cuk S2k 30 Haziran Drag Day
Çok güzel bir org oldu.
Benim açimdan çok şansız sus s2k firen diskini kırınca gurupta iki araç kaldık.
Şanslı olduğum 1 eleme ile kupa aldım :):)
Yarış sonu kalkışları bir nebze olsun doyurdu da günüme deydi :)
CUK S2K DRAG DAY - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=u8_aDNFhdMo)
civic@ef
01-07-2013, 17:55
maşallah gidişide önden gelen ciğer seside güzel :)
firat_07
01-07-2013, 20:16
abicim tebrikler.
mami_makinen
01-07-2013, 20:20
Tebrikler güzel kullandın aracını
abicim tebrikler.
Teşekkürler kardeşim.
Eyvallah Mami'cim
maşallah gidişide önden gelen ciğer seside güzel :)
Teşekkürler.....
ozkanfaruk
01-07-2013, 21:05
ne o ya m3 mü??? :) maşallah....
BMK TypeR
01-07-2013, 21:37
Tebrikler Engin, güzel sonuç:)
Octavia RS
01-07-2013, 22:22
Aracın specleri nedir çok merak ediyorum dünden beri? :) Maşallahı var çok iyi gidiyo..
Maşallah abi pistte zehiri almamıza yardımcı oldu :)
cuk s2000 e masallah pilotaj da süper
ses zaten çok iyi bee kocaman masllah cuk oturtmussun vitesleri .D
Kankama bak kimleri kimleri geçmiş. Cikardigi sureler de cok iyi sanirim.
Yavrum bu s2000 çok guzel araba ve iyi de yuruttuk bu makinalari kisa zaman icinde. Artik baska maceralara mi girsek soyle pufur pufur uflemeli :) Anladin sen onu :D
Maşallah CUK' a.
Aracın specleri nedir çok merak ediyorum dünden beri? :) Maşallahı var çok iyi gidiyo..
Teşekkür ederim :icon_tup:
aem cai
berk header
single 63mm exhaust
J's Racing TB 70mm
BC Cam
Supertech yay şapka
Toda Flywheel
Flash pro
ne o ya m3 mü??? :) maşallah....
evet e92m3
Tebrikler Engin, güzel sonuç:)
Eyvallah Kardeşim güzel gün oldu.
Maşallah abi pistte zehiri almamıza yardımcı oldu :)
Bu zehirler güzeldir bende senin yaşlarında yakalandım :):)
cuk s2000 e masallah pilotaj da süper
ses zaten çok iyi bee kocaman masllah cuk oturtmussun vitesleri .D
Eyvallah sağol Darg ve İstanbul park olunca dayanamadık katıldık ve güzel de oldu :icon_tup:
Kankama bak kimleri kimleri geçmiş. Cikardigi sureler de cok iyi sanirim.
Yavrum bu s2000 çok guzel araba ve iyi de yuruttuk bu makinalari kisa zaman icinde. Artik baska maceralara mi girsek soyle pufur pufur uflemeli :) Anladin sen onu :D
Maşallah CUK' a.
Hamur iyi olunca ustya da güzel şeyler yapmak kalıyor.
Yavru hep bir yanımız eksik kadı biz bu günler için yaptık araçları sen bizi yanlız bıraktın.
Neyse bir sonraki level'a geçince yaparız.:icon_tup::icon_tup:
Engin abi burdan da tebrikler. Sen de araban da 10 numarasın :)
Engin abi burdan da tebrikler. Sen de araban da 10 numarasın :)
Eyvallah kardeşim :)
Bir ata sözü vardır, At sahibine göre kişner diye ben arabamı tanıyorum o kadar :)
kelalper
02-07-2013, 11:47
Engin maşallah ama yaşara bi sor istersen neden M3 ün geçildiğini. Arabada sıkıntı yok m3 var m3 var demiyeceğim tabii ki. Sadece yaşar ışıklara dikkat etmemiş. Öylesine kalkmış. Launch control falan da kapalı kalkmış. Sende biliosundur yoksa Cuk un E92 yi geçemeyeceğini.
e92 m3 e kanım dondu araç turbo sandım ama yazdığınız set up ta turbo yok
Hamur iyi olunca ustya da güzel şeyler yapmak kalıyor.
Yavru hep bir yanımız eksik kadı biz bu günler için yaptık araçları sen bizi yanlız bıraktın.
Neyse bir sonraki level'a geçince yaparız.:icon_tup::icon_tup:
Kanka ben rollerde yuruttum sen draglarda. Her iki kulvari da bos birakmadik sen ona bak :) Ben simdi kari kiz kulvarini bos birakmamaya calisiyorum sizin adiniza :hehe:
Engin maşallah ama yaşara bi sor istersen neden M3 ün geçildiğini. Arabada sıkıntı yok m3 var m3 var demiyeceğim tabii ki. Sadece yaşar ışıklara dikkat etmemiş. Öylesine kalkmış. Launch control falan da kapalı kalkmış. Sende biliosundur yoksa Cuk un E92 yi geçemeyeceğini.
s2000 olm bu boru mu. Alayiniza goo!!
brs_odbs
02-07-2013, 13:08
tebrikler abi .
CooLeqenD
02-07-2013, 13:59
CUK' a maşallah kalktığı her yarışı aldı ama alper abinin' de dediği gibi M3 ve M6 hiç iddaalı bir şekilde kalkmadılar hep 1-2 saniye geriden kalktılar. Drag' da salise bile önemlidir, abimiz dikkatliydi kazandı kupasını aldı, tebrikler :)
Konuştuk Yaşarla zaten evet ilk kalkışta launch açık kalmış orda fark oldu 2. kalkışta launch kapalı ve manuel kalktı zaten fark olmadı o yüzden.
Ve her seferinde ışıklara onu soktuk ki aracını kursun diye benim drag tecrübem fazla diye ona öncelik tanıdık.
Maşallah'ın için de teşekkürler,
Maşallah cuk a
Eyvallah kardeşim.
tebrikler abi .
Eyvallah kardeşim....
CUK' a maşallah kalktığı her yarışı aldı ama alper abinin' de dediği gibi M3 ve M6 hiç iddaalı bir şekilde kalkmadılar hep 1-2 saniye geriden kalktılar. Drag' da salise bile önemlidir, abimiz dikkatliydi kazandı kupasını aldı, tebrikler :)
Sağol cnm maksat güzel bir gün geçirmekti onuda yaptık hep beraber. :)
hayırlı olsun abı
MaşALLAH Ciğer sesi fena geliyo cidden kazasız belasız abi :)
Masallah CUK s2000 :) akhisardada izlemistim ses mukemmel :)
Masallah CUK s2000 :) akhisardada izlemistim ses mukemmel :)
Teşekkürler,
Akhisarda 230hp idi Dyno Dynamics İstanbul parkta yeni setup 250hp
MaşALLAH Ciğer sesi fena geliyo cidden kazasız belasız abi :)
Sağol cnm amin cümlemize inşallah kazasız belasız yolculuklar.
Engin tanıştığımıza memnun oldum araban gerçekten çok iyi kondisyonda mehmet disk kırmasaydı çok zevkli bir gün olacaktı , ben halen m3 neden öyle oldu onu düşünüyorum :))
Maşallah abi araba ıp gıbı gıdıyordu pılotajda guzel :)
Bız sadece uzaktan masallahlarla yetiniyoruz artık muhtemelen benım basıma gelen sebepten dolayı drag yarısından cıkan olmamıstır galıba :)
8.000rpm
02-07-2013, 19:39
Engin?
Hondamkom'cu Engin mi? O kadar zaman atladim mi ben bu detayi?
Cidden helal olsun 10numara 5yıldız CUk
Eyvallah....
Engin tanıştığımıza memnun oldum araban gerçekten çok iyi kondisyonda mehmet disk kırmasaydı çok zevkli bir gün olacaktı , ben halen m3 neden öyle oldu onu düşünüyorum :))
Bende çok memnun oldum tanıştığımıza :)
Maşallah abi araba ıp gıbı gıdıyordu pılotajda guzel :)
Bız sadece uzaktan masallahlarla yetiniyoruz artık muhtemelen benım basıma gelen sebepten dolayı drag yarısından cıkan olmamıstır galıba :)
Mehmet'im ben sana ne diyeyim bahtsız bedevi gibi oldu bu senin şansızlıklar :)
İnşallah bundan sonrası güzel olacak.
Engin?
Aynen eski Hondamcı üstat :):)
Gördüğün gibi halen Hondaya devam :)
Engin?
kardeşim herkes bızım gıbı nickine sağdık kalmıyor dimi:)
8.000rpm
02-07-2013, 20:12
kardeşim herkes bızım gıbı nickine sağdık kalmıyor dimi:)
Sorma kardesim..sorma..
Engin beycigim , maasallah diyorum arabaniz da pek bir cigerliymis , gidisi olsun böğürtüsü olsun...
Tu tu tu tu yuzbinkere...
:)
Kocaman maşallah, sanırım bu jantlar dezavantaj filan diyordunuz ama gidiş ve görünüş 10 numara, kısa zamanda kaputa nazar boncuğu yaptır.
M3 un s2000 e gecilmesi baya merak uyandirdi sanirim ;)
Konuyla alaksli biseyler solemem gerekirse ; yarisan tum arkadaslarim sabahtan aksama kadar antremaniydi , sidingiydi yarisi vs derken 25 nin uzerinde kalkis yapmistir.
Gun sonunda yaris erken bitince eglence olsun diye kalkislar yapildi ve ben 2 kalkis yaptim ikiside cuk s2k ile , isiklari tam takip edememden (deneyimsizligimden ) ve launch kontrolu tam becerememden oturu gec kalktim ve sonuc olarak gecildim.
Tam zamaninda kalksaydim , launch kontrolu duzgun kalkdirsaydim gecerdim vs demicegim.orda iki kalkis yapildi ikisindede ole yada bole gecildim.cuk s2k kocaman bi masallah diyorum.allah kazabela vermesin gule gule agiz tadiyla kullanmak nasip etsin...
Kadett_gsi
02-07-2013, 21:15
her ikisinide maşallah , drag bu sadece araba değil bi sürü etken var , önemli olan zevk almak , bazen biri bazen diğeri geçer ,
CUK'un maşallahı var , yarıştan sonra fırsat olsa idi bende denemek isterdim , bir dahaki sefere inşallah , hatta bi dahaki sefere belki ön çeker ile arkadaş itişin birleştirilmesi talebinde olabiliriz araç sayısı arkadan itişte az olursa , bence daha zevkli olur
maşallah video güzel olmuş ses de güzel
Kocaman maşallah, sanırım bu jantlar dezavantaj filan diyordunuz ama gidiş ve görünüş 10 numara, kısa zamanda kaputa nazar boncuğu yaptır.
Yok tam tersine çok ciddi işe yarıyor bunu birebir testettim.
Konuyla alaksli biseyler solemem gerekirse ; yarisan tum arkadaslarim sabahtan aksama kadar antremaniydi , sidingiydi yarisi vs derken 25 nin uzerinde kalkis yapmistir.
Gun sonunda yaris erken bitince eglence olsun diye kalkislar yapildi ve ben 2 kalkis yaptim ikiside cuk s2k ile , isiklari tam takip edememden (deneyimsizligimden ) ve launch kontrolu tam becerememden oturu gec kalktim ve sonuc olarak gecildim.
Tam zamaninda kalksaydim , launch kontrolu duzgun kalkdirsaydim gecerdim vs demicegim.orda iki kalkis yapildi ikisindede ole yada bole gecildim.cuk s2k kocaman bi masallah diyorum.allah kazabela vermesin gule gule agiz tadiyla kullanmak nasip etsin...
Teşekkürler Yaşar çok güzel özetlemişsin.
Allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
her ikisinide maşallah , drag bu sadece araba değil bi sürü etken var , önemli olan zevk almak , bazen biri bazen diğeri geçer ,
CUK'un maşallahı var , yarıştan sonra fırsat olsa idi bende denemek isterdim , bir dahaki sefere inşallah , hatta bi dahaki sefere belki ön çeker ile arkadaş itişin birleştirilmesi talebinde olabiliriz araç sayısı arkadan itişte az olursa , bence daha zevkli olur
Bir dahaki sefere ön arka çeker ayrımı olmasa özellikle bizim katogori için çok iyi olur çok araç yok yarış sonu kalkışları olmasa gün benim için hoş olmayacaktı.
maşallah engın abı :)
Teşekkürler.....
maşallah video güzel olmuş ses de güzel
Sword Murat sağolsun çekimler ve video onun eseri.
Kadett_gsi
02-07-2013, 22:07
Bir dahaki sefere ön arka çeker ayrımı olmasa özellikle bizim katogori için çok iyi olur çok araç yok yarış sonu kalkışları olmasa gün benim için hoş olmayacaktı.
bi de 1,6 sınıfında kilo alt limitinin ilk açıklandığı gibi 900 kg olması talebinde bulunalım , 850 kg şöför dahil cidden adaletli değil
:icon_tup:
ibratice
02-07-2013, 22:56
bi de 1,6 sınıfında kilo alt limitinin ilk açıklandığı gibi 900 kg olması talebinde bulunalım , 850 kg şöför dahil cidden adaletli değil
biraz öyle oldu benim geçildiğim arabayla aramda sanırım 280 kg kadar fark vardı inşallah bidahakine birazdaha orta bir kural bulunur .
ibratice
02-07-2013, 22:57
Engin kardeşim bileğine kuvvet sen bu işi biliyorsun birdaha tebrik ederim .
Sen önce göbeğini erit spora başla :D
maşallah araçlara güzel etkinlik olmuş
bmw nin arka lastik ölçüleri nedir?
maşallah abicim tebrikler ses gidiş harika :)
biraz öyle oldu benim geçildiğim arabayla aramda sanırım 280 kg kadar fark vardı inşallah bidahakine birazdaha orta bir kural bulunur .
Aynı katagörüde 280kg biraz haksızlık oluyor bende katılıyorumsana:icon_tup:
Eyvallah kardeşim:)
maşallah araçlara güzel etkinlik olmuş
bmw nin arka lastik ölçüleri nedir?
255 filandır hearlde sahibi görünce yazar.
maşallah abicim tebrikler ses gidiş harika :)
Teşekkürler....:icon_tup: