Orijinalini görmek için tıklayınız : clio 1.6 superchıp
watch?v=xsLJlgPJbqY ktunnel youtube lınkı.sadece chıple bu hale geldıyse hemen arabaya gıdıımde chıp taktırayım valla.
kısada var herlade ? güzel olmuş sesde güzel :)
kısa şanzuman- port polish-headers-cat back- RS gaz kelebeği-superchips
galiba birazda eğim var;)
normalde bizm sanzımanlar 1 de 60 2 de 100 3 de 140 da keser...bunda ne kdr kısa bi sanzıman oldugunu siz dusunun...egim yoksa eger ibonun rs ten iyi gidiyor :p ehehhe
bunda kısa var bencede :)=
GokhanErol
09-06-2008, 11:08
sadece chiple bu sonuç biraz zor illaki kısa ve 3. vitesdeki ivmelenmeye bakılırsa eğimde cabası... :D
sadece chiple bu sonuç biraz zor illaki kısa ve 3. vitesdeki ivmelenmeye bakılırsa eğimde cabası... :D
araçta bu işlemler var.tahmin değil;)
GokhanErol
09-06-2008, 11:16
araçta bu işlemler var.tahmin değil;)
İbo postta galiba yazdığın için tahmin ettiğini düşündüm ondan yazdım bende neyse hacı baya güzel hızlanıyor...;)
kısa takalım gokhan sna, 1.4 megane sanzımanı...veya 1.2 clio..bundaki 1.2 clio olabilir...
GokhanErol
09-06-2008, 11:40
ehehe ozaman daha hızlı koşarım dimi... :D
şaka bi yana vericem arabayı bide şansızımanla uğraşmayım...
sen hallettinmi user manueli...
İbo postta galiba yazdığın için tahmin ettiğini düşündüm ondan yazdım bende neyse hacı baya güzel hızlanıyor...;)
yok hacı eğim konusunda galıba dedım dıgerlerı gercek ama buyuk bı olasılıkla egım var yolda.
kadrandan modıfıye lıstesı cıkaracak kadar ılermeyemedık daha:hihih:
chiefkadir
09-06-2008, 13:01
ibonun rs ten iyi gidiyor :p ehehheİbo okumadı bunu galiba,pek üstüne gidiyon öpecek seni yakında;)
İbo okumadı bunu galiba,pek üstüne gidiyon öpecek seni yakında;)
TIC'layacam haberi yok :hihih:
İbo okumadı bunu galiba,pek üstüne gidiyon öpecek seni yakında;)
TIC'layacam haberi yok :hihih:
opsun de heyecan gelsin biraz:D:D
gerci erken basıorm ben bi de onun olu devrinde yakalarım kesin onun icin pek sansı yok:D:D
opsun de heyecan gelsin biraz:D:D
gerci erken basıorm ben bi de onun olu devrinde yakalarım kesin onun icin pek sansı yok:D:D
sen 2. kornadan basıyosun. ben dıt yapar koklerım gazı :D
160 gıbıde bırakırım 4 luyu yakıp:hihih:
arac bıldıgnız bır aracmı.yoksa tahmınmı ettınız.
ibonun kankası bu portekizden :D
kısa sanzuman ısını ankarada yapabılcek bırı varmı pekı.
arac bıldıgnız bır aracmı.yoksa tahmınmı ettınız.
diğer videolarınada bakın görürsünüz. yapılan ıslemler slayt yapılmış ;)
kısa sanzuman ısını ankarada yapabılcek bırı varmı pekı.
ayna mahrutıden bı nebze kısalır ama vıdeodakı ya komple sanzuman takmıs ya da tum dişlileri değiştirmiş.
ankarada yapılmayacak bişey yok paradan haber ver:D
5 te 100kmh yapacak sanzuman bıle yapılır :hihih:
diğer videolarınada bakın görürsünüz. yapılan ıslemler slayt yapılmış ;)
gormemıstım ben sagol:)
[QUOTE=iynn-RS;307661]ayna mahrutıden bı nebze kısalır ama vıdeodakı ya komple sanzuman takmıs ya da tum dişlileri değiştirmiş.
ankarada yapılmayacak bişey yok paradan haber ver:D
5 te 100kmh yapacak sanzuman bıle yapılır :hihih:[/Q
yanı sımdı clıo 1.4 16v sanzumanını benım araca yapıcaz dıelım bununla bırlıkte saglıklı olması ıcın hangı kombınasyonlar yapılacak.
yanı sımdı clıo 1.4 16v sanzumanını benım araca yapıcaz dıelım bununla bırlıkte saglıklı olması ıcın hangı kombınasyonlar yapılacak.
belki seninki daha kısa bılemıyorum onu.
sanzuman actırmadan anlasılmaz.
ayna mahrutıden yeterlı sonuc alınıyosa sadece ayna mahrutı degısır.
RS te sadece 15-61 var kısa mahrutı olarak. daha kısalarıda var ama bızım dişliiere uymuyo.
senin sanzumana olursa dırek ayna mahrutıden kısalır.
yada senınkınden daha kısa olan komple bı sanzuman alacaksın.
bağlantı yerlinin ayarlıyolar.onu takacaksın.
belki seninki daha kısa bılemıyorum onu.
sanzuman actırmadan anlasılmaz.
ayna mahrutıden yeterlı sonuc alınıyosa sadece ayna mahrutı degısır.
RS te sadece 15-61 var kısa mahrutı olarak. daha kısalarıda var ama bızım dişliiere uymuyo.
senin sanzumana olursa dırek ayna mahrutıden kısalır.
yada senınkınden daha kısa olan komple bı sanzuman alacaksın.
bağlantı yerlinin ayarlıyolar.onu takacaksın.
benım arac beynım cok sorun cıkardı zmanında.elektronık arızam cok oldu.param suanda var ve bıseyler yaptırmak ıstıyorum ama yıne o arızalardan cekınıorum.cok bunaltmıstı benı
benım arac beynım cok sorun cıkardı zmanında.elektronık arızam cok oldu.param suanda var ve bıseyler yaptırmak ıstıyorum ama yıne o arızalardan cekınıorum.cok bunaltmıstı benı
o aracı satıp çok rahat ClioRs alabilirsin.;)
1.2 clıo sanzumanı dırek cuk dıe oturuo ve guzel performans verıo dıolar
o aracı satıp çok rahat ClioRs alabilirsin.;)
Okan gerçekten arabanı satıp RS almayı neden düşünmüyorsun? 1.6 ya harcayacağın parayı RS e harcarsın...
Okan gerçekten arabanı satıp RS almayı neden düşünmüyorsun? 1.6 ya harcayacağın parayı RS e harcarsın...
ben bu aracı zor aldırdım babama:)bunu satıp hayatta rs almaz yanı.mumkun olsa tabıkı rs alrım.ama babamın alması ımkansız.oyuzden bu tıp gırısımlere gırıyorum.yoksa bende ısterım bıtane rs:)zaten oyle bı sansım olsa ıbıza cupra alıcam.
:eek::eek:
birisi soner abinin hesaptan girmiş sanırım:p
:eek::eek:
birisi soner abinin hesaptan girmiş sanırım:p
yok len ben de typeR ı satıp 2 tane RS alacam :D :D :D
yok len ben de typeR ı satıp 2 tane RS alacam :D :D :D
yok yok kesin şifreni birisi bulmuş.
okan rs alip naapcan yurumuyo rsler.....k4m rulez!
ulan herseyin fanatikligi olur da bism motorun da olmas be...