Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Oto Boya Hk.
black_eagle1988
03-07-2013, 12:13
Merhaba,
HB Sİ aracımı boyatmayı düşünüyorum.Kaput altı ve kapı içleri hariç.Kaporta işçiliği olarak sağ ve sol kapılarda hafif dalgalanmalar var.
Tahmini ne kadar tutar ? Fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Görmeden fiyat vermek yanlış olur. 500 tl de boyatırsın 5000 tl de. Kullanılacak malzemelerin kalitesi, ne istediğin yani 10 numara iş mi yoksa üstünden bir kat atıp geçmek mi iş çok detaylı aslında.Araç başında konuşup anlaşmak daha mantıklı.
black_eagle1988
03-07-2013, 14:52
Görmeden fiyat vermek yanlış olur. 500 tl de boyatırsın 5000 tl de. Kullanılacak malzemelerin kalitesi, ne istediğin yani 10 numara iş mi yoksa üstünden bir kat atıp geçmek mi iş çok detaylı aslında.Araç başında konuşup anlaşmak daha mantıklı.
Tabiiki görmeden fiyat vermek doğru olmaz.Ama ben yaklaşık fiyat olarak öğrenip ona göre karar vermek istedim.İstediğim işçilik tabiri caizse alaşehir tımarı olmamalı
Benim tahminimce orta halli iyi bir iş kaporta-boya 2.000-2.500 tutar.
Numaranı özelden yaz konuşalım.
hocam aykuta msj at sitede nicki var 2.5arabami boyanir saka gbi
hocam aykuta msj at sitede nicki var 2.5arabami boyanir saka gbi
Benim yazdığıma istinaden yazdıysan abi kaporta işçiliği var dendi tahmini bir fiyat verdim bende.
Şunu anladım İstanbul ayrı diğer şehirler ayrı, İstanbul'da ne iş yaptırırsanız yaptırın normal fiyatların üzerine %40 fazlasını veriyorsunuz.:o
sırf işciliği iyi diye 5 bine araba boyanacaksa , bazı araçların sahipleri bi boya parasına satacak aracını
Bende sadece 4 kapı boyatmak istiyorum konuyu takipteyim. Çok boyacı araştırdım. Ege üniversitesindekinlere kadar gittim. Fakat iyi işçilik kendini 1 yıl sonra gösteriyor. Yani tazeyse süper gözükür aldanmayın. 1 yaz geçirdikten sonra kendini belli ediyor işçilik ve boya kalitesi.
izmirdeyım ve takipteyim . tamponları boyatıcam işciliği dügün fiyat makul bi yer arıyorum
Benim aracım ege üniversitesinde boyandı.Boyası 1.5 yılı geçti çok şükür ilk gün ile arasında çok fark yok.İyi iş istiyorsanız paranıza kıyacaksınız.Şuan ege dışarıya kapalı sadece öğrencilere açık ancak boya ustası yakın arkadaşım.İsteyen var ise görüştürürüm.
mert1612
31-07-2013, 09:26
Karabağlar vw servisi s.nezir var ordaki boya ustasını tek geçerim mustafa abi. ege üniversitesinde tutturamadıkları rengi tutturdu ayrıca adam işine o kadar özen gösteriyorki arabayı bu gün alıcakken beni arayıp benim içime sinmedi tekrar boyıcam diyip uğraşabiliyor.egedeki usta beni ilgilendirmez yapçak bişey yok demişti kendi hatasına
s.nezirde sureklı bakım yaptırıyorum fakat hiç kaporta işi yaptırmadım . bunu duyduğum iyi oldu :D ben zaten oranın daimi müsterisiyim :D
parça başı ortalama fiyatlar nasıl ?
Bende çok sükür 4 yıl aradıktan sonra düzgün bir boyacı buldum. 40 yıldır bu işi yapıyor. Tek kişi cırak, kalfa yok. Arabayı mıncıklıcak biride yok. Fiyatlarıda makul. Fırında boyuyor.Bosh servisindeki fırını kiralayıp fırını çalıştırıyor:) Diğer boyacılar gibi tahtaya zımpara sararak değilde, o işe has malzelemeri kullanıyor. Heryere aynı macunu kullanmıyor plastiklere plastik macunu diğer bölgelere gereken macun ve astarı kullanıyor. Yakın bir sürede kapı ve tampon boyatıcam bakalım nasıl bir iş ortaya çıkacak. Beğenirsem tavsiye ederim.