Orijinalini görmek için tıklayınız : astra gsi & civic vti
http://videos.streetfire.net/video/astra-gsi_165353.htm
http://videos.streetfire.net/video/astra-gsi-civic-vti_165354.htm
bu akşam deneme yaptık böle yanlış anlasılmasın her vti sahibi sölediğim söze alınmasın lütfen
Eray Yümsel
09-06-2008, 23:16
başarılı :) maşallah ibo
alıştık artık bu gsi-vti muhabbetine:D
maşallah.. vti standart mı ?
Meşallah meşallah güzel gidiyormuş GSİ.
Yorumda süper :D :D :D ahuahauha
valla bu araç bu gece alınacaktı sözde piston kısasanzuman aem kit varmış satıcı öle sölüyordu benide denemek için çağırdılar bende geldim ve sonuç ortada arabayıda tanımıyorum sahibinide başka bişi sölemek ayıp olur ama bildiğim teksey tuzlanın arabası olduğu
videonun sonundaki konusma cok gereksiz olmus.
kazasiz belasiz kullan.
videonun sonundaki konusma cok gereksiz olmus.
kazasiz belasiz kullan.
ben onu videoları verirken yukarda yazdım yanlış anlaşılmasın kimsede üzerine alınmasın die
ben onu videoları verirken yukarda yazdım yanlış anlaşılmasın kimsede üzerine alınmasın die
ben ustume alinnmadim ibo ustume alincak biseyyok ortaada zaten :D
yanlista anlamadim sadece gereksiz olmus..yada šoyle soliim keške kesseymišsin o kismi;) :)
öle bi program varsa elimde 50 tane videomvar onları keser keser koyarım varsa bildiğin ölebir program adını verirsen sevinirim kardeşim
amaçsız bir video olmuş ve konuşmalar özelikle yakışmamış :icon13:
Eray Yümsel
10-06-2008, 00:05
amaçsız bir video olmuş ve konuşmalar özelikle yakışmamış :icon13:
sence neresi amaçsız ben anlayamadım arda :) fanatiklik yapma
konuşma insanlık hali sen hiç mi konuşmAdın hayatında :)
can saglıgı ile kullan arabanı ibo kazasız belasız
arda bakın dediğim gibi kimse üzerine alınmasın oan gerçekten kayıdın bittiğini sanıyordum ama arkadaşım devam etmiş kusura bakmayın
o andaki adrenalinle oluyo böle şeyler.çoğumuz yapıyoruzdur.
kendisi videoyu izlediğinde yersiz oldugunu farketmiş ama silemediği için ilk mesajda belirtmiş zaten.
tekrar tekra konuşmalar yersiz olmuş demeye gerek yok bence.
ibrahim
edit: bu sona isim yazma hoşuma gitti yaw :D
ayrıca ben yanındaki kameramanı dövme noktasına gelecek kadar kedini kaptıranlarıda gördüm bu gene iyi :hihih:
BMK TypeR
10-06-2008, 00:16
maşallah ibo,
:) ben okadar yapamam yanımdaki kardeşim 100 kilo idi bi çakso oturturdu beni :)
arda bakın dediğim gibi kimse üzerine alınmasın oan gerçekten kayıdın bittiğini sanıyordum ama arkadaşım devam etmiş kusura bakmayın
maşallah diyip geçelim o zaman :icon_tup:
:) ben okadar yapamam yanımdaki kardeşim 100 kilo idi bi çakso oturturdu beni :)
yuhh:D
sen değitir cameramanı. yada kerdeşini rejime sok.:D:D
guzel gusel gsı hız arttıkça farkını konusturmus;)
gsı vti muhabbetıde 106 vti muhabbrtını gectı artık sanırım:)
guzel gusel gsı hız arttıkça farkını konusturmus;)
gsı vti muhabbetıde 106 vti muhabbrtını gectı artık sanırım:)
v6 muhabbetleri ne zaman başlıyacak. bitir şu sınavlarıda video izleyelim artık;)
yuhh:D
sen değitir cameramanı. yada kerdeşini rejime sok.:D:D
kardeşim dediysem öz değil kardeşim kadar yakın bir arkadaşım :)
v6 muhabbetleri ne zaman başlıyacak. bitir şu sınavlarıda video izleyelim artık;)
neyınız izlıcez yaws dönmuokı muhabbet:) ılla typer lazım bılıon:Deli::cool:
neyınız izlıcez yaws dönmuokı muhabbet:) ılla typer lazım bılıon:Deli::cool:
type-r ı da geç tüp taktır bin artık:D
type-r ı da geç tüp taktır bin artık:D
abarma:) daha yolumuz uzun:p:rolleyes:
gsı sevıyoruz seni sesine gurban:D
saol kardeşim gsi sevenler oldukca bende bu arabadan vaz geçemiyorum ama ne yalan söleyim ilk fırsatta bende typere döneceğim :)
saol kardeşim gsi sevenler oldukca bende bu arabadan vaz geçemiyorum ama ne yalan söleyim ilk fırsatta bende typere döneceğim :)
yapma:) sora gsın biri gecer moralın filan bozulur:D takıl sen biraz daha bunla.. olmadı gtc turbofilan al:rolleyes:
oooo ibrahım baya bı ıyı yürümüşün yakışır emeklerinin karşılığını alıyorsun kazasız belasız
yapma:) sora gsın biri gecer moralın filan bozulur:D takıl sen biraz daha bunla.. olmadı gtc turbofilan al:rolleyes:
bakalım artık nasip kısmet meselesi gsi sürekli yatıyor honda ile dolasıyorum ne bilim düserse güzel typer alırım yani
oooo ibrahım baya bı ıyı yürümüşün yakışır emeklerinin karşılığını alıyorsun kazasız belasız
saol onurcum eywallah inşallah daha iyiye doğru
napıcaksın typerı boswer gsi yakısıyor sana seni gsi ile tanıdık....
yoksa sende ticaretemi döküceksin olayı :D:D:D:D:D
seveni varsa sat gitsin..
napıcaksın typerı boswer gsi yakısıyor sana seni gsi ile tanıdık....
yoksa sende ticaretemi döküceksin olayı :D:D:D:D:D
yokbe kardeşim benkim araba ticareti kim anlamam öle işlerden :)
seveni varsa sat gitsin..
emeğimin karşılığını veren olursa seve seve veririm :)
ways vtec ayırıyoz :D :D :D
VTI'da neler var? O kadar yüklü GSI ile bu kadar yakın gidebilmek için ya GSI fos olması lazım yada VTI'ın dolu olması.
Kazasız, belasız gazla:D
kısa sanzuman forget piston aem kit var iki arabada yüklü buna sasırmamak lazım aslında genellikle vtinin geçtiğine alıştığınız için bu sonuç biraz sasırttı sizi
yaw moruk o araba ıcın hersey var dedıler standart saxo lar gectı herıfı. bı gece baya gulduk. yasını fln cagırdı type r la denıcem dıe.
bu gsı ıle vtı ın normal de olusması gereken bır fark. masallah.
Maşallah güzel gitmişniz kazasız belasız :)
yaw moruk o araba ıcın hersey var dedıler standart saxo lar gectı herıfı. bı gece baya gulduk. yasını fln cagırdı type r la denıcem dıe.
bu gsı ıle vtı ın normal de olusması gereken bır fark. masallah.
aynen çok sey sölüyorlar araba için ama bende açıkcası çok açardedim beni ama baktım yanımda duruyor ve ben baris yürüdükçe açıyorum olsun yinede kötü konuşmak istemem allah kaza belavermesin
Şimid olmuş bak ibrahim başkan...Başka vtecler de dene ki pekiştir bu başarını...
Yanlız ibrahim başkan plaka aydınlatma ampulleri yerine xenon mu taktın naptın? :) Sök onları yaf :)
gerçektende çok feci aydınlatıyor ledler değişik bir hava veriyor arka tarafa
vti sahıbı arkada rollıng yapmayı bılmıyor gercekten gec basıoor
bırde kısa lı fln vti oyle gıtmez
bunun en guzl orgnedıgı chief kadır abı bılıyor
onun sıyah astra sı ıle benım kısalı beyınlı vti i denemıstık keske vıdeo cekseydık sonucu gorebılırdınız...
ibo show olmuş maşallah kanki:D
onun sıyah astra sı ıle benım kısalı beyınlı vti i denemıstık keske vıdeo cekseydık sonucu gorebılırdınız...
ne alakası var roling yapmayı bilmiyor diosun google den vcu 15 yaz 100tane videosunu izlersin o kişinin ayrıca ben anlamam kısamı vardı uzunmuvardı ilk yazdığım konuda belirttim ben tanımıyorum bile araba sahibini alacak kişi kullandı aracı ilk denemede geçilince sahibi geçti onuda daha farklı geçtim zaten oda barıs belli oluyor
ibo show olmuş maşallah kanki:D
aynen akşam baya hareketliydik çok kalkış yaptık keşke gelseidin sende
klasik vti - gsi sonucu olmuş ;) vti pek yüklü gibi görünmüyo... neyse tebrikler :)
dragon07
10-06-2008, 11:32
ibrahim abi helal olsun.her açtığın konu 10dk içinde hit oluyor.maşallah GSİ feci yürüyor ama sonuç her 2 araç içinde normal çünkü senin araçta bayağı yüklü.tersi olursa şaşırmak gerekir bence ;)
chiefkadir
10-06-2008, 11:33
onun sıyah astra sı ıle benım kısalı beyınlı skunk egzantrikli vti i denemıstık keske vıdeo cekseydık sonucu gorebılırdınız...Doğrudur siyah astrayı yaptımız dönemlerdi mertcanla denemiştik iyi geçmişti ;)
klasik vti - gsi sonucu olmuş ;) vti pek yüklü gibi görünmüyo... neyse tebrikler :)
sen klasik diyosunda honda forumlarından bırınde ClioRS - Vti karşılastırması yapmıslar çoğu vti ayırır demiş:hihih:
bende bişiler yazdım ama bi cevap gelmedi:D:D:hehe:
ibo sen napıon o forumlarda boşversene:) sti vti denıolardı en son:):):)
ibo sen napıon o forumlarda boşversene:) sti vti denıolardı en son:):):)
ya aksıyon yoktu o aralar,canım sıkıldı:p
dedım bulun bi tane Vti ben denerim, yüklüde olur farketmez merakınız gitsin:cool:
bulamadılar deneyecek Vti:D
Videolarda bi problem varmı acaba.. bozuk diyorda..izleyemedim..
chiefkadir
10-06-2008, 13:20
dedım bulun bi tane Vti ben denerim, yüklüde olur farketmez merakınız gitsin:cool:
bulamadılar deneyecek Vti:DMertcanla denersin sıkma canını ;)
bulamadılar deneyecek Vti:D
tam tahmın ettığım gibi ztn can sıkıntısı:D:D görmustum ztn yazdıklarını:D:D
videoyu 0 dakika gösteriyor yani görüntü yok ? Acaba sıkıntı bendemi mümkünse bakar mısınız
HEaaaaaaa anladım. İbrahim drag için antreman yapıyor. .Kanka geçsene bi ara bu tarafa yahu. Burdada vtecler var. Köprüden geçince sarsınlar etrafını 4 , 5 tanesi :) .
Şaka bi yana ciğerli kardeşim araban maşallah. GSI ile Denemek güzel olacak.
videoyu 0 dakika gösteriyor yani görüntü yok ? Acaba sıkıntı bendemi mümkünse bakar mısınız
videoda sıkıntı yok senden kaynaklanan bir sorun
Bugün geç saatte söyledin kanka. Zaten o kadar sık rolling olmaz bünye bi yere kadar. :)
HEE aklımageldı en son sahinle bı gazlaman vardı ordakı gidişe göre performansın baya ıyıleşmiş gibime geldi;) vıtes bıtırme surelerı fılan.)
Bugün geç saatte söyledin kanka. Zaten o kadar sık rolling olmaz bünye bi yere kadar. :)
valla banada geç geldi haber ama kabul ettim gece 11de atasehirden çıkıcaz gebzeye doğru
HEE aklımageldı en son sahinle bı gazlaman vardı ordakı gidişe göre performansın baya ıyıleşmiş gibime geldi;) vıtes bıtırme surelerı fılan.)
ozaman benzin pompan düşüktü değişip walbro taktım 6 barlık araba rahatladı irdelenmesi değişti
ibrahim abi helal olsun.her açtığın konu 10dk içinde hit oluyor.maşallah GSİ feci yürüyor ama sonuç her 2 araç içinde normal çünkü senin araçta bayağı yüklü.tersi olursa şaşırmak gerekir bence ;)
saol efe valla denedik artık ben dediğim gibi benim içinde sasırtıcı bir sonuç çıktı ortaya okadarda olmaması lazımda hani yanyana oluruz gibilerden
sen klasik diyosunda honda forumlarından bırınde ClioRS - Vti karşılastırması yapmıslar çoğu vti ayırır demiş:hihih:
bende bişiler yazdım ama bi cevap gelmedi:D:D:hehe:
e doğru söylemişler :D chipli RS i geçtim UL Vtec ile zamanında daha neyi geçiim :D
chiefkadir
10-06-2008, 15:27
ozaman benzin pompan düşüktü değişip walbro taktım 6 barlık araba rahatladı irdelenmesi değiştiFazla irdeleme ibocum:D
valla banada geç geldi haber ama kabul ettim gece 11de atasehirden çıkıcaz gebzeye doğru
merhaba bu akşam deneme varsa bendede golf gti var yeni aldım arabayım nası gittiğin görmek istiyorum
e doğru söylemişler :D chipli RS i geçtim UL Vtec ile zamanında daha neyi geçiim :D
vayyy korayım:D
chipsizini geçemedin ne hikmetse:D
ibo butarafa bi düşsen senlede bi denesek güzel olacak :)
ibo butarafa bi düşsen senlede bi denesek güzel olacak :)
çok pis ayıklarım. Demedi deme İbrahim:D:D:D:hehe:
valla orasını ben bilemem kardeşim herkese açıktır büyük ihtimalle
vayyy korayım:D
chipsizini geçemedin ne hikmetse:D
puahahah :D işin garibi benim 3.tesde deneyip geçtiğim UR enson denemede benim geçemediğim chipsiz JS'yi geçti :ramo :D
sizin bu rs'ler bi garip denk getirip geçmek lazım şişmiş halinde :p
çok pis ayıklarım. Demedi deme İbrahim:D:D:D:hehe:
önceden olsa takıntı yapardım ama şimdi geçsende 10 boy atsanda önemi yok dert etmem kendime ama senin için gebzede yeni yapılmaya başlanan bir rc var onla denerim malzemelerde kadir abiden gelecek zaten o yaptımız sizden iyi yapar bu işi tam doldurur arabasını onun gecersenm yada yanyana gidersem o zaman anlaki ben seni çok feci ayıklarım :)
puahahah :D işin garibi benim 3.tesde deneyip geçtiğim UR enson denemede benim geçemediğim chipsiz JS'yi geçti :ramo :D
sizin bu rs'ler bi garip denk getirip geçmek lazım şişmiş halinde :p
haci ne yapıyosan elemenlara.
sizin evde buluşup gidince kimse seni geşemiyo:D:D
gazozlarına bişeymi atıyosun:D
Laaa ibrahim dragta geççen kardeşim sen beni. Lexmaul'leri ben unuttum nihaha.
haci ne yapıyosan elemenlara.
sizin evde buluşup gidince kimse seni geşemiyo:D:D
gazozlarına bişeymi atıyosun:D
keramet evde :D giren beygirleri bırakıp çıkıyo :p
ya dediğim gibi tayfun iddia yok maksat eylenmek organizasyona ayak uydurmak nasip kısmet işi bu işler kimin arabası oan iyi yürürse o kazanacaktır zaten :)
Ama benimde Benzin pompası takılıyor yarın bide filtre kiti tamamdır :) :) . Takılıyorum kanka maksat arabayı nasıl bozarız. Adam gibi binmek varken dragtı rollingti bak o gün gelirsem göreceksin 3 vites cırtlayacak zorlandıktan sonra.
allaha sükür arabamda hiçbir sorun yok amanda olmasın gittiği yere kadar zorlarım şişersede ki şişecekte ozaman stop derim
önceden olsa takıntı yapardım ama şimdi geçsende 10 boy atsanda önemi yok dert etmem kendime ama senin için gebzede yeni yapılmaya başlanan bir rc var onla denerim malzemelerde kadir abiden gelecek zaten o yaptımız sizden iyi yapar bu işi tam doldurur arabasını onun gecersenm yada yanyana gidersem o zaman anlaki ben seni çok feci ayıklarım :)
kızma hemen ibrahim:D
biraz hızlı yazdın galıba olayı tam anlayamadım.
orda bi RC yapılyo sende onla deniceksin olemi.
kadir abide sana parçamı yollayacak.
Yaparsan geçersin kardeşim.Kimse namağlüp değildir bu yarış konusunda.
ben şu anki durum için soyledim ama ilerde yaparsın bişey diyemem.
gerçi ilerde ne olur belli olmaz;)
keramet evde :D giren beygirleri bırakıp çıkıyo :p
depolarına su mu katıyosun yoksa:D
şişiyo hepsi:D
ibo arkadaş aldı bi rc onu yapmaya başlayacakkadir abi ile görüşüyor parçalarıda kadir abi ayarlıyacakmış da bulabildiği malzemeleri toplayıp bişiler yapacak bide bu işi çok iyi bilen bir arkadaş yaptığı arabada öle boş olmaz illaki dereceleri olacak kadar iyi araba yapar bakalım yapıp bitirsin onla deneme yaparım onu demek istedim anladın :)
allaha sükür arabamda hiçbir sorun yok amanda olmasın gittiği yere kadar zorlarım şişersede ki şişecekte ozaman stop derim
Maşallah NTK fabrikadan çıktığı günden beri gazlıyor. Nazar değmesin.
depolarına su mu katıyosun yoksa:D
şişiyo hepsi:D
sizin arabanın 3 durumu var
soğuk hali - iyi gidiyo
ılık hali - süper gidiyo
şişmiş hali - resmen yürümüyo :D
şimdidye kadar okadar çok denedimki rs'le benim gözlemim bu RS konusunda garip bi araba ama deli giden çok sevdiğim bi araba.
Bakma işin dalgasındayım ama sonuçta denediğim RS'ler filtre egsoz lu sadece bende koltuk iptali :D 14" jant :D ne ararasan vardı denerken yoksa nereye geçicem zaten :D
sizin arabanın 3 durumu var
soğuk hali - iyi gidiyo
ılık hali - süper gidiyo
şişmiş hali - resmen yürümüyo :D
bende devamlı ılık tutuyorum zaten arabayı:D
zaten şişen kısmı emme manifoltu,onuda hallettim;)
ibo o zaman seninde baya yuklemen gerekiyo arabanı;)
ne yapacaksınız rc ye?
tam net bilmiyorum ama atmosferikte son noktaya kadar yapılacağı garanti
ibo o zaman seninde baya yuklemen gerekiyo arabanı;)
yapacak hiç bişi kalmadı sonnokta bundan daha iyi ikitekerle kullanılıyor :)
Allah kolaylık versin, yapabilecek şeyler tek çeşit zaten.ikinci bir opsiyonları yok
yapacak hiç bişi kalmadı sonnokta bundan daha iyi ikitekerle kullanılıyor :)
ibo kusura bakma ama yüklü bi RC ile yürümen zor bana kalırsa.
tabi ne kadar iyi yapılacağına bağlı.
rc gerçektende iyi yürüyor işin şakasını yapıyorum ama denemektede fayda var en azından nekadar fark olacağını görmek isterim
gsı ın yuklusu yuklu rcyı gecer ztn(pekde zorlanmaz bana kalırsa):)
gsı ın yuklusu yuklu rcyı gecer ztn(pekde zorlanmaz bana kalırsa):)
bundan pek emin değilim işte, zamanında denedik gördük ki benim araba yüklü deil
bundan pek emin değilim işte, zamanında denedik gördük ki benim araba yüklü deil
net 195 200 veren bi gsi gene 190 veren bi rc karsısında zorlanmaz benım görusum;)
senın denedığın yuklu deıldı sankı yanlışmı hatırlıorum??
net 195 200 veren bi gsi gene 190 veren bi rc karsısında zorlanmaz benım görusum;)
özelden söyleyim sana hangi gsi olduğunu
niye 195-200 lukle 190 lık karsılastırıyosun.
gsi ın 200hp olması ıcın baya bı ıslem yapmak gerekır.
ama rc de chip-egzoz-fıltre gıbı basıt seylerde 190hp olabılırsın.
nası ıkısıde yuklu klasmanına gırecek bunların.
niye 195-200 lukle 190 lık karsılastırıyosun.
gsi ın 200hp olması ıcın baya bı ıslem yapmak gerekır.
ama rc de chip-egzoz-fıltre gıbı basıt seylerde 190hp olabılırsın.
nası ıkısıde yuklu klasmanına gırecek bunların.
rc'nin 290'lık egzantirik ve sıkıştırmayı 12 ler üzerine çıkarıp 4.4 civarı bir ayna mahrutili haliyle karşılaştırmak lazım yüklü gsi ı
yaw rcye yapılcak seylerı söleyın bana 200 hp olcakmı?(asırı kasmadan) işte yapsın yapabilceklerını yada esıt hplerde olsun.. 190a 190 dıelım gecemez bence.. cunku olay sırf hp deıl aktarma tork motor karakterıstığı olaya girıyo..
yaw rcye yapılcak seylerı söleyın bana 200 hp olcakmı?(asırı kasmadan) işte yapsın yapabilceklerını yada esıt hplerde olsun.. 190a 190 dıelım gecemez bence.. cunku olay sırf hp deıl aktarma tork motor karakterıstığı olaya girıyo..
gsi 190 yapmak için çok fazla emek sarfetmek lazım, böyle bir gsi la chip filtre egzozlu rc yi karşılaştırmak haksızlık olmaz mı?
yoksa 190'a 190 olsa tabiiki gsi geçer bence
Atmosferikte son nokta olarak hollanda da ralli araçlarındaki itb li felan filanlı 278 hp civarı olan araçlar var. Saçma sapan yakıt tüketimi dışında iyi yürüyeceğini düşünüyorum ama türkiye şartlarında sanmıyorum.
gsi 190 yapmak için çok fazla emek sarfetmek lazım, böyle bir gsi la chip filtre egzozlu rc yi karşılaştırmak haksızlık olmaz mı?
emek derken parcalar kolay bulması ve ucuz:) gaz kelebeği derecelıye çipe bakar o rakama yaklaşılır.. lex fılan ustune cıkılır.... yuklemesı en kolay araclardan biri gsı, 106yla birlıkte;)
valla sana katılıyorum bende eksantrikleri sökmeden ilk dayno sonucu 205 hp idi ama eksantriklerimi söktükten sonra suan 183 hp dediğin gibi odediğin rakamlara ulaşmak için astragsi ile çok malzeme ve çok emek harcanıyor:icon_tup:
Arkadaşlar şu deneme olaylarını özelden msnden fln halletmenizi rica ediyorum. Burada yer ve zamanı ilan etmeyin lütfen.
chiefkadir
10-06-2008, 19:13
özelden söyleyim sana hangi gsi olduğunuBizim gsi değil zaten çok önce satılmıştı ;) Senin denediğin gsi şimdilerde iyiymiş bidaha denesenize ;)
206 Rc ye parça yollama olayı burdan değil tabi :) Egzantriği,pistonu vs. istenildiğinde aldırılabilir..Chipide zaten yapılıyo.. Gsi ile Rc olayına gelince C20XE yani Gsi torkla yürüyen bir araç yani Gsi 165 hp Rc 180 hp iken gsi geçebilir..İkisininde aynı hp olduğunda gsi'ın geçeceğini zaten mustafa söylemiş.. Gsi atmosferik olarak 230hp lere trotıl vs ile gelebiliyo Tr de yapan yok ingilterede örnekleri var..
Bugün hangisini alırsın deseler Rc alırım çünkü hiç Rc im olmadı ve çok yakışıklı duruyo :D Gsi ise başka bir dünya biz onu geç anladık ;) Onu 12-13 yaşında yürütmeye uğraşmak gerçekten zor..Hergün bir sensör arızası verir isyan ettirir ;) Onu fazla üzmeden haftasonları tısır tısır binmek daha zevklidir.Emsallerine oranla çok az yakar vs..
Neticede herkes kullandığı arabayı iyi bilir ben daha önce Gsi'ı gördüm ,Rs'i gördüm şimdi Tayyar var hepsinin ayrı tadı var..Eğer bir Pejo alacak olursam bu kesinlikle 206 RC olur ;)
yeni teknoloji stock olarak o beygiri yakalamış eski teknolojiyi modla aynı degere getir aynı şeymi
chiefkadir
10-06-2008, 19:48
yeni teknoloji stock olarak o beygiri yakalamış eski teknolojiyi modla aynı degere getir aynı şeymiHp hp dir ;) Önemli olan kg/hp dengesidir.Ayrıca 206 Rc stok olarak 170hp lerdedir.. 190 hp ye kolay çıkamaz ;)
Hp hp dir ;) Önemli olan kg/hp dengesidir.Ayrıca 206 Rc stok olarak 170hp lerdedir.. 190 hp ye kolay çıkamaz ;)
kadirim mod'la alınan beygir stok beygirden daha eyidir.. :icon_tup:
chiefkadir
10-06-2008, 19:55
kadirim mod'la alınan beygir stok beygirden daha eyidir.. :icon_tup:Yaw ne alaka :) haa fabrika 220 hp bu araba deyipte ölçtüğünde 210 çıkarsa,172 hp rs'in 160-165 çıkarsa, 180 hp Rc 165-170 çıkarsa senin modladığın 160 hp 220nm araban zaten 150kg hafifse illaki ayırır geçer..Yoksa yeni mod yeni araba vs.gibi bişey olmaz ;)
mod'lamakla alınan beygir, arabanın tork eğrisini de daha stabil hale getiriyor o nedenle daha verimli oluyor stok beygire göre...
chiefkadir
10-06-2008, 20:11
Gsi ile Rc olayına gelince C20XE yani Gsi torkla yürüyen bir araç yani Gsi 165 hp Rc 180 hp iken gsi geçebilir..Sonercim onu zaten belirttim ;) Burda eski araba yeni araba yok bunu anlayalım yeter ;)
Bu arada kafan kızarmış :D
iide fabrika belirli devire belirli şanzıman oranıyla toplamamışki gücü homojen bi şekilde dağıtmış ve ekenomi ve performans ikiside düşünülerek oranlanmış bir şanzıman gene emisyon değerleri felan... ama diğerini drag mantığına göre kendin spec yapıyorsun.:)
gsi iyi yürümüş.
Kadir abiye katılıyorum
önemli olanhp/kg.
eski yeni fark etmez.
Beyaz ve siyah GSI'lar denese birbiriyle güzel olur.:icon_tup:
chiefkadir
10-06-2008, 21:38
Ne alaka beyazla siyah ;) Renk cümbüşümü olacak.. beyaz gsi hadi varda siyah nerde ? Tam okumadın galiba konuyu ;)
206 RC ile denemek lazım:)
Bu arada kafan kızarmış :D
burayı ağnamadım. yoksa kötü bişey mi söyledin? :D
chiefkadir
10-06-2008, 21:44
burayı ağnamadım. yoksa kötü bişey mi söyledin? :D1000 mesaj olmuşun Kaskın kızarmış :) Ben senmiyim hep laf sokayım:D
chiefkadir
10-06-2008, 21:45
206 RC ile denemek lazım:)Senin gsi vardı demiii ..Seninkide ciğerlidir zevkli olur ibo ile :)
1000 mesaj olmuşun Kaskın kızarmış :) Ben senmiyim hep laf sokayım:D
:D:D:D ha avet kızarmış yaw... bu hafta sonunu rolliksiz geçirdiniz hayret :)
chiefkadir
10-06-2008, 21:50
Rolling var :) Video yok ..Polemik yok :D
Haftaya ist. ank karma var video çıkar ;)
oo haftaya çok polemik var ozaman .
:D:D:D ha avet kızarmış yaw... bu hafta sonunu rolliksiz geçirdiniz hayret :)
soner abi kafanın kızarmasını kutlayalım.:D
iynn-RS, adıge, JJmusti, Safak-e30, SONE-R, xerox
arkadaşım kendini bi tanıtsana. kimsin nesin ne değilsin hiç mesajın yok.
butun konuları takıptesın????
kimse konulara yazmak zorunda değil İbo sakin ol :)
chiefkadir
10-06-2008, 22:06
Ajandır :D Sen nereye mesaj atsan seni takip ediyo :) Çift don giy :D
Ajandır :D Sen nereye mesaj atsan seni takip ediyo :) Çift don giy :D
würth sıvı conta en iyisi :D
chiefkadir
10-06-2008, 22:31
böle yanlış anlasılmasın her vti sahibi sölediğim söze alınmasın lütfenBu ne ya :)Yeni gördüm videoyu sonuna kadar seyretmemiştim..
- Hehaha
- İsmail naabıyon len hahaha
- İyi dopraam sen nabıyong
- Hehuhe vitek ayırıyom dostum nabıyımm ya
- Tamam tamam dön dön
burayı keseydiniz bari ibo :) Böyle durumlarda vitek ayırdıktan sonra ankaralı iboya at videoyu o dublajı montajı yapar:D
mod'lamakla alınan beygir, arabanın tork eğrisini de daha stabil hale getiriyor o nedenle daha verimli oluyor stok beygire göre...
ilk defa katılıyorum sana:)
modla alınan bg her zaman daha ıyidir.. tork guc ağrisi daha stabıl oluyor ve eğrinin altında kalan alan artıyor;)
yeni eskı hp farketmez bana göre önemlı olan aktarma (tekergucu) ağırlık sanzıman dengesı;)
ilk defa katılıyorum sana:)
gözlerim yaşardı çok mesut ve berhudar oldum be Nosçu kardeşim :D :D
valla sen daha benim sana ilk defa katılacağım bir söz henüz yazamadın :D
gözlerim yaşardı çok mesut ve berhudar oldum be Nosçu kardeşim :D :D
valla sen daha benim sana ilk defa katılacağım bir söz henüz yazamadın :D
al yazıyorum typer sınıfındakı butun rakıplerını gecer:D:p:hahaha:
hah işte şimdi oldu :D :D :D
buyir :hehe:
ne alakası var roling yapmayı bilmiyor diosun google den vcu 15 yaz 100tane videosunu izlersin o kişinin ayrıca ben anlamam kısamı vardı uzunmuvardı ilk yazdığım konuda belirttim ben tanımıyorum bile araba sahibini alacak kişi kullandı aracı ilk denemede geçilince sahibi geçti onuda daha farklı geçtim zaten oda barıs belli oluyor
valla acıkcası bılmıo kardesım rollın 3 kornada yapılır sen 1.2.konra yapıp basıyorsun:icon_tup:
Eray Yümsel
10-06-2008, 23:39
evet ibo onuda yakaladım bende, kaçmıyo gözden :)
buyir :hehe:
sen onun rakıbı deılsın:) sen ufak sınıfsın:p haddini aşma:)
1.8 cuprayı fılan kasdetmıstım;)
chiefkadir
11-06-2008, 00:01
al yazıyorum typer sınıfındakı butun rakıplerını gecer:D:p:hahaha:6 silindir 2.5 lar dahil :D
Ne alaka beyazla siyah ;) Renk cümbüşümü olacak.. beyaz gsi hadi varda siyah nerde ? Tam okumadın galiba konuyu ;)
Siyah dediğim füme K plaka olan maksat şenlik olsun yılların arabalarda nasıl bir fark yarattığını görmek:)
6 silindir 2.5 lar dahil :D
geceR RRR...:)
Vtec-SEDAN
11-06-2008, 00:29
Type-R videosu bekliyoruz Serkan :)
Type-R videosu bekliyoruz Serkan :)
çekeriz en kısa zamanda baksana ıbo bizden önce davranıp cektı:D
valla acıkcası bılmıo kardesım rollın 3 kornada yapılır sen 1.2.konra yapıp basıyorsun:icon_tup:
siz ikinci kornaya girince kamera kayıda geçtiği için 2 korna duymussunuz roling bilmiyor lafına gelincede aklımdan geçenleri sölemek istemiyorum boş ver
Siyah dediğim füme K plaka olan maksat şenlik olsun yılların arabalarda nasıl bir fark yarattığını görmek:)
buyursun gelsin ben çok söledim ama o ağırdan satıyor kendini
evet ibo onuda yakaladım bende, kaçmıyo gözden :)
yokbe eray alakası yok valla kamera kayıda 2ve 3cu korna arasında girmiş
Eray Yümsel
11-06-2008, 02:53
ibom 2. videoda erken başlamışsın bariz belli ama olsun öle doluu dedikleri bi vti ın seni gecmesi lazımdı gecememiş tekrardan maşallah ;)
onun dedikleri gibi "soylentilere bagli" parcalarla karsilastirma yapmak dogru sonuc vermeyecektir. hersey gecilir sonucta rahatsiz olmamak lazim...
:icon_tup:
onun dedikleri gibi "soylentilere bagli" parcalarla karsilastirma yapmak dogru sonuc vermeyecektir. hersey gecilir sonucta rahatsiz olmamak lazim...
NTK 67'yi bugün Minikslerin önünde gördüm..Fotoğraflarından daha güzel görünüyordu maşallah..
NTK 67'yi bugün Minikslerin önünde gördüm..Fotoğraflarından daha güzel görünüyordu maşallah..
evet doğrudur teşekkürler saol kardeşim
ibom 2. videoda erken başlamışsın bariz belli ama olsun öle doluu dedikleri bi vti ın seni gecmesi lazımdı gecememiş tekrardan maşallah ;)
eray pazar sende gelirsin insallah kardeşim organizasyon büyük
Eray Yümsel
11-06-2008, 22:54
alçıyı ufalttırmaya çalışıyorum vites atabilmek için. eğer yaptırAbilirsem 318is le gelcem.. biras gsi vti kovalayalım :)
aynen ama dikkat et vti yada gsi seni kovalamasın :)
Eray Yümsel
11-06-2008, 23:14
ahehahuahau yakışırrrrrr dostuk kazansın :) vti gsi is yalan dolan :)....
heralde eray ya maksat orda kaynaşmak dün geceki gibi nasipse gecenin devamını gebzede bitireceğiz