PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jg cupra & phorche gt3 istanbul park

inan mpower
06-07-2013, 19:59
Video kimin cektigini bilmiyorum ama eline saglik youtubede gezinirken buldum :)

Intercity Park Leon Cupra & 997 GT3 - YouTube (http://youtu.be/wlBki-WKI6U)

mami_makinen
06-07-2013, 20:00
Maşallah cupra taviz vermemiş

XoR
06-07-2013, 20:01
Çok güzel cevap vermiş çıkışa Cupra :)

Zero
06-07-2013, 20:09
Sahneyi canli izledim tribunden bilmeyenler aha bak pors gececek falan derken ben cupranin patlama yapip gecilmeyeceginden emin keyifle izliyordum :) cok guzel ve cekismeli bir andi gercekten..

inan mpower
06-07-2013, 20:12
Konu iki kere acildi nasil oldu bende anlamadim :)

burakcan
06-07-2013, 20:21
maşallah cupra ya

OmerRS
06-07-2013, 20:54
Bizim de eğlence anlayışımız bu kadar işte:)

TYPERHAKAN
06-07-2013, 21:27
kardeşim maşaallah.paket servis.artı o virajı pist arabası olan porş dan alman ve düzlüğün sonunda viraj öncesi durabilmende takdire şayen.ve orada 400-500 milyarlık süpersportlarla aynı kategoride pist e çıkıp defalarca gazlayıp sonrada sıkıntısız evine dönmen ertesi sabahıda marşına basıp işine gitmende takdire şayen güzel kardeşim.seni tekrar tekrar tebrik ederim.

ayhan306gti
06-07-2013, 21:35
inan maşallah tekrardan canlı izleyenlerdenim kardeşim noktayı koymussun porş taki arkadaşda tebrik etmiştir içinden eminim ALLAH kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.

yearone
06-07-2013, 21:45
Forumdan Levent'in çekimi. Yanyana izlemiştik yarışı :D

CTG
06-07-2013, 21:49

millet hala düzde eline nası verdim kafasında :beuj:

Aytacd
06-07-2013, 22:13
Tebrikler valla :)

onursumer
06-07-2013, 22:16
canlı ızlemiştim ciddi yürüyordu maşallah :)

wolrath
06-07-2013, 23:37

aman ha.gecen konuda ıcınden gectı dedı dıye 30 sayfa laf yedı kardesımız.sen de 1 o kadar yıyebılırsın :)

CTG
06-07-2013, 23:40
aman ha.gecen konuda ıcınden gectı dedı dıye 30 sayfa laf yedı kardesımız.sen de 1 o kadar yıyebılırsın :)

hatrlıyorum onu :)

demirden korksak trene binmezdik :D

yan53
06-07-2013, 23:52
yarın geliomusun inan

BMK TypeR
07-07-2013, 01:06
Maşallah kardeşim:)

ümitech
07-07-2013, 02:05
Masallah......

aliburma
07-07-2013, 09:56
Porsche'nin iyi olduğunu zaten dünya alem biliyor. Maşallah, Cupra da iyiymiş deyip geçmeli...

34yec53
07-07-2013, 10:14
maşallah çok iyi ya :)

997TT
07-07-2013, 10:14
Biri standart olarak pist fatihi.
Biri duzde hizlanma sakalari yapilan mod edilmis makina.
Karsilastirma adil olmus,duzde gecerim,pistte yol veririm.

dincer07
07-07-2013, 10:15
Maşallah cupraya gayet basarili

OZİRON
07-07-2013, 10:33
Maşallah cupraya

34GUN34
07-07-2013, 15:10
Maşallah kardeşim. Videoyu eline ayağına bilmem neresine felan diye basitlestirmeden herkesi tebrik edip yorum yapsak daha uygun ve kisileri rencide etmemek daha uygun. O piste herkes keyif için çıkıyor.farklı Kullanıma goreyapilmis araçlar .

inan mpower
08-07-2013, 11:35
kardeşim maşaallah.paket servis.artı o virajı pist arabası olan porş dan alman ve düzlüğün sonunda viraj öncesi durabilmende takdire şayen.ve orada 400-500 milyarlık süpersportlarla aynı kategoride pist e çıkıp defalarca gazlayıp sonrada sıkıntısız evine dönmen ertesi sabahıda marşına basıp işine gitmende takdire şayen güzel kardeşim.seni tekrar tekrar tebrik ederim.

saol abim paket maket bilmem ama çok zevkli ve çekişmeli geçti pist ve özellikle 1 saat boyunca supersportlarla gazlamak çok zevkliydi :) şiddetle pist olaynı sanada tavsiye ediyorum.

ahmetuzun
08-07-2013, 11:39
maasallah inan abi :)

TYPERHAKAN
08-07-2013, 12:33
saol abim paket maket bilmem ama çok zevkli ve çekişmeli geçti pist ve özellikle 1 saat boyunca supersportlarla gazlamak çok zevkliydi :) şiddetle pist olaynı sanada tavsiye ediyorum.

Kardeşim seni gecen olursa ben devreye girecem.biliyosun zd gergin bu ara :D

inan mpower
08-07-2013, 13:06
Kardeşim seni gecen olursa ben devreye girecem.biliyosun zd gergin bu ara :D

hahahaaha abi sanırım bugun gülmem için bir nedenim daha oldu :))) söz beni geçen yok ama geçen olur ise sana yönlendiricem.

life is life
08-07-2013, 13:12
Maşallah iki aracada ..

63owen63
08-07-2013, 13:19
Levo çekmişti bunu, bende olacaktı aynı kayıt, müthiş keyifliydi bu seans.

inan mpower
08-07-2013, 13:21
Levo çekmişti bunu, bende olacaktı aynı kayıt, müthiş keyifliydi bu seans.

çekenin eline sağlık bizde videolar bir hatadan dolayı silindi bir kaçtane kurtara bildik eğerki sende var ise paylaşabilirsin tşk. ederim

BAHADIR24
08-07-2013, 13:23

:icon_offt

:bravo:

TYPERHAKAN
08-07-2013, 14:54
hahahaaha abi sanırım bugun gülmem için bir nedenim daha oldu :))) söz beni geçen yok ama geçen olur ise sana yönlendiricem.

Canımsın....

-CGR-
08-07-2013, 15:38
araçlara maşallah :)

inan mpower
09-07-2013, 00:26

Biz standart pist fatihine gder yapmadik ve ayrica nasil gectim sole bole bi yorumda yazmadim adil veya diil yine gelsin yine cikarim piste yine gecerim bu kadarda iddaliyim ve standart araba gormesem inanicam'da bu nasil bi standart ise bizide bilgilendirsen ogrenmis oluruz.

ayhan306gti
09-07-2013, 00:37
herkezin görüş açısı harcanan para ve emek farklıdır sonuçta ortak bi amaç için piste çıkılmış böylede bi video ortaya çıkmış ve yorum yapılıyo bunda bişey yok kimse kimseyi aşalamıyo

inan mpower
09-07-2013, 00:40
herkezin görüş açısı harcanan para ve emek farklıdır sonuçta ortak bi amaç için piste çıkılmış böylede bi video ortaya çıkmış ve yorum yapılıyo bunda bişey yok kimse kimseyi aşalamıyo

Cok haklisin ayhanim aynen ole ama bunu anlayamayanlar var malesef.

BAHADIR24
09-07-2013, 22:39
Biz standart pist fatihine gder yapmadik ve ayrica nasil gectim sole bole bi yorumda yazmadim adil veya diil yine gelsin yine cikarim piste yine gecerim bu kadarda iddaliyim ve standart araba gormesem inanicam'da bu nasil bi standart ise bizide bilgilendirsen ogrenmis oluruz.

997TT nin yorumu sanırım yanlış anlaşılmış. Kendisinin yorumuda 2.0 TFSİ ın yüklendiğinde şaka makinası olduğu yönünde ve CTG nickli beyefendinin ''millet hala düzde eline nası verdim kafasında'' yorumuna cevap niteliğinde ;)

997TT
10-07-2013, 00:08
Benım yazımdan ne anladın,cok merak edıyorum?
Gıder yapmak? Nası gectım? Bunları mı yazdım yada anlasılıyor...
GT3 standart olarak pıst ıcın uretılmıs bır arac,nesı anlasılması guc bunun?
Piste GT3 gecıyormusunuz?Sure kactı sızın?Lıstede goremedı,transponder yoktu heralde.Gectıysen; Helal olsun....

inan mpower
10-07-2013, 01:09
Benım yazımdan ne anladın,cok merak edıyorum?
Gıder yapmak? Nası gectım? Bunları mı yazdım yada anlasılıyor...
GT3 standart olarak pıst ıcın uretılmıs bır arac,nesı anlasılması guc bunun?
Piste GT3 gecıyormusunuz?Sure kactı sızın?Lıstede goremedı,transponder yoktu heralde.Gectıysen; Helal olsun....

Nese bosa gerilmenin bi anlami yok haklisin benim aracim hizlanma suresi oldukca iyi saka arabasi gibi kendi grubunda veya bir supersport otomobil icinde ole ve ben piste normal gunluk kullanimda yani evc kapali 2 avans olarak ciktim kisaca 1.0 bar kullandim ben ogun pist icin gelmedim yani girmicektim hazirliksiz geldim ole gelmisken gireyim dedim bi anda gelisen bir olaydi pist araci olmamasina ragmen takdire degicek bir araca sahibim bunu ogunde gormus olduk.

997TT
10-07-2013, 10:03
Dogru soyluyorsun,bosuna geriliyorsun.
İki farkli arac,ikisininde ozelligini yazdim ama hangi onyargiyla okudun ki yanlis anlamissin.
Yoksa birbirini duzde gecmek icin Roll yapiliyor,ki senin arac bir cok araci ya gecer yada kafa tutar.
Benim ilgim pistte yapilicak sure.Roll denilen hadise 10 sec suruyor,bitiyor.ne kadar ekmek,o kadar koftesi olan onde oluyor. Zaman cikartirsan ve helede video yayinlarsan yorumlamak isterim bilgim yettigince. Artik dunyaca unlu ve ulasilabilir pistimiz,6-7 adet yuksek trikli virajimiz ve tatli rekabet yasiyacagimiz zaman cizelgemiz var...

Ertan-R
10-07-2013, 10:16
BÜYÜk reis maşallah :)

Caner B.
10-07-2013, 10:32

Pistte gecerim derken gt3 den daha iyi sure cikartabileceginizi mi belirttiniz ? Bir de ayrica gt3 fabrika cikisi olarak o donanimlara sahip zaten

63owen63
10-07-2013, 10:48
arkadaş pistte süre kasar geçerim babında degil, düzlükte yine yanyana gelirsek yine ayagımı sakınmam boost'umu esirgemem demek istemiş :)

Caner B.
10-07-2013, 11:36
arkadaş pistte süre kasar geçerim babında degil, düzlükte yine yanyana gelirsek yine ayagımı sakınmam boost'umu esirgemem demek istemiş :)

Ama sadece duzde :)

-CGR-
10-07-2013, 12:38
ve yine polemikler ön planda :D

cupra hızlı bir araç kimse yadırgayamaz bunu
da
pistte bahsi geçen araca kafa tutmak öyle kolay bişey değil , ki o aracında ciddi modlandığını bi gözlerinizi kapatıp hayal etmeniz yeticektir zaten..

ama ne olursa olsun cupra nın sahibi arkadaş göğsünü germekte haklı yani :) onun yaptığını yapmak ta koaly değil :))))

inan mpower
10-07-2013, 12:55

videoyu izlerken bi tam ekran yapıpta izlermisin nerden geldiğimizi amaç sadece düzlükmü ..?

inan mpower
10-07-2013, 12:56
Ama sadece duzde :)

tam ekran yapta izle sonra yorumunu yap sadece düzmü .....?

Fatih YİGİT
10-07-2013, 12:57
Maşallah ...

Caner B.
10-07-2013, 12:58
ve yine polemikler ön planda :D

cupra hızlı bir araç kimse yadırgayamaz bunu
da
pistte bahsi geçen araca kafa tutmak öyle kolay bişey değil , ki o aracında ciddi modlandığını bi gözlerinizi kapatıp hayal etmeniz yeticektir zaten..

ama ne olursa olsun cupra nın sahibi arkadaş göğsünü germekte haklı yani :) onun yaptığını yapmak ta koaly değil :))))

Abi cupra hizli olabilir ona bisey demiyorum da piste cikmisken adami sadece duzde gecebiliyorsan eline verdi falan sacma oluyor
Benim gordugum porsche gt3 modlandigini pek sanmiyorum zaten atmosferik oluyor gt3 ler cupra nin gecmesi zaten normal olur ama ne biliyim piste cikmisken adami duzlukte gectin diye ovunmek garip

Caner B.
10-07-2013, 13:00
tam ekran yapta izle sonra yorumunu yap sadece düzmü .....?

Videoyu izledim..abi o kadar iddaaliysan transponder kirala sure gorelim kac cikacak ? Gt3 un duzluge cikarken ki yaptigi ataktan pist genelinde neler olabilecegini tahmin ediyorum

-CGR-
10-07-2013, 13:04
Abi cupra hizli olabilir ona bisey demiyorum da piste cikmisken adami sadece duzde gecebiliyorsan eline verdi falan sacma oluyor
Benim gordugum porsche gt3 modlandigini pek sanmiyorum zaten atmosferik oluyor gt3 ler cupra nin gecmesi zaten normal olur ama ne biliyim piste cikmisken adami duzlukte gectin diye ovunmek garip

:) modlanamıcak araç yok atmosferikte olsa neler değişir tahmin etmen gerekir :) ki atmosferik kalmasına da gerek yok :)

Videoyu izledim..abi o kadar iddaaliysan transponder kirala sure gorelim kac cikacak ? Gt3 un duzluge cikarken ki yaptigi ataktan pist genelinde neler olabilecegini tahmin ediyorum

sen böyle konuşursan parazit muamelesi görürsün ama canım kardeşim :)
anlıyorum ne demek istediğini fakat sivri kaçıyor söylediklerin bak az daha tatlı dille halledersin sorunu bu tarz atışmalarada sebebiyet verilmemiş olur :)

Caner B.
10-07-2013, 13:08
:) modlanamıcak araç yok atmosferikte olsa neler değişir tahmin etmen gerekir :) ki atmosferik kalmasına da gerek yok :)

sen böyle konuşursan parazit muamelesi görürsün ama canım kardeşim :)
anlıyorum ne demek istediğini fakat sivri kaçıyor söylediklerin bak az daha tatlı dille halledersin sorunu bu tarz atışmalarada sebebiyet verilmemiş olur :)

Polemik cikarmak gibi bi niyetim yok gordugumu ve olabilecekleri soyluyorum..burasi forum araclarla ilgili konusamayacaksak forumun bi amaci kalmiyor..ben zaten cupranin daha hizli oldugunu inkar etmiyorum neyse..
Bi de gt3 modlanamaz demedim bu ara ta ekstra biseyler oldugunu sanmiyorum demek istedim

XoR
10-07-2013, 13:10
Yahu ne kadar gereksiz uzuyor böyle konular. Yan yana düzlükte denk gelmişler ve anı yaşamışlar Cupra o sektörde Gt3'ü geçmiş olay bu kadar basit.

-CGR-
10-07-2013, 13:12
Polemik cikarmak gibi bi niyetim yok gordugumu ve olabilecekleri soyluyorum..burasi forum araclarla ilgili konusamayacaksak forumun bi amaci kalmiyor..ben zaten cupranin daha hizli oldugunu inkar etmiyorum neyse..
Bi de gt3 modlanamaz demedim bu ara ta ekstra biseyler oldugunu sanmiyorum demek istedim

:D tamam canım kardeşim senin aracını videosuna vs. aynı buşekilde yorumlar yapanlar nasıl olsa olucak ozaman da aynı metaneti gösterebilirsen ne mutlu sana :)

senin yazdığını anladım dedim ama sen haala diretiyorsun şöyle böyle diye :) tebrik et geç zaten herkes biliyor 2 aracında neler yapabiliceğini..

ancak bu demek değilki cupranın gt3 le böyle bi sahnede olmasından grur duyulmucak... bence araç sahibine helal olsun

-CGR-
10-07-2013, 13:13
yahu ne kadar gereksiz uzuyor böyle konular. Yan yana düzlükte denk gelmişler ve anı yaşamışlar cupra o sektörde gt3'ü geçmiş olay bu kadar basit.

yeeeessss...!!! :)

Low-Rider
10-07-2013, 13:15
ya amma çok takılıyorsunuz böyle şeylere

o gt3 sürücüsü için önünde ki leon sadece bir leondur adamda doğal olarak geçmek için hamle yapınca geçemiyor. Adam %1milyon şaşırmıştım bu araç ne, ne var bunda diye.

Gayet güzel bir sahne her sıkıldığımda açıp izliyorum

Low-Rider
10-07-2013, 13:15
ya amma çok takılıyorsunuz böyle şeylere

o gt3 sürücüsü için önünde ki leon sadece bir leondur adamda doğal olarak geçmek için hamle yapınca geçemiyor. Adam %1milyon şaşırmıştım bu araç ne, ne var bunda diye.

Gayet güzel bir sahne her sıkıldığımda açıp izliyorum

mert_leon
10-07-2013, 13:18
ilk ivmelenmeleri müthiş olmuş. Maşallah cupraya emeklerin karşılığını verdiğini görmek insana ayrı bi haz verir.

alp1903
10-07-2013, 13:31
Keşke GT3 pilotu olsaydım orda, o anki zevk ve adrenalin şaşkınlık bile yeter. :) Çok güzel denk gelmişsiniz aynadan kestinizmi virajdan cıkısını ona göremi basıtınız yoksa tesadüf mü oldu? :)

Caner B.
10-07-2013, 13:34
Neyse cupra ya masallah

inan mpower
10-07-2013, 13:36
Neyse cupra ya masallah

tşk. kardeşim

63owen63
10-07-2013, 14:07
videoyu izlerken bi tam ekran yapıpta izlermisin nerden geldiğimizi amaç sadece düzlükmü ..?

Video yanı başımda çekildi, aynı kayıt hatta daha uzunu,diger turları benim kendi arşivimde de var,bizzat çektim.. Canlı izledim zaten tüm seansları. Cupraya maşallah, bize cok büyük keyif yaşattı, ki maşallah çekerek destekledik de tribünden. Benim alıntı yaptıgım yorumda, senin cupra'nın gt3'den daha iyi bir süre yaptıgını ya da yapabilecegini düşünmüş arkadaşlar, ben onu düzelttim.

cagdash10
11-07-2013, 18:04
seatcup gibi olmus masallah uzadıkca uzuyor :)

inan mpower
12-07-2013, 01:17
seatcup gibi olmus masallah uzadıkca uzuyor :)

Tsk. Evet sanki biraz seatcup gibi olmus aslinda hep yapmak istemisimdir bi cup araci

levent
12-07-2013, 08:14
Ben çekmiştim Serkan abinin dediği gibi. Bence o günün en güzel sahnelerinden birisi idi :)

bLackModeL
12-07-2013, 08:35
boyle sahnelere bayılıyorum :D

orcunnn
12-07-2013, 10:32
bu arada su resmi degiş hep senın araba ile bu konu o okusam kırmızı cupra diye bakıyorum sarı çıkıyor :)

TYPERHAKAN
15-07-2013, 13:35
İnancım bidahaki pist gunune porsche gt3 un seansinda girecekmissin dogrumu? Oyle duydum

inan mpower
16-07-2013, 11:35
İnancım bidahaki pist gunune porsche gt3 un seansinda girecekmissin dogrumu? Oyle duydum

doğrudur abim yanlış duymamışsın fakat bu sefer araç içi kameram kayıtta olucak :) senide beklerim

speed_blue
16-07-2013, 20:08
JGCUPRA izindeyim kardeşim helal olsun diyorum.....

ecz_murat
17-07-2013, 00:15
doğrudur abim yanlış duymamışsın fakat bu sefer araç içi kameram kayıtta olucak :) senide beklerim
Yakışırrrr kardeşime gt3 pistte geçecem diyorsun yani....:beuj:seansı bildirirsen gporo ile arkanızdan gelmeye çalışırım:icon_tup:

inan mpower
17-07-2013, 14:39
Yakışırrrr kardeşime gt3 pistte geçecem diyorsun yani....:beuj:seansı bildirirsen gporo ile arkanızdan gelmeye çalışırım:icon_tup:

Bayramdan sonraki hafta beklerim abim ;) bas tacisin

TYPERHAKAN
17-07-2013, 20:46

inan ın arkasından neyle gelmeye calışıcan merak etttim:beuj: :D

inan mpower
17-07-2013, 20:53

Hahahaha neyle olucak abi kosarak gelir :))))

TYPERHAKAN
21-07-2013, 12:58
Yahu ne kadar gereksiz uzuyor böyle konular. Yan yana düzlükte denk gelmişler ve anı yaşamışlar Cupra o sektörde Gt3'ü geçmiş olay bu kadar basit.

NE KADAR güzel özetlemişiniz,önyargısız ve tarafsız.

inan mpower
24-07-2013, 01:56
Ben çekmiştim Serkan abinin dediği gibi. Bence o günün en güzel sahnelerinden birisi idi :)

Tsk. Ellne saglik cekim gayet guzel ve basarili ama duyduguma gore sende baska videolarimda varmis youtube eklersen paylasarim.

ecz_murat
24-07-2013, 10:58

doğrusu dört çeker felan dinlemiyor inan kardeşim... virajlarda zor da.. artık düzlüklerde çekmeye çalışırız:D

34GUN34
25-07-2013, 10:16
doğrusu dört çeker felan dinlemiyor inan kardeşim... virajlarda zor da.. artık düzlüklerde çekmeye çalışırız:D

ben virajdada düzdede çekerim istersen senide bi çekiyim bi akşam rodajın bittiyse abi :D:D:D:D:D hahahahahahhaa

VTec_king
26-07-2013, 17:30
güzel bir enstantane olmuş maşallah cupraya :)

997TT
26-07-2013, 20:10
1 agustosda pist var,guzel bir olucak gibi. Katilmani tavsiye ederim...

ecz_murat
27-07-2013, 01:56
ben virajdada düzdede çekerim istersen senide bi çekiyim bi akşam rodajın bittiyse abi :D:D:D:D:D hahahahahahhaa

Sen ancak beni arkadan çekebilşrsin sana torpil yok:D:D aracı biraz az kullanıyorum onun için rodaj biraz uzun sürdü...gerçi sana 1.5 barda ytr muhahah:D

34GUN34
30-07-2013, 09:31
Sen ancak beni arkadan çekebilşrsin sana torpil yok:D:D aracı biraz az kullanıyorum onun için rodaj biraz uzun sürdü...gerçi sana 1.5 barda ytr muhahah:D

yaaa bak büyük konuşma derim:D bu arada ben de 1.6 basıyorum zaten aradaki fark ne??:) abi söylede nezaman çıkacağını arabayı kıstırıyim adaletsiz olmasın :D:D:D:D