PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 için filtre kiti yardım

GTi
09-07-2013, 10:55
bu konunun bir çok defa tartışılmış olabiliceğini düşündüm fakat forumda araştırma yaptığım halde ihtiyacım olan bilgiyi bulamadım..
2 3 gün önce aracımı rektefiyeden çıkartabildim çok şükür :) eskimiş olan ve sıcak hava çeken eski filtre kitimin yerine yepyeni motoruma yakışacak bir kit arıyorum

1. http://www.pitstop-tuning.com/detaylar.asp?detayid=23 simota aero form
2. Z TECH Peugeot 106 GTI Carbon Filtre kiti 8178 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/liste/z-tech-peugeot-106-gti-carbon-filtre-kiti-8178/productDetails.aspx?productId=otelf8178&categoryId=20024780)
Karbon kazanlı filtre diye geçiyor simotanın çakması sanırım.

bu iki kit arasındayım şekil olarak birbirlerinin aynısı tabiki kalite farkı olucak fakat yarı yarıya fark var aralarında bu farkı vermeye değicek bir artısı varmı simotanın ?
farklı tavsiyeler içinde önerilere açığım.
Hayırlı ramazanlar.

Alper_
09-07-2013, 14:19
simota nın malzeme kalitesi çok daha iyi kazanı daha sağlam, üzerindeki plakası da gayet şık duruyor..diğerinin plastiği pek dayanıklı değil..iş görür mü dersen tabiki görür :)

GTi
09-07-2013, 23:50
Ucuz etin yahnisi diyerek bugun simotanin siparisini verdim yarin bi aksilik cikmazsa Allahin izniyle tecrube edicem mevcut dandik caim den iyi olucagi kesin :)

mkerim
14-07-2013, 15:59
peugeot sport tan al hem ucuz hemde en performanslısı odur.

Alper_
14-07-2013, 16:12
peugeot sport tan al hem ucuz hemde en performanslısı odur.

abi arkadaşın gösterdiklerinin ikisi de peugeot sport replikası..orjinalini bulmak zor olur ve gerekte yok aynı işlevi görüyor.

mkerim
14-07-2013, 16:50
abi arkadaşın gösterdiklerinin ikisi de peugeot sport replikası..orjinalini bulmak zor olur ve gerekte yok aynı işlevi görüyor.

orijinal ile o çakmaların alakası yok ama karar senin tabiki

GTi
15-07-2013, 15:21
simotanın ürünü elime ulaştı montajını kendim yaptım fakat biraz sıkıntılı oldu akü ve motorun arasındaki boşluk filtreye yetmedi biraz zorladı beni fakat sonunda takabildim sesi güzel araç şuan rodajda olduğundan dolayı performansa etkisi nedir henüz bilmiyorum