Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Romatoloji doktoru /İstanbul ?

63owen63
09-07-2013, 11:14
Annem'e Ankilozan spondilit teşhisi kondu, Osmaniye'de ve Adana'da bir süredir aldıgı tedavilerden cevap alamadık, ağrıları kötüleşiyor. Bu yüzden İstanbul'a getirdim, alanında iyi bir hastahane veya doktora göstermek istiyorum, bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var. Aramızdan yardımcı olabilecek var mıdır ?

Bel kemigi iltihaplanması,spondilit hususunda tavsiyesi edebileceginiz bir hastahane ya da direk isim, romotoloji doktoru var mıdır ? Avrupa yakasındayım ama yer mekan vs hic önemli degil.

Edit :

* Baltalimanında romatoloji yok
* Cerrahpaşa da randevu alamıyorum, hep yer yok zımbırtısı...
* Çapa da ha keza aynı lanet.....
* Bezmi alem'de bu gece 23.45 de randevu sistemi yenilenecek gece randevu kovalayacagım.

Başka romatoloji bölümü olan hastahane var mı bildiginiz ?

Ya da şu listede adı geçen hastahane ve adı geçen doktorlarda randevu almama yardımcı olabilecek olan ?

http://www.eniyihekim.com/istanbul/romatoloji.htm

Low-Rider
09-07-2013, 11:44
Geçmiş olsun acil şifalar

SekoLive
09-07-2013, 13:22
cok geçmiş olsn umarım tez zamanda iyi bi doktor bulunur

slowmotion
09-07-2013, 13:54
geçmiş olsun, Adana'da Acıbadem hastanesine niye götürmediniz acaba? istanbul acıbademe gösterin isterseniz.

63owen63
09-07-2013, 13:59
Teşekkür ederim,sağ olun arkadaşlar

geçmiş olsun, Adana'da Acıbadem hastanesine niye götürmediniz acaba? istanbul acıbademe gösterin isterseniz.

Acıbadem ve Balcalı'da tedavi gördü zaten,teşekkür ederim. Ben alanında iyi bir kemik hastahanesi ya da ismi arıyorum şuan.

SekoLive
09-07-2013, 14:27
kemik hastanesi istanbulda baltalimanının üstüne yokdur devlet olarak mehmet oraya baktınz mı?

imprezaWRC
09-07-2013, 14:29
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

ahmet3425
09-07-2013, 14:33
Anadolu yakasinda Bostanci koprusune gelmeden fatih sultan mehmet egitim ve arastirma hastanesi var bizim calisinlardan biri esini ramotoloji bolumune surekli oraya goturuyor doktorlarin baya iyi oldugunu soylemisti aklinizda bulunsun.

Acil sifalar dilerim.

ulasoztas1
09-07-2013, 14:49
çok geçmiş olsun. Aynı lanet hastalıktan benim babamda da var. Kasları kemik gibi sertleşiyor hareket etmesini zorlaştırıyor. kendisi Ankarada yaşadığı için oradaki bir doktora gitti o yüzden istanbulda bilmiyorum. Babam uzun yıllardır sürekli ilaç kullanıyor ve şuanki hali eskisine göre iyi sayılır olduğu tedaviler onu baya rahatlattı. Merak ettiğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardım etmek isterim..

TayfunS
09-07-2013, 15:28
Allah acil şifa versin

HaKo
09-07-2013, 15:48
Geçmiş olsun Kemik hastalıkları konusunda istabulda Murat Hız hocayı tanırım kendisi efsanedir zaten dünyaca tanınmış bir doktordur. Ama sizin hastalık alanına girer mi bilmiyorum ilk defa duydum. Google dan araştırırsan bilgi edinebilirsin.

a3t
09-07-2013, 16:13
benim valide hanımda da romotolojik bir rahatsızlık mevcut...
biz göztepe eğitim araştırma hastanesine gidiyoruz 6 ayda bir...
açıkcası gerek bilgilerinden gerekse eğitim ve ilgileri iyi seviyede...
randevu alma kısmı sıkıntılı yalnız...
çok geçmiş olsun...

63owen63
11-07-2013, 14:06
Herkese teşekkür ederim , 2-3 gündür ugraşıyorum sonuç alamadım henüz..

* Bezmi alem'de bu gece 23.45 de randevu sistemi yenilenecek gece randevu kovalayacagım.

Bildiginiz başka romatoloji bölümü olan tam teşekküllü hastahane var mı ,romatoloji bölümü olan?

Ya da şu listede adı geçen hastahane ve adı geçen doktorlarda randevu almama yardımcı olabilecek olan ?

http://www.eniyihekim.com/istanbul/romatoloji.htm

Eworen
11-07-2013, 18:49
Gecmis olsun
Bunun en iyi yontemi internetten veya sagdan soldan duydugunuz bildiginiz doktorun veya mumkunse profesorun muayenehanesini bulun randevu alin ve muayene olsun anneniz
Zaten bu doktorlarin tamamina yakini devlet hastenelerinde doktor olurlar hastaneden de gerekli yardımı yaparlar
Acil sifalar dilerim

turbo&quattro
11-07-2013, 19:26
Gecmis olsun kardesim. Allah acil sifalar versin annemize.

rahmi
11-07-2013, 20:27
Dayımdada aynı rahatsızlıktan var kendisi sürekli iğne kullanıyor yanlış hatırlamıyorsam adı humira olması lazım. En son tr ye geldiğinde ağrılar koluna ve boynuna vurdu boyun fıtığından şüphelendik değilmiş ankilozan spondilit den dolayı dendi. Medical Park Bahçelievlere gitmiştik. Ama dayım pek memnun kalmadı doktorun ilgisinden. Bundan 2 yada 3 sene önce Ahmet Gül adında bir doktara gitmişti Nişantaşında yeri sanırım eğer taşınma vs. olmadıysa.

mlh_s
11-07-2013, 22:53
Listede yazdıgın doktorlardan vedat hamuryudan ı önerebilirim, cerrahpaşada çalışıyor, nişantaşında muayenehanesi de var.

gespenster
11-07-2013, 22:55
geçmiş olsun acil sifalar

63owen63
12-07-2013, 13:54
Gecmis olsun
Bunun en iyi yontemi internetten veya sagdan soldan duydugunuz bildiginiz doktorun veya mumkunse profesorun muayenehanesini bulun randevu alin ve muayene olsun anneniz
Zaten bu doktorlarin tamamina yakini devlet hastenelerinde doktor olurlar hastaneden de gerekli yardımı yaparlar
Acil sifalar dilerim

Şuan o sistemle ilerliyorum zaten. Feci paralar duyuyorum..

Gecmis olsun kardesim. Allah acil sifalar versin annemize.

Teşekkür ederim abim.

Dayımdada aynı rahatsızlıktan var kendisi sürekli iğne kullanıyor yanlış hatırlamıyorsam adı humira olması lazım. En son tr ye geldiğinde ağrılar koluna ve boynuna vurdu boyun fıtığından şüphelendik değilmiş ankilozan spondilit den dolayı dendi. Medical Park Bahçelievlere gitmiştik. Ama dayım pek memnun kalmadı doktorun ilgisinden. Bundan 2 yada 3 sene önce Ahmet Gül adında bir doktara gitmişti Nişantaşında yeri sanırım eğer taşınma vs. olmadıysa.

Medical park'dan bir romatolog'la görüştüm bugün raporlarını inceleyecek.İsmi neydi ,öğrenebilir misiniz?

Listede yazdıgın doktorlardan vedat hamuryudan ı önerebilirim, cerrahpaşada çalışıyor, nişantaşında muayenehanesi de var.

Cerrahpaşa'da sıra yok, nişantaşı için de nişan parası istiyor zat..

geçmiş olsun acil sifalar

Eksik olmayın.

ProdriveSTI
12-07-2013, 14:05
Geçmiş olsun kardeşim.Allah acil şifalar versin.

rahmi
12-07-2013, 14:22
bizim gittiğimiz doktor,

Müyesser Nergiz Yanmaz - Medical Park - 444 44 84 (http://www.medicalpark.com.tr/web/54-2401-1-1/medical_park_-_tr/istanbul_bahcelievler/doktorlar/muyesser_nergiz_yanmaz)

63owen63
17-07-2013, 07:30
Teşekkürler arkadaşlar,

Medical park'da bir başka dr'a ulaştım şuan bakalım.

Caesar
17-07-2013, 07:37
Merhaba

Maltepe üniversitesi tıp fakültesinde vardı. 2 sene önce dedemi götürmüştük yürüyemiyordu romatizmadan bacakları çok fazla şişmişti artık.

4 ayda ayağa kaldırdılar. 83 yaşındaydı bu arada.

63owen63
17-07-2013, 07:39
Merhaba. Fizik tedavi ve rehabilitasyonluk işimiz yok şimdilik, doktorların söylemleri o şekilde.

shkodra
17-07-2013, 07:39
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Kanser tedavimi Marmara Üniversitesi Hastanesinde olmuştum memnunum kanser konusunda tanıdığım var fakat acaba bu bölüm orda varmı bilmiyorum.

63owen63
17-07-2013, 07:42
üniversite hastahanaleri araştırıyorum zaten, ama oradaki hocalara ulaşmakta sıkıntı yaşıyorum, şuan çaba' için ugraşıyorum. Bölüm olarak da biraz hocaları yogun olan bi bölüm.

CagkaN
25-07-2013, 20:02
konuyu yeni gördüm

annem son 13 yıldır romatoid artrit (İltihaplı Diz romatizması) hastası, gitmediğimiz ulaşmadığımız doktor kalmadı en son 4-5 sene önce Dr. Candan Övül'e gittik ilk gittiğimizde annem yürüyemeyecek durumdaydı, ilaçlardan sonra, önce koltuk değnekleriyle daha sonra da yardımsız yürümeye başladı hastalığı geçmedi ama yönetilebilir duruma geldi. Kesinlikle tavsiye ederim doktoru.

onun dışında kısaca öğrendiklerim ve gördüklerimi yazarsam bu hastalık tedavi edilemiyor ancak yönetilebiliyor.ilk evrelerde yakalanması çok önemli son 1-2 yıldır kök hücre ile tedavi edilebiliryor gibi duruyor (onu yapan doktor : ışık akgün) antrenmanlar çok önemli ağrı yönetimi konusunda

aceleye geldi yazım şeklim kötü oldu başka sorunuz olursa

cagkangucer@g.... mail adresim en kısa zamanda detaylı cevap vermeye çalışırım

63owen63
25-07-2013, 20:23
tesekkur ederım suan tetkitler yapılıyor birden fazla bölüm ilgileniyor.duruma göre rahatsızlık verırım kardesim.

vtecburhan
26-07-2013, 04:28
Arkadasim cok gecmis olsun oncelikle konya ya gitme sansin varsa romotoloji uzerine cok deneyimli doktorlar mevcut konya meram tip fak romotoloji doktoru prof.dr recep tunc var ozel muayahanesi var 150 tl ye bakiuordu en son tum tetkikler hersey tipda yapiliyor sira bklemeden ucret odemeden dis memleketten cok hastalari mevcut libyadan bile bi dunya hastasi geliuordu arastormani tavsiye ederim egerki dusunursen cep veya muay numarasinida bulabilirim. Ayni bolum ve hastanede bi bayan doktor vardi ismi suan aklimda degil onunda ayni sekilde hasta potansiyeli cok yuksek ve olumlu cevaplar aliniyordu dilersen onunda tam herseyini ogrenirim

vtecburhan
26-07-2013, 04:40
Hazir konusu acilmisken romotoloji hastaliklari hep borbirleriyle cok karistiriliyor tavsiyem sabiy doktorda kalmayin hastaligimiz bu diye kabul etmeyin hep bi arastirmaya gorin kardesime intihapli romatizma hastaligi tanisi konuldu tani konulduktan sonra 4 yil boyunca tr de gitmedigimi hastane doktor kalmadi trabzon kemik hastanesinden ankara istanbul heryeri dolastik hep ayni sonuc intihapli romatizma denildi 4 yil tedavi gordu atastirmaya devam ettik ve hastalignin o olmadigini kemik hastalagi oldugunu bulduk tedavisini uyguladik son iki yildir hersey bitti ne agri ne bisey benden bile saglikli hale geldi hersey bitti kisaca allah acil sifalar versin siZlerede ins

Uur
26-07-2013, 08:39
Çok geçmiş olsun. Haseki Hastanesinde olması lazım.

63owen63
31-07-2013, 09:30
İstanbuldaki doktorlara ayırdıgımız para,zaman illlah ettirdi.. Annem Adana'da ki doktoruyla devam etme kararı aldı.İyice kafamızı karıştırdılar. Hepsi ayrı telden. 20 gün doktor gezdik , randevu almak zaten bir ölüm.. Öl daha iyi, Dahiliye ,fizige sevkediyor, fizik cerrahiye, cerrahi ramotolojiye... Lanet olsun ülkesine de, sistemine de.. Bu ülke de hakikaten hem adam hem doktor olan insan sayısı çok az.. Hep mi gundisine denk geliriz arkadaş...

Er34
31-07-2013, 11:04
Romatoid artrit hastasıyım ben de. Cerrahpaşa'da bir prof. ilgileniyor benimle. İsterseniz iletişim bilgilerini alıp yönlendirebilirim sizi de.

63owen63
31-07-2013, 11:06
Arkadasim cok gecmis olsun oncelikle konya ya gitme sansin varsa romotoloji uzerine cok deneyimli doktorlar mevcut konya meram tip fak romotoloji doktoru prof.dr recep tunc var ozel muayahanesi var 150 tl ye bakiuordu en son tum tetkikler hersey tipda yapiliyor sira bklemeden ucret odemeden dis memleketten cok hastalari mevcut libyadan bile bi dunya hastasi geliuordu arastormani tavsiye ederim egerki dusunursen cep veya muay numarasinida bulabilirim. Ayni bolum ve hastanede bi bayan doktor vardi ismi suan aklimda degil onunda ayni sekilde hasta potansiyeli cok yuksek ve olumlu cevaplar aliniyordu dilersen onunda tam herseyini ogrenirim

Romatoid artrit hastasıyım ben de. Cerrahpaşa'da bir prof. ilgileniyor benimle. İsterseniz iletişim bilgilerini alıp yönlendirebilirim sizi de.

p.m atıyorum

Mechanix
31-07-2013, 11:30
Benimde eşim aynı dertten muzdarip. Bazı geceler ağrıdan ağlayarak uyanıyor. Daha dün romotolog'a görünmeye başladı. Testler vs yapılacak. Zor bir hastalık gerçekten.

emirhan sph
31-07-2013, 12:01
cok gecmis olsun mehmet Allah acil sifalar versin insallah

63owen63
31-07-2013, 12:26
Benimde eşim aynı dertten muzdarip. Bazı geceler ağrıdan ağlayarak uyanıyor. Daha dün romotolog'a görünmeye başladı. Testler vs yapılacak. Zor bir hastalık gerçekten.
Allah şifa versin, ağrıları çekmesek de cidden canımız yanıyor.

cok gecmis olsun mehmet Allah acil sifalar versin insallah
Teşekkür ederim kardeşim.

RaiTheRe
31-07-2013, 13:39
Geçmiş olsun kardeşim ; bizim valide de romatoid artrit hastasıydı.Cerrahpaşa da tedavi gördü senin söylemiş olduğun listede adı mevcut Prof.Dr.İZZET FRESKO faydası olur inşallah geçmiş olsun tekrardan Allah şifa versin.

Kahn23
08-08-2013, 14:28
Annem'e Ankilozan spondilit teşhisi kondu, Osmaniye'de ve Adana'da bir süredir aldıgı tedavilerden cevap alamadık, ağrıları kötüleşiyor. Bu yüzden İstanbul'a getirdim, alanında iyi bir hastahane veya doktora göstermek istiyorum, bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var. Aramızdan yardımcı olabilecek var mıdır ?

Bel kemigi iltihaplanması,spondilit hususunda tavsiyesi edebileceginiz bir hastahane ya da direk isim, romotoloji doktoru var mıdır ? Avrupa yakasındayım ama yer mekan vs hic önemli degil.

Edit :

Başka romatoloji bölümü olan hastahane var mı bildiginiz ?

İstanbul Romatoloji doktorları (http://www.eniyihekim.com/istanbul/romatoloji.htm)m

Moda'da muayenehanesi var. Prof. Dr Hasan Yazici. Kayinpederim de Prf. Genel Cerrah Cerrahpasa'dan. Ona sordum direk bu ismi soyledi. İsine yararsa ismini verebilirim k.pederin ;)

gökh@n_gr
08-08-2013, 16:19
İzmirde olsaydın çok yakın arkadaşım römotolog yardımcı olurdum sana. Bu taraflara gelirseniz haberim olsun yönlendiririm.