Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic si HAKKINDA
Merhaba arkadaşlar bende 97 şahin s var 4 senedır bınıyorum artık değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. 14-15 bin tl bir bütcem var. 92-94 arası Civic Sİ lar ile ilgileniyorum. ufak bir araştırma yaptım. kullananlar bilenlerden de birşeyler duymak isterim. Sizce artıları ve eksileri nelerdir. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Forumda bircok konu var bu konuya benzer aslinda.
Hersey once sunu sormak isterim, neden CR-X degilde civic si? Goruntu icinse CR-X'lerde cok guzel toplaniyor toplamayi bildikten sonra.
Forumda bircok konu var bu konuya benzer aslinda.
Hersey once sunu sormak isterim, neden CR-X degilde civic si? Goruntu icinse CR-X'lerde cok guzel toplaniyor toplamayi bildikten sonra.
crx de güzel ama kasa olarak bana ufak kaçar diye düşünüyorum.
civic o yüzden bir adım önde bende...
crx de güzel ama kasa olarak bana ufak kaçar diye düşünüyorum.
civic o yüzden bir adım önde bende...
Ama ne yazikki CR-X hep 5-6 boy onde civic si'den.
Civic Si guzel arac, hem donanim hemde motor olarak fakat bu motorun rektefiyesini herkes yapamiyor, honda adi altinda acilmis yerler bile. Kronik sorunu yag pompasi, yatak sarma ve blok patlatma gibi.
Ama motoru bitik bir civic si alip guzel bir honda servisinde sifirlatip sanzimani kisalt cok keyifli oluyor.
öle ama işte günlük bineceğim bir araç maalesef o kadar zengın degılım bı de keyıf arabası olarak crx alayım :) 4 kapı bi Sİ benım işimi görür gibime geliyor :)
eg civic candır yürüsün yürümesin crx bana pek güven vermiyor
Risendark
09-07-2013, 20:19
valla abicim zamanında SI 'a bindik çok zevkli hızlı güvenli bi araba zaten o paralara alabileceğin en hızlı arabalardan bi tanesini alırsın... kronik olarakta motoruna iyi bak abinin dediği gibi yatak sarma ve blok patlatma konusunda 1 numara :D yani eğer göze alabiliyorsan motoru falan bitik bi arabayı al ucuza komple motor kısa şanzuman filtre eksoz yaparsan süper olur keyifle binersin...
3 tane si'm oldu 2 sedan 1 hb hıc bırısınde cok sukur yatak sarma blok patlatma vs yasmadım ve hepsıylede ılla rolldür vs kosturduk ya cok sanslıydım yada gercekten emın ellerde bakılıyodu bılemıyorum ama sedan eg hem durus hem gıdıs olarak seni fazlasıyla tatmın edıcektır honda bu bısey olmaz deyıp surasını yenı yaptık burasını yenı taktık deyıp canını cıkarmazsan hıc bır problem cıkarmaz tatlı tatlı rollüne de cıkarsın seyrinede ve emin ol suan vti'ım var ama hala eglerimi özlüyorum :)
bende bir Sİ sahibi olarak tavsiye ederim. performansı tatmin edicidir. uzun yolda sakin kullandığında ekonomiktir. en çok dikkat etmen gereken şey yağıdır. kafan rahat olsun istiyorsan aldığında ilk yağ pompasını değiştir. orijinalini tak
güzel tavsiyeler var güzel bir araştırmaya girip sedan klimalı bi Si bakmanın zamanı geldi o zaman
2 senedir gündelik olarak kullanıyorum. sakin kullanımda çok az yakan, performansı tatmin edici,
sınıfına yaşına göre gayet konforlu, modifiye, yedek parçası zibille olan bir otomobil eşimle severek biniyoruz :)
2 senedir gündelik olarak kullanıyorum. sakin kullanımda çok az yakan, performansı tatmin edici,
sınıfına yaşına göre gayet konforlu, modifiye, yedek parçası zibille olan bir otomobil eşimle severek biniyoruz :)
ortalama ne yakıyor ? sıralı sıstem tüp tavsıye edermısınız ?