Orijinalini görmek için tıklayınız : Amortisör ile aracı alçaltma
İyi sahurlar herkeze, aracım r19 yaylarından 2 bakla kesik, şu an ne atma ne sekme ne vurma var orjinal gibi biniyorum, ama tam olarak istediğim kadar alçalmadı aracım, elimde 2 amortisör var, bunlara ne gibi bi işlem yaptırıp biraz daha alçaltabilirim aracı ? istediğim 1.5 en fazla 2 cm daha alçaltmak. Forumdan bu işi yapan varmıdır ? Not : Coil için bütçem malesef yok elimdeki amortisörlere bi işlem yaptırmam gerek :)
Calderon
10-07-2013, 01:51
tekrar yaydan bakla kesmen gerekicek eldekilerle idare etmek istiyorsan.. amortisorleri sertleştiren duydum ama amortisörden araba düşüren varsada ben duymadım henüz :)
huseyinnn
10-07-2013, 02:43
izmit sanayide Cantürk amartisör var aracın orjınal amortisöründende yeterince düşürebiliyor ayrıca uygun fiyata coilde yapıyorlar Google ve facede yeterince bilgi mevcut iletişim numaralarınıda bulabilirsiniz Murat usta
amortisör çanaklarından aşağıya alınıyor diye biliyorum
_driver_
10-07-2013, 03:27
http://www.techturkey.com/forum/yol-tutus-amp-aktarma-ve-frenler/59716-orjinal-amortisor-kisaltma.html
http://www.techturkey.com/forum/yol-tutus-amp-aktarma-ve-frenler/50084-amartisorden-arac-dusurme.html
izmit sanayide Cantürk amartisör var aracın orjınal amortisöründende yeterince düşürebiliyor ayrıca uygun fiyata coilde yapıyorlar Google ve facede yeterince bilgi mevcut iletişim numaralarınıda bulabilirsiniz Murat usta
pişman olmayan yok buradan. forumda aratabilirsiniz.
umuttuner
10-07-2013, 18:20
Ben doğanımda yaptırmıştım,ön amortisörleri 5cm çanaklardan aşağıya almıştık.Sekme zıplama konfor bozukluğu olmuyor.Ama r19 a uygulanıyor mu tam olarak bilemiyorum.
Mil kısaltma işlemi yapılıyor.Amortisör açılıp mil kısaltılıp yağı koyulup kapatılıp kenardan hava veriliyor.Bir arkadaşım yaptırmıştı güzel tam tadında sertleşmişti.Tavsiye etmem bizim arkadaşın ön 2 amortisör patladı sonra :D
alfonso4474
10-07-2013, 23:01
bende connecte bakla kestım yetmedi sonra amasörden demırkısmı tornada asagı alınıp ağız açılıp yapılyomuş sormustum oan yaptıramadım 2,3 cm daha basmak istiyodum bnde ama ayrı masraf çıkcak diye bida yaptırmadım