Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.9tdi passat + chip deneme talebi.
http://s1307.hizliresim.com/1c/b/q3fvc.jpg
http://s1307.hizliresim.com/1c/b/q3fuf.jpg
selam arkadaşlar. serdar kanıma girdi soluğu barbaros abimin yanında aldım bugün aracıma yazılım yaptırdım. aracın gidişini görmek araçısından anadolu yakasında pendikteyim. hem muhabbet edebilceğimiz hemde deneme yapabilceğimiz yakın güçlerdeki arkadaşlardan yardım isticektim:) maksat muhabbet sapladım bilmem naptım gibi biri değilimdir maksat eğlence
150-180bg arasi kilosu 1400 kg altinda olmayan araclarla denemek isterim.
Gecen jetta ile denedik ***** bana agirdi zaten sadece oylesine bastik. Yakin guc yakin agirliktaki araclarla farki gormek istiyorum
sonunda doğru yolu buldun kadir :)
öyle oldu:D serdar buraya geldi gaza getirdi beni bende soluğu barbaros abinin yanında aldım :D
tdipower
10-07-2013, 16:20
öyle oldu:D serdar buraya geldi gaza getirdi beni bende soluğu barbaros abinin yanında aldım :D
ahaha ben bişey yapmadım ya bindim sadece :D:D:D
şaka bir yana maşallah güzel olmuş güle güle bin kardeşim :)
hamit deneme talebi istiyordu istanbul için.
cvk sport
ya bırak batuhanla kanıma girdiniz:D saol serdarım
hamit deneme talebi istiyordu istanbul için.
cvk sport
onu gördümde bana çok ağır gelir :D
63owen63
10-07-2013, 16:25
Eglencesine deneyebilirsiniz ama hamit'in arabaya bindim, ağır gelir :)
Hayırlı olsun, bir hızlanma video'su çeksen de şenlense buralar. cok merak ediyorum passatın yürüyüşünü.
bugun fırsat olmadı inş yakın zamanda onuda çekerim. adamda 22li turbo var zaten ordan kaybediyorum ben :D
tsi 160lık ları vede 3.20d 165 lıkleri merak ediyorum
tdipower
10-07-2013, 16:29
adam sadece yazılım yapmış tutup kendinden 400kg hafif büyük turbolu bir dizelle dene diyorsunuz gerek varmı sizce? :)
Adam mazot yakmaz zaten bana:) evet 160 lik rocco 3.20 d li arkadaslar yardim etsin bana:)
Mehmet Gazihan
10-07-2013, 17:41
1.6 TDI Polo dengin sayılır, Ataşehir..
Yokmu rocco ve 3.20d :)
1.6tdi derken 105 bg + chip?
önümüzdeki hafta görüşelim hocam pm atıyorum :) 1.4 hdi araç :p
1749 lu Bravo' muz var. Konuştum denicek.
güzel olur abi pd160 yazıyor sende stoksa oda olabilir aslında:) arkadaş nerede oturuyor bu hafta ben izinliyim uyarsa güzel olur.
güzel olur abi pd160 yazıyor sende stoksa oda olabilir aslında:) arkadaş nerede oturuyor bu hafta ben izinliyim uyarsa güzel olur.
Ben fazla gelirim sana, istersen deneriz yinede
Arkadas maltepede...
anlaıdm abi stok değilsin sen:) maltepe ise yakın bende pendikteyim
Gunceldir arkadaslar tsi 160, 3.20 d ,2.0 tdi audi olur.kisaca 200 bg kadar dizel oncelikli araclarla denemek istiyorum:)
Kadircim. Az kaldı içinden geçeceğim güzel kardeşim. :p :D
anlaıdm abi stok değilsin sen:) maltepe ise yakın bende pendikteyim
maltepeye 3.7 den fazla yakmasın Kadirim dikat et :D :D
doğru yolu buldun demek hayırlı olsun, ara hızlanmalar nasıl oldu ?
Kubilay abi saolsun geldi kartalda denedik.ara hizlanmalar gayet iyi oldu kadran cekerim bir ara
Mehmet Gazihan
12-07-2013, 16:36
1.6tdi derken 105 bg + chip?
1.6 tdi 90hp chip+dpf iptali
Polo Tdı +chipi geçer gibi geliyo bana nedense :confused:
Batu sen tatilde degilsen seninle deneyelim tabikii
cosworth
12-07-2013, 17:15
Müsait olduğun zaman deneyebiliriz bende pendikteyim a4 pd 130 um var standart turbo büyük intercooler akışmetre iptal barbaros programlamıştı benimkinide.
Abi seninle guzel olur deneme bu gece musayitmisin mesela
cosworth
12-07-2013, 17:31
hafta içi yada pazar akşamı müsaitim bu akşam olmaz malesef.
Tamam abi hafta ici ulasirim ben sana
Suleyman
12-07-2013, 18:01
Var mi bu gece bir seyler?
Bu aksam malesef yokta.anadolu yakasinda oturuyorsan haberlesebiliriz
Suleyman
12-07-2013, 18:44
Bu aksam malesef yokta.anadolu yakasinda oturuyorsan haberlesebiliriz
Avrupadayım.Ayarlayabilirsem yarın gece artık... :)
videoları düzelttim youtube azizliğine gelmişiz:)
Yokmudur anadolu yakasında deneyecek araç 160-180 tsi bmw 2.0 dizel olursa aracimi daha cok gormus olurum
63owen63
18-07-2013, 09:21
Avrupa'ya yolun düşerse poloyla deneyebiliriz, stock gti.
Sen aklimdasin zaten simdi calistigim icin firsatim pek yok.he artik buralarda bulamassak yapicaz oraya bir operasyon:)
polo gti tam dizelcilere ideal 2de 50 iki tarafada uyar:)
gti la tutunması mümkün değil ama farkı görmüş olursunuz
polo gti ın 0 100 ü 9 sanıye flnda bızmı bılmıoruz :)
tdipower
19-07-2013, 00:17
passat turbo büyütmeden gti ile yürüyemez zaten turbo cooler ve yeni yazılım ile stock gti kolayca geçilebilir tabi orası ayrı.
Eyup Duygun
19-07-2013, 00:30
Polo gti ve chipli passat bi degisik olmus :)
Yav benim gecme gibi bir dusuncem yok denemek istedigim araclar hem benden yeni kondisyonlu teknolojik araclar hemde guclu.amacim sadece nekadar tutunabildigimi görmek.yoksa rahatlikla gecmek icin bir suru araba var.ben gecmek degil gecilmek istiyorum ama nekadar boy yiyorum onuda gormek:))
aliergun
19-07-2013, 04:01
Konuyu takipteyim. 200hp civarı dizel veya benzinli araçlarla bende denemek isterim.
yarın gece musaitim. ( cuma gecesi)
Jeandan-R
19-07-2013, 04:41
onu gördümde bana çok ağır gelir :D
Biraz daha hafifi var bende, deneriz olmadı çay içeriz farketmez :)
210 hp dizel var kadir abi geleyim çıkarız :)
Sen biliyorsun nasıl gittiğini :D
Sen gel deneriz inşallah kardesim 35 bg nekadar boy koyuyor gormus oluruz:)
Aksama ***** yerde 63owen63 ile bulusacagiz,karsi taraf adina konusamamda benimle denemek isteyen 320d,160tsi gelmek isterse buyursun gelsin tanisalim
kadir arabama zaman ayırabılsem duz boruyu takıp bagajdakı tesısatı soksem bende gelıcem senle denemeye ama bugun deil ne yazıkkı.ama bi gün .....
Masallah kanka hayirli olsun
setnogrom
19-07-2013, 19:17
Yakın olsak denerdik,gerçi iki araç arasında 200 kg ağırlık farkı var ama sana fikir verecek kadar güzel deneme olurdu.
xx
Saol sametim.
Ridvan omer dedi bileniyomussun:)
Saol sametim.
Ridvan omer dedi bileniyomussun:)
bilendiğim fln yokta 120 beygir honda nasıl gidiyo onu görmüş ol diye
Bizim buraya gelirsen arabayla haber edersin sabiha gokcen yolunda denerik orasi musayit oluyor genelde
aliergun
19-07-2013, 20:37
Aksama ***** yerde 63owen63 ile bulusacagiz,karsi taraf adina konusamamda benimle denemek isteyen 320d,160tsi gelmek isterse buyursun gelsin tanisalim
saat kaçta?
bugun 3 hızlı corsa 1 tane ds3 ile bizde çıkıcaz. beraber çıkalım. 12 gibi oralarda oluruz.
11 gibi oralarda olacagiz 12 den sonra denemeye cikicaz tam berde bulusucaz belli degil buraya yazarim.
Gurmet garajdayiz aliergun
arkas denemeler ne oldu sonuclari paylaşır misinz
http://www.techturkey.com/forum/videolar/160369-polo-gti-vs-ibiza-cupra.html
denemeler burada gti direk uzuyor benimle denerken
http://www.techturkey.com/forum/videolar/161009-19tdi-passat-vs-24-accord-roll.html
bu arada dün yapılan denemeden sonra inatla hala 3.20d ile özellikle denemek istiyorum.yokmudur kimse:) bunun yanında tsi grubu gti hariç yine denemek isterim
İlk mesajada ekledim
Gecen jetta ile denedik ***** bana agirdi zaten sadece oylesine bastik. Yakin guc yakin agirliktaki araclarla farki gormek istiyorum
Onur Fatih
09-09-2013, 16:56
Kocaelide bulusalım bana 100 km :)
İlk mesajada ekledim
Kadir gecende yazdim.
Bu gece deniyebiliriz.
Abi seninle konustuk zaten musayit olunca haberlesip deneriz seninle sonuc belli zaten:) oyuzden kendime gore disime gore bakiyorum:)
günceldir 150-180bg arasi kilosu 1300 kg altinda olmayan araclarla denemek isterim. canımda sıkıldı akşam akşam
günceldir 150-180bg arasi kilosu 1300 kg altinda olmayan araclarla denemek isterim. canımda sıkıldı akşam akşam
***** yere geçersen haber et. Görüşelim. Canım sıkılıyo evde.
oraya geçmem herhalde bro burda havalimanı yolu daha müsayit