SiMaO
11-07-2013, 21:04
Merhaba arkadaşlar,
3-5 gündür denemediğim yol kalmadı aklıma gelen ve yapabileceğim.
Sorunum, Hp laptopumda kullandığım harddisk 4 senedir mavi ekran hataları vermeye başlamıştı
hoşgeldiniz ekranından önceki Windows ekranında takılıyodu 2-3 dakika sonra ekran geliyordu felan derken hiç açılmamaya başladı. Bende çıkarttım onu gittim yeni harddisk aldım.
Eskisi duruyordu içinde Yedel Disk ''D'' kısmında 100 gb yakın yedeğim var.
Resim ıvır zıvır
Başka masaüstüne 2. harddisk olarak taktık benim bozuk harddiski ama görmüyo.
BİOS'ta görünüyor
Bilgisayarımda çıkmıyor bi türlü
Ne yaptıysam olmadı
En son aklımdaki Harici harddisk aparatına takıp usbden takarak denemek fakat öylede sonuç alamıycam sanırım. boşunada o aparata para vermek istemiyorum birisindende bulamadım hala arayıştayım..
Sanırım fiziksel bozukluk var
Araştırdım aynı harddiskten buldum onun kartını (board) taktım onunlada olmadı fakat bulduğum harddisktede problemler varmış o yüzden o boardda sağlam mı bilmiyorum.
Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba yedekleri kurtarmam gerekiyor.
Tanıdığı olan felan bi şekilde yardımcı olabilirseniz çok dua ederim :o:o
3-5 gündür denemediğim yol kalmadı aklıma gelen ve yapabileceğim.
Sorunum, Hp laptopumda kullandığım harddisk 4 senedir mavi ekran hataları vermeye başlamıştı
hoşgeldiniz ekranından önceki Windows ekranında takılıyodu 2-3 dakika sonra ekran geliyordu felan derken hiç açılmamaya başladı. Bende çıkarttım onu gittim yeni harddisk aldım.
Eskisi duruyordu içinde Yedel Disk ''D'' kısmında 100 gb yakın yedeğim var.
Resim ıvır zıvır
Başka masaüstüne 2. harddisk olarak taktık benim bozuk harddiski ama görmüyo.
BİOS'ta görünüyor
Bilgisayarımda çıkmıyor bi türlü
Ne yaptıysam olmadı
En son aklımdaki Harici harddisk aparatına takıp usbden takarak denemek fakat öylede sonuç alamıycam sanırım. boşunada o aparata para vermek istemiyorum birisindende bulamadım hala arayıştayım..
Sanırım fiziksel bozukluk var
Araştırdım aynı harddiskten buldum onun kartını (board) taktım onunlada olmadı fakat bulduğum harddisktede problemler varmış o yüzden o boardda sağlam mı bilmiyorum.
Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba yedekleri kurtarmam gerekiyor.
Tanıdığı olan felan bi şekilde yardımcı olabilirseniz çok dua ederim :o:o