PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güderi kullanımı hakkında

wrcsinan
12-07-2013, 14:20
Güderi kullanımı hakkında nette hiç bir bilgi yok. Geçenlerde bauhaustaki personelin gazına gelerek güderi aldım. Ancak bahsedilen müthiş emiş söz konusu değil. Uzerindede ultramicrofiber yaziyor. Camda toz taneleri gibi iz birakiyor ilk kullanımdan olabilir.

Merak ettiğim bu ürün nasıl kullanılıyor microfiber bez gibi önceden suda bekletmek gerekiyormu ?
Sadece kaporta içinmi kullanılmalı?

Mr.K
12-07-2013, 14:24
ben yerinde olsam yumnusatici kullanmadan ilk basta yikarim guzelce,ztn genelde araba silme bezlerini ilk basta sabunlu suyla guzelce yikamak lazim vs diye ibare vardi diye hatirliyorum*turkceyi katlettim ama umarim anlarsin kbakma*

63owen63
12-07-2013, 14:24
Aldıgınız ürün bir kaç tl'lik ürünse plastik bile olabilir.. Hakiki güderi ucuz bir ürün degil, bi ara migrosta bimilyoncularda güderiler satıldı. Araçların kaportasını çizdi onlar. yazma geregi duydum.

wrcsinan
12-07-2013, 14:31
ben yerinde olsam yumnusatici kullanmadan ilk basta yikarim guzelce,ztn genelde araba silme bezlerini ilk basta sabunlu suyla guzelce yikamak lazim vs diye ibare vardi diye hatirliyorum*turkceyi katlettim ama umarim anlarsin kbakma*

Anladım :) Normal bezler icin dediğin doğruda bu deri olduğu için çok özelliğini kaybedebilir diye düşünyorum

Aldıgınız ürün bir kaç tl'lik ürünse plastik bile olabilir.. Hakiki güderi ucuz bir ürün degil, bi ara migrosta bimilyoncularda güderiler satıldı. Araçların kaportasını çizdi onlar. yazma geregi duydum.

Valla en pahalisini aldim. 30 tl civari. Araç cizicek sertlikte değil gibi geldi bana

63owen63
12-07-2013, 14:38
Güzel :) Ben genel bilgilendirme için yazdım, güderi araştıran herkes bakacaktır konuya muhtemelen.

metin_1989
12-07-2013, 15:06
bende dedıgınız yerden aldım ve bende kullanamıyorum takıpteyım

1.8 turbo
12-07-2013, 15:45
bende baumaxtan guderı aldım suda beklettım. yıkadım her bıseyı denedım hala hosuma gıtmıyor. 30 tl ye almıstım bende.
eskıden kalma guderı benzerı bır bezım var o daha verımlı

wrcsinan
14-07-2013, 18:15
yokmu güderi hakkında bilgi verebilecek biri

GuNeS
15-07-2013, 00:47
Yanlış bilgilendirme olmasın kullanmadan önce suda bekletilir diye biliyorum 4-5 gün..
Hatta iki yıkamacıda denk geldim su mazgalına koymuşlar 6-7 gün bir hafta bekletiyoruz demişlerdi sıfır güderiyi..

tayreep_john
15-07-2013, 01:10
Yanlış bilgilendirme olmasın kullanmadan önce suda bekletilir diye biliyorum 4-5 gün..
Hatta iki yıkamacıda denk geldim su mazgalına koymuşlar 6-7 gün bir hafta bekletiyoruz demişlerdi sıfır güderiyi..

neden yapıyolar bu işlemi ??

wrcsinan
15-07-2013, 01:12

enteresan bi durum. ben yıkamacıların kullandıklarını bilmiyordum. soracam. 1 hafta bekletince özelliği kaybolur gibime geliyor

Ferhat_V
15-07-2013, 01:17
güderi dediğin hangisi gözlük camı silinen kadife gibi olan mı ?

havlu gibi olan microfiber olanmı?

kurulama içinmi kullanıyosun hızlı cila içinmi ? ben 3 lü paket almıştım mavi renk havlu gibi olan microfiberlerden..önce sıcak suyla yıkayıp kuruladım sonra arabaya kullandım siyah renk arabayı pırıl pırıl etti..

wrcsinan
15-07-2013, 01:37
http://mcdn01.gittigidiyor.net/5908/H-amp-M-GUDERI-ETEK__59085866_0.jpg

Buna benziyor Gozluk silme bezi gibi ama daha serti. Ben kurulamak icin kullanmak istiyorum. Biraz denedim bugun kaporta uzerinde hafif parlaklik katiyor ama genede o söylenilen suyu emme olayı yok bi microfiber bez gibi değil. bu bezin amacı kurulamak için değil galiba lekesiz parlak bir zemin bırakmak, yada ben kullanmayı bilmiyorum. Birde camda leke birakiyor

GuNeS
15-07-2013, 01:42
neden yapıyolar bu işlemi ??

Ne kadar yumuşarsa okadar güzel silinir , kullandıkça kendine gelir dediler.

Ferhat_V
15-07-2013, 01:55
abi bu bez cila için..yıkama/kurutma için havlu gibi olanları kullan..

birde kaportada iz bırakmamasını istiyosan oval çekirde çevire çevire sil arabayı..

Boost Up
15-07-2013, 02:00
ben kurulamak için 3 tane mikrofiber bez kullanıyorum, yorucu oluyor ama garanti oluyor:)

tayreep_john
15-07-2013, 02:20
Ne kadar yumuşarsa okadar güzel silinir , kullandıkça kendine gelir dediler.

hafif nemliyken daha iyi siliyo diye biliyorm doğrumudur acaba bu güderiler için :soru:

ygtwrx
21-07-2013, 11:07
Güderi bezden verim almak istiyorsanız suda bekletmeniz gerekmektedir.Çok emici bir özelliği vardır ve leke bırakmaz.Bir kaç gün suda bekletin kullandıkça güzelleşecektir.

Acurol
21-07-2013, 17:34
Güderi paketinden açıp kuru kullanıldığı zaman suyu oradan oraya taşır emmesi zaman alır, Ben araba yıkarken 1 kova temiz su hazırlayıp bezlerimi onun içine atıyorum kullanacağım zaman iyice suyunu sıkıp nemliyken o şekilde kurulama yapıyorum, kesinlikle iz yapmadan kuruluyor. Senelerdir kullanıyorum belki özelliğini bile kaybetmiştir. Bende bauhausedan almıştım Wizy marka hatta.

devil_berk22
21-07-2013, 17:42
a101 den aldım bende 4-5 aydır kullanıyorum camları sılmek için :)

akko
19-02-2019, 12:12
konuyu hortlattım biraz ama :)

Bez Polikur 50X70 Büyük Boy Profesyonel Grup Güderi Oto Kurulama Bezi Ve Cam Bezi

bu güderi bezden aldım. elime ulaştı bugün baktığımda dokusu çok düz geldi. güderiler normalde sanki biraz kırçıllı gibi oluyor yanlış mı biliyorum?
daha önce bu üründen kullana var mı acaba?

AliGizda
19-02-2019, 12:22
konuyu hortlattım biraz ama :)

Bez Polikur 50X70 Büyük Boy Profesyonel Grup Güderi Oto Kurulama Bezi Ve Cam Bezi

bu güderi bezden aldım. elime ulaştı bugün baktığımda dokusu çok düz geldi. güderiler normalde sanki biraz kırçıllı gibi oluyor yanlış mı biliyorum?
daha önce bu üründen kullana var mı acaba?

Bende Polikur marka kullanıyorum, orjinal güderi değil demişlerdi forumdan ama güzel iş görüyor.

Ben aldığım gibi bir hafta suda yatırmıştım, hemen kullanmaya başlarsan tüy bırakıyor araç yüzeyinde.

XoR
19-02-2019, 12:27
Emiş konusunda bebek pazeni inanılmaz başarılıdır. Araba yıkadığım yıllarda bunu kullanırdım.

Adı üzerinde bebek çişini emme özelliği arabada baya iş yapıyordu :)

şeker çuvalı bezide 1 hafta suda bekletilip kullanılabilir buda efsanedir.

https://m.n11.com/alistirilmis-seker-cuvali-bezi-oto-silme-bezi-P57242359 varmış ama satışa kapanmış

akko
19-02-2019, 14:19
Bende Polikur marka kullanıyorum, orjinal güderi değil demişlerdi forumdan ama güzel iş görüyor.

Ben aldığım gibi bir hafta suda yatırmıştım, hemen kullanmaya başlarsan tüy bırakıyor araç yüzeyinde.

teşekkür ederim, o halde bende suya yatırayım bu akşam :D

Emiş konusunda bebek pazeni inanılmaz başarılıdır. Araba yıkadığım yıllarda bunu kullanırdım.

Adı üzerinde bebek çişini emme özelliği arabada baya iş yapıyordu :)

şeker çuvalı bezide 1 hafta suda bekletilip kullanılabilir buda efsanedir.

https://m.n11.com/alistirilmis-seker-cuvali-bezi-oto-silme-bezi-P57242359 varmış ama satışa kapanmış

hahaha mantıklıymış vallahi. Bakalım bu ürünü kullanayım duruma göre araştıracağım bu üründen :)
Teşekkür ederim.

ÜSTÜNERC
22-02-2019, 21:33
spark marka güderi bez aldım yaklasık 6 aydır onu kullanıyorum camlarıda kaportayıda güzel siliyor.Fiyatı pahalı gelebilir ama baya baya iş görüyor.

Oznsrl
22-02-2019, 22:54
En güzeli güderi alıp yıkamacı tanıdığa vermek oto yıkamada bi kendine gelmesi ben verdim geri alamadım o ayrı :D adam işi bırakırken bezi yanında götürdü hatta aynı bezden bende var 10 da 1 i kadar silmiyordu hatta aklıma gelmişken benim bez 1 seneden fazladır duruyor bi suna baniyim :D

akko
24-02-2019, 16:27
spark marka güderi bez aldım yaklasık 6 aydır onu kullanıyorum camlarıda kaportayıda güzel siliyor.Fiyatı pahalı gelebilir ama baya baya iş görüyor.

Bi satış ilanı vs var mıdır acaba?

ÜSTÜNERC
25-02-2019, 16:20
Bi satış ilanı vs var mıdır acaba?

Spark Microfiber Kurulama Bezi 50x70 : ARAC BAKIM AKSESUARLARI : www.boyassi.com (https://www.boyassi.com/urun/spark-microfiber-kurulama-bezi-50x70_2956.aspx?CatId=271)
Bu siteden alabilirsiniz.Güvenilir esnaftır.Shell petrollerede bi bakmanızı öneririm.Trabzonda opet ve shellde bu bezlerden satıyorlar.Gayet begendim suyu güzel cekiyor camlarda vs leke bırakmıyor boyut olarakta büyük.

akko
25-02-2019, 17:10
Spark Microfiber Kurulama Bezi 50x70 : ARAC BAKIM AKSESUARLARI : www.boyassi.com (https://www.boyassi.com/urun/spark-microfiber-kurulama-bezi-50x70_2956.aspx?CatId=271)
Bu siteden alabilirsiniz.Güvenilir esnaftır.Shell petrollerede bi bakmanızı öneririm.Trabzonda opet ve shellde bu bezlerden satıyorlar.Gayet begendim suyu güzel cekiyor camlarda vs leke bırakmıyor boyut olarakta büyük.

Çok teşekkür ederim :)