Orijinalini görmek için tıklayınız : Ss f7r - zy 206 rc
Çorluda güzel bir gece geçirdik. Güzel denemeler oldu araçlara maşallah.
SS F7R :
sökük
Cai
Egzos
ZY 206 RC :
sökük
AEM Cai
17/77 kısa
magic performance yazılım
önlerde teneke
60-200kmh roll
RauM-ziPzhg
https://www.facebook.com/photo.php?v=290291997782136&comment_id=4283926&offset=0&total_comments=3¬if_t=video_comment
tigerland
13-07-2013, 02:33
Maşallah her iki araca
bunlarda benim kameradan :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151691590845138&comment_id=27271815&reply_comment_id=27271845&offset=0&total_comments=16¬if_t=video_comment_tagged
Ez46MWvSwhk
APUPpGB0wZw
8qvtEjtV_-I
tigerland
13-07-2013, 02:51
bu arada specler yanlış
Arka koltuklar sökük
Orjinal Egzoz
AEM Cai
17/77 kısa
önlerde teneke
:)
bu arada specler yanlış
Arka koltuklar sökük
Orjinal Egzoz
AEM Cai
17/77 kısa
önlerde teneke
:)
Konudaki mesaj düzeltildi söylediğin şekilde
Bu arada f7r ın şanzıman oranı orjinal f7r şanzımanından uzun 6800d/d devirde kesicide yani 2. vites 125 , 3. vites 190 , 4. vites 230 , 5. vites henüz denemesine fırsat olmadı araç sahibinin :D
tigerland
13-07-2013, 03:02
zaten devrini ayarla korna yap dedim hiç benim devrimde denemedik. 70 kmh dı göstergem :) altlara çekmedim hiç.. kazasız belasız maşallah diyelim..
zaten devrini ayarla korna yap dedim hiç benim devrimde denemedik. 70 kmh dı göstergem :) altlara çekmedim hiç.. kazasız belasız maşallah diyelim..
araçlara maşallah
birşey kafama takıldı altta denediğin videoya göre aynı speclerde f7r 206 rc den daha mı hızlı ikisiylede denedin ?
MUd5o6l4pyw
tigerland
13-07-2013, 03:14
stok bi rc bulup denemen gerek videoya bakarak bişey diyemem hem o araçta bas ses sistemi falan bir sürü yük vardı :D
Kısmet :)
Güzel geceydi şu uzun şanzımandan kurtulup orjinal f7r şanzımanla tekrar bir deneme daha çekişmeli olabilir bir üst vitese (3)e geçince araç resmen duraksıyor doldurana kadar zaten 206 öne geçmiş oluyor 3. vitesin sonundada (190) roll genelde bitiyor araçlardan dolayı :) sadece 1 vites değiştiriyor deneme boyunca f7r :D bu şanzımanla yazılım olayına girilirse f7r da 8000 d/d falan dönersek sanırım tek vitesle bitiririz roll olayını :D
f7r yinede güzel yürümüş maşallah.
guwen_ar
13-07-2013, 08:42
Erbin ve okan 2 side sewdigim iyi anlastigim arkadaslarim(okan araba muhabeti haric:D) masallah zewkli bi deneme.
Okan bu arabayi aldigi gun denedigimizde 5 boy attim ona 2 saat sonra bulussalim dedi ve bulustugumuzda kafa burunduk:D up uzun sanzimaniyla guzel is:icon_tup:
Fakat bu vidyolardanda gordugum rc nin 3000 d de bastigi 182rs le normal sartlarda yurumesi cok zor ki bunuda biliyoruz.
Her 2 aracada naZar degmesin(rc en az 6 boy almis ellerinize saglik)
bu tekirdağ tarafı hep bölemi 2.kornada oturmalar tüneller sağlıklı bi deneme göremiyorum videolarda:D ama bu f7r a sağlam dokunuş yapıldığı belli :D 206gti ile 3ayrı f7r ile denemiştim rc nin attığı farktan fazlası olmuştu :)
Ek.Civic_Spoon
13-07-2013, 10:06
maşAllah araçlara .. f7r iyi tutunmuş
guwen_ar
13-07-2013, 10:21
bu tekirdağ tarafı hep bölemi 2.kornada oturmalar tüneller sağlıklı bi deneme göremiyorum videolarda:D ama bu f7r a sağlam dokunuş yapıldığı belli :D 206gti ile 3ayrı f7r ile denemiştim rc nin attığı farktan fazlası olmuştu :)
Sen UG 206 ile cok deisik arabalari gectin kimse stock olduguna inanmadi biz haric.niye cunku ZZ 206 da aynilarini yasadim.bendede F7R wardi 2 hafta once sattim.Zz 206 olsun Td f7r olsun cok yakin arkadaslarima sattim.UG 206 yi alabilyosan sende istedigin zaman istedigin saate zz 206 ve 3 farkli f7r getiricem sonrada abinin dukkanina giderz dedigim speclerden fazlasi cikarsa uzerime 3 tane araba war cekerim dukkanin onune giderm :D (atar olarak algilama maksat muhabet :D)
okan yalnız böyle bi erken basma şekli yok hahahha o ilk video nedir öyle :D
maşallah araçlara
tigerland
13-07-2013, 11:00
okan yalnız böyle bi erken basma şekli yok hahahha o ilk video nedir öyle :D
maşallah araçlara
bide korna şekli dıt DITDIT.. iki ve üçüncü korna bitişik :D enteresan taktikler var ya okanda :))
Batuhan Gül
13-07-2013, 11:19
Haberimiz olsaydı bizde eşlik ederdik. :) Araçlara maşallah
Rc de sadece arka koltuklar sokuk. F7r surucu koltugu haric komple sokuk diye biliyorum?
maşallah araçlara rüzgarlı olmuş :)
tigerland
13-07-2013, 13:08
Aynen f7r full sökülü :)
Rc de sadece arka koltuklar sokuk. F7r surucu koltugu haric komple sokuk diye biliyorum?
206 rc aynı şekilde sürücü koltuğu hariç komple söküktü araçlar eşit söküklükteydi yani
tigerland
13-07-2013, 16:12
206 rc aynı şekilde sürücü koltuğu hariç komple söküktü araçlar eşit söküklükteydi yani
Benim yolcu koltuğu yerinde duruyodu :) halen yerinde :))
Benim yolcu koltuğu yerinde duruyodu :) halen yerinde :))
rc den çekilen videolarda neden yok :)
Bu arada f7r nin şanzıman oranlarını daha iyi anlatmak açısından 1-2-3 kesici 4 tede 220 de bıraktım sanırım araçta 1.9d dizel şanzımanı mevcut orjinal şanzımanla dağlar var büyük bir dezavantajım var o konuda :) başka f7r lar ile denerken onlar 5 e attığında ben 3 ü bitirmeye çalışıyorum hala :D
p7qFoEUnVv0
tigerland
13-07-2013, 17:54
rc den çekilen videolarda neden yok :)
Yatırdımda ondan :))
DeWiLmEnTt
13-07-2013, 18:41
ne sanzımanmıs o ole:D
Yatırdımda ondan :))
Ahahaha koptum:D:D
ne sanzımanmıs o ole:D
valla bilmiyorumda oranları hesapladık orjinalinden yaklaşık olarak %20 daha uzun :D
Birkaç iyileştirme yapıcaz araç üstünde şuan şanzımandan dolayı gitmesi gerektiğinden çok geride gidiyor..
Clio Rs te bu uzun şanzıman 4-5 boy geriletiyor aracı orjinal halinden bizzat denendi görüldü.
DeWiLmEnTt
13-07-2013, 19:29
4-5 boysa gene iyiymiş arac nerdeyse 190 yaptı 3 te:D
sanki bir ust viteste basıyormus gibi
4-5 boysa gene iyiymiş arac nerdeyse 190 yaptı 3 te:D
sanki bir ust viteste basıyormus gibi
aynen öyle bi üst viteste gibi kalıyor her vites atışımızda ben 2 yi bitirirmeye çalışırken o nerdeyse 3 ü bitiriyor :) ben 3 ü bitirmeye çalışırken o 5 e atıyor :D
UmutRıza
13-07-2013, 21:36
maaşallah gençler zy rc ye deneme talep edicem böyle giderse :)
tigerland
14-07-2013, 00:49
maaşallah gençler zy rc ye deneme talep edicem böyle giderse :)
Sağol Umut abi :)
Cliosportve
14-07-2013, 00:53
F7R da sanırım AS950 şanzımanı var
Bu ne laa 3.vites 190 km :D
Millet kısaltıyor bu uzatıyor:D
Bu şanzımanlan bu kadar bile gitmesi mucize gibi
F7R da sanırım AS950 şanzımanı var
Bu ne laa 3.vites 190 km :D
Millet kısaltıyor bu uzatıyor:D
Bu şanzımanlan bu kadar bile gitmesi mucize gibi
açıkçası beklentimin çok üstünde gitti f7r bu şanzımanla :)
Filtre egzoslu 206 rc bile daha fazla fark atar diye düşünürken kısalı chipli teneke jantlı sökük rc le bu uzun şanzımanla bide filtre egzosla böyle yürümek sevindirici tabiki .. eşit speclerde olsak neler olur die düşündümde :eek:
eşit speclerde olsak neler olur die düşündümde :eek:
Düşünme icraata geç bence. Eşitle specleri öyle dene. Egzozunu söküp katı takmayı unutma.
icraata geçilmediğini kim söylediki :)
Açıkçası rc den daha az speclerde olan bi clio rs ile basınca berbat şanzıman oranımdan dolayı baya bir açıyordu bana o yüzden yazılımlı kısalı rc dahada açar diye düşünüyordum f7r ın stock yazılım ve uzun şanzımana rağmen yazılımlı kısalı oynanmış rc ile bu şekil gittiğini görünce daha roll gecesi çorludayken verildi siparişler.. kısmetse 1-2 hafta içinde bu sefer erbin gelir misafirimiz olur :)
aynı şanzımanı ben 182 rs ye takmıştım kendı şanzımanımı yenılerken 1.5 dcı sanzımanı aracı ınanılmaz gerı dusurmustu orj sanzımanla f7r cok deişir bence okanın bukadar tutunması gerçekten cok ıyı sonuç ama maşallah deneyen araçlara
tigerland
14-07-2013, 09:41
Araçlara maşallah, parçalar gelince hazır olunca deneriz tekrar. Tünel olursa basmam baştan söylemesi :) ayrıca korna olayında da aynı şekilde zaten önde ve kornandan dolayı tutunuyosun izle dikkatlice hem senin istediğin devirde 70 üzerinde hemde ilerde başladın normal tabi tutunman o kadar. Sorun değil benim için her türlü yoruma açığım
Orjinal egzozla sadece yazılım ve kısa var iddiam yok specler belli :)
kelalper
14-07-2013, 09:43
kadran videosuna bittim. Araba 5 de 300 yapacak gibi uzun.3 bitmek bilmedi resmen.
vay arkadaş ne şanzımanmış 3 sayfa olmuş :))
Araçlara maşallah, parçalar gelince hazır olunca deneriz tekrar. Tünel olursa basmam baştan söylemesi :) ayrıca korna olayında da aynı şekilde zaten önde ve kornandan dolayı tutunuyosun izle dikkatlice hem senin istediğin devirde 70 üzerinde hemde ilerde başladın normal tabi tutunman o kadar. Sorun değil benim için her türlü yoruma açığım
Orjinal egzozla sadece yazılım ve kısa var iddiam yok specler belli :)
ben sana otobana çıkalım dedim sen trafik olan 2 şeritli yola çıkarttın ve sağda benim şeridimde sürekli araçlar gidiyordu araçların ya içinden geçmem gerek yada senin yanına sokulmam gerekti zaten bu yüzden 200 ü hiç geçmedik hatta videoda bile bikaç denemede önüme araç çıktığı için ve yanyana geçemiceğimizi anlayınca bıraktığım oldu.. Şunuda belirteyim 40-50hp fark olan iki araç arasında tünel olayı zaten tutmaz şanzıman oranlarımızdan dolayıda imkansız gibi bişi tünel olması tutsa zaten araya 1 araç girmez ;) senin önüme geçtikten sonra şeridine girip arkandan takip ettiğimde hiç olmadı açabildiğin okadardı en fazla korna olayına gelince 1 kere sadece anlaşamadık diğerleri gayet iyiydi videoların hepsi sende mevcut zaten onun haricinde birdahaki deneme olacaksada bende baştan söliyim 5. vites kesene kadar basalım ve rs lerle bastığın yolda deneyelim ;)
kadran videosuna bittim. Araba 5 de 300 yapacak gibi uzun.3 bitmek bilmedi resmen.
4 te 230 un altına indiriyor 5 e atınca 240-245 gibi takılı kalıyo çevirmek için gücü yetmiyor :) ama rampa falan olsa belki atmosferik olarak f7r lerin topspeed rekorunu kırabilirim :D
tigerland
14-07-2013, 12:17
İlk denemede son denemede sadece etrafında arkadaşların vardı selektör atsaydın dururdum, o kadar eski rolcüsün madem olmuyo selektör at bırakırım.
O zaman video neden ekledin madem denemeler olmamış gelirsen deneriz tekrar şeritler yeterli burda, zaten ben 5 e attığımda 10 boy oluyo 210 da bıraktım hep 230 son zaten :)
FeaTuRiNG
14-07-2013, 12:38
Bidaha denencekse bence otobanda buluşun, rahat rahat deneyin. Roll esnasında çok araç vardı, servis saatiydi kanımca
İlk denemede son denemede sadece etrafında arkadaşların vardı selektör atsaydın dururdum, o kadar eski rolcüsün madem olmuyo selektör at bırakırım.
O zaman video neden ekledin madem denemeler olmamış gelirsen deneriz tekrar şeritler yeterli burda, zaten ben 5 e attığımda 10 boy oluyo 210 da bıraktım hep 230 son zaten :)
10 mu :D
Benim içerden çekilen videoyu dikkatli izle 4 e attığım yerde 190 kmh ve aramız yarım boy dışardan çekilen videodada 200 kmh gibi kamera çekilen aracın yanından geçiyoruz zaten en fazla 200 yaptık yine önümde araç var fren yaptığım yerde fark 1 boy videoları tekrar izle istersen :) ben durduktan sonra 210 a kadar kendi başına basarsan fark doğal olarak 1 boydan 10 boyada 20 boyada çıkar yani bunu kaale alıyorsan tmm 10 boy attın :hahaha: benim trafikten dolayı mecburen frene basmadığım ana kadar tüm denemelerde en fazla attığın fark 2-3 boy gönül ister 220-230 ları görelim ama ***** bastığımız yol berbat.. neyse benim bıraktığım anlar benim araçtan çekilen videoda belli ve bıraktığım anda ki farkımızda belli 1 boy ya var ya yok o yüzden pek tartışmaya gerek yok 10 boy nere 1 boy nere mantığını yürütsen olamayacağını anlarsın zaten koyduğum videoda arkadan çekimde var orda gerekeni izleyenler yaşayarak anlatmış zaten dinlersen farkı duyarsın :)
Edit :
Fren lambamın yandığı yerde evet yaklaşık olarak 10-15 boy var hatta 20 diyelim düz hesap olsun :D
http://p1307.hizliresim.com/1c/g/q8gs3.jpg
Bidaha denencekse bence otobanda buluşun, rahat rahat deneyin. Roll esnasında çok araç vardı, servis saatiydi kanımca
aynen servisler yüzünden fren yapınca roll devam ediyormuş benim haberim yok 10 boy olmuş o frene basana kadar devam ediyor roll :D
tigerland
14-07-2013, 13:06
Benim srnin kadar roll geçmişim olmamalsına rağmen önüne araç çıktığında tekrar deneceğimi biliyorum madem öyle selektör atarsın dörtlü yakarsın basmazsın. Sora video ekleyip şanzımanım şöyle böyle trafik falan durmadan her sayfaya farklı konular yazıyosun. Boşuna denemeye gerek yok ondada başka şeyler çıkar.
Araçlara maşallah diyorum tekrardan :)
FeaTuRiNG
14-07-2013, 13:07
2nizide tanıyorum, Kanımca tartışmaya gerek yok gibi:):) Tekrar denersiniz hazır olunca, "düzgün bir yolda"
Düzgün yol istememin nedeni de; sizin denemden çok normal yolunda giden araçlar ve servislerdir.
Benim srnin kadar roll geçmişim olmamalsına rağmen önüne araç çıktığında tekrar deneceğimi biliyorum madem öyle selektör atarsın dörtlü yakarsın basmazsın. Sora video ekleyip şanzımanım şöyle böyle trafik falan durmadan her sayfaya farklı konular yazıyosun. Boşuna denemeye gerek yok ondada başka şeyler çıkar.
Araçlara maşallah diyorum tekrardan :)
dostum biz en azından gizli çekim yapıp rs geçtik die sadece işimize gelen videoları koyup reklam yapmıyoruz.
Ben videomu çektim çekeceğimide söyledim hayali videoda koymadım 200 e kadar basılmış net video koydum farkıda 3 farklı açıdan çekip koydum sağolsun etraftakilerde videolarını esirgemediler.. Emin ol trafik yüzünden en iyi çevirdiğim hızlara çıkamadan bırakmak zorunda kalıyorum kadran videodan 200-220 civarını nasıl geçtiğimi görebilirsin..
Buda 200 de fren lambamın yandığı yerdeki farkımız 10 boymu 1 boymu orası senin bakış açın artık.. senin aracından çekilen videoların hepsinde frene bastığım yer belli değil ve sen durduğum halde hala devam ediyorsun o videoları izleyenler yanlış düşünceye kapılmasın diye frene bastığım yeri bizzat foto aldım ha diosunki erken bastın kornaları denk getiremedik falan filan hadi bu altta gördüğün farkada 1-2 boy daha ekle okdr bile etmez ama oda senin olsun ne olcak yani ?
http://p1307.hizliresim.com/1c/g/q8gs3.jpg
Ben aracımın bu uzun şanzımanlı haliyle bile yazılımlı kısalı bir 206 rc ile neler yapabileceğini gördüm bu saatten sonra denesek ne denemesek ne? burda senden hızlı birsürü rs var onlarla hergün deniyoruz zaten ;) seninlede speclerimiz eşitlenince neler olabileceğini tahmin etmek zor değil sadece şanzımanı orjinale çevirmem bile yeterli duruyor bende araçlara maşallah diyorum tekrardan :icon_tup:
MertSerhanÖ.
14-07-2013, 13:18
2nizide tanıyorum, Kanımca tartışmaya gerek yok gibi:):) Tekrar denersiniz hazır olunca, "düzgün bir yolda"
Düzgün yol istememin nedeni de; sizin denemden çok normal yolunda giden araçlar ve servislerdir.
katılıyorum artık bende.Olmuş bitmiş En kısa zamanda tekrar denenir sonuç görünür.
Okan az daha yol olsa neredeyse gececekmissin ahahaha :D
Okan az daha yol olsa neredeyse gececekmissin ahahaha :D
ben zaten koca bomboş otobana çıkıp uzun uzun basalım dedim ama sağolsun seçtiği yolda 200 e çıkmak bile mucize :) Çorluya gelmeden telefonda Erbine söyledim şanzımanı çevirmekte çok zorlanıyorum geçeceksin zaten ben farkı görmek istiyorum dedim yani geçme gibi bir iddiam olmadı bu speclerde zaten mümkünatıda yok aracı benden bariz hızlı daha ben 2 yi bitiremeden önüme geçmiş oluo hızlı dediysekte boş keseden sallamaya gerek yok :) 200-210 a kadar benim gördüğüm ortalama olarak 3 yada en fazla 4 olur. 1 boy olduğuda oldu ama ben en iyi gittiğimi kaale alıpta yorum yapmıyorum :) Ben onun aracının eski halinide biliyorum şuanla eski hali arasında dağlar var arabayı yeniden yaratmışsınız resmen eskiden 206 gti ile yürüyordu şuan belkide o halinden 10-15 boy hızlıdır.. bir yazılım bir kısa ile aracın dünyası değişmiş yani kısa ve yazılım olayı benimde dünyamı aynı seviyede değiştirirmi diye düşünmüyor değilim :)
brs_odbs
14-07-2013, 13:51
maşallah iki aracada
ben zaten koca bomboş otobana çıkıp uzun uzun basalım dedim ama sağolsun seçtiği yolda 200 e çıkmak bile mucize :) Çorluya gelmeden telefonda Erbine söyledim şanzımanı çevirmekte çok zorlanıyorum geçeceksin zaten ben farkı görmek istiyorum dedim yani geçme gibi bir iddiam olmadı bu speclerde zaten mümkünatıda yok aracı benden bariz hızlı daha ben 2 yi bitiremeden önüme geçmiş oluo hızlı dediysekte boş keseden sallamaya gerek yok :) 200-210 a kadar benim gördüğüm ortalama olarak 3 yada en fazla 4 olur. 1 boy olduğuda oldu ama ben en iyi gittiğimi kaale alıpta yorum yapmıyorum :) Ben onun aracının eski halinide biliyorum şuanla eski hali arasında dağlar var arabayı yeniden yaratmışsınız resmen eskiden 206 gti ile yürüyordu şuan belkide o halinden 10-15 boy hızlıdır.. bir yazılım bir kısa ile aracın dünyası değişmiş yani kısa ve yazılım olayı benimde dünyamı aynı seviyede değiştirirmi diye düşünmüyor değilim :)
oke okan fkat konu farklı yerlere gidiyor. şu olsaydı bu olsaydı konusu bence yanlış. sen denemeye şu şekil bir pos ile davet etmiştin hatırlarsan "Okan Tüfek akşam herkesin devrinde videolu çekimler varsa bende varım Gelmesseniz bu işin altında artniyet oluşur bilinsin.." şimdi bunun üzerine kalkıpta şanzımanım uzundu yok çipim yoktu fln bence olmamış. bence şu konuda sana sadece tebrik etmek düşerdi. şu yukarıdaki muhabbetlere gerek yok benim düşüncem bu :).
kaldı ki yanlış anlama ama seni kendi açımdan tanıdığım kadarı ile söylüyorum yaş tahtaya basmazsın sen. :D
diğer yandan şanzımanı değişsem çip yapsam diyorsun oke.fakat erbinin de yapsam etsemleri var. aracını yolcu koltuğu dahil senin gibi sökse ve egzoz sistemini yeniden yapsa emin ol en az senin kendi aracın için düşündüğün verim kadar getirisi olur. o nedenle olmuş bitmiş bir olayın ardından şu şöyle olsaydı bu böyle olsaydı konusuna girmeye bence gerek yok. araçlara maşşallah diyelim, kısmetse insanlar yapacakları geliştirmeleri yapar tekrar denenir. :)
oke okan fkat konu farklı yerlere gidiyor. şu olsaydı bu olsaydı konusu bence yanlış. sen denemeye şu şekil bir pos ile davet etmiştin hatırlarsan "Okan Tüfek akşam herkesin devrinde videolu çekimler varsa bende varım Gelmesseniz bu işin altında artniyet oluşur bilinsin.." şimdi bunun üzerine kalkıpta şanzımanım uzundu yok çipim yoktu fln bence olmamış. bence şu konuda sana sadece tebrik etmek düşerdi. şu yukarıdaki muhabbetlere gerek yok benim düşüncem bu :).
kaldı ki yanlış anlama ama seni kendi açımdan tanıdığım kadarı ile söylüyorum yaş tahtaya basmazsın sen. :D
diğer yandan şanzımanı değişsem çip yapsam diyorsun oke.fakat erbinin de yapsam etsemleri var. aracını yolcu koltuğu dahil senin gibi sökse ve egzoz sistemini yeniden yapsa emin ol en az senin kendi aracın için düşündüğün verim kadar getirisi olur. o nedenle olmuş bitmiş bir olayın ardından şu şöyle olsaydı bu böyle olsaydı konusuna girmeye bence gerek yok. araçlara maşşallah diyelim, kısmetse insanlar yapacakları geliştirmeleri yapar tekrar denenir. :)
Ztn ben o olsa bu olsa muhabeti yapmadım olanları bılerek oraya geldım gececegnıde bılıyordum atar yapmadm yanlıs anlamıssın sadece deneme olcaksa ıkı tarafta vıdeo ceksın dedım kı oyle oldu sonucta ortada ama bu sonucu baska yerlere cekmeye gerek yok bahane uretmeye gerek yok farklı specler olucak yakında o sekılde denerız dedım ama anlasılan r var farketmes denemeye arac cok bu halımle bırsuru aracla denedık kıstas almak ıcın rc ye hıc gerek yok muhtac deılız yanı :)
tigerland
14-07-2013, 16:58
Neyi ima etmeye çalıştığını 4 sayfadır anlayamadım speclerden sonra rc yi mi geçeceksin, yol mu müsait değildi, şanzımanın mı kötü, her sayfada farklı anlatımlar :)
Ben yapıcam edicem demiyorum yapılan işlemler ortada aldığım verimde belli buradan tekrar Murat üstada teşekkür ediyorum.
Magic Performance gerçekten aracın kaderini değiştirdi, garajımdan aracımdan speclerimden memnunum. Tekrardan bişeyler yapacaksan yap beni bağlamaz yaparsın gelirsin deneriz dersin değerlendiririz :cool:
Herkese tünelsiz rüzgarsız zevkli roller :)
guwen_ar
14-07-2013, 19:54
Saglikli bi f7r her zaman guzel yurur.bizde 4 tane f7r war biri yazilimli digerleri stock.yazilimli haric hepsi birbirinle denk gidiyo(okanin f7r dewirlere gore deisio sanziman uzunlugundan) ben erbinle daha once kisa yazilim vs yapilmadan once denedim nasi gittigini iyi biliorm o durumdaki haline f7r en az 3-4 boy atardi.kisa ve yazilimla en az bi 6-7 boy almis ki erbinde farkinda.tabi okanda sanziman olayina girdiginde ve yazilim olayina girdiginde (ki yazilim f7r in kaderini deistirio) nolur bilemem.tabi denemeden konusmanin anlami yok.
Tekrardan kocaman masallah :)
Tekrardan bişeyler yapacaksan yap beni bağlamaz yaparsın gelirsin deneriz dersin değerlendiririz :cool:
Allah razı olsun sende olmasan kimle kıyaslıcaz arabayı nolur değerlendir :hahaha:
Ben aracı yapacağım tabikide senle o yolda denemem yani değerlendirmem bile istiosan kendin gelir değişimi görürsün yoksa ben ne kadar hızlanacağımı görebileceğim çok araç var burda saol değerlendirmeye devam et sen :)
Sen UG 206 ile cok deisik arabalari gectin kimse stock olduguna inanmadi biz haric.niye cunku ZZ 206 da aynilarini yasadim.bendede F7R wardi 2 hafta once sattim.Zz 206 olsun Td f7r olsun cok yakin arkadaslarima sattim.UG 206 yi alabilyosan sende istedigin zaman istedigin saate zz 206 ve 3 farkli f7r getiricem sonrada abinin dukkanina giderz dedigim speclerden fazlasi cikarsa uzerime 3 tane araba war cekerim dukkanin onune giderm :D (atar olarak algilama maksat muhabet :D)
ug 206 malesef şehirdışına gitti ve pert oldu. inan çok isterdim şuan bende olmasını ve zz 206 ile vs deneyebilmeyi.
ama olsun 1.4 dizel var aşşalamazsanız denerim onlada :D fakat aracım orjinal halinde sökülü değil. jantlarım orjinalden 14 tenekedir. ona göre orjinal gelin:D he bide bir boy daha tutunabilmek için arka çamuruğumun yalandığını anladığım an frene basarım arka tamponumu bi boyatırız sigortandan:D
ug 206 malesef şehirdışına gitti ve pert oldu. inan çok isterdim şuan bende olmasını ve zz 206 ile vs deneyebilmeyi.
ama olsun 1.4 dizel var aşşalamazsanız denerim onlada :D fakat aracım orjinal halinde sökülü değil. jantlarım orjinalden 14 tenekedir. ona göre orjinal gelin:D he bide bir boy daha tutunabilmek için arka çamuruğumun yalandığını anladığım an frene basarım arka tamponumu bi boyatırız sigortandan:D
bendede var 206 plus 1.4 hdi 68hp deneyek full stock :D
güvenin unoya saplıom ahaha :D
guwen_ar
14-07-2013, 23:48
Wala UG un pert olmasina uzuldum acikcasi.saglik olsun.
Gecenlerde edirneden bi arkadas geldi ZZ ile denedik 41 plaka dizel focus fena deildi.bu dizellerden konustuk sendende bahsetti en azindan senin 1.4 hdi in boş olmadigini biliorm :D tabi deneriz niye olmasin :) (ruzgar akitma vs bende yok :) )
bendede var 206 plus 1.4 hdi 68hp deneyek full stock :D
güvenin unoya saplıom ahaha :D
Olm ne adamsin ya bsy demiorm ama uno ma laf soletmem delerim :D
truerider
15-07-2013, 12:57
Yine okan yine bi suru bos muhabbet
okan ünün bulgaristana kadar yayılmış baksana :D
okan ünün bulgaristana kadar yayılmış baksana :D
reklamın iyisi kötüsü olmaz :D
saolsunlar her konumu itinayla takip edip yazarlar :D
Araçlara maşallah zs 0280 206 ile denerkende yine aynı tartışmalar ortaya çıkmıştı yok yürümüyor dendi yok daha yüklenilmesi lazım dendi sonuçta videolar ortada o kadar koydum bu kadar sapladım demek yanlış olmuş görünen köy klavuz istemez.;)
f7r stock 150 hp 206 rc stock zaten 180 hp artıları var bide. f7r iyi tutunmuş başarı bence o speclerle maşallah 2 aracada.
tigerland
15-07-2013, 20:22
Araçlara maşallah zs 0280 206 ile denerkende yine aynı tartışmalar ortaya çıkmıştı yok yürümüyor dendi yok daha yüklenilmesi lazım dendi sonuçta videolar ortada o kadar koydum bu kadar sapladım demek yanlış olmuş görünen köy klavuz istemez.;)
hahah :eek: yüklenilmesi mi lazımmış :))
aracı ilk aldığım zamanlardan bahsediyorsun filtre 51 lik borudan yapılmıştı o şekilde deneme oldu. orjinal egzoz o dandik filtre ardında ZS ile olan denemeyi kullanan arkadaş söylesin. sorun değil her türlü yoruma açığım :)
206 RC hiçbir uygulama yok filtre 51 lik borudan yapılmış. orjinal egzoz. filtremi düzelttikten sonra olan farkı söylesinler sana
61DV ile başabaş denemelerimiz oldu ardından zaten sizinle denemiş videosu duruyo :cool: hatta ilanda videonuzda var:heyoo:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-piyasa-mod-on-acilll-nakit-ihtiyacindan-fiyat-dustuu-130315940/detay
hahah :eek: yüklenilmesi mi lazımmış :))
aracı ilk aldığım zamanlardan bahsediyorsun filtre 51 lik borudan yapılmıştı o şekilde deneme oldu. orjinal egzoz o dandik filtre ardında ZS ile olan denemeyi kullanan arkadaş söylesin. sorun değil her türlü yoruma açığım :)
206 RC hiçbir uygulama yok filtre 51 lik borudan yapılmış. orjinal egzoz. filtremi düzelttikten sonra olan farkı söylesinler sana
61DV ile başabaş denemelerimiz oldu ardından zaten sizinle denemiş videosu duruyo :cool: hatta ilanda videonuzda var:heyoo:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-piyasa-mod-on-acilll-nakit-ihtiyacindan-fiyat-dustuu-130315940/detay
0-400 de olan videolarda var sıkıntı yok zs nin 1.5 boy onde oldugu aracin yapildiktan sonra çekilen video viteslerin yerini öğrenmissin herhalde.(HAKAN YETİM)
tigerland
15-07-2013, 23:25
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır :)
Ayrıca 0-400 dediğin şu sıfırdan kalktığımız mı :) hani başkası korna yaptı uzadınız heheh :p
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır :)
Ayrıca 0-400 dediğin şu sıfırdan kalktığımız mı :) hani başkası korna yaptı uzadınız heheh :p
Geçilince hep oyle olur zaten sende haklisin sen kalk 23 24 e araba al yukle 14 liralik gti gelip sana saplasin olacak is degil ;)
he bide meganci arkadasa tavsiye sozunun eri yenilgiyi hazmeden insanlarla deneme yapsinlar boyle erkegin .......... lari adami katil eder ;)
kelalper
16-07-2013, 11:48
Beyler kimseyi tanımıyorum ama forumu bu şekilde kirletmeyin. Kavganızı başka yerde yapın.
pehh eski defterler açılmış :))
tigerland
16-07-2013, 13:23
Geçilince hep oyle olur zaten sende haklisin sen kalk 23 24 e araba al yukle 14 liralik gti gelip sana saplasin olacak is degil ;)
he bide meganci arkadasa tavsiye sozunun eri yenilgiyi hazmeden insanlarla deneme yapsinlar boyle erkegin .......... lari adami katil eder ;)
Dök içini buraya :)) Kötü söz sahibine aittir. Okanda tavsiyene kesin uyacak :))
daha pahalı olan araba gecılınce ne oluyor kı :)
*bu arada sanzuman olayı ıyıymıs.benım yrv turbodan sonra gordugum en uzun snaırım. onda da 1 80 2 140 3 205ti :D
daha pahalı olan araba gecılınce ne oluyor kı :)
*bu arada sanzuman olayı ıyıymıs.benım yrv turbodan sonra gordugum en uzun snaırım. onda da 1 80 2 140 3 205ti :D
Devirleride hesapladınmı :D
Ben o hızları max. 6800 d/d da görüyorum
8000 d/d lik bi yazılımla 1 de 90 2 de 150 3 te 220 falan yapma ihtimalim var :D
4-5 iptal olur heralde ozaman gerek kalmaz şuanki 5 i kullanmadığım gibi :D
Dök içini buraya :)) Kötü söz sahibine aittir. Okanda tavsiyene kesin uyacak :))
Ben sana dokucem icimi seni denkliyim ben bi
Devirleride hesapladınmı :D
Ben o hızları max. 6800 d/d da görüyorum
8000 d/d lik bi yazılımla 1 de 90 2 de 150 3 te 220 falan yapma ihtimalim var :D
4-5 iptal olur heralde ozaman gerek kalmaz şuanki 5 i kullanmadığım gibi :D
redlıne 7000dı zaten yrv de de :)
agırlıktan yuruodum ben de :rolleyes:
tigerland
16-07-2013, 18:46
Ben sana dokucem icimi seni denkliyim ben bi
Aynı yere geldik yine denkle bakalım..
Okan geldi hosgeldi forumumuza nese geldi :D
Okan geldi hosgeldi forumumuza nese geldi :D
sıkalımmı ihtiyar :D:D
sıkalımmı ihtiyar :D:D
Bak şimdi :) Utanmıyomusun benim gibi yaşlı bi adama bu tür şeyler teklif etmeye?
2 de 80 den aşa basmam 270 den aşa bırakmam. Gece 2 de hazır ol :D
chiefkadir
18-07-2013, 07:40
Okan geldi hosgeldi forumumuza nese geldi :D:hahaha:
Forumda eskiden moderator "tool" vardi yaptigi yegane is Okani banlamakti Okan askere gidince "yoklugunda ahaa kurtuldum" diye emekli oldu,muhterem tool amca, Okan'in tekrar geldigini gorse ruhunu teslim eder:hahaha:
Bak şimdi :) Utanmıyomusun benim gibi yaşlı bi adama bu tür şeyler teklif etmeye?
Kadran videomu izlemedin galba vites oranlarım seni döver babalık :D:D 2 80 mi o ne ya ben çok altta kalırım biz onu düz hesap 2 100 yapalım belkide s2k cılara böle bi teklifi kimse yapmaz bak kıymetini bil :D
Bayır aşşa olursa 300 den aşşa bırakmam :D
Maşallah araçlarınıza ama; tartışmak için bahane arıyorsunuz başka hiçbir şey yok. Adam speclerini yazmış buluşup denemişsiniz, sende rolling atmosferine farklı bir araba katıp girmişsin gayetde güzel gidiyor araban adamı tebrik et bir sonraki seferde çalışmanı yapıp tekrar deneme talebinde bulunursun. Neden tartışmak için mücadele veriyorsunuz ki; ikinizinde aracı güzel gidiyor!
huseyinturk
18-07-2013, 10:29
Hükümet alayınıza saplıyo benzin olmuş 5 lira siz tartışın böyle güzel güzel yazılanları okuması zevkli oluyor :)
motopskletlen de denıon mu ehtiyaRR :D
5. vites basarsan dener :D
80kmh 5.vıteste 5000dd olur bende :) fark yapmaz yani :D
80kmh 5.vıteste 5000dd olur bende :) fark yapmaz yani :D
5. Vıtes 220 de beraber otururuz gaza. 270 de roll biter. Eğer varsan gece bekliyorum.
:cool:
220de sana/saga bakarsam ben, harbıden otururum gaza :D
SEÇKİN172
27-07-2013, 09:44
okan erken bassanda tünel ypasanda ZY ler hep önde olur okan :)
hahahaha :D esasında SS'ler başa belaydı kanki okan o plakanın hakkını verememiş jahahahhaa :D
Cliosportve
28-07-2013, 10:04
Okan sessiz sedasız takılıyor bu aralar
Fantastik Arabalı Kızlı fotolar çekiyor :)
biz ne zy ler gördük gül gül öldük yavrumm sen raatt ol :hahaha:
hahahaha :D esasında SS'ler başa belaydı kanki okan o plakanın hakkını verememiş jahahahhaa :D
coming soon diyorum sadece :p
hadi okan ver SS in hakkını :D
Maşallah araçlara. F7R'ın biri gitse diğeri çıkıyor piyasaya...
F7R motoru oldum olası sevmişimdir
Maşallah araçlara. F7R'ın biri gitse diğeri çıkıyor piyasaya...
F7R motoru oldum olası sevmişimdir
neler başarabildiğini hep beraber görecez kısmetse yavaş yavaş ilerliyoruz :)
neler başarabildiğini hep beraber görecez kısmetse yavaş yavaş ilerliyoruz :)
Swap yapın swap. O kasa ile günümüz N/A 2.0ları ile baş etmek zor:)
Mesela R5'e konabilir:)
Ben kasa değişikliğine pek ihtiyaç olduğunu sanmıyorum bence önemli olan bu aracın üstündeki motorla ne işler çıkarabildiğidir :) swap işin içine girerse pek anlamı kalmaz benim için ozaman bul güçlü motoru bul 700 kilo kasayı daya motoru alayına gider :D o yüzden bu aracın kendi motoruyla nelerle başa çıkabileceğini görmek ve bununla uğraşmak daha keyif verici :)
Güzel deneme olmuş başarılı :) Çorlu geceleri hızlı gene bizde şanzuman dağıtacak zamanı bulduk :)