Orijinalini görmek için tıklayınız : psa 140 hp stock boost nedir?
140lik bir peugeot 308 1.6 thp ile ugrasiyoruz. 0.6 bar basinci gecmiyor. Ariza kodu da yok. Blow off valfini degistirdik gene ayni. Araba bildigin 70 hp anca veriyor.. bu basinc normal mi? Degilse nelere bakalim?
Low-Rider
13-07-2013, 09:58
Elektrovana dicem ama o bozulsa 0.6 bar da basamaz
RC'ler 0,8 basıyorsa bu aracın 0,6 basması normal bence.. Başka bi katakulle var işin içinde..
elektrovana veya sente olabilir....
KA®ANLIK
13-07-2013, 10:44
140lik bir peugeot 308 1.6 thp ile ugrasiyoruz. 0.6 bar basinci gecmiyor. Ariza kodu da yok. Blow off valfini degistirdik gene ayni. Araba bildigin 70 hp anca veriyor.. bu basinc normal mi? Degilse nelere bakalim?
araç dyno da mı 70hp veriyor ?
yoldaki gidişi nasıl 70hp gibi mi ?
Turbo ustundeki dumpvalve in icini komple s3 un dump valve i ile degistirdim. Yazilim da yaptik, hala 160 kpa goruyorum. Ankara hava basincini 90 kpa olarak sayarsak, 0.7 basiyor.
Bu benzin buhari selenoid boku varmis. Nerede bu?
Low-Rider
13-07-2013, 11:38
Etuners a bak bahsettiğin selonoid ile ilgili bilgi vardi
Turbo ustundeki dumpvalve in icini komple s3 un dump valve i ile degistirdim. Yazilim da yaptik, hala 160 kpa goruyorum. Ankara hava basincini 90 kpa olarak sayarsak, 0.7 basiyor.
Bu benzin buhari selenoid boku varmis. Nerede bu?
Emme manifoldunun altinda kaliyor
etuners : Technical File (http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=287)
Su an duzeldi. Bu arada stock kat arabanin uzerinde iken bildigin akkor oluyor. Portakal gibi. Bide dp yapacagiz buna o zaman...
Low-Rider
13-07-2013, 12:11
Su an duzeldi. Bu arada stock kat arabanin uzerinde iken bildigin akkor oluyor. Portakal gibi. Bide dp yapacagiz buna o zaman...
Aynen alper abi söylemişti banada yazilimin ertesi günü dp yaptirmistim
Son susturucun stock degil mi?
Bide bunlarda bogaz kelebegi adaptasyonu var mi? Akusunu sokup takmistik. Gaza az basinca daha iyi gidiyor :)
Low-Rider
13-07-2013, 12:34
Son susturucun stock degil mi?
Suan varex var sonda orta iptal
Ama yazılım sonrası dpipe yapıp bisure orj susturucu ile kullandim
Gürsel abi elektrovana değiştireceksin benim arabada özgün yazılım yaparken 0.8 i geçiremiyoduk elektrovana değiştirdik düzeldi 1.1 basmaya başladık
70 TL lik bi parça
Elektrovana ne yahu? Turbonun ustundeki dumpvalve i mi diyorsunuz?
Low-Rider
13-07-2013, 14:06
Boost Controller valve ingilizcesi :D Etuners da bulursun
Geçmiş olsun.. Ne yaptınız da düzeldi??
boost selenoidi de denilebilir gürsel abi arabanın şase numarasını p.m atabilirsen parçanın kodunu bulur yazarım