Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Anadolu Yakası Amfi Tamircisi

free-hifi
13-07-2013, 12:13
Arkadaşlar bu konuda baya bir sıkıntılıyız Arkadaşım iş yeri Tosyalı Elektronik Pendikte ve bende elden al sat yapıyorum arızalı amfi geliyor yada bir sıkıntı oluyor elimizde arızalanıyor çok yer değiştirdik hem memnun olmadık hemde 60-80 liralara mal olunca bir kârı olmuyor zarara geçiyoruz bu yakada esnaf işi yapacak yer usta tavsiyelerinizi bekliyorum.

free-hifi
16-07-2013, 11:03
Yok mu yardımcı olacak ?

aslan
16-07-2013, 11:07
Avrupa yakası olursa olurum anadoluda yok malesef :(

orhan_guney
16-07-2013, 11:12
ümraniye bulgurluda biri var şu an aklımda değil ismi yerini biliyorum ama , yıllardır anfi tamiri yapar 15 yıldan fazla anfi diyince akla gelen tek adamdır.

lethaldoze
16-07-2013, 12:10
içerenköyde bircan var.

deeperblack
16-07-2013, 12:41
ümraniye bulgurluda biri var şu an aklımda değil ismi yerini biliyorum ama , yıllardır anfi tamiri yapar 15 yıldan fazla anfi diyince akla gelen tek adamdır.

Bi ara tarif gönderebilirsen süper olur benimde ihtiyacım var.

free-hifi
17-07-2013, 09:24
içerenköyde bircan var.

Tanıdık mı ? ,letişim bilgileri nedir?

free-hifi
17-07-2013, 09:32

İsmi cismi olsa keşke

arsenikli
17-07-2013, 12:44
Kadıköy yazıcıoğlunda 30 yıldır babadan oğula olmak üzere esnaflık yapıyoruz mesleğimiz her türlü elektronik cihaz tamiri saygılar diliyorum

darkmoon
17-07-2013, 12:49
murat ileri ile bir temasa geç istanbulda ucuza yaptırabiliceğin bir yer bulmak zor iş birde işçilik kaliteside var tabiki yapanlarda artık tamirden ciddi para kazanamadıklarından ya yüksek fiyat çekiyorlar haklı olarak yada bozuk anfileri kendileri yapıp satıyorlar güzel indirimli rakamlara..

murat bilir adanada çok kaliteli bir anfi tamir ustası var ismini unuttum şimdi ama istanbuldan adama mal gidiyor wooferlar anfiler hatta distiribütörler bile ellerindeki arızalı malları adama yolluyorlar..

free-hifi
17-07-2013, 14:34
murat ileri ile bir temasa geç istanbulda ucuza yaptırabiliceğin bir yer bulmak zor iş birde işçilik kaliteside var tabiki yapanlarda artık tamirden ciddi para kazanamadıklarından ya yüksek fiyat çekiyorlar haklı olarak yada bozuk anfileri kendileri yapıp satıyorlar güzel indirimli rakamlara..

murat bilir adanada çok kaliteli bir anfi tamir ustası var ismini unuttum şimdi ama istanbuldan adama mal gidiyor wooferlar anfiler hatta distiribütörler bile ellerindeki arızalı malları adama yolluyorlar..

Murat ileri ile muhabbetimiz var söylediğin kişi Şener Tekdal Modifiye sub yapıyor :D ama kargo git gel parası anlaşma olmadından aynı hesabı buluyor

free-hifi
17-07-2013, 14:35
Kadıköy yazıcıoğlunda 30 yıldır babadan oğula olmak üzere esnaflık yapıyoruz mesleğimiz her türlü elektronik cihaz tamiri saygılar diliyorum

Özelden yazıyorum

orhan_guney
17-07-2013, 14:40
ümraniye eyüpoğlu koleji var önünden devam edin az ilerde bulgurluya gıderken sagda petrol ofisi var benzıncıyi gecince sağda kalıyor teyypciyi görürsünüz zaten ismi aklıma gelmıyor.

Bi ara tarif gönderebilirsen süper olur benimde ihtiyacım var.

halili
17-07-2013, 20:25
varan hifi dı galiba orhan abi nissan nx duruyor kapıda