Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Yay Yüzünden Gelen Ses
BuğraTuna34
13-07-2013, 12:16
Aracın altından 2 haftaya yakın çatır çutur patır kütür sesler geliyor. Özellikle 1 . Viteste kalkdığımda ve frene bastığımda geliyor. Yani ön taraf lastiklerle birlikte hızlanmak yada yavaşlamak için kasıldığında ve olduğum yerde manevra yaptığımda geliyor bu ses. Ön takım sıfır olduğundan ön takımdan bir parçanın bozulmasına ihtimal vermiyorum. Usta ilk önce balata sürtüyor dedi sonra uzunca bir süre baktı birşey bulamayınca spor yayın ses yaptığını söyledi ben tatmin olmadım. Sizce olabilir mi ?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MFurCIHiAIQ
kule takozlarına baktır bence...bendede aynı ses vardı şimdi değiştirdim çözüldü...
Ciddi bir ses geliyor harbiden catir cutur, spor yaydan gelmesi imkansiz yani anca uygun olmayan bir yayin takilmis olmasi lazim, biyerler bosta kalmis gibi
BuğraTuna34
13-07-2013, 12:29
kule takozlarına baktır bence...bendede aynı ses vardı şimdi değiştirdim çözüldü...
Amartisör takozlarından gelebileceğini söyledim ancak usta reddetti. Sanırım birkaç ustaya daha göstermem gerekecek. İşin garibi wd40'ı ve bilmediğim diğer bir ilacı bildiğin boşalttı yayın oralara şuanda hiç ses yok :)
BuğraTuna34
13-07-2013, 12:29
Ciddi bir ses geliyor harbiden catir cutur, spor yaydan gelmesi imkansiz yani anca uygun olmayan bir yayin takilmis olmasi lazim, biyerler bosta kalmis gibi
Yay fk felan değil , orjinal eibach springs 5 cm yay.
aliburma
13-07-2013, 12:30
hem reddetmiş hem de malzemeyi boşaltmış. garip sanki yawww :) sesin kesildiğine sevindim.
BuğraTuna34
13-07-2013, 12:35
hem reddetmiş hem de malzemeyi boşaltmış. garip sanki yawww :) sesin kesildiğine sevindim.
Şuan için kesildi ancak milletin egzosttan çıkardığı çatara patarayı benim ön takımdan çıkarmam hayra alamet değil halletmem lazım sağolun .
BuğraTuna34
23-07-2013, 03:31
Yayları sök dedi usta söktük ses devam ediyor.
montaj la alakalı bi sıkıntı olabilir mi ? acaba
yaylara hortum geçirmeyi denediniz mi ?