PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : beyaz renk araç için cila.

GTi
13-07-2013, 12:17
uygulaması kolay ve iyi bişey olsun istiyorum aynı markanın okadar çok çeşidi varki kafam karıştı :icon_wack şu yaz günlerinde bizi parıl parıl parlatacak cila arıyoruz :D

ALy
13-07-2013, 12:20
beyaz aracın ilacı fk1000p'dir :)

meg sarı wax pad'iyle uygulayabilirsin

GTi
13-07-2013, 12:39
nasıl temin ederim ve fiyatını nedir ?

FaBeRgE
13-07-2013, 12:53
nasıl temin ederim ve fiyatını nedir ?

hocam google amcaya fk1000p yazarsan istediğin sonuçları elde edebilirsin :icon_tup:

GTi
13-07-2013, 12:57
yazdım abicim pek bi sonuca ulaşamadım fakat gittigidiyor hepsiburada vs sitelerde satışı yok sanalpazar diye biyerde buldum 2 oz 58 gr 25 tl adamın elinde 3 adet kalmış

http://www.sanalpazar.com/Finish-Kare-Ultra-1000p-Hitemp-Sealant-Orjinal-2oz56gr__isp8529929
bu ürüne ulaşabildim doğru ise siparişini geçeyim hemen..

OmeR-FE
13-07-2013, 13:15
fk1000p kullanıyorum memnunum :)

luca55
13-07-2013, 13:45
rezerve yapalım beyazımız için

tayreep_john
14-07-2013, 02:25
yıkamıcalarda ve benzinliklerde bulunmyo galiba fk1000p ??

By CrAzY
14-07-2013, 02:28
yıkamıcalarda ve benzinliklerde bulunmyo galiba fk1000p ??

:d :d :d :d

CaNeR44
14-07-2013, 03:07
Nuri leflef cilaya benziyor en kısa zamanda deneyeceğim bende :)

maskaran
14-07-2013, 03:14

neden gülüyosunki yani ? biliyosan bişey paylaş yoksa sus :soru:

ruudvan
14-07-2013, 03:47
neden gülüyosunki yani ? biliyosan bişey paylaş yoksa sus :soru:

sen kendi haline bakmayıp başkalarına nie emir cümleleri kuruyosun.
aç kardeşim google ı. bak bakalım fk1000p neymiş.hatta nerde üretiliyormus.içindekileri bi oku sonra benzincide satılığ satılmayacağına karar ver.
ya çok zenginsiniz öğrenmeye ihtiyacınız yok yada cok üşengeçsiniz elinin altındaki klavyeyi kullanmaya korkuyosun.

fk1000p (finish kare )amerikan malıdır.
Türkiyede herhangi bir bayisi satıcısı bulunmayan.
bireysel olarak ürünü temin edenlerin internet üzerinde satış yaptığı.
bilenlerin kullananlarında çok extrem kullanıcılar hariç memnun olduğu.
ürünün yapılam tekniği sentetik fakat üretiminde yüksek ısılar kullanılarak ürüne bir sağlamlık getirilmiş.uygulama yapıldıktan sonra parlaklıktan ziyada sert bir tabaka oluşturur ve dış etkenlerden boyalı yüzeyi korumasıyla ünlüdür. .eski ayakkabı cilalarına benzer metal kaplar içerisinde saklanan el ile uygulanan ve katı waxların genel özelliğidir .boyalı yüzeye sürüldükten kısa bir süre sonra silinmesi gereken bir üründür ve en önemlisi benzinliklerde SATILMAZ.

kkursat01
14-07-2013, 13:25
aç kardeşim google ı. bak bakalım fk1000p neymiş.hatta nerde üretiliyormus.içindekileri bi oku sonra benzincide satılığ satılmayacağına karar ver.
ya çok zenginsiniz öğrenmeye ihtiyacınız yok yada cok üşengeçsiniz elinin altındaki klavyeyi kullanmaya korkuyosun.

ürünün yapılam tekniği sentetik fakat üretiminde yüksek ısılar kullanılarak ürüne bir sağlamlık getirilmiş.uygulama yapıldıktan sonra parlaklıktan ziyada sert bir tabaka oluşturur ve dış etkenlerden boyalı yüzeyi korumasıyla ünlüdür. .eski ayakkabı cilalarına benzer metal kaplar içerisinde saklanan el ile uygulanan ve katı waxların genel özelliğidir .boyalı yüzeye sürüldükten kısa bir süre sonra silinmesi gereken bir üründür ve en önemlisi benzinliklerde SATILMAZ.

Olaya sonradan atlar gibi oldum ancak kusura bakmayın, bu türlü konuşmaları forumda sıkça görüyorum adam gerçekten bilgi sahibi değil demekki, buraya konu açıp sormuş bilgisi olmayan bir insanı terslemek ve bilmediği için yadırgayıp sorduğu soruyu alıntı yapıp, cevap olarak sadece gülmek ne denli doğru peki ?

Ayrıca sizde kendinizce haklı olabilirsiniz herkes araştırmayı sevmiyor olabilir bura zaten hani ''forum'' bilgi paylaşma amaçlı bir yer.. Soru elbet sorulacak ve bilgisi olanda cevaplamak isterse cevaplar istemeyen cevaplamaz ama soru sorana da hakaret eder gibi gülüp geçmek yada terslemek bence çok yanlış forumda sürekli böyle kendini ispat etmeye çalışan herkesi tersleyip bilgi sahibi olmayan, birşeyler öğrenmeye çalışan insanlara saftirik muamelesi yapmaya çalışan arkadaşlar var.. Sözüm meclisten dışarı yanlış anlamayın dediğimi ancak gerçekten kimse bu şekilde masumca bilgi almak isteyip terslenmeyi haketmiyor..

ruudvan
14-07-2013, 13:47
eğer benzinlikte satılan bir ürün var ve beğenildiyse ilk olarak zaten bu ürün benzinlikte satılır denir. soru bi kere abes .bn cvp dahi vermezdim acıkcası o gülmeyi tercih etmiş.herneyse
sen sus sen konuş tarzında yazılan yazılar pek hoş deil.

Low-Rider
14-07-2013, 14:06
rıdvan bey benim aracım için ne önerirsiniz efendim saygılar

tayreep_john
14-07-2013, 14:10

hayırdır neye gülüyon ???

tayreep_john
14-07-2013, 14:18

dövseydin daha iyidi... diyelim ki dediğin gibi üşendim bakmaya vs bilmediğim şeyi soramıcakmıyım ???

imprezaWRC
14-07-2013, 14:29
yazdım abicim pek bi sonuca ulaşamadım fakat gittigidiyor hepsiburada vs sitelerde satışı yok sanalpazar diye biyerde buldum 2 oz 58 gr 25 tl adamın elinde 3 adet kalmış

Finish Kare ULTRA 1000P HITEMP SEALANT ORJİNAL 2oz=56GR 25 TL ERDEM BOYA OTO BAKIM'den (http://www.sanalpazar.com/Finish-Kare-Ultra-1000p-Hitemp-Sealant-Orjinal-2oz56gr__isp8529929)
bu ürüne ulaşabildim doğru ise siparişini geçeyim hemen..

Ürün doğru, satıcı dürüst, fiyat uygun.

By CrAzY
14-07-2013, 14:29
Madem üşendin google da aratmaya sitede aratsaydın fk1000p başlğında sana 30 tane konu çıkartırım.Bu konuyu açıp yorum kısmına inip o cümleleri yazacağına emin ol Google araştırması daha kısa ve daha net cevaplar elde edecektin.

Gülmemdeki sebeb o varmı ötesi ? Pm kadar atmışsın uzatmayın Ruudvan vermiş cevabı.

tayreep_john
14-07-2013, 14:32
Madem üşendin google da aratmaya sitede aratsaydın fk1000p başlğında sana 30 tane konu çıkartırım.Bu konuyu açıp yorum kısmına inip o cümleleri yazacağına emin ol Google araştırması daha kısa ve daha net cevaplar elde edecektin.

Gülmemdeki sebeb o varmı ötesi ? Pm kadar atmışsın uzatmayın Ruudvan vermiş cevabı.

ya sanane sanane .... düşünmeden vericeğin cevapta alıcağın tepki den gocunmucaksın iyi küfür etmedim ! bak işine...

63owen63
14-07-2013, 14:34
Oruç başınıza mı vuruyor arkadaş ? Az sakin ya, incir cekirdegini doldurmayacak şeyler.. Az sakin.

By CrAzY
14-07-2013, 14:35
Ortada gocunma felan yok işimdeyim rahat ol hadi eyw.

tayreep_john
14-07-2013, 14:37
güle güle.

imprezaWRC
14-07-2013, 14:47
Olaya sonradan atlar gibi oldum ancak kusura bakmayın, bu türlü konuşmaları forumda sıkça görüyorum adam gerçekten bilgi sahibi değil demekki, buraya konu açıp sormuş bilgisi olmayan bir insanı terslemek ve bilmediği için yadırgayıp sorduğu soruyu alıntı yapıp, cevap olarak sadece gülmek ne denli doğru peki ?

Ayrıca sizde kendinizce haklı olabilirsiniz herkes araştırmayı sevmiyor olabilir bura zaten hani ''forum'' bilgi paylaşma amaçlı bir yer.. Soru elbet sorulacak ve bilgisi olanda cevaplamak isterse cevaplar istemeyen cevaplamaz ama soru sorana da hakaret eder gibi gülüp geçmek yada terslemek bence çok yanlış forumda sürekli böyle kendini ispat etmeye çalışan herkesi tersleyip bilgi sahibi olmayan, birşeyler öğrenmeye çalışan insanlara saftirik muamelesi yapmaya çalışan arkadaşlar var.. Sözüm meclisten dışarı yanlış anlamayın dediğimi ancak gerçekten kimse bu şekilde masumca bilgi almak isteyip terslenmeyi haketmiyor..

Gülmek evet yanlış olmuş, ancak sorulan soru da ne yazık ki forumda onca mesaja rağmen anlamsız olmuş.
Rıdvan kardeşimin mizacıda böyle, lakin o da kendince haklı, kötü niyeti yoktur ama klavyenin soğukluğundan da yazı dili de sert gözükebilir.

Gel gelelim şu araştırma mevzusuna, araştırmayı sevmeyenlere yapılabilecek, sabırla cevap vermekten başka bir seçenek yok. Ne yapalım, google ve forumdaki ara butonu adama zul geliyorsa, sabırla soruya cevap vermek lazım.
Yeri geliyor, aynı konu içinde 3 kere aynı soruya maruz kalabiliyorum, sabırla aynı cevabı veriyorum ne yapalım adam hem google, hem ara butonu kullanmıyor hem de önceki yazılanları okumuyor..

Ne yapalım, adam soru soruyor ama hiç elini ara butonuna değdirmiyor, bilmiyor ki, o soruyu kaç milyon kere sormuşlar ve kaç kere cevaplamışlar.
Yurt dışındaki forumlarda, birşey sormadan önce forum etraflıca aranır, bulamadın mı, google'a bakarsın, yine mi olmadı, o zaman dersin aga ben bu sorunun cevabını aradım taradım bulamadım, daha önce sorulduysa affola ama rica edersem biriniz bir link verirse der çekilir, en kötü kimse cevap vermez ama kimse de demez, aga bana niye kimse cevap vermiyor diye.

imprezaWRC
14-07-2013, 14:49
Konu kilitlendi.