Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 sportium,Polo 6r
driver_can
13-07-2013, 23:28
206 aracim var.Kendi zevkimce birseyler yaptim.Fakat artik pek yapacak birseyim kalmadi.Bikac aya degistirmeyi dusunuyorum.207 rc aklimdaki fakat hem rakam hemde yakit ve masraf yonunce beni yorabilir.Onun yerine 207 tek kapi sportiumlar veya polo 6r lar kafami kurcalamakta.Polo donanim olarak biraz zayif ve nerdeyse sifir parasi istiyorlar.Sizce hangisi mantikli polo ikinci elde daha hizli buna suphem yok.
ne olursa olsun her şekılde polo...,konfor,güvenlik,performans,tip,karizma.vs. ....aynı sekılde bende 207 rc alıcaktım ***** benzın fıyatları :) ama cok yakışıklııı :)))
driver_can
13-07-2013, 23:55
Suan aracimi haftada bir gun ancak kullaniyorum.Genelde yatiyor yani polo 35 kurus yakarken 207 45 kurus yaksa benim icin cok sorun olmaz.Haftada yaptigim km en fazla 50 olur o da max. Bizim evde araba kullanmak icin degil yatmasi icin aliniyor:)kafamda en basta rc var zaten ablamda 4 kapi 207 var ama rc baska.Rc'nin ikinci eli sportiuma gore daha mi hizli olur.Yoksa macera aramadan alip bi polo zevkimce modlamali miyim?
207 lerin tipi hiç hoşuma gitmesede rc modelini tercih edin derim. Yol yapmıyorsanız neden dizel bir araç tercih edesiniz ki, az bineceksiniz zaten, bari zevk alarak binin :)
Sportiumun satışını nüfus dairesinden veriyorlar :)
Ya rc al yada 6r dan şaşma.
yakın bi arkadasımda 6r var herşeyiyle güzel araç bence.
slowmotion
14-07-2013, 08:46
Bende rc vardi, sportium kuzenimde vardi. Su an bluemotion var 1.4 olanda diger kuzenimde var:) bence imkani zorlayip rc alin. Kesin almam diyorsaniz sportium da guzel secenek. Kalkisi 17 jant olmasina ragmen mukemmel 9,6 gibi sifir 100 hizlanmasi var. Yakitida 7 7,5 larda. Ancak 190 kesici mevcut. Polo tabiki daha kaliteli ama ici kucuk. 1.4 e gore guzel gidiyor. Sportium adi ustunde spor. Satisi zor ama imkansiz degil. Gecen sene 29a verdik sportiumu
driver_can
14-07-2013, 10:47
Rc aklimi ciddi ciddi celiyor.Ama hirpalanmamisini bulmak hem zor hemde buldum mu ucuk rakamlar istiyorlar.Polo da sanirim duzgun birarac denk getirmek ciddi daha kolay.Rc hic kullanmadim sanirim birkez kullanirsam zaten aklimi celiceginden eminim.Dizel araba suan pek dusunmuyorum zaten.Peki rc'nin yakiti ortalama ne kadardir?Ilanlara bakiyorum hep ayni ilanlar acaba satisi bukadar agir mi?Daha once tek kapi A3um vardi satarken biraz zorlandim.
İyide RC çok yakacak !!! da polo 1.4 veya 207 sportium az mı yakacak ?
Tabikide yok öyle bişey 100 km de bi kaç litre farkları olur
Bari en azından verimli olur yaktığına değer bi araç olur..
Polo nun GTI harici herhangi bir versiyonunu şahsen sadece DSG vitesi için tercih ederim yoksa o güvenlik ve donanım boşluğuyla kimseye tavsiye etmem..
Zorlayıp RC almaya bakın çok başarılı bir araçtır diğer alternatifleri RC nin rakibi olabilecek seviyede araçlar değiller..
rc kaç kuruş yakıyormuş ki haftada bir kez kısa mesafe kullanlacaksa, sorun olmaz gibi