Orijinalini görmek için tıklayınız : Beylikduzu mini jcw kaza 34GC0083
oguzhan999
14-07-2013, 00:12
Arkadaslar takribi 15 dakika once yanimizdan cok hizli gecti , ailemleydim , arkasindan iki arac daha gecmeye kalmadi ilerde trafik sikismaya basladi birden tam e5 beylikduzune donus koprusunun orda 34gc0083 plakali fume mini jcw felaket bir sekilde taklalar atmis ve yan yolda ters durmustu , ailesini yakinlari taniyan var ise ulassin Allah rizasi icin durum ciddi ,Ben durdum ilerde babayla assa indik Allah yardimcisi olsun
63owen63
14-07-2013, 00:15
Allah yardimcisi olsun umarim can kaybi yoktur.yarisiyorlar miydi gectiklerinde?
orhan_guney
14-07-2013, 00:18
çok üzücü bir haber, Allah göstermesin kimseye :( İnşallah kötü birşey yoktur.
oguzhan999
14-07-2013, 00:20
Felaket bi sekilde gectiler bizi tam beylikduzu rampasinin orda , arkasindan siyah bi clio arkadasindan 10 plaka yeni kasa focus , kaza yerinde durmuslardu diger iki eleman
sanırım cocuk olmus, kalp masajı yapmıslar bayagı ama sonuc olumlu olmamıs.
Low-Rider
14-07-2013, 00:24
sahibinden.com da ilanı da var aracın, umarım selçuğun dediği gibi değildir :(
GC plaka bizim burdan mi acaba bahçeşehir. :(
orhan_guney
14-07-2013, 00:32
İlanda aile aracı alıcam demiş inşallah evli çocuklu değildir :(
turbo&quattro
Aracin ilani bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2012-john-cooper-works-sahibinden-full-plusfull-95096717/detay
Umarim can kaybi yoktur.
tropheus
Selçuk Abi'nin dediği gibiyse Allah yakınlarına sabır versin.
bykarakus
14-07-2013, 00:35
Sanırım hayatını kaybetti.
oguzhan999
14-07-2013, 00:36
Suan ailemi birakip olay yerine geldim tekrar , zaten 10 plaka focusada vurmus onum surucusunudd aldilar , benimde duydugum kalp masaji yapilmis son akibiyetino bilmiyorum , yol temizleniyor , fakat siyah clio ortada yok, heralde ona vurmadi
Yeşil R53
Insallah olmemistir ramazan gunu allah yakinlarina bagislasin
m. ali öz
Umarım düşünüldüğü gibi değildir. Allah yakınlarına sabır versin.
bykarakus
14-07-2013, 00:38
Allah sevdiklerine bağışlar inş.
Allah sevdiklerine bağışlar inş.
inşallah Amin..
mechanıcer
14-07-2013, 01:04
kalabalığı gördüm üst geçitte ama duramadım.. inşallah can kaybı yoktur
SerkanYazgan.
14-07-2013, 01:06
İnşallah can kaybı yoktur. :(
oguzhan999
14-07-2013, 01:12
10plaka focus grimi
Beyaz yeni kasa hb
oguzhan999
14-07-2013, 01:14
An itibari ile olay yeri temizlendi , polislerin soyledigi vefat ettigi yonunde Allah yardimcisi olsun insAllah ufak bi umut vardir su ramazan gununde :( , aracin tek bir resmini aticm eve gidince ama cooper benm gozumde bitti resmen
owwww yazık ya öldüyse Allah rahmet eylesin :(((((
burakcan
14-07-2013, 01:16
allah rahmet eylesin üzücü son
S.Özeren
14-07-2013, 01:18
Yazık günah vallahi ya
az önce olay yerindeydim çok kötü vurmuştu 30 dk kalp masajı yapıldı.inşallah hayatını kaybetmemiştir..
Allah yardımcısı olsun, inşallah sevdiklerine kavuşur , çok üzüldüm
yaklasık bı yarım saat once falan olay yerındeydım. ben boyle bı kaza seklı bu kadar parcalanmıs bı cooper daha once gormedım. allah aılesıne sabır versın. O araçtan sağ çıkmak ayrı bır mucıze zaten.
edit : bu arada araç bahcesehırın arabası. daha bugun abbas'ın onunde satılık muhabbetı yapılıyordu, bi tanıdıık için dusunuluyordu.
oguzhan999
14-07-2013, 01:27
yaklasık bı yarım saat once falan olay yerındeydım. ben boyle bı kaza seklı bu kadar parcalanmıs bı cooper daha once gormedım. allah aılesıne sabır versın. O araçtan sağ çıkmak ayrı bır mucıze zaten.
edit : bu arada araç bahcesehırın arabası. daha bugun abbas'ın onunde satılık muhabbetı yapılıyordu, bi tanıdıık için dusunuluyordu.
bende aracı aynı şekilde biliyordum , sahibinden.com dan araçla ilgili baya konuştuk , hatta geçtikten sonra gece mesaj atıcaktım , şakayla karışık iyi yürüyordun diye
mübarek ramazan günü Allah ailesine sabır versin :(
painkller
14-07-2013, 01:32
Umarım kaybetmemişizdir, Allah bu mübarek günlerde onu sevdiklerine bağışlar. Allah yardımcıları olsun.
oguzhan999
14-07-2013, 01:33
sag taraf çok daha kötü
http://i42.tinypic.com/nyaeq0.jpg
heralde 170 180 vardı en az vurduğunda
erturul çiçek
14-07-2013, 01:35
Çok kötü bir görüntü Allah yardımcısı olsun
görüntü cidden çok korkutucu :(
ulu_cupra
14-07-2013, 01:37
Kanim cekildi resmi gorunce
ALLAH geride kalanlara sabir versin
gözlerim doldu arabayı öyle gördüm Allah aşkına saçma sapan makas atmayı bırakalım artık
alicancalis
14-07-2013, 01:39
Çok üzücü. Allah rahmet eylesin.
Yalnız önden ve arkadan hiç darbe yok gibi. Kayıp sağdan direğemi sarmış?
glockevo
14-07-2013, 01:40
Çok fena Allah yardımcıları olsun gece gece tadımız kaçtı.
DoDo_hamann
14-07-2013, 01:40
Allah uzak etsin, Allah geride kalanlara sabır versin gerçekten çok kötü.
of allahim ben boyle bisey gormedim :(( mubarek ramazanda allah rahmet eylesin mekani cennet olsun allah ailesine sabirlar versin
O aracın hali ne ya :( Umarım bir mucize verir Yaradan.
Allah geride kalanlara sabır versin.Allah rahmet eylesin:(
Gece gece olana bak ya Allah yakınlarına sabır versın..:( Abi lütfen şehir içinde gazlamayın bu kadar cok çıkın tem de falan yarısın ...Ramazan günü şimd noldu mahvoldu sevenleri ailesi perişan oldu..
onursumer
14-07-2013, 01:44
off be olaya bak :( çok kotu olmuş
offfff kanım dondu ya offff inşallah ölümlü olmamıştır ya. inşallah yanlış anlaşılmıştır da yaşıyordur arkadaş :(
bu kadar beklemiyodum.Aracın içinden sağ çıkmak zaten imkansız gözüküyo.heralde bi 200 le falan takla atmaya başlamış
tayreep_john
14-07-2013, 01:47
aracın resmini görünce kanım dondu... allah geride kalanlarına sabır versin :(
mert_can 41
14-07-2013, 01:54
allah rahmet eylesin gerçekten de çok kötü olmuş o araçtan çıkmak büyük mucize olurdu allah kimsenin başına vermesin çok üzücü tanımasam bile gece gece tadım kaçtı yakınları şimdi ne durumdadır kimbilir allah yakınlarına sabır versin :(
Armageddon
14-07-2013, 01:55
Çok kötü :( İnşallah haberler doğru değildir de yaşıyordur arkadaş...
UmutRıza
14-07-2013, 02:02
Allah rahmet eylesin
Çok kötü olmuş inanıyorum resmen. Allah ailesine sabır versin ne zor birseydir bu arkadas.
Allah ailesine sabır versin daha dikkatli olmak lazım
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/970409_10200938729964734_1661118436_n.jpg
YunusAydn
14-07-2013, 02:14
aman amann.. bunedir yaaa Allah rahmet eylesin çok üzücü bi durum
Allah yardimcisi olsun.kazami cok kotu arabami cok kotu anlayamadim.birde araba o hale gelmis hic bir koruma yokmu hersey yaniyor iyi yangin falanda cikmamis
Cok kotu cok.. nasil olmus bu kaza
orhan_guney
14-07-2013, 02:16
resimler çok kötü ya :(
S.Özeren
14-07-2013, 02:17
oha bu kadar bende beklemiyordum
PiscocuK
14-07-2013, 02:23
Cok yazik..umarim soylenildigi gibi degildir.ama resimler herseyi anlatiyor :(
ondertopcu
14-07-2013, 02:29
cok kotu olmus ins kurtulur su mubarek gunlerde
yazık günah vallahi abi bilmiyorum fotoğrafları görünce elim ayağım boşaldı.
Allah taksiratını affetsin, mekanını cennet etsin, çok kötü çarpmış. :(
bende konunun başını okuyunca bu kadar kötü birşey beklemiyordum.eğer vefat etmişsse Allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin
Turboğuz54
14-07-2013, 02:55
İnşallah kurtulmuşdur arkadaş yanlış bilgidir cok üzüldüm
34tb9544
14-07-2013, 03:01
Bu mini nasıl bu hale gelmiş cok şaşkınım miniyi takla attırmak cok zordur zamk gibi yapışır yere araba kaportasi sağlamdir direkler zor kırılır cok mini kazali resimleri gordum ama bunu görünce sok oldum yemin ederim hala şaşkınım boyle bi sey beklemiyordum arkadas vefat ettiyse Allah rahmet eylesin insallah hayttadir
mert_leon
14-07-2013, 03:05
Allah korusun hepimizi şu tenekeleri kendide dahil dikkatli kullanalım içim acıdı yeminlen. Allah ailesi sabır versin.
gsi_club
14-07-2013, 03:06
çok zor bir durum.umarim sahibi kurtulmustur.arabadan eser kalmamis resmen.
BerkayKamaci
14-07-2013, 03:08
Allah korusun bu nedir bu araba nasil bu hale gelmis. İnsallah yasiyodur icindekiler istanbul e5 te gazlamak felakettir. Gunde en az 50km yolyapiyorum e5 te gercekten cok tehlikeli yollar berbat suratte olunca kaza kacinilmaz oluyor.
çok kötü bir kaza, inşallah yaşıyordur...
cooper diye birşey kalmamış resmen inşallah haberler yalandır kurtulmuştur Allah ailesıne sabır versin..
dün iftardan önce buna çok benzeyen bi mini görmüştük e-5 merterde makas atarak gidiyordu. İnşallah kurtulmuştur araç içindeki, çok üzücü Allah kimseye göstermesin.
oguzhan999
14-07-2013, 03:28
Hangimiz yapmiyoruzki hangimiz yurumuyoruz , anlik oluyor tabi , yada genellemede yapmiyim kendi adima konusiyim , her daim efendi surenlerimizde var cok sukur, ailem olmasaydi acaba dedim az once kendime , ibretlik iste bu tarz hadiseler... babam gordu halen kendine gelemedi adamcagiz, annem saatlerdir cocugu soruyor o cok etkilenir die sapasaglam cok sukur dedim anneme ,benim anam babam baska birinin evladi icin bu hallere geliyorsa gerisini dusunmek beni ciddi korkuttu arkadaslar , geride kalanlar var onlari dusunmek lazim ki ben onu bugun net gordum Allah inda izniyle saglam bi ders oldu diye dusunuyorum bana , Allah geride kalanlarina sabirlar versin,Allah yardimcilari olsun
hddsheriff
14-07-2013, 03:34
makas atmak gazlamak başka birşey o yolda o saatte 180-200 km hızlara çıkmak çok başka bişey, bence direk intihardır bu. Mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara sabır versin.
ALLAH geride kalanlara sabır versin. bazen kendimize hakim olamıyoruz maalesef. Bu işi yaparken düşünelim arkadaşlar , daha fazla abimizi veyahut kardeşimizi kaybetmeyelim. araçlarla hızlı gitseniz bile geride kalanları düşünün. empati kurun , bunu yapın...
Rabbim geride kalanlara sabır versin. Görüntüye göre içinden çıkması zor ama İnşAllah sağ çıkmıştır.
araçı öle görünce diyecek söz bulamadım. :(
allah yakınlarına peygamber sabrı versın bu mübarek ramazan ayında kanım dondu fotorafa kitlenip kaldım.
Film izliyordum part arasında foruma bakayım dedim bakmaz olaydım..
Kaza bu kadar dert değil de ölüm olunca işin içinde insanın içi acıyor tanımasada..
Kendimi sürücünün yerine koyuyorum , yakınlarımın düştüğü haller geliyor gözümün önüne anlayabiliyorum insanların çektikleri acıyı..
vefat ettiyse Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin, biz de üzerimize düşen dersi alalım dikkat edelim. insan çok kötü oluyor düşününce
Onurkk06
14-07-2013, 06:54
Allah rahmet eylesin araba iki büklüm olmuş altımızdaki arabaya hiç bi zaman güvenmemek lazım hele birde trafikdeki diğer suçsuz insanları da düşünmek lazım
allah rahmet eylesin çok kötü bi durum :(
Allah rahmet eylesin o arac o hale nasıl gelir inanamadım fotograflara...
Rabbim ailesine sabır versin mekanı cennet olsun.. Çok üzücü gerçekten.
bugratemel
14-07-2013, 08:38
abi çok kötüü allah sabır versin araç ne hale gelmiş öyle
civic@ef
14-07-2013, 08:49
Allah rahmet eylesin
Aracın durumu çok fena diyecek söz bulamadım Allah rahmet eylesin...
63owen63
14-07-2013, 09:08
Sabah bi umut olmemistir umidiyle girdim.. Allah rahmet eylesin. Fotograflar ic burktu
Allah rahmet eğlesin. araba tost olmuş resmen
Fotoğraflara baktıktan sonra içim parçalandı :( o arabada o an kişinin neler yaşadığı gözümün önünden geçti.
Allah mekanını cennet eylesin...
kelalper
14-07-2013, 09:15
Allah rahmet eylesin eğer haberler doğruysa ki inşallah doğru değildir. Ama çocuk gerçekten intihar etmiş. E-5 de gazlamak bana göre intihar ki E-5 in o bölgesinde yollar gerçekten kötü. Arabanın resimlerini görünce kanım çekildi resmen. Mini o hale nasıl gelir aklım hayalim almıyor.
ErenErdem
14-07-2013, 09:18
Sabah sabah tüylerim diken diken oldu :S
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin eğer haberler doğruysa ki inşallah doğru değildir. Ama çocuk gerçekten intihar etmiş. E-5 de gazlamak bana göre intihar ki E-5 in o bölgesinde yollar gerçekten kötü. Arabanın resimlerini görünce kanım çekildi resmen. Mini o hale nasıl gelir aklım hayalim almıyor.
Kanka bizde zamanında gazladık ettik ama dediğin gibi artık e5 son hali ile gazlanıcak bir yer değil. Eskiden en kötü ihtimal şuandaki yan yola dalardık çıkardık bi şekilde kurtarırdık. Artık yol o kadar daraldı ve asfalt o kadar bozulduki e5'de gazlamak gerçekten deli işi.
İşe gidip gelirken metrobüsten gazlayanlara bakıyorum inanılmaz zorluyorlar şanslarını ve malesef sonu böyle biten üzücü olayların sayısı her geçen gün artıyor.
barkinakgul
14-07-2013, 09:20
Allah yakınlarına kuvvet versin. üzücü olmuş gerçekten araba tanınmaz hale gelmiş :/
Skyhawk34
14-07-2013, 09:23
gece beylikdüzüne giderken karşılaşmıştık zannedersem arkadasla sagımdan geçerken arabamı süzüp yavaça devam etmişti çok üzüldüm Allah Rahmet eylesin
Kanim dondu resimleri gorunce allah yakinlarina sabir versin
Vatan bilgisayarin önü sanirim allah taksiratini affetsin
kelalper
14-07-2013, 09:51
Kanka bizde zamanında gazladık ettik ama dediğin gibi artık e5 son hali ile gazlanıcak bir yer değil. Eskiden en kötü ihtimal şuandaki yan yola dalardık çıkardık bi şekilde kurtarırdık. Artık yol o kadar daraldı ve asfalt o kadar bozulduki e5'de gazlamak gerçekten deli işi.
İşe gidip gelirken metrobüsten gazlayanlara bakıyorum inanılmaz zorluyorlar şanslarını ve malesef sonu böyle biten üzücü olayların sayısı her geçen gün artıyor.
kanka harbiden öyle. İki haftadır kuzene dövme yaptırmaya geçiyorum o tarafa e5 üzerinden yol felaket engebeli. Arabada denge diye bişey kalmıo saçma sapan geniş ve çapraz oyuklar var yoldaki çökmeler yüzünden. Hiç akıl karı değil bırak makas atmayı yol boş olsa bile basılmaz . 90-100 ü geçmemek lazım
Allah evlerden uzak etsin çok kötü bir manazara :(
Allah rahmet eylesin (dilerim ki hayattadir), geri de kalanlara sabır versin.
huseyinnn
14-07-2013, 10:56
Allah rahmet eylesin, kazanın nasıl olduğu hakkında bilgisi olan varmı
Allah yardimcisi olsun :(
AHMET1907
14-07-2013, 11:10
Allah rahmet eylesin
Çok acı gercekten. Allah herkesi korusun.
Yalniz su var ki, K.Çekmece - Beylikduzu arasi surekli gazlayan insanlar ve hatta o guzergahin mudavimleri var gazlamak icin. Geceleri o kadar cok rastliyorum ki ve inanin makaslar hep ucu ucuna. Limitlerde gidiyor arkadaslar. Her yanimdan gecislerinde hem kiziyorum hem insallah bir yere patlamaz diyorum ve inanin bircoguda kaza yapmiyorsa hep trafikdeki diger kullanicilarin, makas atanlarin gelisini fark edip frene basmasi yada yol vermesi sayesinde. Yazik gunah herkesin bir bekleyeni vardir makas ataninda, yoldaki masum diger suruculerin de... Kendimizi dusunmuyorsak onlari dusunucez. Makasi da insafli atmak lazim.
Herseyin bir siniri var!
Evet Beylikdüzü & Küçükçekmece arası gazlayan çok var. Dar ve zemini kötü yol, çok sakat. Bu JCW takla atarkan tavandan direğe mi sardı acaba
ferhat-a
14-07-2013, 11:40
Allah yardımcısı olsun. :(
MazdaSpeed
14-07-2013, 11:45
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum.
An itibari ile olay yeri temizlendi , polislerin soyledigi vefat ettigi yonunde Allah yardimcisi olsun insAllah ufak bi umut vardir su ramazan gununde :( , aracin tek bir resmini aticm eve gidince ama cooper benm gozumde bitti resmen
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin.. Oğuzhan sana bende katılıyorum Cooper benim gözümde bikaç sene önce bitmişti. Kuzenim ve arkadaşı Bakırköy sahilde hesaplamayarak su birikintisine hızlı girince taklalar atıp elektrik direğine falan vurmuşlardı ve arabada 1 tane airbag dahi patlamamıştı.. iki bayanlardı, ve şuan kuzenim sol elini %40 anca kullanabiliyordur. Kaza esnasında şok durumundan direksiyonu hiç bırakmadığından bileğinin ordan kemik dışarı fırlıyo ve bilek ile elini sadece deri parçası tutuyordu. Tendomlar kaslar hepsi gidikti.. Ameliyat üstüne ameliyat gördü.. Dava açmaya karar verdiler sonra adamlarla baş edilemeyeceğini anladılar vazgeçtiler neyazıkki.. :( en dikkatimiçeken doktorun açıklaması oldu, şöförde kemer takılı sağdaki yolcuda değildi eğer tamtersi olsaymış şöför takmayıp diğer yolcu tarafında oturan kemer taksaymış ikiside olay yerinde ölürmüş.. Kemer ölümü tetikleyebildiği durumlarda oluyor demişti çok şaşırmıştım.. Buda o aracın fotoları..
http://img827.imageshack.us/img827/8155/vtat.jpg
http://img818.imageshack.us/img818/7299/wppi.jpg
http://img824.imageshack.us/img824/277/3b62.jpg
http://img829.imageshack.us/img829/818/ygg3.jpg
http://img13.imageshack.us/img13/9892/51bz.jpg
zeynel fetul
14-07-2013, 12:05
arkadaşlar bu yaz aylarında birazdaha dikkatli olmak lazım deli dolu heycanlı araba kullanmamak lazım. can yolda bulunmuyor! allah ailesine sabır versin çok üzücü bir olay gerçekten
SekoLive
14-07-2013, 12:12
Çok kotu olmus allah aabr versın Aılesine sevdklerıne. 10 plaka forumdan bı focus vardı o değildr umarım
turbo&quattro
14-07-2013, 12:12
Trafikte sacma sapan gazlamayin, emniyet kemeri takin, makaslar ata ata gitmeyin deyince birak sosyal mesaj vermeyi oluyor. Alin iste sonuclarindan biri . Yazik degilmi olen gencecik insana Onun ailesine, sevenlerine. Herkese ders olsun gaza basarken iki kere dusunun. Allah gunahlarini affetsin ailesine sabir versin .
Çok acı gercekten. Allah herkesi korusun.
Yalniz su var ki, K.Çekmece - Beylikduzu arasi surekli gazlayan insanlar ve hatta o guzergahin mudavimleri var gazlamak icin. Geceleri o kadar cok rastliyorum ki ve inanin makaslar hep ucu ucuna. Limitlerde gidiyor arkadaslar. Her yanimdan gecislerinde hem kiziyorum hem insallah bir yere patlamaz diyorum ve inanin bircoguda kaza yapmiyorsa hep trafikdeki diger kullanicilarin, makas atanlarin gelisini fark edip frene basmasi yada yol vermesi sayesinde. Yazik gunah herkesin bir bekleyeni vardir makas ataninda, yoldaki masum diger suruculerin de... Kendimizi dusunmuyorsak onlari dusunucez. Makasi da insafli atmak lazim.
Herseyin bir siniri var!
Çok haklısınız
By_Carizma
14-07-2013, 12:17
Allah günahlarını affetsin :(( Allah ailesine sabır versin.
Makas apaçi işi. Allah tahsilatını affetsin.
oguzhan999
14-07-2013, 12:24
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin.. Oğuzhan sana bende katılıyorum Cooper benim gözümde bikaç sene önce bitmişti. Kuzenim ve arkadaşı Bakırköy sahilde hesaplamayarak su birikintisine hızlı girince taklalar atıp elektrik direğine falan vurmuşlardı ve arabada 1 tane airbag dahi patlamamıştı.. iki bayanlardı, ve şuan kuzenim sol elini %40 anca kullanabiliyordur. Kaza esnasında şok durumundan direksiyonu hiç bırakmadığından bileğinin ordan kemik dışarı fırlıyo ve bilek ile elini sadece deri parçası tutuyordu. Tendomlar kaslar hepsi gidikti.. Ameliyat üstüne ameliyat gördü.. Dava açmaya karar verdiler sonra adamlarla baş edilemeyeceğini anladılar vazgeçtiler neyazıkki.. :( en dikkatimiçeken doktorun açıklaması oldu, şöförde kemer takılı sağdaki yolcuda değildi eğer tamtersi olsaymış şöför takmayıp diğer yolcu tarafında oturan kemer taksaymış ikiside olay yerinde ölürmüş.. Kemer ölümü tetikleyebildiği durumlarda oluyor demişti çok şaşırmıştım.. Buda o aracın fotoları..
sizede çok çok geçmiş olsun , Allah size bağışlamış sevdiklerinizi , dediğiniz olay bu arabadada vardı sürücü airbagları açılmamıştı :(
kanım cekıldı yazanlar umarım makas-sehırıcı artık yuksek surat yapmazlar,yapanlara da helal demezler.
allah rahmet eylesın...
gespenster
14-07-2013, 12:36
Allah rahmet eglesn geride kalanlara sabir versn
b.ustaoglu
14-07-2013, 12:50
Allah rahmet eylesin... fotoğrafları görünce şok oldum resmen.
tuner faruk
14-07-2013, 12:52
Dün gece İnşallah bişey yoktur diyip kapattım ama şimdi fotoğrafı görünce yaşaması bi mucize olurdu diye düşünüyorum.. Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
MertSerhanÖ.
14-07-2013, 13:09
Yok ya bazen zevk için yaptığımız şu arabaların esiri oluyoruz.Çok tehlikeli eminim vefat eden arkadaşta nekadar iyi bir şöfördü..Allah Rahmet Eylesin,Mekanı cennet olur inş..:(
crazydog
14-07-2013, 13:13
Allah rahmet eylesin fotoğrafları gördümde ne hale gelmiş cooper ya
ben oradan kazadan yarım saat sonra geçtim arabayı canlı gördüm kanım duruldu kendi arabammış gibi üzüldüm valla araba resimlerdende kötüydü inşallah birşey olmamıştır dedim fakat ne yazıkki kurtarılamamış :( allah rahmet eylesin çok acı bir durum
Allah rahmet eylesin gercekten cok aci.
Gerçekten çok üzücü Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin...
brs_odbs
14-07-2013, 13:26
allah rahmet eylesin gerçekten çok kötü olmuş allah ailesine sabır versin
mustafa_yaman
14-07-2013, 13:39
Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin..
Arkadas vefat etmismiki herkes allah rahmet eylesin diyo ancak varmi taniyani ? Allah yardimcisi olsun
Trafikte sacma sapan gazlamayin, emniyet kemeri takin, makaslar ata ata gitmeyin deyince birak sosyal mesaj vermeyi oluyor. Alin iste sonuclarindan biri . Yazik degilmi olen gencecik insana Onun ailesine, sevenlerine. Herkese ders olsun gaza basarken iki kere dusunun. Allah gunahlarini affetsin ailesine sabir versin .
Ben yazıcaktım sen yazmışsın. Allah rahmet eylesin bende dün geceden beri okuyorum, üzüntüden bişey yazmak bile gelmedi içimden.
Hepimiz makas attık mı bilemem ama bende yaptım zamanında. Son 2-3 senedir tın tın ortadan gidiyorum.Yaşla alakalı muhtemelen. Sapıttığım anlar oluyor ama çoook nadir. Dün gece bu olayın olduğu saatlerde şirinevler e-5te boş yolda ortadan gidiyorum arkadan kırmızı bir leon tampona silme geçti. Sağ şeride atladı ki sağım solum bom boş. Ya tamam makas at banane de amaç nedir yani. 100 mt ilerde scooter iten bir aile vardı b.köy sapağına doğru. 1 kız anne ve baba. Gece o saatte orada olmasını beklemek mucize olur ama ordalardı, en ufak bir hatada geçmiş olsun. Biraz bunları düşünmek gerekiyor.
Ben yazıcaktım sen yazmışsın. Allah rahmet eylesin bende dün geceden beri okuyorum, üzüntüden bişey yazmak bile gelmedi içimden.
Hepimiz makas attık mı bilemem ama bende yaptım zamanında. Son 2-3 senedir tın tın ortadan gidiyorum.Yaşla alakalı muhtemelen. Sapıttığım anlar oluyor ama çoook nadir. Dün gece bu olayın olduğu saatlerde şirinevler e-5te boş yolda ortadan gidiyorum arkadan kırmızı bir leon tampona silme geçti. Sağ şeride atladı ki sağım solum bom boş. Ya tamam makas at banane de amaç nedir yani. 100 mt ilerde scooter iten bir aile vardı b.köy sapağına doğru. 1 kız anne ve baba. Gece o saatte orada olmasını beklemek mucize olur ama ordalardı, en ufak bir hatada geçmiş olsun. Biraz bunları düşünmek gerekiyor.
hele birde boş yolda makas atanlar yokmu önün bomboş neden makas atarsınki bari yapıyorsun başkasının canını tehlikeye atma çok saçma geliyor
turbo&quattro
14-07-2013, 14:24
19-22 yaslarim arasinda yapmadigim eskiyalik yoktu . Her gece ve zaman zaman alkollu gazlardim deliler gibi makaslar atardim.Hatta su an dusundugumde neler yapmisim Allahin cidden sevgili kuluymusum ki basima hicbirsy gelmemis diye dusunurum. Simdi on yada arka kemer takmadan hicbir sekilde araca binmem cikipta makaslar atmam. Yasla alakali galiba biraz. 26 dan sonra biraz daha mantikli dusunuluyor o yastan oncesi ise anca kaza fln yapinca duruluyor insan . Buradaki kardeslerimizede herkesin sansli olmayacagini, illaki kotu bir tecrube yasayarak ders almalarini engellemek icin yazilar yaziyoruz ama konu hep toplumsal mesaja baglaniyor . İste tum o mesajlarda anlatilmak istenen buydu .
34tb9544
14-07-2013, 14:32
Herkes bi sey yazmış bundan 4 ay önce mini cooperim varken arabaya güvenip deli gibi gazlardim önümde kaza oldu 2 kisi hayatını kaybetti tamam gazlamiycam dedim bi daha asla yapmam dedim 2 hafta durabildim trafikte birini görünce hemen gazlamaya dewam ediyodum biraz psikolojik birazda mini cooperin verdigi asırı güven mini cooper sanki bu is için yaratılmış bir araba gibi görmeye başlıyorsun bi süre sonra 3-4 serit atiyosun salmiyo basiyosun duruyo falan derken bu halini gordum ya gercekten cok kotu oldum neler yapmisim haber yokmuş :(:(
Low-Rider
14-07-2013, 14:39
19-22 yaslarim arasinda yapmadigim eskiyalik yoktu . Her gece ve zaman zaman alkollu gazlardim deliler gibi makaslar atardim.Hatta su an dusundugumde neler yapmisim Allahin cidden sevgili kuluymusum ki basima hicbirsy gelmemis diye dusunurum. Simdi on yada arka kemer takmadan hicbir sekilde araca binmem cikipta makaslar atmam. Yasla alakali galiba biraz. 26 dan sonra biraz daha mantikli dusunuluyor o yastan oncesi ise anca kaza fln yapinca duruluyor insan . Buradaki kardeslerimizede herkesin sansli olmayacagini, illaki kotu bir tecrube yasayarak ders almalarini engellemek icin yazilar yaziyoruz ama konu hep toplumsal mesaja baglaniyor . İste tum o mesajlarda anlatilmak istenen buydu .
İyi güzel söylüyorsun Yusuf ama sen o yaşlarda bu hareketleri yaparken birileri sana çıkıp senin dediklerini söylese sende aynı tepkiyi verirdin sosyal mesaj vs. İnsanlar ana babasını dinlemiyor sağda solda insanların söylediklerini mi dinleyecek?
Herkes geçti bu yollardan bizler geçtik akıllandık uslandık belki ama 18-20-22 yaşında ki insanlarda yaşayarak öğreniyor lafla sözle kimse uslanmaz malesef
turbo&quattro
14-07-2013, 14:47
İyi güzel söylüyorsun Yusuf ama sen o yaşlarda bu hareketleri yaparken birileri sana çıkıp senin dediklerini söylese sende aynı tepkiyi verirdin sosyal mesaj vs. İnsanlar ana babasını dinlemiyor sağda solda insanların söylediklerini mi dinleyecek?
Herkes geçti bu yollardan bizler geçtik akıllandık uslandık belki ama 18-20-22 yaşında ki insanlarda yaşayarak öğreniyor lafla sözle kimse uslanmaz malesef
Haklisin Ozgur bende belki pek takmadim ama su anki imkanlar cok farkli . O zaman sadce sozlu olarak uyarilirdik aman gazlama etme diye onumuzde ders alabilecegimiz canli ornekler pek yoktu forum diye birsey zaten yoktu..Su anki imkanlar cok farkli bilgiye cok rahat ulasilabiliyor ve insanlar fotografli, videolu sekilde uyariliyor forumlarda tartisiliyor.Tum bunlara ragmen kisi hala ayni ise zaten yapacak birsey yok .
Taniyanlari yok mudur forumda? Surucu vefat etmis midir? Umarim bir umut hayata geri donmustur ama bu mucize olur sanirim.
Son modele yakin bir cooper bu hale nasil geliyor anlamis degilim, hala saskinlikla fotograflara bakiyorum, Allah hepimizi korusun.
insan olgunlaştıkca anlıyor. bende simdi nası sürüyomusum eskiden diyorum. şimdi ise orta şerit sakin sakin gidiyorum.
offf offf içim çekildi resmen arabayı gördüken sonra öldüyse allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin allah geçen yıl arkadaşımdada vardı fena makas ata ata gidiyoduk bian onlar gözümün önüne geldi üzücü olaylar kimsenn başına gelmesin
misery1903
14-07-2013, 15:00
Allah ramet eylesin. Hala anlayabilmiş değilim aracın nasıl o hale geldiğini.
Allah geride kalanlarına sabır versin.
Sizede buyuk gecmis olsun fakat miniye bu kadar kotu diyosunuz taklalar atip direge vurup bu kadar duzgun kalabilen bu segmentte baska araba var mi ?
Airbag olayi sans bazen darbe sensorune denk gelmezse acmayabiliyor mesela tira arkadan vurup kagat olup airbag acmayan araba var
Caddede onumuzdebbir mini cooper cm 20 yle anca onumdekine vurdu arabanin acmadil airbagi kalmadi yan perdelere kadar
Allah rahmet eylesinde aracın hasarı gayet normal bir hasar. Sizi şoka uğratan nedir ki. Bir otomobilin darbe anında en zayıf bölgesi yanı ve tavanıdır. Bu araçta takla atıp asfalt düşmemiş tavan üstü. Direk yada köprü ayağı gibi birşeye yan devrilip vurmuş yada bariyerine üstüne ters düşmüş. Hangi araç olsaydı benzer hasarı alıcaktı. Ve mağlesef bu durumda bütün tavan airbag kaplı bile olsa kurtuluş şansı çok düşük.
Tekrar Allah rahmet eylesin.
Sürücünün son durumu hakkında bilgisi olan yokmu? eğer vefat ettiysede Allah taksiratını affetsin yakınlarına sabır versin.
Sizede buyuk gecmis olsun fakat miniye bu kadar kotu diyosunuz taklalar atip direge vurup bu kadar duzgun kalabilen bu segmentte baska araba var mi ?
Airbag olayi sans bazen darbe sensorune denk gelmezse acmayabiliyor mesela tira arkadan vurup kagat olup airbag acmayan araba var
Caddede onumuzdebbir mini cooper cm 20 yle anca onumdekine vurdu arabanin acmadil airbagi kalmadi yan perdelere kadar
Teşekkür ederim.. Fakat yanlış anlaşılmasın, ben araca kötü demiyorum tabiki hatlar sağlam kalmış bahsettiğim kazaya nazaran. Ben airbag ve yolcu can güvenliği ilişkisi bazından kendi gözümde bitirdim demek istedim. Sonuçta içerde kafayı oraya buraya vurduğunu ve ciddi hasar aldığını düşün sence daha kasanın sağlam kalmasının bi önemi kalırmı.. Yoksa malzeme sağlamlığı konusunda piyasadaki bi çok araçtan daha iyi tabiki.. Aslında bahsettiğin gibi bi cok yeni modelde bu sorun var benim sıkıntım bu olaya yani.
darkmoon
14-07-2013, 15:54
bizde zamanında gazlıyorduk diyen 26+ üstü yaşlarda olanlar unutmasın onların 18 li 20 li yaşlarında yan yollar yokdu, metrobüs yolu yokdu, bu kadar kalabalık bir istanbul trafiği yokdu son bir kaç yılda araç sayısı misli misli katlandı , eds yokdu, radarlar yokdu, kameralar yokdu bu bütün yollar için geçerli bağdat caddesi , e5 diğer yerler...insanlar geniş yollarda gazlıyordu şimdi hiç biri kalmadı.. En basitinden e-5 i parça pinçik ettiler ortasına metrobüs yolu yanlarını yan yollarla böldüler..
Eğer rağmet etmişse arkadaş Allah rağmet eylesin mekanı cennet olsun...
trafıkte gazlamak felakettır bunun baska hıc bı acıklaması yok. Allah anasına babasına sabır versın.
aLperTunga
14-07-2013, 16:05
pazar pazar tüm keyfim kactı.allah ailesine sabır versin çok acı :(
çok yazık, mekanı cennet olsun... gerçekten herkesin şansı aynı oranda yaver gitmiyor.. istediği kadar yol tutsun, coilover'lı ıvır zıvırlı olsun. beklenmeyen bir etken çıktığı anda hepsi anlamını yitiriyor.
silwerhooks53
14-07-2013, 16:47
bende mesela 23 yasındayım ehlıyetı ılk aldım zamanlar s vırajında sahıle uctumö gazlarken sonra yetmedı optımumun orda ıkı arabaya vurdum yas gectıkce bazı abılerın soyledıgı gıbı olgunlasıyo ınsan bende delı gıbı alkollu gazlardım caddede neler yaptım falan ama 23 oldu akıllandınmı dıye sor eskısı gıbı degılım ama hala genclıın verdıgı bı ates var herhalde yas gectıkce o ates soner
O süratte mini değil başka bir araçta olsa hatta bir üst segment bile olabilir ayni sonuç olurdu belki 5 e 7 s segmentindeki bir araçtan sağlam cikabilirdi.
Bunca senedir Mini fanatigiyim, ben boyle kotu bir kaza dunyada gormedim.. :( Allah Rahmet eylesin
Git otobana anasini belle ama dunya tarihinin en kotu anayolu e5te yapma be kardesim su hareketleri.. O yolda yapilacak is mi Allah askina
pazar günü bütün keyfim kaçtı direk ailem gözümün önüne geldi
allah sabır versin
inşallah hayattadır. çok üzücü.
Ferhat_V
14-07-2013, 17:42
çok kötü e5 de gazlamak olacak iş değil yollar çukur tümsek altında ne araba olursa olsun trafikte yapmamak gerekiyor...sürücüye ne oldu bilmiyorum ama yorumlara göre galiba vefat etti. şu ramazan günü allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin..
Allah ailesine sabır versin .
Allah yardımcıları olsun :( Çok kötü resim.
İnsanın içini acıtıyo .. Meslek gereği görmediğim kaza kalmadı, arkadas direk direğe vurmuş .. Vefat ettiyse, ki çıkması çok zor görünüyo, Allah geride kalanlara sabır versin .. Hepimiz gazlıyoruz, bu kaçıncı oldu ama yarın çıksak yine gazlıcaz .. Hem de tarla gibi yollarda .. İnsan oğlu nefsine hakim olamıyo bazen ..
Görkem.Y
14-07-2013, 18:13
Insallah hayattadir.Allah yakinlarina bu mubarek ramazan ayinda sabir versin..
Patisever
14-07-2013, 18:52
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN bazıları rahmet dilemiş bazılarımızda insallah bişey olmamıstır demiş kaza yapan kardeşimizin durumu tam olarak nedir acaba rabbim yardımcısı olsun
oguzhan999
14-07-2013, 19:14
Arkadaslar az once okuldan bir arkadasim beni aradi facebooka yazi yazmistim ,kazayi gordugumde yakinlarini taniyan var ise ulasmasi icin...
Onun ustune az once aradi insAllah seninle bi alakasi yok kazanin degilmi diye sordu hayir diyince , cenazesinden geldiklerini uzaktan aktabalari oldugunu soyledi :(
Kardeside cok kisa bir sure once trafik kazasindeb hayatini kaybetmis , 7 aylik hamile bir esi varmi daha fazla yazamicam...
Allah gani gani rahmet eylesin geride kalanlarina sabirlar ihsan eylesin.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin :(
allah rahmet eylesın yuce rabbım gerıde kalanlara sabır versın ...
offf offf off offf kanım dondu bu ne ya : (( Allah rahmet eylesın...
ensoztrk
14-07-2013, 19:33
İFtar vakti son bilgi beni çok kötü yaptı kanım dondu tüylerim diken diken resmen Rabbim kimseye yaşatmasın bu duyguyu :( :( :( hamile bi eş rabbims en sabır ver :( :( :(
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin..
Firat.M3
14-07-2013, 20:11
Allah rahmet eylesin kalanlarına da sabır versin. Cahil cesaretine hiç gerek yok. Aklı selim olmak lazım her daim.
Allah rahmet eylesin, son bi kez gireyim belki yoğun bakımdadır yaşıyodur bi ümit girdim ama son yazılan haber sarstı beni. Çok üzücü.
ondertopcu
14-07-2013, 20:17
Allah rahmet eylesin birkac saniyelik hata ve arkada hamile bir es :( Rabbim sabir versin
Üzücü bi durum allah sabır versin ailesine
Allah rahmet eylesin...
Geride kalanlara , özellikle hamile eşine Allah sabır versin..
Allah doğacak olan çocuğuna yardım etsin..
Low-Rider
14-07-2013, 20:30
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin, Allah korktuğundan kurtarsın..
Ah be güzel kardeşim canım kardeşim oğuzhan arkadaşımın yazdıkları içimi daha da fena yaptı. Hem kardeş kaybı hem doğacak çocuğun ah be güzel kardeşim nasıl uyarsın şeytana be çok üzüldüm... :(
konu kaldırılırsa yeridir inanılmaz sinir bozucu bi durum.çok kötü Allah ım sabır versin geride kalanlara
Allah rahmet eylesin ailesine arkadaşlarına eşine sabır versin :(
Allah rahmet eylesin :( simdi gördüm konuyu, geride kalanlara allah sabır versin.."
dincer07
14-07-2013, 21:09
Allah rahmet eylesin Rabbim geride kalanlara sabir versin
Hep son anda biri yanlış bilgi, yaşıyormuş diyecek diye bekledim. Uçağa binerken bile sürekli konuyu güncelleyip okudum:( Allah rahmet eylesin, ailesine, en çok da eşine Allah sabır versin. Geçen hafta çıtırdan hızlı bir araba aldım diye seviniyordum, şimdi tüm hevesim kaçtı.
okanturan
14-07-2013, 21:30
Allah rahmet eylesin çok kötü bi durum allah ailesine sabır versin.
lethaldoze
14-07-2013, 21:34
Allha Rahmet Eylesin.
Özellikle Ramazanda çok kazalar oluyor.
Belki o arabayı kullanan oruçtan dikkatsizlik yapıyor belkide trafikteki diğer insanlar oruçlu belkide oruçla alakası yok ama Ramazanda çok oluyor kaza, bana hep öyle denk gelmiştir.
Çok çok üzücü bir durum.
ceratoniaorg
14-07-2013, 21:38
Allah rahmet eylesin valla çok üzücü bir durum Allah eşine geride kalanlar sabır versin...
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin.. Resimleri gördüğüm an kanım çekilmişti Rabbim eşine sabır versin,yardımcısı olsun
Allah rahmet eylesin gercekten cok kotu bir durum. Benimde eşim 8 aylık hamile bi an kendimi düşündüm orda gercekten Allah korusun dikkat etmek lazım belki gunluk cok sakin kullanıyoruz saatlerce kaldıgımız trafikte 5 dk 10dk gazlıyoruz diye kendimizi avutuyoruz ama şu olayın başlangıcıyla bitişi sanmıyorum ki 20sn den uzun olsun, gercekten cok uzuldum Allah geride kalanlara sabır versin, goremediği evladına yardım etsin inşallah. Şu mubarek gunlerde Rabbim cümlemizi görünür görünmez kazalardan korusun inşallah
duruma zaten cok uzulmustum fakat bırde bu kardes ve 7 aylık hamıle esını duyunca cok kotu oldum.. resımler zaten kanımı dondurdu. allah rahmet eylesın kendı kardesım gıbı uzuldum
nitrO_Oxide
14-07-2013, 22:21
Allah kalanlara sabır versin..
Allah rahmet eylesin ..
Allah rahmet eglesin kabir rahatligi versin,geri kalanlarada sabir cok zor isler gercekten.
İbrahim33
14-07-2013, 22:26
e be kardeşim 7 aylık hamile eşin var , onu ve doğacak çocuğunu hiç düşünmedinmi.bile bile lades yapmış resmen.Allah rahmet eylesin , geride kalanlara sabır versin.en çok üzüldüğüm nokta ise , geride yetim bir çocuk bırakacak olması.
Çok çok üzücü bi durum :( .
coolvtec
14-07-2013, 22:37
hayatta ne acı olalar oluyor. ateş düştüğü yeri yakar. anne babasını düşündüm; iki evlat acısı birden çekiyor. böyle hayat geçer mi? eşini düşündüm, hem can dostunu kaybetmiş, hem de evladı babasız büyüyecek ve her ikisini de zor bir hayat bekliyor. bir anlık hata ve sonucu. kimi işte hatalarını çok acı ödüyor, ödetiyor.
Allah anne babasına, eşine büyük sabır versin. Evladının başka zorluklar göstermesin.Mekanı cennet olsun, huzur için de yatsın.
Allah hepimize akıl fikir versin de sonuçu çok ağır olacak hatalardan uzak durmasını bilelim. Ayağımızı gerektiği zaman gazdan çekelim, agza gelmeyelim, hırs yapmayalım.
setnogrom
14-07-2013, 22:37
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
İyi yada kötü sürücü ne olursa olsun sorumluluk sahibi olmak başka birşeydir.
Sorumlu olduğunuz birileri varsa sizin ölümünüz onlara kalıcı yaralar bırakır zor durumda yaşam sürerler.Hız keyif verir ama can alır.
xx
telat deniz
14-07-2013, 22:41
Allah rağmet eğlesin mekanı cennet olsun geride kalanlara Allah sabır versin çok üzücü bir durum gerçekten...
Aykut106
14-07-2013, 22:45
Bazı serefsizler sakin giden insanı oyle guzel tahrik ediyorki bi anlık iste, uyuyosun ona..
Ailesi kotu durumdadır tabi ama yoklugundan dolayı sıkıntı cekmezler umarım, hayatları devam etmek zorunda.
Allah rahmet eylesin:(
beyler konu dun gece ruyama gırdı mıkrop alı benım arabamı alıp gıdıyor ve kaza yapıyor ne ıs anlamadıms abah uyandım ındım garaja arabaya bakmaya gıttım cıddı anlamda etkılendım ...
allahım rahmet eylesin geride kalanlara sabırversin ...
ALLAH rahmet eylesin,ailesine sabır versin...
Allah rahmet eylesin. Ailesine Allah sabirlar versin cok uzucu bir olay :(:(
Allahım bu nasıl bir acıdır. Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
Yeni doğacak bir bebek :(
Su anda hayatta olduguma sukrediyorum bende 2 sene once miniyle takla attim ve kiriklarla atlattim. Saniyelik olay sakaya gelmiyo Allah rizasi icin sacma sapan araba kullanmayalim lutfen bakakaldim resmen icim urperdi allah rahmet eylesin ailesine yakinlarina sabir versin
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, geride kalanlara sabır versin.
beyler konu dun gece ruyama gırdı mıkrop alı benım arabamı alıp gıdıyor ve kaza yapıyor ne ıs anlamadıms abah uyandım ındım garaja arabaya bakmaya gıttım cıddı anlamda etkılendım ...
Konuyu okuyup yattım rüyamda kaza yapıp takla atıyoduk arabadan iniyorum bakıyorum falan bildiğin gerçek gibi benim arabam param parça olmuş herşeyine kadar nefes nefese uyandım :o
Konuyu okuyup yattım rüyamda kaza yapıp takla atıyoduk arabadan iniyorum bakıyorum falan bildiğin gerçek gibi benim arabam param parça olmuş herşeyine kadar nefes nefese uyandım :o
daha yasin genc dikkat et millete uyma ;)
Emre turgut
14-07-2013, 23:48
Allah gerıde kalanlara sabır versın mekanı cennet olsun inş, kotu bir durum gerçekten bızlerde bu durumdan ders çıkarmamız gerekır dıye düşünüyorum
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum.Belki son son gazlayım diyordu ama bir anlık hata işte :(
bora1311
15-07-2013, 00:04
allah rahmet eylesin... :(
başıma gelmeden ,uyarılar nasihatlar örnekler bir kulağımdan girip bir kulağımdan çıkıyordu hep 3 kez kafa kafaya kaza yaptım önceki aracımla yine uslanmadım ve sonra bir kaza gördüm o bana yetti .soğudum hatta artık gazlamaktan .
Allah rahmet eylesin geride kalanlara Allah sabır versin
bu nasıl bi kazadır yaa allah rahmet eylesin allah korusun herkesi
doğacak bebeğe daha çok üzüldüm :(
Allah rahmet eylesin, arabayı görünce kanım çekildi resmen, eşini duyunca nasıl üzüldüğümü anlatamam. Allah sabır versin yakınlarına, lütfen dikkatli olun bu forumda vefat konusu görmek gerçekten kötü.
rebeloghy
15-07-2013, 01:49
Bir kaç gündür girmemiştim foruma bi girip bakayım dedim izmire dönmüşken.. Atlattığımız bir kazayı hatırladım yine. Arabanız ne marka ne model olursa olsun, dünyanın en yetenekli soförü olun FARK ETMİYOR.. Hissedilemeyecek kadar küçük anlık bir olay bu.. trafik hayattır yazıldı boşuna mı tüm bunlar :( Her direksiyona oturduğumda ailemi ve kız arkadaşımı düşünüyorum daha yaşım 20 olmasına rağmen , ben geberip giderim bana ne farkeder öldükten sonra da , benim bir anlık hız tutkum O insanlara böyle bir acı yaşatmaya değer mi..
Allah rahmet eylesin gerçekten içim acıdı eşine ailesine..
Sosyal mesajsa evet mesaj canınızı değil sevdiklerinizi düşünün direksiyonda, aynalara kmde 10 kere değil 45 kere bakın ama dikkatli kullanın..
Telafisi olmuyor :(
Allah rahmet eylesin... soylenecek cok sey var aslinda ama suan susmak en iyisi...
Allah rahmet eylesın cok kotu ya
burak_2885
15-07-2013, 04:16
E5 i oldum olasi sevmemisimdir. Bu tur olaylar nedense en cok e5 te oluyor. Allaha sukur hic boyle aliskanliklarim yok. Cunku geride birakabilecegim bir ailem var. Birkere bi kaza gecirdim allaha sukur atlatrik sag saglim. 22 yasindayim ama gencligin verdigi bi heves yok ustumde. Cok adrenalin ararsam temde bos yolda gece yapicagim maksimum hiz 160 tir. Kazaya gelince gercekten kotu olmus Allah cocugun yakinlarina ailesine geride kalanlarina sabir versin demekten baska yapicak biseyimiz yok. Lutfen herkesi dikkatli olmaya davet edelim. Bu tur hareketler okadar gereksiz ki anlatilmaz.. sirf kendi zevkimiz icin yolda masum masum giden insanlarin canina kastetmmeye hic hakkimiz yok.. ( arkadaslar turkce karakterler yok telefondan yaziyorum onlar icin ozur dilerim..)
Allah rahmet eylesin ailesine bol sabır versin.benim kardeşim kaza yapalı tam 1 yıl olmak üzere oda 2012 poloyla takla atmıştı çok şükür bizimki şanslıydı biraz daha sadece boynu kırılarak kurtuldu ölmesine belkide 2-3 km.daha hız kalmıştı.Allah bağışladı bize...tekrar Allah ailesine sabır versin
Dun konuyu okuduğum sıra kazanın fotoğrafının çekildiği yerden geçtim. Aracın o denli hasar almasını sağlayacak bi yer göremedim. Elektrik direkleri tabelalar hepsi sağlamdı. Kim bilir nasıl oldu kaza. :(
Allah rahmet eylesin. Allah geride kalanlara sabır versin.
Hızlı yaşayan arkadaşlara tavsiye. Ne sizin canınız yansın ne de başkalarının canını yakın.
Adamlar sizler-bizler için pistleri açıyor. Gidin orada doyasıya hem arabanın hem pistin tadını çıkarın.
sag taraf çok daha kötü
http://i42.tinypic.com/nyaeq0.jpg
aman yarabbim bu nasıl birşeydir :(
Allah rahmet eylesin.
Ah be kardeşim eşin hamile 2 ay sonra baba olacaksın ne diye gazlarsın deli gibi? :(
serkan demir
15-07-2013, 08:51
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin gerçekten çok üzücü bir durum :(
SekoLive
15-07-2013, 09:42
of ıkıkardes kısa sure arayla:( allah herseyı sıralı versın anne babaya rabbım sabır versın:( cok fena eniştemi kaybettık on sene önce kazada s320 ile kaza yapıp vefat etti allah oyle acılar vermesn ani ölümler cok derin acılar bırakıyor:(
ghibli06
15-07-2013, 09:51
offf her açtığım sayfa daha da şok oldum :( Allah rahmet eylesin, geride kalanlara da sabır versin demekten başka ne yapabiliriz???... dememek lazım.
Arkadaşlar lütfen şu şehir içinde gazlama olaylarını bırakalım, bazı şeyler ders olsun artık...
Uzun süredir yapamıyorum şu gaz işini.Her ne kadar yaşım buradaki çoğu insana göre genç olsada bundan 3-5 ay öncesine kadar deli gibi gezsemde bunun bilincine vardım.Ehliyeti alalı 1 sene olmadı daha ama.O kadar çok ayı oğlu ayı gördümki trafikte bilinçli şekilde bile makas atmak akıl işi değil.Önceki sayfalarda bir abimiz doğru yazmış çoğu zaman paket olunmamasının sebebi dikkatli sürücülere denk gelinmesi arkadaki risk almamak adına yavaşıyor.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin..
Kahraman castle
15-07-2013, 10:53
çok üzücü bir durum,allah rahmet eylesin.
AslanMustafa
15-07-2013, 10:55
Allah rahmet eylesin söylenecek tek kelime bulamıyorum. :(
akbaba78
15-07-2013, 10:59
Allah rahmet eylesin cok fena kaza:(
Allah rahmet eylesin.yakınlarına sabır versin çok üzücü :(
asmisinsan
15-07-2013, 11:21
allah rahmet eylesin kötü oldum yaa:(
ÖmerF.Bayar
15-07-2013, 11:27
Rabbim gani gani rahmet eylesin insallah, cok uzuldum, hanimi da hamileymis heralde Allah sabir versin :(
Ölen 2 kardeş arkasında 7 aylık hamile eş. Nasıl birşeydir insanın kanı donuyor resmen :(
Ilan yazisi sinir bozucu ; Hor kullanilmadi, sigara bilr icilmedi.. kasislerden yavas gecildi .
Olan ailesine esine oldu..
Allah rahmet eylesin..
by serçe
15-07-2013, 11:57
Allah rahmet eylesin çok kötü bi durum allah ailesine sabır versin
GokhanRS
15-07-2013, 12:01
allah rahmet eylesin. gerçekten çok üzücü. bu şerden ibret alan düzelen arkadaşlar olduysada onlar adına iyi bir seçim.
ilker_yusuf
15-07-2013, 12:09
Allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin...
E-5 Makaslama gazlama cart curt adı neyse yapılmasın arabalar zaten birbirine yakın...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara sabır versin çok zor bi durum :(
allh rahmet eylesin gercektn 2 gundur kendıme gelemedım sureklı arabanın fotografna bakıyorum kazadan 2-3 sat once bende aynı yerlerde ılerlıyordum aklıma geldıkce kotu oluyorum arkadaslar bıraklım bu makas bilmem ne işlerini arkamızda bıraktıklarımıza yazık :(
allah rahmet eylesin hiç bir tutku yaşamaya değmiyor malesef..
SOMEONESPECIAL
15-07-2013, 14:45
Rahmetlinin nefesi yetişmemiş bebeğini kucağına almaya.
Zaten almış olsaydı bu kaza yaşahmazdı. Toprağı bol olsun.
Biz kıçımızı yırtsak sosyal mesaj versekte akacak kan damarda durmuyor.
O yaşlarda kanı deli gibi akıyor insanın. Kıçını koltuğa koyduğunda arabanın
psikolojisi değişiveriyor.
Biz saat tutardık kaç dk da Sarıyere gideriz, Şurdan kaç dakikada Taksim'e çıkabiliriz gibi.
Allah rahmet eylesin inşallah çok çok kötü bi kaza bu...muhtemel en az 160 dı hizı takla halinde direğede vurmuş olabilir... bende boyleydim bi an basiretim bağlanmisti ne oldugnu anlamadan otobuse tiklamistim dedim ki demek boyle oluyomus...simdi vites kucultucekken hep aklıma geliyo ve tutuyorum kendimi Tem harici acelem yoksa 200 lü hızlara niyet bile etmiyorum...
Allah rahmet eylesin, Allah geride kalanlara sabır versin. kaza olmadan yaklaşık yarım saat önce bende aynı güzergahtaydım, iyiki erken geçmişim fotoğraflara bakınca bile insan çok kötü oluyor canlı görsem dahada kötü olurdum.
ilkay325i
15-07-2013, 16:48
Allah rahmet eylesin :(
Allah Rahmet Eylesin . Geride kalanlara da Allah sabır versin ..
BerkayKamaci
15-07-2013, 17:29
Bende bir resim var arkadaş yerde yatarken onu koymak istemiyorum gerçekten çok kötü :(
Allah kimsenin başına böyle bir kaza vermesin.
orhan_guney
15-07-2013, 17:31
bence koymalısın :(
Bende bir resim var arkadaş yerde yatarken onu koymak istemiyorum gerçekten çok kötü :(
çok üzüldüm allah rahmet eylesin ramazan ramazan allah ailesine sabır versin :(
overblack
15-07-2013, 19:13
Rahmetlinin nefesi yetişmemiş bebeğini kucağına almaya.
Zaten almış olsaydı bu kaza yaşahmazdı. Toprağı bol olsun.
Biz kıçımızı yırtsak sosyal mesaj versekte akacak kan damarda durmuyor.
O yaşlarda kanı deli gibi akıyor insanın. Kıçını koltuğa koyduğunda arabanın
psikolojisi değişiveriyor.
Biz saat tutardık kaç dk da Sarıyere gideriz, Şurdan kaç dakikada Taksim'e çıkabiliriz gibi.
doğru diyorsun adaş. ben şu an 39 yaşındayım 20 li yaşlarda dakika tutup ordan oraya giderdik ama trafikte şu anki araçların ancak 30'da 1 'i vardı. yani biz o zamanlar yapmış olduğumuz şeyleri bugün yapmaya kalksaydık yaşamıyorduk. Genç arkadaşların bunu göz önüne alması lazım. hatta trafik yoğunluğu değil acemi sürücü yoğunluğu var ortalıkta. bizim zamanımızda trafik böyle ehliyet dağıtmıyordu.
Pm den atabilirmisiniz
Allah rahmet eylesin ecel geldimi gerisi yalan işte
Serkan__R
15-07-2013, 20:38
Allah rahmet eylesın,mekanı cennet olsun gerıde kalan aılesıne Allah sabır wersın doğmamış yavruyu Allah hayat boyu baba acısı cektırmesın !!
darkmoon
15-07-2013, 21:04
20 li yaşlarda dakika tutup ordan oraya giderdik ama trafikte şu anki araçların ancak 30'da 1 'i vardı. yani biz o zamanlar yapmış olduğumuz şeyleri bugün yapmaya kalksaydık yaşamıyorduk. Genç arkadaşların bunu göz önüne alması lazım.
Aynen bende benzer şeyi önceki sayfalarda yazmışdım güzel yazmışsınız sizde bizim zamanımızda şu anki yollar sistemler ve araç sayısı olsa Allah göstermesin başımıza bizimde büyük bir şey gelebilirdi..
bizde zamanında gazlıyorduk diyen 26+ üstü yaşlarda olanlar unutmasın onların 18 li 20 li yaşlarında yan yollar yokdu, metrobüs yolu yokdu, bu kadar kalabalık bir istanbul trafiği yokdu son bir kaç yılda araç sayısı misli misli katlandı , eds yokdu, radarlar yokdu, kameralar yokdu bu bütün yollar için geçerli bağdat caddesi , e5 diğer yerler...insanlar geniş yollarda gazlıyordu şimdi hiç biri kalmadı.. En basitinden e-5 i parça pinçik ettiler ortasına metrobüs yolu yanlarını yan yollarla böldüler..
Tekrardan Arkadaşa Allah rahmet eylesin..
arabaya binesim kontağı çeviresim gelmiyo şu konudan sonra.. diycek bişe kalmamış..
Allah rahmet eylesin..
individual
15-07-2013, 21:29
Allah rahmet eylesin.İlanına bakmıştım çok kötü bir durum.