Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaput maskesinden dolayı kaputta dalgalanma oldu nasıl giderebiliriz ?
Risendark
14-07-2013, 21:57
Arabaya kaput maskesi almıştım yalnız yanlış kullanım sonucu kaputta dalgalanmalar oldu... Bunu böyle pasta cilayla falan kurtarma şansımız varmı ??? Böyle bişey başına gelipte düzeltebilen birisi varsa yaptıklarını burda paylaşırsa sevinirim...
resim koyabilirseniz daha net yorum yapılabilir hocam...
CasabLanca
14-07-2013, 23:45
denizin yok ama dalgan çok ankara..
uzun yola giderken bende kullanıcam tırstım şimdi. uzun süre mi duruyodu aracın üstünde?
Risendark
15-07-2013, 00:02
resim koyabilirseniz daha net yorum yapılabilir hocam...
Yarın çekip koyarım ama boyada hafiften bi renk atması var sanki verniğin altı buharlanmış gibi ...
yaptırıcak olanlar maskenin kalitesine dikkat etsinler, piyasada 30 40 a da var 60 70 e de, ben 65 e yaptırdım boyaya hiçbir zararı yok siteden Tuncay abi yapmıştı. Geçmiş olsun bu arada.
Risendark
15-07-2013, 00:09
uzun yola giderken bende kullanıcam tırstım şimdi. uzun süre mi duruyodu aracın üstünde?
Valla abi şöyle söyleyim eğer güneşin anlında gideceksen ki ***** mevsim yaz biraz sıkıntı yapabilir.. Ama asıl sıkıntısı yağmur yağınca altında biriken su orda kalıyor ve içindeki polyester gibi kumaş olan şey orayı terletip boyada tahribata yol açıyor. Bence kullanmayın...
Ferhat_V
15-07-2013, 00:39
büyük ihtimal araç sıcakta güneş altında kaldıysa yakmıştır..pastayla cilayla düzelirmi bilmem ama boya gerekebilir..
Sorrun maksenın uzun sure arac ustunde kaldıgından dolayı maske ıle kaput arasında
nem olusumundan dolayı aracın boyasının vernıgıne zarar vermesınden kaynaklanıyor
maske arac userınde en fazla 1 hafta kalmalı
maske arac ustunde yıkanabılır ama kesınlıkle dısarıda gunes altında kurutulmalı
maskeyı yanılmıyorsam ben satmıstım sana ama maske konusu ıcınde zaten detaylı sekılde kullanma sekıllerı vardı
sen dıkkat etmemıssın.
boya vernıgı bozuldu ıse
ne cıla ıle nede baska bır sey ıle kurtulma sansı yok
tek caresı boya
Risendark
15-07-2013, 01:05
Sorrun maksenın uzun sure arac ustunde kaldıgından dolayı maske ıle kaput arasında
nem olusumundan dolayı aracın boyasının vernıgıne zarar vermesınden kaynaklanıyor
maske arac userınde en fazla 1 hafta kalmalı
maske arac ustunde yıkanabılır ama kesınlıkle dısarıda gunes altında kurutulmalı
maskeyı yanılmıyorsam ben satmıstım sana ama maske konusu ıcınde zaten detaylı sekılde kullanma sekıllerı vardı
sen dıkkat etmemıssın.
boya vernıgı bozuldu ıse
ne cıla ıle nede baska bır sey ıle kurtulma sansı yok
tek caresı boya
Evet abi senden almıştım arabanın üstünde çok tutuk ondan oldu ama içinde detaylı kullanım kılavuzu çıkmadı abi sen sadece yağmur yağdığında ve arabayı yıkatırken çıkart demiştin bende öyle yaptım 2 hafta sonra çıkarttım dalgalandığını gördüm şimdi üzerinde duruyor arabanın en azından çirkin görüntüyü saklıyor...büyük ihtimallede vernikte sıkıntı var boyanacak heralde...
Risendark
15-07-2013, 01:07
büyük ihtimal araç sıcakta güneş altında kaldıysa yakmıştır..pastayla cilayla düzelirmi bilmem ama boya gerekebilir..
Aynen öyle kapalı garaj yok araba açık otoparkta akşama kadarda yatıyo zaten orda nem yapıp yaktı pasta cilayı yine her ihtimale karşı deneyeceğim belki kurtulur boyatmakta istemiyorum şimdi kaput boyasızdı boyalı olacak... Satarken ***** millette bi boya takıntısı var sıkıntı yaratabilir ama yapacak bişey yok ...
ilker_yusuf
15-07-2013, 07:40
Valla bende de var yağmurda zaten takmıyorum bu sıcaklarda araba yattığında bile üzerinde tutmuyorum bagajda...
araba yeni yıkandığı zaman şekil dursun diye takıyorum :) genelde uzun yol için aldım uznu yolda takarım araca ... geçmiş olsun resim koyarsanız güzel olur.
Risendark
15-07-2013, 09:53
Valla bende de var yağmurda zaten takmıyorum bu sıcaklarda araba yattığında bile üzerinde tutmuyorum bagajda...
araba yeni yıkandığı zaman şekil dursun diye takıyorum :) genelde uzun yol için aldım uznu yolda takarım araca ... geçmiş olsun resim koyarsanız güzel olur.
Teşekkürler bizim kaput elden gitti heralde :) bugün resim atacağım kesin...