Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayrampaşa ve g.o.paşa civarlarında düzgün benzinci tavsiyesi

yusufaltintepe
15-07-2013, 09:07
Arkadaşlar normalde ramideki açık otopazarı karşısındaki opetten devamlı 97 oktan alıyodum ama geçenlerde yazılım için alınan loglardan benzinin iyi olmadığı ortaya çıktı şimdi g.o.paşa merkezde ikamet ediyorum ve bayrampaşa - rami - topçular - eyüp - gop civarlarında sağlam dürüst ve pompasında 97 oktan olan bir benzin istasyonu arıyorum :)

baretta
15-07-2013, 09:26
Küçükköy'deki Opet Doyuran iyidir ama uzak kalır size biraz Sanko'ya giderken Ülker deposuyla yanyana zaten , ben sürekli oradan alıyorum mazotuda benzini de... Bir de Eyüp'de bir opet var sahibinde subaru falan olur hep ona dayanarak iyidir diye düşünüyorum

yusufaltintepe
15-07-2013, 09:34
sanko biraz ters dediğiniz gibi eyüpteki opet eyüp merkezden bayrampaşa yoluna doğru girer girmez hemen sağdaki küçük yermi acaba

baretta
15-07-2013, 09:34
sanko biraz ters dediğiniz gibi eyüpteki opet eyüp merkezden bayrampaşa yoluna doğru girer girmez hemen sağdaki küçük yermi acaba

Evet doğrudur , orayı kastediyorum...

Bir de yine Küçükköy'de Vialand'a giderken solda bir Opet var oraya taşındığım için bir süredir oradan da alıyorum ama tam olarak nasıldır bilemiyorum 1.6 dizel arabada çok fark edilemiyor kalite açıkçası...

stlegal
15-07-2013, 09:38
sanko sanayideki opetin benzini inanılmaz iyi ayarda ordan alırım aldığım loglarda en iyi benzin orda var gerekirse yolunu uzat ordan al :)

Burak E.
15-07-2013, 10:06
Eyüp kilerin aşağısındaki opet iyidir subarusu vardı sahibinin ve rami deki bp de iyidir.

yusufaltintepe
15-07-2013, 10:08
Eyüp kilerin aşağısındaki opet iyidir subarusu vardı sahibinin ve rami deki bp de iyidir.

bayrampaşa yolu üzerindeki opet değilmi...

rami yolu üzerinde 2 tane bp var hangisi ?

CooLeqenD
15-07-2013, 10:14
Birde Fabrikalar Caddesinde var OPET bende genellikle oradan alıyorum Otobüsler Minibüsler genelde oradan alıyor. Rami Kışla Caddesi yolunun arkasına düşüyor, Sanayi Sitelerinin yanında :icon_tup:

OguzU
15-07-2013, 12:28
editttttttttt!!!!

Birde Fabrikalar Caddesinde var OPET bende genellikle oradan alıyorum Otobüsler Minibüsler genelde oradan alıyor. Rami Kışla Caddesi yolunun arkasına düşüyor, Sanayi Sitelerinin yanında :icon_tup:

arkadaş yazmış

!KO
15-07-2013, 14:20
dizel lpg benzin hepsini denedim alayını alibeykoy yolu vialanda giden yoldakı opetten alırım :)

okanturan
15-07-2013, 14:27
BayrampaŞada Çİzmecİ İŞ merkezİnden ceza evİne dÖnerken iŞiklardakİ shell gİrİŞten 3 pompa hep ayni yerden ayni pompadan aliyorum fark var gerÇekten

Burak E.
15-07-2013, 14:36
bayrampaşa yolu üzerindeki opet değilmi...

rami yolu üzerinde 2 tane bp var hangisi ?

acık otopazarının ordaki değil aşağı taraftaki bp burger kıng çaprazındaki, Sultanahmet köftecisinin karşısındaki

OguzU
15-07-2013, 14:39
acık otopazarının ordaki değil aşağı taraftaki bp burger kıng çaprazındaki, Sultanahmet köftecisinin karşısındaki

allah kahretmeye orası topçular lan. seni babana müjdeleyen :D:D:D:D

Burak E.
15-07-2013, 14:44
allah kahretmeye orası topçular lan. seni babana müjdeleyen :D:D:D:D

rami yolu kanka orası :) olum sana sararım bak :D

peace
15-07-2013, 14:59
vialand opetten alıyorum bende bi sorun yaşamadım şu ana kadar

yusufaltintepe
15-07-2013, 15:02
arkadaşlar peki bu bahsi geçen yerlerde 97 oktan varmı ??

bana şuan için en uygun olarak rami bp ve eyüp opet gözüküyor

Burak E.
15-07-2013, 15:21
arkadaşlar peki bu bahsi geçen yerlerde 97 oktan varmı ??

bana şuan için en uygun olarak rami bp ve eyüp opet gözüküyor

Eyüp opettekinde ve bp de var abi alırım arada sırada

burak_2885
15-07-2013, 15:28
Ben 500 Evler OPETten alıyorum yıllardır hiç problem yaşamadım.

AEM
15-07-2013, 17:31
Şöyle söyleyeyim Rami'deki BP'de 97 oktan yok, 95 oktanı temizdir güzeldir, OPET'te 97 var ama iyi olduğunu söyleyemem 95'i güzel değil.
Size önerebileceğim Bayrampaşa kaymakamlığının ilerisinde sağa dönüyorsunuz çevreyoluna bağlanmadan yani köprü altına girmeden shell var sağa döndüğünüz anda 97 Oktan alacak arkadaşlarıma orayı öneriyorum.

_Burak_
15-07-2013, 18:07
rami yolu kanka orası :) olum sana sararım bak :D

çekilin minibüsçü geldi :p :D
çalışma ruhsatı güzergahında yazan rami yolu , cadde de kışla caddesi
ama topçular diyoruz mahalle olarak oraya mı kalıyor bilmiyorum
ışıkları geçtikten sonra rami yolu

hatta tam tamına ismi topçular çeşme
karşısındaki köşedeki kahvehanenin orası eski çeşme ( esatağa camii) :D

Burak E.
15-07-2013, 19:06
çekilin minibüsçü geldi :p :D
çalışma ruhsatı güzergahında yazan rami yolu , cadde de kışla caddesi
ama topçular diyoruz mahalle olarak oraya mı kalıyor bilmiyorum
ışıkları geçtikten sonra rami yolu

hatta tam tamına ismi topçular çeşme
karşısındaki köşedeki kahvehanenin orası eski çeşme ( esatağa camii) :D

hahahaha cok acıklayıcı olmuş abi :D ögrenmiş oldum ama benimkide dogruymuş yani :D

acıklamalara tarih felan yazsaydın wikipedyada aldın sanırdım :) wikipedia gibi adamsın abi :D

eran
15-07-2013, 19:18
Çizmeci iş merkezinin arkasındaki Shell'den ve aynı pompadan alıyorum sürekli .. Gayet memnunum ..

_Burak_
15-07-2013, 19:25
3 sene boyunca günde 7x2 =14 kez aynı yerden geçtim
aynen hepsi doğru yolcuylada böyle anlaşmazlık çıkıyodu çünkü :D

şaka bi yana daha detaylı anlatacaktımda eşeğin alnına su kaçırmayım dedim :hahaha: :D

Burak E.
15-07-2013, 19:35
3 sene boyunca günde 7x2 =14 kez aynı yerden geçtim
aynen hepsi doğru yolcuylada böyle anlaşmazlık çıkıyodu çünkü :D

şaka bi yana daha detaylı anlatacaktımda eşeğin alnına su kaçırmayım dedim :hahaha: :D

hehehehehe :) bilgiler için teşekkür ederim abi minibuse binersem adama ayıp olmasın dogrusunu söylerim ona :D