Orijinalini görmek için tıklayınız : İftara Giderken Ben
GuneyOnur
15-07-2013, 11:33
https://www.facebook.com/photo.php?v=543093562416707 :D
hddsheriff
15-07-2013, 11:50
okullar açılsın
GuneyOnur
15-07-2013, 11:51
okullar açılsın
? Saçma bi konu olduğunu düşünüyosan söyle abi dolaylı yollarla anlatmana gerek yok..
GokhanRS
15-07-2013, 11:59
facebook.techturkey.com stayLa :)
Orucunu kime satmayi dusunuyorsun?
Emre İlbi
15-07-2013, 12:03
bu bölüm araba videoları diye biliyorum, ve paylaşılan videoda buna uygun,
haa önceden paylaşılmıştır gerekeni yönetim yapar,
genç kardeşlerimizi ezmeye çalışmak yersiz hareketler (genel olarak konuşuyorum)
bizde vaktiyle 17-18 yaşlarındaydık :icon_tup:
GokhanRS
15-07-2013, 12:04
genç kardeşlerimizi ezmeye çalışmak yersiz hareketler (genel olarak konuşuyorum)
kimse ezmeye çalışmıyor. ama bu kısa subaru videosu için bu kadar saçma atılan başlık için bu kadar saçma yorumlar gelmeside normal. katlanmak lazım. böyle şeyler tt konuları değil inci sözlük konuları olması lazım.
Kizma abisi takiliyoruz sadece
Emre İlbi
15-07-2013, 12:11
kimse ezmeye çalışmıyor. ama bu kısa subaru videosu için bu kadar saçma atılan başlık için bu kadar saçma yorumlar gelmeside normal. katlanmak lazım. böyle şeyler tt konuları değil inci sözlük konuları olması lazım.
Gökhan abi arkadaş sosyal medyada görmüş, aynı başlıkla buraya eklemiş,
bende bunda bir yanlışlık göremiyorum, buda benim düşüncem
GuneyOnur
15-07-2013, 12:12
Bu kadar sıkıntı olucaksa konu silinebilir modlar tarafından..
orhan_guney
15-07-2013, 12:26
güzel video benim hoşuma gitti.
hahshahahhahahahahsu uuuuu :D
GuneyOnur
15-07-2013, 12:30
Konunun silinmesi için moderatörlere başvurdum en kısa zamanda silinicek.
Bu kadar sıkıntı olucaksa konu silinebilir modlar tarafından..
sen onune geldigi yere konu ac modlar gotunu toplasin senin.
mod arkadaslar zahmet olmazsa benim PM kutusu dolmus onu biriniz bi temizleyiversin.
GuneyOnur
15-07-2013, 12:35
mod arkadaslar zahmet olmazsa benim PM kutusu dolmus onu biriniz bi temizleyiversin.
Foruma üye olduğumdan beri modlardan ilk silinmesini istediğim konu bunu belirteyim zırt pırt konu açıp sildirten biri değilim.Ayrıca bu kadar polemikten sonra bu konunun burda durmasının hiçbir anlamı yok ;)
orhan_guney
15-07-2013, 12:45
adam ile niye taşşak geciyorsunuz ?
GuneyOnur
15-07-2013, 12:52
Boşver abi ramazanda herkez biyerlere saldırıp egolarını tatmin etmeye çalışıyor ben gene saygımdan dolayı hiçbirşey söylemiyorum.Ortamı germeye gerek yok moderatörler gereğini yapar zaten.
Kim kiminle geciyor
Baskasinin videosunu koyuyor sonra iftara giden ben diye baslik atiyor
Boşver abi ramazanda herkez biyerlere saldırıp egolarını tatmin etmeye çalışıyor ben gene saygımdan dolayı hiçbirşey söylemiyorum.Ortamı germeye gerek yok moderatörler gereğini yapar zaten.
Hee cok tatmin oldum
17 yasinda kardesim var gidiyim de onu doverek vakit geciriyim iftara kadar
Ramazan da zaten bir yerlere saldirip egomuzu tatmin etmeye en cok ihtiyac duydugumuz aydir
orhan_guney
15-07-2013, 12:58
gecenler belli istediği gibi başlık yazabilir herkes yapıyor bunu adamın yaşı küçük diye ezmeye çalışılıyor, normal uyarsaydınız yok götunu admınmi toplasın yok okul filan,gerek yok böyle şeylere, hepimiz burda vakit geçiriyoruz yeri geliyor aynı hataları bizde yapıyoruz, yaşça küçük sizden sizin örnek olmanız gerek ,yarın bir gün sizin veya bizim yaşımıza geldiğinde aynı davranışı aynı sloganda kullanacak.
Kim kiminle geciyor
Suleyman
15-07-2013, 13:00
Eğer videoyu paylaştığı sayfanın admini değilse şu anki bulunan başlık zaten videoya ait bir başlık ve arkadaşımız da o başlığı direk buraya taşımış neyin kafasındasınız?
Eğer videoyu paylaştığı sayfanın admini değilse şu anki bulunan başlık zaten videoya ait bir başlık ve arkadaşımız da o başlığı direk buraya taşımış neyin kafasındasınız?
Bu mesajinizdan anladigim kadariyla sizinle de dalga gecmis oldum istemeden kusura bakmayin
tiye alan arkadaslar madem çok bılıyorsunuz neden moderatöre şikayet etmedınız?en son alınan karara göre; acılan konuda dalga gecılmeyecek,aksi bir durum varsa şikayet butonunu kullanın denılmedı mı?
Suleyman
15-07-2013, 13:12
Bu mesajinizdan anladigim kadariyla sizinle de dalga gecmis oldum istemeden kusura bakmayin
Akıllı çocuk seni, o tür bir cümle kurmadan önce düzgün bir üslupla belirtmeyi denemeliydin, belki de taşımaması gereken bir başlığı taşımış. Kusura bakmıyorum benle dalga geçecek adam netten, oradan veya başka yerden anca geçtiğini sanır.
Low-Rider
15-07-2013, 13:13
Şu konuyu kankanız arkadaşınız açsa kıçınızı kaşıya kaşıya güler yorum yaparsınız birde.
İçinde bulunduğumuz döneme ithafen ralli videosuna başlık atmış biri arkadaşta paylaşmış. Rahatsızlığınız iftarla ramazanla dalga geçiliyor diye düşünüyorsanız yanlış yerdesiniz internette vakit kaybetmeyin.
GokhanRS
15-07-2013, 13:14
abartmayın. video ve başlık uyumu komik. bu video ilede makara geçilir. konu sahibiyle değil konudaki video ve başlık uyumuyla makara geçiliyor. bence hak ediyor.
Millet oruç harbiden kafanıza vuruyor herhalde
Akıllı çocuk seni, o tür bir cümle kurmadan önce düzgün bir üslupla belirtmeyi denemeliydin, belki de taşımaması gereken bir başlığı taşımış. Kusura bakmıyorum benle dalga geçecek adam netten, oradan veya başka yerden anca geçtiğini sanır.
SaZan gibi atladin yazdigim seye yalan mi?
Ben de anlayamamistim zaten arkadasin baska yerden aldigini videoyu degil mi?
Benden daha akillisin kabul
Şu konuyu kankanız arkadaşınız açsa kıçınızı kaşıya kaşıya güler yorum yaparsınız birde.
.
Helal olsun abi.
PAylasilan video gayet guzel. Eline saglik kardesim.
İçinde bulunduğumuz döneme ithafen ralli videosuna başlık atmış biri arkadaşta paylaşmış. Rahatsızlığınız iftarla ramazanla dalga geçiliyor diye düşünüyorsanız yanlış yerdesiniz internette vakit kaybetmeyin.
Özgür abi yazı on olmuş eline sağlık.
PiscocuK
15-07-2013, 13:26
genç kardeşlerimize mümkün olduğunca töleranslı davranmak gerek ;)
birde eski konuları hortlatmasalar ve her konuya yorum yapmak zorunda hissetmeseler kendilerini bir sorun kalmaz.oda zamanla oturur
videoya güldüm :) güzelmiş
Şu ramazan günü amma hır çıkarmaya meraklısınız,low rider ın dediği gibi bu konuyu bi kankanız açsa altına iki cümle bişe yazsa sayfalarca kah kah kih kih postları dökülmüştü.
güneyonur eline sağlık kardeşim,videoya atılan başlık gayet ince.
63owen63
15-07-2013, 13:28
Adminler bence ramazana özel bir geyik konusu açsın, hem millet birbirini rencide etmez,hem kirlilik olmaz.stress atsın millet.
Orhan senin yazinda tam olmus cuk oturmus :)
devam beyler herkes ne kadar doğrucu ne kadar erdemli olduğunu göstermeye devam etsin. işte fırsat
buraya yazanlar inşallah sitede bir gün geyik yapmazlar
Suleyman
15-07-2013, 13:35
SaZan gibi atladin yazdigim seye yalan mi?
Ben de anlayamamistim zaten arkadasin baska yerden aldigini videoyu degil mi?
Benden daha akillisin kabul
Yav he he :)
KA®ANLIK
15-07-2013, 13:40
devam beyler herkes ne kadar doğrucu ne kadar erdemli olduğunu göstermeye devam etsin. işte fırsat
buraya yazanlar inşallah sitede bir gün geyik yapmazlar
bak şimdi,
bu tarz konulara pek yazmam ama, dediğin de laf değil,
adam videolar konusuna video koymuş, gayette güzel bir video, başlığını da esprili birşey seçmiş...
senin gibi, "Ameliyat oldum, çok sıkılıyorum" diye mi açsaydı konuyu diye sorarlar adama...
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/106194-ameliyat-oldum-cok-sikiliyorum.html
polemiği sevmem ama,
iğneyi kendimize, çuvaldızı başkasına batırmakta fayda var...
anlayışlı olmak lazım,
Low-Rider
15-07-2013, 13:40
Modlar üyeye çıkışıyor diye laf söyleyen birininde üyeye çıkışması değişik:)
hehe.. sanırım tüm günün stresinden sonra bende eve iftara öyle gitmek istiyorum. çok güldüm kardeşim. :)
bak şimdi,
adam videolar konusuna video koymuş, yette güzel bir video, başlığını da esprili birşey seçmiş...
senin gibi, "Ameliyat oldum, çok sıkılıyorum" diye mi açsaydı konuyu diye sorarlar adama...
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/106194-ameliyat-oldum-cok-sikiliyorum.html
polemiği sevmem ama,
anlayışlı olmak lazım,
Anlamadiginiz bir nokta var ya da anlayamadiginiz
Ben hicbir zaman geyik yapmadim ya da yapmam diye bir iddiam yok ki?
Bu konuda yaptigim sey de geyik yine
Senin gidip geyik yapilmasin diyen arkadaslarin profillerinden eski konularina bakman lazimdi benim degil
i-vtec07
15-07-2013, 13:52
güzel paylaşım kardeşim. Tşk.ler :)
BurakYozgat.
15-07-2013, 14:00
ahahaha face.de de paylaştım gerçekten bizi anlatıyo :D
KA®ANLIK
15-07-2013, 14:02
Senin gidip geyik yapilmasin diyen arkadaslarin profillerinden eski konularina bakman lazimdi benim degil
anlıyorum çok iyi de anlıyorum,
sen bu tarz bir konu açtığı için arkadaşı "ti"ye almaya kalktın,
bakınız aşağıdaki mesajların;
Kizma abisi takiliyoruz sadece
Kim kiminle geciyor
ben de dedim ki, iğneyi kendimize batıralım, çuvaldızı başkasına...
senden başka herkes, arkadaşı aşağılamaya çalıştığın fikrinde,
he eğer sen böyle değil durum, yanlış anlaşıldım özür dilerim benim maksadım şuydu dersen onu bilemeyeceğim...
Tamam sucluyum
Hepinize iyi ramazanlar hatta simdiden iyi bayramlar
Bana dogru yolu aciklamali ornekli bir sekilde gosterdinzgosterdiniz hepinizden Allah razi olsun
SOMEONESPECIAL
15-07-2013, 14:16
Hooop noluyo... Herkesin alınganlığı üstünde... Uzatmayın kapansın konu
http://s1307.hizliresim.com/1c/h/q9xtx.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Pardon kardesim ya yanlis anlamisim ben seni
hayirli iftarlar. yavas git ama biraz mubarek.
canı sıkılan cocukla ugrasmıs ayıptır yaa
huseyinturk
15-07-2013, 14:33
anlıyorum çok iyi de anlıyorum,
sen bu tarz bir konu açtığı için arkadaşı "ti"ye almaya kalktın,
bakınız aşağıdaki mesajların;
ben de dedim ki, iğneyi kendimize batıralım, çuvaldızı başkasına...
senden başka herkes, arkadaşı aşağılamaya çalıştığın fikrinde,
he eğer sen böyle değil durum, yanlış anlaşıldım özür dilerim benim maksadım şuydu dersen onu bilemeyeceğim...
Tarafsız ve alakasız biri olarak :) tartışmanıza katılmak istiyorum.
İlgili vidyoda subaru var ilgili ameliyat konusunda kıl dönmesi ameliyatı var. İçinde olduğumuz bu forum sanki subaruyla daha alakalı bir sayfa. Saygılar.
aybarsdnr
15-07-2013, 14:48
bak şimdi,
adam videolar konusuna video koymuş, gayette güzel bir video, başlığını da esprili birşey seçmiş...
polemiği sevmem ama,
anlayışlı olmak lazım,
:)) çok iyiymiş.
Paylaşılan video da gayet esprili:)
dayanamıyorsanız tutmayın şu orucu beyler !
Hadi arkadaslar subarulariniza iftara az kalmis