Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgilendirme lutfen okuyun *arac alti esnek lip*
Gidipte ne oldugu belirsiz mallara ucuk kacik fiyat vermeyin,bilgilendirme manasinda yazmak istedim.
En yeni kasa skoda fabia on tampon eki*plastik* servis fiyati ciddi manada ucuz.Tr`de ne kadar inanin bilmiyorum fakat,ben ydisindan 29milyona aldim.Yada 12-13eur diyelim.*tr fiyatini biri sordurursa servisten buraya yazarsaniz herkes bilgilenmis olur*
Parca kodu : 5J08070619B9
Fotograf
http://i.ebayimg.com/t/Genuine-Skoda-Fabia-Front-Bumper-Splitter-Part-No-5J08070619B9-/00/s/MTIwMFgxNjAw/$(KGrHqZHJE0E92JbcHEvBPfWjyiS5w~~60_58.JPG
kendi aracima montajli hali ;
http://i40.tinypic.com/2lc1cpi.jpg
esnek plastik,kirilmaz catlamaz,3cm yuksekligi mevcut.Muhtemelen bircok araca uyar diye dusunuyorum.
Aklinizda bulunsun.
Selamlar.
gokhankenar
15-07-2013, 17:41
Aynısından ben taktırdım. Çok esnek istediğin kadar sürt yere. Bi yere takılmadığı sürece birşey olmaz sürekli deyiyor ama hiç aldırmıyorum kafam rahat :)
Gokhan43
15-07-2013, 17:44
KDV dahil 39.13 TL serviste :)
5J0807061 9B9
G.S.İ_07
25-09-2013, 10:27
Merhaba , bu lipten 106 gti a almak istiyorum ne dersiniz uyar mı?
Merhaba , bu lipten 106 gti a almak istiyorum ne dersiniz uyar mı?
uyar tabiki ben taktıktan sonra baya bi kısmınıda çöpe attım ki 106nın önü daha ufak..
++++++++++++++++++++++++++++
güncelleme olsun millet olarak düdüklenmeyin ne başkasından lip alın ne de abuk subuk liplere deli paralar verin(2.el mallar kastım)
sıfırı gayet ucuz hem klasik duruyo düz güzel bir hattı var vsvs.
10cm lip takmanın bi manası yok + bana göre aşırı çirkin duruyo..
kısacası yaz ayları yaklaşırken
GÜNCEL olsun.
kanka uzunluğu ne kadar aşağı yukarı.. 2 araç için düşünüyorum da ona göre alacağım..
Edit : Ne biçim okumuşum oem parçaymış bende metreyle satılıyor zannettim :D
Mikrop_Ali
19-03-2014, 19:56
esnek lipi ben buldum bilin istedim :D
34btr1907
19-03-2014, 20:09
forumda metre ile satan bırı vardı o konuyu bulamadım ben,bu boydan kurtarmaya bilir ölçüsü kaç bunun bilgisi olan varmı ?
uyar tabiki ben taktıktan sonra baya bi kısmınıda çöpe attım ki 106nın önü daha ufak..
++++++++++++++++++++++++++++
güncelleme olsun millet olarak düdüklenmeyin ne başkasından lip alın ne de abuk subuk liplere deli paralar verin(2.el mallar kastım)
sıfırı gayet ucuz hem klasik duruyo düz güzel bir hattı var vsvs.
10cm lip takmanın bi manası yok + bana göre aşırı çirkin duruyo..
kısacası yaz ayları yaklaşırken
GÜNCEL olsun.
Abi sen bilirsin a3 e olurmu 8p kasa :D olursa alayım hemen.
servislerin elinde sanırım yoktur sipariş geçmek lazım, yarın bir arayayım :) teşekkürler bilgilendirme için.
esnek lipi ben buldum bilin istedim :D
biliyoruz kanka da metrelik değil bu :D
Abi sen bilirsin a3 e olurmu 8p kasa :D olursa alayım hemen.
bilemiyrum :D
servislerin elinde sanırım yoktur sipariş geçmek lazım, yarın bir arayayım :) teşekkürler bilgilendirme için.
:icon_tup:
şöyle bi google foto linki veriyim takılan arabalar+artıklardan boyunu 3aşağı5yukarı anlarsınız.Birçok arabaya uyar(gerekli çentikler atılıp esnekliği verilince'potyapmamasıiçin')
link (https://www.google.com/search?q=5J08070619B9&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=B_wpU7iZFoKd0AWT8YDQDw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=663)
Şu an 44.53 Olarak görüyorum ama Distribütör'de gözükmüyor ilk posttaki parça numarası
Skoda için orhan fiyat verebilir. Sorun ona isterseniz.