Orijinalini görmek için tıklayınız : iphone yardım
arkadaslar 4s cıhazıma ıos 7 kurdum ancak kastıgı ıcın yedeklemesını alıp 6.1.3 kurdum ancak telefonun ıcı suan bos yedeklemeyı gormuyor ne yapcam:(:(:(:(
Ios 7 de alinan yedekleme bir alt surum olan 6 da calismaz malesef. Beta 3 kurup devam edin bi sure
nasıl yapcaz onu nolur lutfen yardım edın
ios7 yi tekrar kurun yedeklemenizi geri alin.
ben ios 7 kurdum begenmedim geri ios6ya dondum yedeklememide aldim sizde nasil olmadi anlamadim
ios7 yi tekrar kurun yedeklemenizi geri alin.
ben ios 7 kurdum begenmedim geri ios6ya dondum yedeklememide aldim sizde nasil olmadi anlamadim
hocam alınamıyor dedı bılmyrm keske yapmasaydım ne yapcam sımdı bılmyrm ıos 7 yı tekrar kurdum sımdı geldı yedeklemeler ancak appslar yok bu seferde
ios 7 yı nerden kurdunuz ya.Nasıl kötü mü yüklemeye değmezmi
ios 7 yı nerden kurdunuz ya.Nasıl kötü mü yüklemeye değmezmi
4s de kasıyor hocam bekleyın derım
forumda yok mu bu konuda yardım edecek
4s de kasıyor hocam bekleyın derım
forumda yok mu bu konuda yardım edecek
Hımm bendede 4S var o zaman dediğin gibi yapalım.. 5 te denemk lazım..:)
hocam alınamıyor dedı bılmyrm keske yapmasaydım ne yapcam sımdı bılmyrm ıos 7 yı tekrar kurdum sımdı geldı yedeklemeler ancak appslar yok bu seferde
yedekten dondukten sonra appslar tekrar yuklemeniz gerekiyor ucretlilerde iniyor ayrica whatsapp tarzi uygulamalarn msjlarida geliyor ayni numaradan kurarsaniz
MPower's
16-07-2013, 11:15
6'da yedek alıp, bilgisayarın sistem dosyalarından yedeği başka bi yere kopyalamanız gerekiyordu. 7 kurunca otomatik yedeği ona göre ayarlıyo ve 6ya döndüğünüzde yüklenemez durumda oluyo. Sistem dosyalarından kopyaladığınız dosyayı geri kopyalayıp değiştirdiğinizde sorunsuz yükleniyo.