Orijinalini görmek için tıklayınız : ios7 den 6.1.3 e dönüş
herkese iyi akşamlar ios 7 yı kullanamadım yanı takılmalar olustu telefon yavasladı gerı ıos 6.1.3 donmek ıstıyorum denedım ama yedeklemeyı kabul etmıyor ıos7 de yedekledıgım ıcın onu kabul etmıyor nasıl yapcam resımlerı rehberı notları fln uygulamarı bı yolunu bulup tekrar yuklerım de
semsialtunbas
15-07-2013, 23:01
malesef olmuyo benimde gitti tüm bilgilerim ios6ya düşerken
O sebebden ben ios 7 yi tekrar kurdum hersey geldi ancak geri donmek istiyorum
MPower's
15-07-2013, 23:37
Telefonunuza göre olan versiyonu internetten indirip power ve home tuşuna basılı tutup telefonu dfu moduna almanız gerekiyor ancak öyle yüklenebiliyor. Bu arada 6'da yedek aldıysanız kopyalayın yoksa 7'de yedek aldıgınız zaman üzerine yazıyor eski yedek 6'da kullanılamaz duruma geliyor.
iOS 7 Beta'dan iOS 6'ya Dönüş. - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xVBgvWV4UL4)
bunu bılıyorum ama ıos6 ya dondugumde rehberı notları mesajları fotoları fln gerı nasıl alacam
MPower's
17-07-2013, 00:01
Ben 6'dayken yedeği aldım ve sistem dosyalarına girip başka biyere extra bi kopya oluşturdum. yoksa 7'yi yüklediğinde disnrek eski yedeği 7'ye göre uyarlıyo. O yüzden biraz sıkıntı snrım sizin durum.
Vts_Power
17-07-2013, 00:29
6 ya geri donebiliyorsan bazi backup programlariyla backup dosyalarini gosterip haricen pc ye kaydedip ordan atabilirsin iphone a tekear. Backup exctrator gibi biseyle yspmistim ben bi ara
takılma yapan cihaz nedir acaba?
iphone 4s cıhaz takılma degılde yavaslama barız bellı