Orijinalini görmek için tıklayınız : CVK RS & VZ Type R Deneme
VZ typer : Fhe
CVK rs : Egzantrik
Kısa Sanzuman
Port Polish
Yazılım
Egsoz
Cai
(RS in speclerini geçen sene çekilmiş bi videonun altından alıp yazdım geçen seneden bu yana eksik fazla bişey varsa sahibi yazar bana dün gece yapılabilcek herşey yapıldı demişti)
denemeler 2şer kişi , ortalama 70-230 yapıldı.
birde dün gece yanımıza kırmızı bi s2000 yanaştı sonra bi anda kayboldu arkadaş yanaştına pişman oldu heralde :D burdansa slmlar :)
denemeler dostluk babında keyfine yapıldı lütfen abuk subuk yorumlar yazmayın.videoları birleştirdim daha rahat izlemeniz için iyi seyirler.
_jNg3m1v4Og
LİNK = https://www.youtube.com/watch?v=_jNg3m1v4Og
orhan_guney
16-07-2013, 11:31
Maşallah yasinim on numara olmuş benim niye haberim yok dün gece oldu bu olay kesin tuncayın işleridir kesin :)
maşallah ıkısıde guzel yuruyor.)
typer eski ks 484mu
Maşallah yasinim on numara olmuş benim niye haberim yok dün gece oldu bu olay kesin tuncayın işleridir kesin :)
cok saol orhan abi :) abi bi anda
oldu arkadaslarla oturuyodum caddede mustafa abi msj atti musaitmisn diye yoksa haber verirdim :)
araçlara maşallah.. yasin kardeşim maşallah type r a bi canlı inceleyemedim ama :)
Cliosportve
16-07-2013, 11:37
Videolar çok kaliteli olmuş
Maşallah araçlara
3. vites basmanızda daha iyi tutunmuş RS
orhan_guney
16-07-2013, 11:40
mustafa aslanın işi bu güneşlide söylüyordu :) o gece cvk rs ile deniyelim diye. küçük bir map sensörü soketinin azizliğini sürüyorduk şimdi ise sefasını Maşallah typer ımıza ;)
cok saol orhan abi :) abi bi anda
oldu arkadaslarla oturuyodum caddede mustafa abi msj atti musaitmisn diye yoksa haber verirdim :)
maşallah ıkısıde guzel yuruyor.)
typer eski ks 484mu
tesekkrler :) yanlisim yoksa eski u typer diye biliyorum
Type-r ın fhe olduğu devırlenmesınden bellı 5 i bıle zor cevırmıs.
Rs in daha ıyı gıtmesını beklerdım.
iki aracada tebrıkler.guzel deneme olmuş.
araçlara maşallah.. yasin kardeşim maşallah type r a bi canlı inceleyemedim ama :)
cok saol knka :) siz yoksunuzki abi biz bi atasehirde bi guneslideyiz :D
Videolar çok kaliteli olmuş
Maşallah araçlara
3. vites basmanızda daha iyi tutunmuş RS
tesekkrler saolun
mustafa aslanın işi bu güneşlide söylüyordu :) o gece cvk rs ile deniyelim diye. küçük bir map sensörü soketinin azizliğini sürüyorduk şimdi ise sefasını Maşallah typer ımıza ;)
aynen abi mustafa abi diyodu :) tekrar saol orhan abi sende bende sonunda huzura kavustuk :)
deneyen araçlara mşşlh.
ama cvk izmirde iken çok çok daha iyi digeri vardı. f/h/e type-r ı bırak bir ara laci vtec i geçmişti.
orhan_guney
16-07-2013, 11:48
Typer da çok emek var yasin çok harcadı aracına 3 aydır arabayla uğraşıyor, bir ufak arızayı bulmak için arabada değişmedik oem parça bırakmadı en son oem tekrar boğaz aldı komple.
deneyen araçlara mşşlh.
ama cvk izmirde iken çok çok daha iyi digeri vardı. f/h/e type-r ı bırak bir ara laci vtec i geçmişti.
kelalper
16-07-2013, 11:50
CVK bana da yavaşlamış gibi geldi.
BurakUckun
16-07-2013, 11:51
Araçlara maşallah yasın arabanın maşallahı var gökhan abınınde kondisyonu iyi durumda :) Bi gün haberleselımde bızde denıyelım.. Mustafa abımde sagolsun aramadı benı abılerın abısı mustafa abı :D
Araçlara maşallah yasın arabanın maşallahı var gökhan abınınde kondisyonu iyi durumda :) Bi gün haberleselımde bızde denıyelım.. Mustafa abımde sagolsun aramadı benı abılerın abısı mustafa abı :D
eyv burak saol :) haberleselim kurburGAZCI seni :D
Typer da çok emek var yasin çok harcadı aracına 3 aydır arabayla uğraşıyor, bir ufak arızayı bulmak için arabada değişmedik oem parça bırakmadı en son oem tekrar boğaz aldı komple.
abi benm ugrasimi yaptiklarimi bilmiyolar bosver denemek isteyen pm atabilir :p
BurakUckun
16-07-2013, 12:00
eyv burak saol :) haberleselim kurburGAZCI seni :D
haha :) aynen kanka
mert1612
16-07-2013, 12:04
deneyen araçlara mşşlh.
http://www.youtube.com/watch?v=t7fBiPZ0Q-k:beuj:
Yasinim maşallah :icon_tup: senin typer insan gibi yürümüyor sana hep söylüyorum ;)
feh li başka typer varsa dene mutlaka senin için çok daha aydınlatıcı olur
S2k videosunu bekliyorum :D
tekrardan 2 aracada maşallah :)
kelalper
16-07-2013, 12:24
abi benm ugrasimi yaptiklarimi bilmiyolar bosver denemek isteyen pm atabilir :p
Fhe lu type R dan ne çıkartabilirsin ki. Elbette herkes arabası ile uğraşıyor. Senin araban içinde bişey söylenmemiş ama CVK eski CVK değil orası belli. Geçer demiyorum ama yanında yürürdü.
orhan_guney
16-07-2013, 12:28
senide ben görücem hafta sonu yavrum :)
Yasinim maşallah :icon_tup: senin typer insan gibi yürümüyor sana hep söylüyorum ;)
http://www.youtube.com/watch?v=t7fBiPZ0Q-k:beuj:
drag deil bir gece roll yaptılar cvk nın en iyi oldugu dönemde ben de araçdaydım cvk geçti.
senide ben görücem hafta sonu yavrum :)
Orhan obey eh ile videomu izleteyim sana ondan sonra deneriz boşuna benzin yaktırma bana :D
cok saol guray abi Allah razi olsun senin makineninde masallahi var orhan abininde ikinizi cok merak ediyorum :)
Fhe lu type R dan ne çıkartabilirsin ki. Elbette herkes arabası ile uğraşıyor. Senin araban içinde bişey söylenmemiş ama CVK eski CVK değil orası belli. Geçer demiyorum ama yanında yürürdü.
ben cvk ya soylenenlere soyluyorm bunu neden adamin arabasini kotuluyorsunuzki gayette guzel gidiyoru daha 2 gun once kpro egz. li typeri gecen bi arabayi 2 boy gectim burda cvk rs i oturdugunuz yerden bilmeden kotulemek yerine arabanizi cikarin deneyelim gorelim arkadasa ayip ediyorsunuz.
Masallah iki aracada
Yasini ayrica tebrik ederim jokeyligini begeniyorum :)
En iyi giden f-h-e tayyardir bana gore
Masallah araclara cvk yi gelip kullanicaktim isim vardi ayaniza saglik iki tarafda zevk aldiysa bize ne duserki:) idda yok sadece keyif icin ve arabasinin ne kdar gttini daha dorusu kendilerinin ne kadar gturebildini gormek icin denemis bizim gokhanlar :)
Masallah iki aracada
typer sahibi olsam direk yürümek istediğim tek araba olur VZ typer :icon_tup:
yasinin geçme geçilme derdi olmaz geçilse bile videosunu gönül rahatlığıyla koyar,
varsa typer sahibi olan ozellikle fhe li denesinler bence.
Cidden tek olur :D
Selcuk_RoL
16-07-2013, 12:57
Massallah araclara bende gece 1 gibi kavacikta yolun saginda gordum cvk yi bi problem yoktur ins bende eve gidiyordum ax ile
cvk o jantlarla videolu denemeye yaparsa daha çok arkada kalır :) eskiden sac jantları 40 yanak lastkleriyle görürdük hep haliyle bikaç boy farkedicekdir:) ama denildiği gibi zevkine denenmiş
maasallahh
tesekkrler
Masallah iki aracada
cok cok saol tuncay abi :) yanlz seninle yaptimiz denemelerin keyfini hic bi denemede alamiyorum :)
Masallah araclara cvk yi gelip kullanicaktim isim vardi ayaniza saglik iki tarafda zevk aldiysa bize ne duserki:) idda yok sadece keyif icin ve arabasinin ne kdar gttini daha dorusu kendilerinin ne kadar gturebildini gormek icin denemis bizim gokhanlar :)
tesekkurler :) aynen oyle ben keyif icin yapiyorum bu isi karsi tarafta ayni sekilde zaten yeni almis aracini arkadas boyle abuk subuk laflar ediyolar can sikiyo.
typer sahibi olsam direk yürümek istediğim tek araba olur VZ typer :icon_tup:
yasinin geçme geçilme derdi olmaz geçilse bile videosunu gönül rahatlığıyla koyar,
varsa typer sahibi olan ozellikle fhe li denesinler bence.
Cidden tek olur :D
:D harbi tek olur :hahaha: saol guray abi Allah razi olsun :)
Massallah araclara bende gece 1 gibi kavacikta yolun saginda gordum cvk yi bi problem yoktur ins bende eve gidiyordum ax ile
saolun.bi sikinti yoktu cok sukur beni bekliyolardi orda :)
KA®ANLIK
16-07-2013, 13:10
Type-R güzel yürümüş maşallah...
Emeklerin karşılığı alınmış belli, emeğine sağlık ...
Bana CVK vites atınca sesi değişiyor gibi geldi aynı şekilde videodan duyan başka kimse varmı ?
sanki boğuluyor gibi araba... çok altlara düşüyor gibi ?
mustafa_yaman
16-07-2013, 13:10
Cvk yi gokhan yeni aldi adam otomatik vitesten gecti baya calismasi lazim daha cvk yi rs tecrubesi olan biri kullansa yan yana yururler bence cvk nin sikintisi pilottan yana hatta yasin kardesim isterse yeniden denenir pilot farkli olarak
cok saol guray abi Allah razi olsun senin makineninde masallahi var orhan abininde ikinizi cok merak ediyorum :)
ben cvk ya soylenenlere soyluyorm bunu neden adamin arabasini kotuluyorsunuzki gayette guzel gidiyoru daha 2 gun once kpro egz. li typeri gecen bi arabayi 2 boy gectim burda cvk rs i oturdugunuz yerden bilmeden kotulemek yerine arabanizi cikarin deneyelim gorelim arkadasa ayip ediyorsunuz.
dostum kimse cvk yı kötülemedi sadece daha iyi yürüdügü zamanlarını dile getirdik..
heee belkide senin aracın f/h/e li bir type-r göre çok çok daha iyi gidiyordur o yüzden biz cvk yı yavaş bulmuşuzdur.
kötülemek ayrı olaydır ;)
Type-R güzel yürümüş maşallah...
Emeklerin karşılığı alınmış belli, emeğine sağlık ...
Bana CVK vites atınca sesi değişiyor gibi geldi aynı şekilde videodan duyan başka kimse varmı ?
sanki boğuluyor gibi araba... çok altlara düşüyor gibi ?
cok saolun tesekkurler:) arkadas arabasini yeni aldigi icin biraz viteslerde sikinti cekiyodu zaten
Cvk yi gokhan yeni aldi adam otomatik vitesten gecti baya calismasi lazim daha cvk yi rs tecrubesi olan biri kullansa yan yana yururler bence cvk nin sikintisi pilottan yana hatta yasin kardesim isterse yeniden denenir pilot farkli olarak
tabiki abi ne zaman isterseniz guzel bi geceydi bidahakine daha etken bulusup oturalim muhabbet edelim biraz :)
Can alttan okuma tan senin kalemin :)
cvk sökük degil daha önceki tanıdıgımız cvk full sökük takılıyordu
bence sonuç normal gıbı geldı
Patisever
16-07-2013, 14:05
cok güzel olmus denemeler sonuc normal cvk yavaslamakdan ziyade pilotajdan olabilir artık ama yinede güzel gitmiş type r yürüründen ziyade durusuda güzel bir arac
masallah sendikalilar :) bir organ guney farkiyla :D
orhan_guney
16-07-2013, 14:27
hafta sonu patetes kızartıcagız :)
masallah sendikalilar :) bir organ guney farkiyla :D
aslanim benim tamam uyar iftara patates yemegi yicegiz :D
başgan ben kumpir isterim :D
AslanMustafa
16-07-2013, 14:54
İki aracada Maşallah VZ typer güzel yürümüş :)
Skyhawk34
16-07-2013, 14:55
Maşşalah araçalra yasin çok para harcadı ve şimdi emeğinin karşılıgını almaya başlamış bile :)
maşallah typer a cvk şaşırttı
YunusAydn
16-07-2013, 15:12
Öncelikle her 2 aracada maşallah.. CVK'nın yeni sahibi gökhan abi 30 yaşında adam gözlükcülük yapıyo 10 senedir otomatik araba kullanıyordu daha ilk spor ve manuel arabası bence şuan için iyi bile yürümüş tebrik ediyorum..
cvk_sport
16-07-2013, 15:13
araç bendeyken fhe typer a 2 boy atıyodum ön koltuğu sökük typer a o typer da şimdi ki sarı setup u değişen typer pilotaj diye düşünüyorum tabi aracın bakımları tam ise maşallah araçlara
araci bi ara mustafa abide aldi kullandi sonuc ayniydi ama gokhan abi aradi okan surucekmis tekara deneyelim dedi ok dedim tekrar denicez arkadaslar
cok güzel olmus denemeler sonuc normal cvk yavaslamakdan ziyade pilotajdan olabilir artık ama yinede güzel gitmiş type r yürüründen ziyade durusuda güzel bir arac
cok tesekkurler saolun
İki aracada Maşallah VZ typer güzel yürümüş :)
saol mustafa abi :) burak beni aramadi diye yakiniyo haberin olsun abi :D
Maşşalah araçalra yasin çok para harcadı ve şimdi emeğinin karşılıgını almaya başlamış bile :)
Allah razi olsun knka cok saol :)
maşallah typer a cvk şaşırttı
tesekkrler
cvk_sport
16-07-2013, 15:29
bu da dediğim aracın konusu ve video su :) http://www.techturkey.com/forum/videolar/121661-zy-type-r-cvk-rs-20052012-a.html
Öncelikle her 2 aracada maşallah.. CVK'nın yeni sahibi gökhan abi 30 yaşında adam gözlükcülük yapıyo 10 senedir otomatik araba kullanıyordu daha ilk spor ve manuel arabası bence şuan için iyi bile yürümüş tebrik ediyorum..
arkadasim madem bilmiyoruz araba surmeyi diyosunuz cagirip gazliyalim demeyin.ortaligi karistirma lutfen beni tekrar davet etti gokan abi tm dedim dahada uzatmayin.
kelalper
16-07-2013, 15:39
Medeni cesaretine hayran kaldım da benim araba biraz ağır gelir.
iyide herkes demişki aracın sahibi Gökhan 10 yıldır otomatik vites kullanıyordu da cvk ya tam alışamadı diye ?
Mustafa Yaman Cvk yı o gece kendiside kullandı sonuç yine aynı oldu, neyin bahanesidir pilotaj ben onu anlamadım ?
cvk_sport
16-07-2013, 15:49
iyide herkes demişki aracın sahibi Gökhan 10 yıldır otomatik vites kullanıyordu da cvk ya tam alışamadı diye ?
Mustafa Yaman Cvk yı o gece kendiside kullandı sonuç yine aynı oldu, neyin bahanesidir pilotaj ben onu anlamadım ?
bence uzataya gerek yok araç sahipleri konuşmuş zaten dekrar deniyceklermiş pilotaj farkı varsa görülür bu kadar basit
mustafa_yaman
16-07-2013, 16:06
Bahanelik bise yok bnde kullandm evet 2de 75de oturdk gaza 3 sonuna kadar yanyana yuruduk 3 deneme yaptk her seferinde 4e atamadm bende kullanamadim yani olay bu hatta bi video var koyucm birazdan
Yasin kardesim senlik bisecyok yancilar cok karistiriyor zevkine bi deneme yaptk sagolasin bizi kirmadin geldign icin.
Bahanelik bise yok bnde kullandm evet 2de 75de oturdk gaza 3 sonuna kadar yanyana yuruduk 3 deneme yaptk her seferinde 4e atamadm bende kullanamadim yani olay bu hatta bi video var koyucm birazdan
Yasin kardesim senlik bisecyok yancilar cok karistiriyor zevkine bi deneme yaptk sagolasin bizi kirmadin geldign icin.
ilacı bende :)
eger bu konu boyle uzamaya devam ederse kusura bakmayin ben cvk rs ile denemem mustafa abi ve gokhan abi siz yanlis anlamayin her zaman dostlugumuz muhabbetimiz devam eder ama ben bu isi keyif icin yapiyorum milletin egosunu tatmin etmek icin degil siz yanlis anlamayin bu olay kapansin cvk rs king.
Ben denerim :)
Pilotajada gerek yok kendi atiyo fitessi :)
mustafa_yaman
16-07-2013, 16:28
Ben denerim :)
Pilotajada gerek yok kendi atiyo fitessi :)
Vaay tuncay abim hayirli olsun cupra yapmisiz:)
B.Battal
16-07-2013, 16:29
Maşallah araçlarınıza keyfinize bakın isteyen istediğini desin
Vaay tuncay abim hayirli olsun cupra yapmisiz:)
Gercekten tekolur :)
Mustafacim stok king cupra yapalim dedik bide :)
mustafa_yaman
16-07-2013, 16:36
eger bu konu boyle uzamaya devam ederse kusura bakmayin ben cvk rs ile denemem mustafa abi ve gokhan abi siz yanlis anlamayin her zaman dostlugumuz muhabbetimiz devam eder ama ben bu isi keyif icin yapiyorum milletin egosunu tatmin etmek icin degil siz yanlis anlamayin bu olay kapansin cvk rs king.
Haklisin kardesim ne diyim
ben arac sahipleriyle ve mustafa abiyle gorustum konuyu kapattik biz keyfine bastik konuyu kapattik bundan sonra cvk hakkinda veya ortaligi karistirmak icin yorum yapan herkez kiskancligindan yapar.
tekrar basilacaksa cvk nin o 17 spoonlari cikarip en kotu orjinal ozlara ve 45 yanaga gecmesi lazim. ozaman yaninda yurur diye tahmin ediyorum.
serkan demir
16-07-2013, 18:02
dosthane yapılan denemelerde bile ortalıga fitne girip tartışmalar çıkıyor enteresan oluyor.
gökhan arabayı alalı daha 1000 km yapmamıştır eski yürüründen ne kaybetmiş olabilirki :)
ben keyifle izledim cvk formundan hicbirsey kaybetmemiş typr çok iyi plotajlı ciddide yürüyor maşallah :)
Maşallah iki aracada typer speclerine göre ciddi yürümüş iki aracada nazar değmesin.
YunusAydn
17-07-2013, 02:23
arkadasim madem bilmiyoruz araba surmeyi diyosunuz cagirip gazliyalim demeyin.ortaligi karistirma lutfen beni tekrar davet etti gokan abi tm dedim dahada uzatmayin.
arkadaşım ortalığı karıştırdığımız yok sadece ufak bi detayı söyledim burda yanlış anlaşılcak bişey yok
yasinipek79
17-07-2013, 03:06
arkadaşım ortalığı karıştırdığımız yok sadece ufak bi detayı söyledim burda yanlış anlaşılcak bişey yok
Orada detay söyleyerek zaten ortalığı karıştırmış oluyorsun.Yok gözlükçü yok manav..Kişini işinin pilotajla bir alakası yoktur..Böyle yorumlara gerek yok.Bahane bulmak yerine Type r iyi yürümüş tebrik etmeliyiz...
YunusAydn
17-07-2013, 05:01
Orada detay söyleyerek zaten ortalığı karıştırmış oluyorsun.Yok gözlükçü yok manav..Kişini işinin pilotajla bir alakası yoktur..Böyle yorumlara gerek yok.Bahane bulmak yerine Type r iyi yürümüş tebrik etmeliyiz...
doğru. typer iyi yürüdü tabikide maşallah..
yns_emre
17-07-2013, 05:31
iki aracada maşallah ikisinin yürüyüşüde gayet ortada anlaşmazlık varsa ağız tadıyla tekrar çıkılıp denenir şakşakçılara yem vermenin anlamı yok
CVK nın cecoda olduğu zamanlarını biliyorum bence şuanki gidişiyle pek alakası yok şöyle söyleyim.
Bundan 1-2 sene kadar önce cvk rs cecodayken ben f/h/e VTC Type-R ile denemeye gelmiştim. İkimizde hatasız kullanınca 1 boy civarı cvk rs önde gidiyordu 200 lere kadar ama bir kere kesiciye soksa yanyana kalıyorduk öyle gidiyorduk. Bu arada VTC nin dynosu 227hp idi. Yani bu speclerde bokunu çıkarsanız zaten 230 u geçemez. Bu videodaki typer içinde geçerli bu. Şöyle bir ayrıntıda var biz denerken cvk da teneke jantlar ve ince yanak lastikte vardı.
Olanlar bunlar gerisi sizin düşüncenize kalmış :) CVK da sorunmu var dersiniz şöfördenmi kaynaklı dersiniz yoksa jantlar büyük diyemi böyle oldu dersiniz bilmem ama normal şartlarda cvk rs en kötü gideceği f/h/e typer ile yanyana olmalıdır. Bu sonuç bence normal değil typer ın aşırı gitmesiylede bence alakası yok 227hp typer la olanı söyledim. Zaten bu speclerde bir typer ın daha fazla güç çıkarması olanaksız geriye benim söylediğim ihtimallerden başka bişi kalmıyor;)
MatraX_07
17-07-2013, 08:42
iki aracada masallah kazasız belasız sürüşler
i-vtec07
17-07-2013, 08:57
maşallah araçlara :)
Gokhan in vitesler konya uzerinden ama yinede iyi sonuclar bu kullanisa gore araclara maasallah
hep organ gunayin yuzunden oluyor
Ahahahahaha gunay mi oldu simdide :)
Bende denicem hafta sonu banada araba ayarla organ gunay :)
orhan_guney
17-07-2013, 11:42
lan cahil oğlan önce yazı yazmayı öğren :)
uğraşma bu deli ile rahatsız.:Deli:
Ahahahahaha gunay mi oldu simdide :)
Bende denicem hafta sonu banada araba ayarla organ gunay :)
deneyen araçlara mşşlh.
her iki aracada maşallah ama bu söylenene katılmamak elde deil :o
YunusAydn
17-07-2013, 16:33
Gokhan in vitesler konya uzerinden ama yinede iyi sonuclar bu kullanisa gore araclara maasallah
konya üzerinnden he :D
mustafa_yaman
17-07-2013, 17:46
Sanada masallah fn2 yapiyormussun ins:D
Sanada masallah fn2 yapiyormussun ins:D
Carbon sekromec var mi abi :))
Carbon sekromec var mi abi :))
ufff bende de(lı)nıyecek fn2 arıyordum :D
brs_odbs
17-07-2013, 18:13
maşallah araçlara ama cvk yavaş gibi geldi bana
gespenster
17-07-2013, 18:41
maşallah ıkı aracada
Cliosportve
17-07-2013, 18:45
Galip kanka ne iş Hondacı mı oldun hani Clio 197 alıcaktın :D
dosthane yapılan denemelerde bile ortalıga fitne girip tartışmalar çıkıyor enteresan oluyor.
gökhan arabayı alalı daha 1000 km yapmamıştır eski yürüründen ne kaybetmiş olabilirki :)
ben keyifle izledim cvk formundan hicbirsey kaybetmemiş typr çok iyi plotajlı ciddide yürüyor maşallah :)
ya arac sahipleri anlasmis gulerek mutlu mesut ayrilmisken boyle yaziyolar abuk subuk :) cok tesekkurler saolun :)
MaşAllah 2 aracada.
Maşallah iki aracada typer speclerine göre ciddi yürümüş iki aracada nazar değmesin.
maşallah ikisine de..
iki aracada maşallah ikisinin yürüyüşüde gayet ortada anlaşmazlık varsa ağız tadıyla tekrar çıkılıp denenir şakşakçılara yem vermenin anlamı yok
cok saolun guzel yorumlariniz icin :)
CVK nın cecoda olduğu zamanlarını biliyorum bence şuanki gidişiyle pek alakası yok şöyle söyleyim.
Bundan 1-2 sene kadar önce cvk rs cecodayken ben f/h/e VTC Type-R ile denemeye gelmiştim. İkimizde hatasız kullanınca 1 boy civarı cvk rs önde gidiyordu 200 lere kadar ama bir kere kesiciye soksa yanyana kalıyorduk öyle gidiyorduk. Bu arada VTC nin dynosu 227hp idi. Yani bu speclerde bokunu çıkarsanız zaten 230 u geçemez. Bu videodaki typer içinde geçerli bu. Şöyle bir ayrıntıda var biz denerken cvk da teneke jantlar ve ince yanak lastikte vardı.
Olanlar bunlar gerisi sizin düşüncenize kalmış :) CVK da sorunmu var dersiniz şöfördenmi kaynaklı dersiniz yoksa jantlar büyük diyemi böyle oldu dersiniz bilmem ama normal şartlarda cvk rs en kötü gideceği f/h/e typer ile yanyana olmalıdır. Bu sonuç bence normal değil typer ın aşırı gitmesiylede bence alakası yok 227hp typer la olanı söyledim. Zaten bu speclerde bir typer ın daha fazla güç çıkarması olanaksız geriye benim söylediğim ihtimallerden başka bişi kalmıyor;)
masallah cok uzun yazmissiniz :) ben bu kocaman yaziyo su cevabi veriyim ozaman "typer vaaar typer vaar" benim aracimin spirali oldugu gibi alti dumduz boruda yumruk kadar acik var ve ayrica lastiklerim 225/45 yani diyorumki kafadan rahat benm 2-3 boyum daha eksik ben bunlari ne karsi tarafa soyledim nede konuya yazdim bahane uretilcekse bahane cok :) eger varsa fhe typeri olan arkadasiniz gelsin deneyelim kproluda olur ozaman konusuruz.
iki aracada masallah kazasız belasız sürüşler
Allah razi olsun tesekkrler.
maşallah araçlara :)
maşallah ıkı aracada
tesekkur ederim saolun :)
typerla denemek isterim
pm yolladim :icon_tup:
Orhan gunay bana hala rakip bulmadin :)
2 araçada maşallah.
tesekkurler saolun.
orhan abi tektir :)
ne cupraymis be abi denemeye araba bulamadik sana :D
masallah deneyen araclara guzel denemeler olmus kazasız belasız
masallah cok uzun yazmissiniz :) ben bu kocaman yaziyo su cevabi veriyim ozaman "typer vaaar typer vaar" benim aracimin spirali oldugu gibi alti dumduz boruda yumruk kadar acik var ve ayrica lastiklerim 225/45 yani diyorumki kafadan rahat benm 2-3 boyum daha eksik ben bunlari ne karsi tarafa soyledim nede konuya yazdim bahane uretilcekse bahane cok :) eger varsa fhe typeri olan arkadasiniz gelsin deneyelim kproluda olur ozaman konusuruz.
Uzun yazmamın nedeni açıklayıcı olmasıydı..
"Typer var typer var dersen" bende "şöför var şöför var" derim :icon_tup:
Bahanelerin olmasa ne olacak onu anlamıyorum bu speclerde 230hp den fazla verebileceğinimi sanıyorsun aracının ? Altınaq istersen uzay aracının egzosunu tak :) Aracın k20 ve o speclerde verebileceği gücü ve gideri belli. Senin aracın uzaydan gelmedi yani bunu anlatmaya çalışıyorum. Kprolu typer getirin diyorsunda kprolu typer la yürüsen bile bu senin aracının çok gittiğini göstermez denediğin kprolu aracın sorunlu olduğunu gösterir. Doğal olan zaten seni geçmesidir. kıyas gibi olacak biraz ama videodaki ibre çevirişinden bakarak geçmeyi bırak sen 227hp veren aynı specler deki VTC typerın yanında bile gidemessin diye düşünüyorum. Kolay gelsin ;)
Uzun yazmamın nedeni açıklayıcı olmasıydı..
"Typer var typer var dersen" bende "şöför var şöför var" derim :icon_tup:
Bahanelerin olmasa ne olacak onu anlamıyorum bu speclerde 230hp den fazla verebileceğinimi sanıyorsun aracının ? Altınaq istersen uzay aracının egzosunu tak :) Aracın k20 ve o speclerde verebileceği gücü ve gideri belli. Senin aracın uzaydan gelmedi yani bunu anlatmaya çalışıyorum. Kprolu typer getirin diyorsunda kprolu typer la yürüsen bile bu senin aracının çok gittiğini göstermez denediğin kprolu aracın sorunlu olduğunu gösterir. Doğal olan zaten seni geçmesidir. kıyas gibi olacak biraz ama videodaki ibre çevirişinden bakarak geçmeyi bırak sen 227hp veren aynı specler deki VTC typerın yanında bile gidemessin diye düşünüyorum. Kolay gelsin ;)
ya boyle bos bos konusucana araban varsa onu getir :)
o aksam 1 saatten fazla gazladik ve artik arabalar bogulmaya basladi kustafa abide gokhan abide yeter arabalar baya sisti dediler hatta gazlamayi oyuzden biraktik o ibre videosuda son videoydu yav neden aciklama yapiyosam ben dicemi dedim getirin arabalar konussun bos bos klavyeler degil :icon_tup:
biz satalı çok oluyor :) ama farketmes 1 ay beklersen f7r ile denemeye gelirim aynı speclerde olursan söz :)
Cliosportve
17-07-2013, 23:03
Driver gardaşşş 1 aya speclerin ne olcak
Bilgilendirme isteriz ;) ?
Maşallah gitmesi gereken kadar gitmiş kazasız belasız
biz satalı çok oluyor :) ama farketmes 1 ay beklersen f7r ile denemeye gelirim aynı speclerde olursan söz :)
ya beni yanlis anliyo herkez ben fhe specli typer olarak aracima guveniyorum madem yurumez etmez arabada soyle boyle degismis cart curt diyolar diyosunuz gelin deneyelim keyif icin yaptigimiz seyleri buralara getirmeye ne gerek var soz tabi ne zaman istersen kirip uzmeyelim birbirimizi keyif yapicamiz yere :)
masallah deneyen araclara guzel denemeler olmus kazasız belasız
Maşallah gitmesi gereken kadar gitmiş kazasız belasız
tesekkurler hepimize masallah :)
Murat Süslü
17-07-2013, 23:16
Maşallah maşallah vz yürüyor :D
cvk bizim eski arabamızdı (okan depeden dolaylı) şimdi yine bizde mahallemizde araba gökhan abi alfacıydı adam ilk defa renault a bindi tabi değişiklik var biraz :D pilotaj olayı var gökhan abi onu bi çözer bi daha denenir 2 tarafta yabancı değil ne de olsa ;)
aliaslanim
17-07-2013, 23:23
Süslücüm sana katılıyorum. Şu 92 vespa hindistan bajajı ne zaman düze çıkarıyon. biraz gezek vitesli scooter işin sonu. tv kumandasıyla kanal değistirirken diğer elle playstationla oynamak gibi birsey bu bajajı kullanmak :)
ya beni yanlis anliyo herkez ben fhe specli typer olarak aracima guveniyorum madem yurumez etmez arabada soyle boyle degismis cart curt diyolar diyosunuz gelin deneyelim keyif icin yaptigimiz seyleri buralara getirmeye ne gerek var soz tabi ne zaman istersen kirip uzmeyelim birbirimizi keyif yapicamiz yere :)
benim anlatmak istediğim senin aracını kötülemek değil zaten belliki aracın zaten güzel denemede güzel olmuş zevk alındıysa ne mutlu size ben eskiden olan bir denemeyi örnek verdim imdiki sahipleri kimdir arac daha sonra başka değişik speclere çevrilmiş olabilirmi orasını bilemem nasipse deneriz inş ;)
tesekkurler saolun.
orhan abi tektir :)
ne cupraymis be abi denemeye araba bulamadik sana :D
Var varda herkes tatilde:hahaha:
kelalper
18-07-2013, 11:50
ya boyle bos bos konusucana araban varsa onu getir :)
o aksam 1 saatten fazla gazladik ve artik arabalar bogulmaya basladi kustafa abide gokhan abide yeter arabalar baya sisti dediler hatta gazlamayi oyuzden biraktik o ibre videosuda son videoydu yav neden aciklama yapiyosam ben dicemi dedim getirin arabalar konussun bos bos klavyeler degil :icon_tup:
kardeşim bana senden abi lafı. Hızlı koşan atın b.ku seyrek olurmuş. Her önüne gelene arabanız varsa getirin diosun. Çok hızlı olduğunu falan mı sanıosun anlamadım ki? Kprolu egzantrikli type R ları geçen arabayı nasıl geçtim bi anlatsana çok merak ediyorum. Hangi arabaymış o. Yani muhakka vardır da acaba seninle denemiş midir yoksa kendi kendine mi gelin güvey oldun ben onu merak ediyorum. Kprolu egzantrikli type R ı 1 boy geçse sende onu 2 boy geçmişsin bu demek ki sen Kprolu egzantrikli Type R ı en az 3 boy geçersin demek. Doğru mudur?
yns_emre
18-07-2013, 12:10
kardeşim bana senden abi lafı. Hızlı koşan atın b.ku seyrek olurmuş. Her önüne gelene arabanız varsa getirin diosun. Çok hızlı olduğunu falan mı sanıosun anlamadım ki? Kprolu egzantrikli type R ları geçen arabayı nasıl geçtim bi anlatsana çok merak ediyorum. Hangi arabaymış o. Yani muhakka vardır da acaba seninle denemiş midir yoksa kendi kendine mi gelin güvey oldun ben onu merak ediyorum. Kprolu egzantrikli type R ı 1 boy geçse sende onu 2 boy geçmişsin bu demek ki sen Kprolu egzantrikli Type R ı en az 3 boy geçersin demek. Doğru mudur?
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: :D
Baskan genc adam kani kayniyo normal karsila hem hareket oluyo :)
Adam tayyarini almis cikmis yola keyif yapiyo bu iste gecmekte var gecilmekte bu dert degil birazda heyecan var olur okadar
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: :D
Kendi yorumun yok baskasininki super buda guzelmis :)
AslanMustafa
18-07-2013, 12:27
tuncay abi bi arkadaşta ef 16 var olmazmı :)
tuncay abi bi arkadaşta ef 16 var olmazmı :)
Olur tabikide niye olmasin b16 candir :)
yns_emre
18-07-2013, 12:34
Kendi yorumun yok baskasininki super buda guzelmis :)
ben konuya zamanında yorumumu yaptım abimizin yorumuda hoşuma gitti o yüzden sıkıntı yok ;)
orhan_guney
18-07-2013, 12:41
benim anlamadığım bir stoc typerın bir rs gecmesini neden büyütuyorsunuz neyini araştırıyorsunuz ? yasin bu mevzulara kalacak bir adam değildir keyfine takılır gel tofaş ile bas deseniz gelir akşam basar , bende yasini ilk başda atarlı ve yanlış tanıdım , ama şu anda bana göre herkesin böyle bir kardeşe sahip olması lazım. yaşından dolayı bu kadar üstüne gidiyorsunuz sonucda 19 yaşında bebe diyor bazılarınızın yanlış yapıyorsunuz. deneyen arkadaşlar bile bu kadar üstelemedi sizin üstelediginiz kadar. iki tarafta efendi şekilde denedi ol bitti işin sonuna bakın başına değil.
Selcuk_RoL
18-07-2013, 12:41
Ne type r mis be arkadas :) mevzu belli nie kabulleniomiyor bu kadar konusan bilmiyorda bu type r sahibi arkadasmi biliyor bunu? Anasini satiyim 2 2 daha 4 cvk ya pilotajdan ya sundan ya bundan neyse ama kotu gitmis type r bu sekilde bu speclerde cvk yi gecemez bos bos konusmaya gerek yok ep3 un ne oldugunu biliyoruz
Tekrar denenecek herkes rahat ve sakin olsun :)
Selcuk_RoL
18-07-2013, 12:44
benim anlamadığım bir stoc typerın bir rs gecmesini neden büyütuyorsunuz neyini araştırıyorsunuz ? yasin bu mevzulara kalacak bir adam değildir keyfine takılır gel tofaş ile bas deseniz gelir akşam basar , bende yasini ilk başda atarlı ve yanlış tanıdım , ama şu anda bana göre herkesin böyle bir kardeşe sahip olması lazım. yaşından dolayı bu kadar üstüne gidiyorsunuz sonucda 19 yaşında bebe diyor bazılarınızın yanlış yapıyorsunuz. deneyen arkadaşlar bile bu kadar üstelemedi sizin üstelediginiz kadar. iki tarafta efendi şekilde denedi ol bitti işin sonuna bakın başına değil.
İyide abi forum ortami video varsa lafida sozude okucak yanlismiyim senin izledigin sana tuhaf gelmiyormu yani? Normalmi? İki taraf kabullenmisse tamamsa diye kimse tartismasinmi :) neyse herkezin kendi dogrusu kendine ama boyle bir ortama video duserse ve deneme bu speclerde bu sekilde oluyorsa tartisma olmasi cok dogal
orhan_guney
18-07-2013, 12:46
kardeşim bende kötü birşey demiyorumki olmuş bitmiş dediğim gibi işin sonu bak :) mevzusu gecilen arabanın mevzusu olmaz bunu sizde iyi bilirsiniz ama adama maşallah dan çok herkesden tepki var. bende biliyorum cvk öyle gitmediğini zamanında ne arabalarla yürüdüğünü bunu sizler daha iyi biliyorsunuz cvk rakip bulunamıyordu zamanında.
İyide abi forum ortami video varsa lafida sozude okucak yanlismiyim senin izledigin sana tuhaf gelmiyormu yani? Normalmi? İki taraf kabullenmisse tamamsa diye kimse tartismasinmi :) neyse herkezin kendi dogrusu kendine ama boyle bir ortama video duserse ve deneme bu speclerde bu sekilde oluyorsa tartisma olmasi cok dogal
orhan_guney
18-07-2013, 12:47
hatta güneşli mc de dedim denemeyin cvk süpriz yapar dedimmi demedimmi yazsın mustafa aslan tuncay aslan yasin ?
hatta güneşli mc de dedim denemeyin cvk süpriz yapar dedimmi demedimmi yazsın mustafa aslan tuncay aslan yasin ?
Hehe ben dedimki deneme gerek yok cvk gecer seni diye :)
Pilotaj degisiyo okan d surecek cvk yi
İki aracta bizim. Aracimiz
orhan_guney
18-07-2013, 12:53
senin işlerin bunlar hep terbiyesiz.:)
Hehe ben dedimki deneme gerek yok cvk gecer seni diye :)
Pilotaj degisiyo okan d surecek cvk yi
AslanMustafa
18-07-2013, 12:54
evet bende dedim cvk rahat yürür farkla ama aksine oldu şaşırdım.
Aynende öyle :icon_tup:
2. denemede Cvk geçemezse bu sefer meydan muharebesi çıkacak nerdeyse,
millet oruçtan nereye saracağını şaşırmış :)
orhan_guney
18-07-2013, 12:56
egz tamam musti :) akşam murat ustanın yanındayım oem leri takıcagız konuşduk.
evet bende dedim cvk rahat yürür farkla ama aksine oldu şaşırdım.
bende sana saracam bitir şu muane işini :)
Cliosportve
18-07-2013, 13:00
CVK ya 15 jant takın bari yani orjinal ebatlarını
16 larlan leş gibi gider Clio Rs ler
ulaa tayyar beni hep geciyor :D
adam gecmis aracin sahibi bile bu kadar konusmâmis ortagi karistiriyordunuz adami arabadan sogutuyorsunuz .....
bende sana saracam bitir şu muane işini :)
muayne bitsin direk yanındayım :D
aynen abi sen demistin o aksam :)
cok cok saol Orhan abi Allah razi olsun benm hakkimdaki dusuncelerin cok mutlu etti beni bosver abi kim ne derse desin hic sikma canini ramazan ayinda keyfine bak :)
abi zaten suan tekrar gecmekten korkuyorum o zamn ne dicekler cok merak ediyorum :D nos basiyo yok yok bunda kpro piston var :D
ulaa tayyar beni hep geciyor :D
agugauhaugu :D kim nerde ne zaman :D
Masallah Yasin vizir vizir yurumussun :) VeZiR typer :D
....................
:D veziri sevdim abi :)) cok saol sanada masallah :)
:D veziri sevdim abi :)) cok saol sanada masallah :)
Yasin VeZi-R'e birkez daha masallah kardesim, benimde hosuma gitti, oyle aklima geldi soyledim. :)
Benim aracada denk bi arac ayarlada gorelim gidisini :cool:
Yasin VeZi-R'e birkez daha masallah kardesim, benimde hosuma gitti, oyle aklima geldi soyledim. :)
Benim aracada denk bi arac ayarlada gorelim gidisini :cool:
abi sana gore Orhan abinin araci var rjh vtec bide tj vtec var Guray abinin arabasi ikiside bizden boyle abuk subuk olay cikarmicak insanlar :)
abi sana gore Orhan abinin araci var rjh vtec bide tj vtec var Guray abinin arabasi ikiside bizden boyle abuk subuk olay cikarmicak insanlar :)
Tamamdir Yasinim, Metin abiye (kd vtec) mesaj atmistim, Orhan abiyede simdi attim, bu aralar haberleselim yapalim bir aksiyon kardesim.
Nerede bu sendika uyeleri :hahaha:
orhan_guney
18-07-2013, 16:03
KD vtec gelmıyor erteliyor denemek isteyen ne kadar vtec varsa cuma gecesi kavacıkdayız haberiniz ola videoda cekilcek co pilotum yasindir.
Tamamdir Yasinim, Metin abiye (kd vtec) mesaj atmistim, Orhan abiyede simdi attim, bu aralar haberleselim yapalim bir aksiyon kardesim.
ahahah sendika uyeleri gelir birazdan :D yapalm abi bi aksam haberlesip cikalim hep beraber :)
KD vtec gelmıyor erteliyor denemek isteyen ne kadar vtec varsa cuma gecesi kavacıkdayız haberiniz ola videoda cekilcek co pilotum yasindir.
Yine mi kavacik :) yapma be abi, hep karsidasiniz hep karsida, ben 2009'un gungoreninde oturuyorum, neredeyse arada bir sehir var :D
orhan_guney
18-07-2013, 16:18
dediğin yerden ümranıyeye 15 dakka gelıyoz gece neyin peşindesin moruk :) çoğunluk nerdeyse sende orda olman lazım ,
Yine mi kavacik :) yapma be abi, hep karsidasiniz hep karsida, ben 2009'un gungoreninde oturuyorum, neredeyse arada bir sehir var :D
dediğin yerden ümranıyeye 15 dakka gelıyoz gece neyin peşindesin moruk :) çoğunluk nerdeyse sende orda olman lazım ,
Abi iyide izmit yonune basiyorsunuz sanirim? Birde bunun donusu var, anlattim durumu. :)
Neyse yapicaz birseyler, sendikaya uye kaydi yaparsiniz artik :)
orhan_guney
18-07-2013, 16:31
izmite cıkmıyoruz artık biz kavacık ataşehir, git gel yapıyoz.
Abi iyide izmit yonune basiyorsunuz sanirim? Birde bunun donusu var, anlattim durumu. :)
Neyse yapicaz birseyler, sendikaya uye kaydi yaparsiniz artik :)
organ oglak kesicektin ne oldu yaw ?
Turboğuz54
18-07-2013, 17:28
İzmite kadar geliyosanız geliriz izmite kadar deniycek 106 var :D
CVK & VTC- vs YGZ &VTC & BA s2000 - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=C0aMJfRIAVQ)
YGZ & BA & CVK....mp4 - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=G7kX6hTmBck)
CVK & VTC- vs YGZ &VTC & BA s2000 - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=C0aMJfRIAVQ)
YGZ & BA & CVK....mp4 - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=G7kX6hTmBck)
eskıler ıyıydı be abı satalı ne kadar oldu araba ıle role cıkılmayalı da bı o sekılde cvk yı o roll den sonra getırın dedım ve sadece bujılerını degıstırıp manıfold ve gaz kelebegını temızlettım sahıbı gokhan kardesım dıyokı arabaya ne oldu :D hersey zevk ıcın keyıf almak ıcın yapılıyo arkadaslar tartısmanın yada sunun bunun ne alemı varkı yarın gece cıkıcaz denıcez gecıcez yada gecılıcez sonra sahurumuzu yapıp evımıze gelıcez sağ sağlim deniyelim gülerek gelelim gerisi ayrıntı :D
eskıler ıyıydı be abı satalı ne kadar oldu araba ıle role cıkılmayalı da bı o sekılde cvk yı o roll den sonra getırın dedım ve sadece bujılerını degıstırıp manıfold ve gaz kelebegını temızlettım sahıbı gokhan kardesım dıyokı arabaya ne oldu :D hersey zevk ıcın keyıf almak ıcın yapılıyo arkadaslar tartısmanın yada sunun bunun ne alemı varkı yarın gece cıkıcaz denıcez gecıcez yada gecılıcez sonra sahurumuzu yapıp evımıze gelıcez sağ sağlim deniyelim gülerek gelelim gerisi ayrıntı :D
kardesim benim oyle ozledimki o zamanlari, cok keyif aliyorduk bu videolari bilerek koydum kprolu kprosuz farki cvk nin nasil gittigini gostermk amacli heerkeze saygilar
AslanMustafa
19-07-2013, 08:15
Benide çek orhan abi güzel olsun videolar :)
mustafa_yaman
20-07-2013, 02:41
https://www.youtube.com/watch?v=-4WDJ3mSSmA&feature=youtube_gdata_player
Rövans cvk ya bakim yapildi okan depe kullaniyor.
aliergun
20-07-2013, 02:47
bugun cvk ile bi yanyana gelemedik ya :(
Masallah hareketli bir geceydi
Okan +10 hp
YunusAydn
20-07-2013, 03:19
Tekrardan 2 aracada maşallah güzel sonuç olmuş bence tartışma konusu olmaz tekrardan inşallah..
abi denemeler cok keyifliydi guzel bi geceydi saolun tekrar :) ceza haric tabi :(
sizden ayrildiktan sonra meli abi bindi benm aracima bastik flan dedi senin pompan yatismiyo diye araba kesiklik yapiyodu hep zaten ustayi aradik oda dedi pompa diye :) neyse pompayi bu hafta degistiricem bida bakariz artik :D
yns_emre
20-07-2013, 03:42
videoda sıkıntımı var bende açılmıyor ama :(
mustafa_yaman
20-07-2013, 03:49
Su an acilmasi lazim bidaha kontrol edin isterseniz.
mert1612
20-07-2013, 08:39
maşallah pilotaj ve bakım baya fark ettirmiş. cam car izmirden gelen au typer mı ?
KADİR KIRIŞ
20-07-2013, 14:05
maşşallah 2 araca çok güzel gidiyo canlı canlı gördükkk :icon_tup: bi ara müsait olursa bende denemek isterim cvk ile ;) dün deneyemedik siz ataşehir biz kavacık yaptık :o
devolation
20-07-2013, 14:20
millet vvideo yokmu ya meraklardayız neler olmuş neler bıtmıs şehirdişinda oldgmdan gelemedım
maşallah tekrardan iki aracada :)
maşşallah 2 araca çok güzel gidiyo canlı canlı gördükkk :icon_tup: bi ara müsait olursa bende denemek isterim cvk ile ;) dün deneyemedik siz ataşehir biz kavacık yaptık :o
abi denemeye gerek yok ayni yuruyoruz zaten ordan hesap bicebilirsin :D pompayi degistirincr fark olurmu orasini bilemem ama
maşallah tekrardan iki aracada :)
saolasin :icon_tup:
mustafa_yaman
20-07-2013, 15:28
maşallah pilotaj ve bakım baya fark ettirmiş. cam car izmirden gelen au typer mı ?
Cam car ev typer.
mustafa_yaman
20-07-2013, 15:34
millet vvideo yokmu ya meraklardayız neler olmuş neler bıtmıs şehirdişinda oldgmdan gelemedım
ayana sağlık yasincim pompanı değiştir bidaha deneriz biz dün gece sadece pilotajı gördük cvk nın giderini değil ne lastik söktüm ne koltuk nede başka bişey sadece ben kullandım ve kafa burun ayna aynaya bazem bı camurluk cıktıgım oldu bu sekılde denemeler yaptık ve zevk keyif aldık
cvk_sport
21-07-2013, 08:23
Masallah iki aracada
maşallah iki aracada. cvk nın gerçek giderini göstermesi güzel olmuş :)
kelalper
21-07-2013, 11:00
Cvk gitmesi gerektiği kadar gitmiş en sonunda. Vz ninde diğer type r lardan farklı olmadığı onunda olması gereken neyse o kadar gittiği ortaya çıkmış. Maşallah.
Cvk gitmesi gerektiği kadar gitmiş en sonunda. Vz ninde diğer type r lardan farklı olmadığı onunda olması gereken neyse o kadar gittiği ortaya çıkmış. Maşallah.
yav bi bulamadimki fhe bi typer giderini goruyum konu acicam en sonunda :D cvk rs denilenlere gore kprolu typeri 1-2 boy geciyormus.
yok o kadar gitmiyordur.. fhr lu typer la denk veya bi iki boy daha hızlıdır
yav bi bulamadimki fhe bi typer giderini goruyum konu acicam en sonunda :D cvk rs denilenlere gore kprolu typeri 1-2 boy geciyormus.
aHEi2xAxlOQ
zamanında öylesine muhabetine basmıştık ama ceco beni çok üste çektiğinden nerdeyse hep kesicide başlıodum roll e :D o yüzden 1 boy kadar geriden başlıodum direk :D öyle gidiyorduk çok denkti yani senin gibi bu arada deneyen typer VTC typer filtre dc headers egzos senle aynı spec ;) dynosuda 227hp yani tahminim sende 225-230hp aralığındasın ve bu çok iyi bence bu speclerde ;) aracın gitmesi gerektiği gibi gidiyor ama kprolu düzgün bir typer la hiç denemene gerek yok ben denedim gerçi benim denediğim YGZ ydi biraz daha fazlaydı specleri ama deliyorlar :D
jokey işte :) helal okana çekinmeden geçiyor direksiyonun başına. bu arada cvk ön jantları değiştimi denerken sadece bakım mı yapıldı?
kelalper
21-07-2013, 12:16
Bırak şu en hızlı fhe li type r numaralarını. Araban sağlıklı gitmesi gerektiği kadar gidiyor daha fazla değil. Zaten olması gereken de o. Arabanın diğer type r lardan hızlı olması gerek gibi bir kanıya nereden varıosın onu anlayamıyorum. Senin araban efsunlu mu?
M///maniac
21-07-2013, 12:26
Bırak şu en hızlı fhe li type r numaralarını. Araban sağlıklı gitmesi gerektiği kadar gidiyor daha fazla değil. Zaten olması gereken de o. Arabanın diğer type r lardan hızlı olması gerek gibi bir kanıya nereden varıosın onu anlayamıyorum. Senin araban efsunlu mu?
:icon_tup::icon_tup: ya bazen senin su yorumlarına hastayım baskan içindekiler direk klawyede :D
kelalper
21-07-2013, 12:35
Arabası girmesi gerektiği kadar gidiyor ama arkadaşa yetmiyor anlayamıorum.
Arabası girmesi gerektiği kadar gidiyor ama arkadaşa yetmiyor anlayamıorum.
alper aga ne zaman daga gıdıyourz :D deli su an gökceadada benı beklıyor kite ıcın :D
F-h-e iki arac arasindaki fark en basta pilotaja bakima sonra ustaya gore 2-3 boy fark eder sadece avans ve subop ayarindan bule farkliliklar cikar kprolu her tayyar yurucek diye bi kayide yok
Atmosferikte bazen arti diye yaptigin bircok sey eksi olarak donus yapar orneklerini cokgorduk
F-h-e iki arac arasindaki fark en basta pilotaja bakima sonra ustaya gore 2-3 boy fark eder sadece avans ve subop ayarindan bule farkliliklar cikar kprolu her tayyar yurucek diye bi kayide yok
obey sımdı ben allamıyourm yuruyenıde var yurumuyenıde var arkadan gelıp gectıgımde var, 2 3 boy yedıgımde var f/h/e lu olarak :D
obey sımdı ben allamıyourm yuruyenıde var yurumuyenıde var arkadan gelıp gectıgımde var, 2 3 boy yedıgımde var f/h/e lu olarak :D
İnanmak basarmanin yarisidir :)
aHEi2xAxlOQ
zamanında öylesine muhabetine basmıştık ama ceco beni çok üste çektiğinden nerdeyse hep kesicide başlıodum roll e :D o yüzden 1 boy kadar geriden başlıodum direk :D öyle gidiyorduk çok denkti yani senin gibi bu arada deneyen typer VTC typer filtre dc headers egzos senle aynı spec ;) dynosuda 227hp yani tahminim sende 225-230hp aralığındasın ve bu çok iyi bence bu speclerde ;) aracın gitmesi gerektiği gibi gidiyor ama kprolu düzgün bir typer la hiç denemene gerek yok ben denedim gerçi benim denediğim YGZ ydi biraz daha fazlaydı specleri ama deliyorlar :D
yav bulamadikki bi fhe typer denesem bi gorsem fark varmi yokmu savas usta kullandi o bile bu araba haddinden fazla gidiyo dedi :D
ya sen kimsinki bana numara flan yaziyosun istedimi yaparim yazarim yasindan dolayi sana saygim var ama sende biraz uslubunu duzelt burda klavyeden bos konusma.
İnanmak basarmanin yarisidir :)
sen yetkılı bı abıye benzıyorusn ama anlıyorsun ınsanın halınden :)
AslanMustafa
21-07-2013, 13:06
İnsanları anlamak zor varsa fhe typer çıksın denesin farkı görsün.
İnsanları anlamak zor varsa fhe typer çıksın denesin farkı görsün.
abi ne typermis yav ne arabyamis adam dilinden dusuremedi anlamiyorum araba benm degilmi forumda yazdiklarim benm degilmi ben arabama dunyanin en kotu typerida derim en iyiside derim bu kimseyi alakadar etmezki konunun basindan beri diyorum fhe varsa getirin deneyelim bilmeden gormeden konusuyolar yemin ederim arabadan sogudum nerden actim su konuyu bidaha konuda acmicam vidyoda cekmicem batiyomu noluyo anlamiyorum.
alper abi farklılığını koymuş ortaya yine.
yorumuna katılıyorum.
kelalper
21-07-2013, 14:17
yav bulamadikki bi fhe typer denesem bi gorsem fark varmi yokmu savas usta kullandi o bile bu araba haddinden fazla gidiyo dedi :D
ya sen kimsinki bana numara flan yaziyosun istedimi yaparim yazarim yasindan dolayi sana saygim var ama sende biraz uslubunu duzelt burda klavyeden bos konusma.
Çocuk bana sen mi üslub öğreteceksin. Klavye başından boş konuşma diyecek adam mısın? Bu zamana kadar ağzımı bozmadım üslubumu bozmadım akıllı ol.
Çocuk bana sen mi üslub öğreteceksin. Klavye başından boş konuşma diyecek adam mısın? Bu zamana kadar ağzımı bozmadım üslubumu bozmadım akıllı ol.
benm aklim basim gayet yerinde yasinin adami ol benm keyiflerimle ugrasicak kadar kuculme ve konuyada daha yazma.
kelalper
21-07-2013, 14:58
benm aklim basim gayet yerinde yasinin adami ol benm keyiflerimle ugrasicak kadar kuculme ve konuyada daha yazma.
Emrin olur paşam. İstersen çıkar masaya koyda okşayalım. Sanarsın 6 okka.
Emrin olur paşam. İstersen çıkar masaya koyda okşayalım. Sanarsın 6 okka.
:beuj:......
beyler ayıp oluyor mıllete karsı
yasinipek79
21-07-2013, 17:13
Yasin burada maalesef boyle.bir video koydun fikrini soyledin konu 10 sayfa olmus.bahaneler entrikalar yancilar sen kafa gore takil arabani seviyorsun keyfini cikar birdaha video ceksende koyma hic buralara..
yasinipek79
21-07-2013, 17:14
Konu type r olunca seveni oldugu kadar sevmeyenide cok..
Yasin burada maalesef boyle.bir video koydun fikrini soyledin konu 10 sayfa olmus.bahaneler entrikalar yancilar sen kafa gore takil arabani seviyorsun keyfini cikar birdaha video ceksende koyma hic buralara..
hay Allah razi olsun abi cok cok saol.
abi ben sadece dedimki fhe aracima guveniyorm dedim adamlar oyle bi hale getirdiki sanki ben aracima uzay mekigi dedim fhe typer getirin kprolu getirin deneyelim dedim hala bana biton laf soyluyorlar yav ben kime naptim surda konusanlarin bana yazanlarin hic birisini tanimiyorum bile Allah akil fikir versin bidaha konu acmicam zaten ama hala bekliyorum fhe bi typer 4 senedir roll yapiyorum
bugune kadr ne bi iddam oldu ne birisiyle gectim gecildim yaptim.dusuncelerin icin tekrar saol abi.
hay Allah razi olsun abi cok cok saol.
abi ben sadece dedimki fhe aracima guveniyorm dedim adamlar oyle bi hale getirdiki sanki ben aracima uzay mekigi dedim fhe typer getirin kprolu getirin deneyelim dedim hala bana biton laf soyluyorlar yav ben kime naptim surda konusanlarin bana yazanlarin hic birisini tanimiyorum bile Allah akil fikir versin bidaha konu acmicam zaten ama hala bekliyorum fhe bi typer 4 senedir roll yapiyorum
bugune kadr ne bi iddam oldu ne birisiyle gectim gecildim yaptim.dusuncelerin icin tekrar saol abi.
4 senedir roll yapıyosun ? Yani 15 yaşından beri yanlış anlamadım dimi.
4 senedir roll yapıyosun ? Yani 15 yaşından beri yanlış anlamadım dimi.
evet tam 4 senedir eski nickm sandman banlandi yeni uyelik aldim forumdda bi cok kisi bilir.
evet tam 4 senedir eski nickm sandman banlandi yeni uyelik aldim forumdda bi cok kisi bilir.
hmmm ok .
hmmm ok .
yetkılerınıı elınden alırımm :D
kelalper
21-07-2013, 18:25
Yahu okuduğunu anlamayan ne kadar çok insan var. Type r hakkında tek bişey söylemedik dedik ki cvk gitmesi gerektiği kadar gitmemiş dedik. Ysn de yok cvk formunda ama benim arabam çok hızlı ben kprolu egzantrikli type r ı geçen arabayı 2 boy geçiyorum dedi. Eee be oldu sonra cvkyı okan kullanınca cvk nın esasında gerilemediği düzgün kullanılınca ne olduğu vz ninde normalden daha hızlı olmadığı olması gerektiği kadar ortaya çıktı. Kimse type r a bişey demedi yani.
Bayrampaşalı
21-07-2013, 18:29
masallah yasinim değişiklik yapmışsın güzel olmuş :)
AslanMustafa
21-07-2013, 19:37
Konu type r olunca seveni oldugu kadar sevmeyenide cok..
Yasin abi düşüncelerime tercuman olmuşsun teşekkürler :)
Yahu okuduğunu anlamayan ne kadar çok insan var. Type r hakkında tek bişey söylemedik dedik ki cvk gitmesi gerektiği kadar gitmemiş dedik. Ysn de yok cvk formunda ama benim arabam çok hızlı ben kprolu egzantrikli type r ı geçen arabayı 2 boy geçiyorum dedi. Eee be oldu sonra cvkyı okan kullanınca cvk nın esasında gerilemediği düzgün kullanılınca ne olduğu vz ninde normalden daha hızlı olmadığı olması gerektiği kadar ortaya çıktı. Kimse type r a bişey demedi yani.
Gencleri hos gor abisi. Onlarin kani bizimkinden daha hizli kayniyor. Arkadas daha 20 yasinda. Onun bu heyecani cok normal. Zamaninda bende Clio RS varken benden hizlisi yoktu. Arabanin kadranina baktikca ben bu kadranla Ferrariyle bile yururum derdim :) O yaslarda hepimizin tek bir derdi vardi. Bizim arabalarimiz cok ozeldir. Ozel olmak zorundadir. Fabrikadan yilda uretilen 3000 arabanin icinden ozel olarak cikmis dogustan cigerli tek arac olmalidir. En azindan bizim gonlumuzde durum budur :)
Bir de gercekler var tabii...
Bu güncel video degil okanın kullandıgında VZ typer bıraz geride kalıyor cumartesi aksamından video ;)
Maşallah VZ TypeR Ve CVK RS'e
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151685913727707