Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyundai Genesis Vossen
fasterhan
16-07-2013, 20:21
kusursuz güzellik olmuş resmen hyundai :D
tdipower
16-07-2013, 20:29
harika olmuş kusursuz duruyor
2.0T 274hp 8 ileri çift kavrama şanzıman:)
Keşke getirseler önceki satmadı ama bu speclerle bu araba satardı gt86dan ucuz olacağını varsayarsak bence alınır:)
Anti hyundaiciler bunuda açıklayın diyip kaçarım:D
Keşke getirseler önceki satmadı ama bu speclerle bu araba satardı gt86dan ucuz olacağını varsayarsak bence alınır:)
Bence anti hyundai'ci diye bi grup yok. Sadece çok öncelerde kalmış bi kısım var, ona göre yargılanıyor bu marka ve yeni modeller. Bu da çok saçma. Amerika piyasasında bu araçların peynir ekmek gibi satması süpriz olmasa gerek. :icon_tup:
Bu arada bu vossen videoları bizim arabalarımızdan soğumamız için çekilmiş videolar. Dış mihrakların oyunu hep bunlar. Kınıyoruz. :D
darkmoon
16-07-2013, 20:50
Bende ondan bir şey yazmak istemedim bakalım hangi alman yada japon fanatiği çamur atmaya çalışıcak gene :D
bahadırtelli
16-07-2013, 22:20
getirseler süper olurdu ben kesin alırdım ama malesef getirmiyorlar.
eski versiyon otomatik şanzımanı kötü yoksa oda fena değil. En büyük dezavantajı potansiyeli cok ama araba sayısı az olduğu için ne perçasını getiren var nede modlayan. Benim kendi aracımı satmamdaki en büyük neden de bu.
acayip gaz videosu :icon_tup:
mikrofiber bez alıp orijinal RAYS jantlarımı özenle ağır çekimde temizlemek istiyom :):):)
modifiye-basık araç-çelik cantt ne ararsan var arabada
yine de dünyanın en iyi arabası honda
:D
gece gece oldu mu bu şimdi ya.Geç karşısına izle mükemmel duruyor :(
Marsa basti o farlar fln patladi araba bi saha kalkti dedim simdi icimden gecicek :D
ılk defa aır'lı bı arabaya bayıldım.
vossen zaten "vossen" :)
muthıstı...
Firat.M3
17-07-2013, 01:10
hyundai adam oluyor, bizim hala bir arabamız bile yok ülke olarak.
63owen63
17-07-2013, 07:29
Hem araba hem video çok başarılı.