Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu şerefsize dikkat !!!!

sem2.2
16-07-2013, 22:18
merhabalar... senelerdir internetten ordan burdan aracıma parçalar alıyorum satıyorum . ancak böyle olaylar maddi sıkıntıdan cok manevi olarak insanı yoruyor.bu konuyu acma nedenım de baskalarının aynı sıkıntılara dusmemesı böyle karaktersız ınsanlar ile muhattap olmaması... kısaca olayı anlatacagım ; opelim.nette aracıma yay almak ıcın arananlar kısmına konuyu actım... uye profılınde seckın polat ısımlı sahıs nıckı avseckın mesaj attı elımde eıcbah yay var hatta coılover vs getırıyorum yurtdısından ( anladıgım kadarıyla vw grubu vs dıye de satıyor ) vsvs.. iyi dedık pazarlıgımızı yaptık ankara dısında oldugum ıcın kaporasını ''20 TL '' yatırdım ... pazar gunu bulusup kalanı verıcem yayı alıcam dıye konustuk. bu zamana kadar benı bu sahıs arıyor telefonumu acıyor anlatıyor vsvs . neyse oldu pazar arıyorum mesgule atıyor yok yoldayım yok vs pazartesı oldu telefonlar kapandı mesgule atmalar devam etti.bugun de aynı sekılde ''20 TL '' İÇİN TELEFONLAR KAPANDI ... NUMARASINIDA YAZIYORUM BURAYA HERKES BU SEREFSIZE DİKKAT ETSİN DİYE : 0553 453 01 97 ...

DEDIGIM GIBI 20 TL BU MÜBAREK GÜNDE SADAKAM OLSUN ANCAK BU KARAKTERSİZ İNSANLARA KARSI EŞİMİZİ DOSTUMUZU UYARALIM ... BUNU DA OKURSA ÇEKTIĞIM MESAJLARIDA OKUMUS VE CEVAP VERMIYORSA NOTUNU SİZ VERİN ... :)

not: konuyu buraya actım en cok göze batıcak yer diye yeri neresi ise tasınırsa da sevınırım SAYGILAR......

arteus
16-07-2013, 22:26
Dostum bu adamın polom.com dada konusu olmuştu. Neyseki çok bi meblağ değil geçmiş olsun

erturul çiçek
16-07-2013, 22:32
20 tl için yazık günah valla ne denir ki

orhan_guney
16-07-2013, 22:37
her forumdan ortalama ayda 5 kişiye yapsa 20 TL den 20x5= 100 TL 10 tane foruma üye olsa 100x10=1,000 TL günah almak istemem ama hesap bu, dediğin gibi ise Allah kimsenin hakkını kimseye bırakmaz, merak etme.

safaks
16-07-2013, 22:39
Ah be.. Daha önceden üye olduğum seat fan sitesinde de bu herifi fişlemiştik biz. Hatta başka bir polo forumunda da milleti dolandırmaya kalkmış. Ordada fişlemiştik. En son donanım haberde dolaşıyordu. Demekki sizede denk gelmiş. Memleket kanı bozuk doldu. Geçmiş olsun. Allahından bulsun Şerefsiz evladı.

Onamdar
16-07-2013, 22:40
vay arkadaş 20 lira için insanlar neler yapıyor ya

setnogrom
16-07-2013, 22:40
Arkadaşlar bu eleman birçok forumda değişik isimlerle ve üyeliklerle milleti dolandırıyor zaten benim çok yakın bir arkadaşım mahkemeye verdi ve bilişim suçlarına ipsini ve telefonunu dahi iletti.Arkadaşımdan 1200 lira aldı sonra eleman hava oldu uçtu.
Bu eleman araçlardan anlayan bir tip sakın ama sakın güvenli alışveriş olmadan alt komşunuzdan bile birşey almayın.Benim yönetici olduğum sitedede bu elemanın 2 tane konusu var.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

xx

Sert@ç
16-07-2013, 22:41
Soven ciksin konu kasiyo

Bu adami yay ve coil konularinda her forumda gorebilirsiniz

ArMy
16-07-2013, 22:44
Kişi buraya üye mi acaba? Değilse buraya açmak anlamsız olmuş alışveriş yapılan siteye açılırsa en azından tanıdık gruplardan ulaşılabilir..

20tl de çok büyük rakam değil Ramazan da başımın gözümün sadakası diyip bırakabilrsin aslında uğraşmaya değmez.

Gene de geçmiş olsun dolandırıcılığın büyüğü küçüğü olmaz tabiki..

aybarsdnr
16-07-2013, 22:46
seat forumunda bir arkadaş 1300 tl kaptırdı aynı adama. dikkatli olmak lazım

setnogrom
16-07-2013, 22:49
Kişi buraya üye mi acaba? Değilse buraya açmak anlamsız olmuş alışveriş yapılan siteye açılırsa en azından tanıdık gruplardan ulaşılabilir..

20tl de çok büyük rakam değil Ramazan da başımın gözümün sadakası diyip bırakabilrsin aslında uğraşmaya değmez.

O yavşak burayada üyedir ama nick ne bilemeyiz.Eleman araçlardan anlayan bir tip ve piyasayı biliyor o yüzden çok büyük rakamlar toparlamış etraftan, burada da insanların kafasında bir köşede böyle bir bilgi dursun belli olmaz.

xx

İbrahim33
17-07-2013, 00:19
dolandırıcılığında şerefi kalmamış.

sem2.2
17-07-2013, 00:50
bence olabıldıgınce cok sıteye acılmalı ... amacımda bu ...ne kadar cok kısı bunu görür okursa o kadar böylelerine yer kalmaz ... adam kendıne meslek edınmıs demekkı ne denir ki canımız sağolsun... baska buyuk formlara uye olan arkadaslar da acarsa bılgılendırırsek cok ıyı olur dıye dusundum

sem2.2
17-07-2013, 00:53
telefonda gayet duzgun konusan bir tip benden ilk basta 50 lıra kapora istemişti. acaba verdıgı banka hesap numarasından bulunabılır mı ? gercı bızım ortagın iş bankası hesabı demıstı... iş bankasında calısan bı arkdasımız varsa belkı hesap numarasından adamın bılgılerıne ulasabılırız . gercekten bu işin peşine düşüp böyyle şerefsşzlere kabus olmaz lazım . amaaaan nolcak 20 tl den dersek baskasına daha buyuk zararlar verebılır

bugratemel
17-07-2013, 01:24
olay meblaa deil ki 10 olsun 5 olsun adam birçk kişiyi kandırmış bence farklı bi siteden yay aranıyor ilanı açıp tongaya düşürmek lazım yaa nerdesin bende o taraftayım elden veriyim kaporanı falann hoop paket servisi hemidee 30 dk garantilisinden :D beni 4 5 yıl önce ıphone3gs den biri kanadırmıştı fbı gibi :D izini sürdüm buldum polisle iş birliği yapıp yakaladım 1 dolandırıcılık 2 kaçak mal tr ye sokma 3 kaçak mal satma vs vs diye :D uzuyo şikayet listemiz yalvardı yakardı .......... affetmem için açık senet imzalamayı teklif etti ama sonuç olarak elindeki 2 iphone 3gs i bana verdi :) anlaştık ve karakola 2 kutu nescafe bisküvi falan fişman aldırdık ne yapalım dövelimm i :D :D çok istedi alıyım ediyim veririm diyeee

Salih
17-07-2013, 02:00
Ilkerotti diye bir uye vardi tech subesi de o olmasin burada da isyan ediyordu millet o kullaniciya ?

Mutu
17-07-2013, 02:21

Neden anlamsız olsun ki. Aynı üyelik ismiyle farklı forumlarda benzer durumlar yaşanmış. Bu forumda da benzer taktiği kullanmayacağı ne *****?

Alışveriş konusunda 2 farklı kişinin buradan muhatap olmayıp, yaşadıkları sorunu buraya yansıtması normal olmayabilir, çünkü diğer taraafın cevap hakkı yoktur böyle durumda. Fakat otomobil konusunda dolandırılmış, ayrıca o muhatap kişinin ilk ve son işi olmadığını belirtmek için, bir üyenin burada konu aşması gayet anlamlı. Ben yandım sizler yanmayındır bu.

PoWDeR!
17-07-2013, 02:43
O kamilin numarasi bu

+90 (553) 453 01 97

Emre dincer diye seckin diye falan filan yaziyo bisiler

Ankaradayim diyo ama hesap bagcilarda cikiyor..

Hangi foruma girerse aksina o arabayi kullanmis oluyor..

Evolar, hondalar, vw, vs. Vs..

Bana da kw3 satmaya calisti ama yemezler :))

Bu elemanin amaci zaten bi cok forumda kw3 diye konusu var..

Scirocco formundan farkli hesaplardan 5 kez ban yedi yine israrla geliyor..

Seat formundan bi arkadasimizdan telefon parasi aldi ve lavuk toz oldu..

Mahkemeye verdildi bakalim.. Her sekilde kovaliyoruz bu kamili.. Dikkat edin..

Cagrii
17-07-2013, 03:35
Neymiş bu adam beee bulalımda çökelimm herkese bir kazık atmaya çalışmışş

Chatin
17-07-2013, 06:47
Gecmis olsun Semih. Neyse ki ucuz atlatmissin. Yahu bu gibileri ibret-i alem olsun diye benzeticeksin bir güzel. Bu ne yahu? Ne utanmaz arlanmaz adamlar var. Bir de surekli sucu baskasina atmalar falan. Bu adam her foruma uye ise ip numarasindan ev adresine kadar herseyi bulunur. Emniyetin bu konuda donanimi yeterince var. Mahkemeye giden olursa kesin sonuc çıkar.

srkns
17-07-2013, 06:58
Geçmiş olsun,
Bu kamil aynı nick ile teamhondaturkey de dalavere çevirmişti

avseçkin nickli üyeye dikkatttt (http://www.teamhondaturkey.com/forum/sohbet_off_topic/ynt_avseckin_nickli_uyeye_dikkatttt-t73004.0.html;msg994070#msg994070)

PiscocuK
17-07-2013, 08:31
Geçmiş olsun,
Bu kamil aynı nick ile teamhondaturkey de dalavere çevirmişti

avseçkin nickli üyeye dikkatttt (http://www.teamhondaturkey.com/forum/sohbet_off_topic/ynt_avseckin_nickli_uyeye_dikkatttt-t73004.0.html;msg994070#msg994070)

adamdaki pişkinliğe bakarmısın..konuya yorum bile yapmış

TT_BOY
17-07-2013, 08:39
İnş adamı bulan biri çıkarda bi güzel benzetir , çok hırslandım şimdi..

ArMy
17-07-2013, 08:40
Neden anlamsız olsun ki. Aynı üyelik ismiyle farklı forumlarda benzer durumlar yaşanmış. Bu forumda da benzer taktiği kullanmayacağı ne *****?

Alışveriş konusunda 2 farklı kişinin buradan muhatap olmayıp, yaşadıkları sorunu buraya yansıtması normal olmayabilir, çünkü diğer taraafın cevap hakkı yoktur böyle durumda. Fakat otomobil konusunda dolandırılmış, ayrıca o muhatap kişinin ilk ve son işi olmadığını belirtmek için, bir üyenin burada konu aşması gayet anlamlı. Ben yandım sizler yanmayındır bu.

İlk postta her sitede dolandırılıcılık yapıldığı yazmıyor o nedenle öyle söyledim.

Canın sıkılmış galiba baya uzun bi kavram açıklaması getirmişsin :)

KA®ANLIK
17-07-2013, 08:40
Semih geçmiş olsun,
olm yayları gönderecem sana bir türlü punduna getiremedim :D

istiyorsan bugün öğlen uğrayacağım servise, adresi yolla bana telefona verdiriyim kargoya ;)

burak_2885
17-07-2013, 08:57
Son günlerde okuduğum bu tür olaylardan dolayı internetten, yüzünü dahi görmediğim adamdan hayatta 5 liralık bile mal almam. Ancak çok yakınım güvenebileceğim biri kefil olursa öyle. O da aşırı samimi olmam lazım..

lncdlt
17-07-2013, 10:23
20 lira istese cebimizden cikarip verirdik bu kadar ne ugrasmis

a3t
17-07-2013, 10:37
kw v3 bana da satmaya çalıştı 2000 tl ye veririm dedi ama şehir dışındayım havale yap diyince ben yanaşmadım...
hatta kendi hesabı dışında hesaplar açıp kendi kendine alışveriş yapıp kendisi için çok güvenilir adamdır vesaire tarzı mesajlar atıp güven kazanmaya çalışmakta....
aman dikkat...
bana da aynı telefon numarasını vermişti adının da emre olduğunu söylemişti...

Mutu
17-07-2013, 12:44
İlk postta her sitede dolandırılıcılık yapıldığı yazmıyor o nedenle öyle söyledim.

Canın sıkılmış galiba baya uzun bi kavram açıklaması getirmişsin :)

Can sıkılmayla alakası yok, her konu açılana hemen olumlu olumsuz bi tepki gösteriliyor. Asıl canı sıkılanlar bu tepkileri gösterenler olsa gerek.

Neyse, üyenin mağduriyeti mevcut, boşu boşuna konu uzamasın.

Alper_
17-07-2013, 12:47
dolandırıcının fotoğrafı varsa onu da yayınlamak lazım.

gökan
17-07-2013, 12:48
hondakolık sıtesınde kendını avukat dıye tanıtmıs

Ek.Civic_Spoon
17-07-2013, 12:59
bu elaman kibar düzgün konuşan sesi 20 25 yaşlarını andıran birimi

sinan-s
17-07-2013, 12:59
Vay anasını ne insanlar var yaa

sem2.2
17-07-2013, 17:45
Gecmis olsun Semih. Neyse ki ucuz atlatmissin. Yahu bu gibileri ibret-i alem olsun diye benzeticeksin bir güzel. Bu ne yahu? Ne utanmaz arlanmaz adamlar var. Bir de surekli sucu baskasina atmalar falan. Bu adam her foruma uye ise ip numarasindan ev adresine kadar herseyi bulunur. Emniyetin bu konuda donanimi yeterince var. Mahkemeye giden olursa kesin sonuc çıkar.

abi teşekkur ederım.. meblag buyuk degıl ancak sadece yarattıgı can sıkıntısı . neyse ınsanlar dıkkatlı olsun dıye yazdım umarım işe yarar

sem2.2
17-07-2013, 17:46
Semih geçmiş olsun,
olm yayları gönderecem sana bir türlü punduna getiremedim :D

istiyorsan bugün öğlen uğrayacağım servise, adresi yolla bana telefona verdiriyim kargoya ;)

abi senden ses cıkmayınca dedım herhalde kendıne kullancaksın fazla da üstelemedim :) whatsuppdan yazıyorum hemen :)

sem2.2
17-07-2013, 17:47
bu elaman kibar düzgün konuşan sesi 20 25 yaşlarını andıran birimi

ta kendısı

mert_can 41
17-07-2013, 17:58
Seat formunda sanırım konusunu gördüm bu kişinin burayada dikkat edin diye konu açıcaktım ama tepki görürüm diye açmamıştım konu iyi olmuş elden sana 50 tl kaporo vericem diyip temiz bir sopa çekmek lazım emek hırsızı :(

silent furious
17-07-2013, 19:25
Vay arkadaş bütün sitelere dadanmış adam mağdur arkadaşlar geçmiş olsun

deniz
17-07-2013, 19:32
temiz sopa....

i-vtec07
17-07-2013, 19:32
geçmiş olsun.

By_emre
17-07-2013, 19:38
Team honda turkey'de üyeydi ve telefon satıyordu avukatım felan diyordu daha sonra biri dolandırıcı olduğunu söyledi ve banlandı

Edit = Başkasının parasını yemek başkasının parasına konmak bu kadar kolay olmamalı ders olması için bir şekilde ulaşıp çok feci bir şekilde dövmek lazım bende bu şekil dolandırıldım

atituti
17-07-2013, 20:15
Boyle konu acildiginda direk ya hastasi ya cenazesi vardir telefonu acmiyodur dedim fakat bu real dolandiriciymiş

DoganSuper
17-07-2013, 21:06
vay arkadas ya.. gecms olsun sizede .

RSBurak
17-07-2013, 23:03
geçmiş olsun..

bizim forumda wrx sti için kw v3 satıyordu ancak kurallar gereği silmiştik konusunu bu saatten sonra hiç bir ilanı onaylanmaz sanırım.

phoenixs
17-07-2013, 23:31
aslında admin ler bu şahsın ip sini görebilirler diye düşünüyorum işin peşine düşülürse olay çözülür :)

jdm039
17-07-2013, 23:36
adama sormazlarmı ''sen nabersin yaa neyin kafasındasın!!!''diye nasıl bir rahatlık nasıl bir genişlik bir yüzsüzlük neyin cesareti bu hadi diyelim 2-3 kez insanları çarptın hırsızlık yaptın hiç mi sonu gelmeyecek bir gün toslamak sağlam birine ..ya bu hırsızı bulup aleme ibret şekle sokmalı dahası yok.

bugratemel
18-07-2013, 00:20
aleme ibret dedinde aklıma geldi 7 8 yıl önceydi sanırım antalyada elemanın birini dövüp sonrada çırıl çıblak 5 kuruş parasz eşyasız hatta donsuz evinden çok uzak biryerde sokağa atmışlardı :D öyle bişey yapmak lazım :D bu ibneye

Ömer Musaoğlu
18-07-2013, 12:05
adam tahsilli düzenbaz

sem2.2
19-07-2013, 02:30
aleme ibret dedinde aklıma geldi 7 8 yıl önceydi sanırım antalyada elemanın birini dövüp sonrada çırıl çıblak 5 kuruş parasz eşyasız hatta donsuz evinden çok uzak biryerde sokağa atmışlardı :D öyle bişey yapmak lazım :D bu ibneye

valla tam bu adama yappılması gereken şey . opelim nette bi arkadasın parasını daha almıs yazık cocuk hala parca beklıyodum bunu okuduktan sonra anladım dıyor... şerefsiz herif bu işi meslek edinmiş resmen hala devam ediyor ...

sem2.2
20-07-2013, 12:39
ARKADASLAR ADAM OPELİM NETTEN CEVAP YAZDI AYNI SEKILDE KOPYALIYIP GÖNDERİYORUM BU KADAR DA OLMAZ ... !!!

''Arkadaslar bu iki sahİs sahsım adımı kirletmeye calısıyor. iki arkadas ile irtibatta idim. Teki kapora bıraktı ben cuma gonderimini yaptım pazartesi eline ulascaktı kargoyu kimse almamıs vs geri döndü elime sonra mesajlarla kufurler vs gırla... Bende kargo ucreti benden kesildigi icin 20 lirayı; ki 20 lirada degil 4,5 liralık havale masrafını; bile bana yukluyor bencil arkadas adı; SEMİH. kargocuya odemek zorunda kaldım 15,50 lirayı. Kufurleri gorunce itibar etmedim engelledim. Mil isteyen arkadasın verdigi adreste ise alıcak; bulunamadı; kargo yine geri döndü. Ben bunlarla mı ugrasacagým. Kargo bekliyorsanız herkesi uyarın gelen kargoda uyarı versinler. Ertesi gun gonderdim kargo X bir kisi tarafından alındıgını; ogrendim bu oktay bey mi bilmiyorum. Kendisine mesaj atıyorum arıyorum cevap yok 100 lira ya mil sahibi oldun daha ne olsun hocam ? gelipte benim burada adımı kirletmeye kalkmayın insan olun azcık. ! ''

1 : bu adam bana ankarada oturuyorum gelınce kalanı verıp yayları alıcaz diye konustuk sımdı dıo kargo gerı dondu vsvs ...ben bu adama ne adresımı verdım ne kargo diye bi laf gectı.. 20 lıra kapora ıle kım kıme yay yolluyor allah askına

2: yıne sanırım opelim den bır kac kısıyle ırtıbat halınde o yuzden böyle sacma sapan savunmalar yapıyor ..

3: pişkinliğin bu kadarı .... !!!!:ofk::ofk:

setnogrom
20-07-2013, 13:04
Benimde yönetici olduğum sitedeki konusu incelemek ve ne olmuş görmek isteyen açıp okuyabilir.
Farklı üye isimleriyle Dünya para kaldırmış şerefsiz.

SRT - Seat Rider Turkey Forum (http://www.seatriderturkey.com/srt-kurallari-ve-duyurular/4020-avseckin-nickli-uye.html)

xx

By_emre
20-07-2013, 13:05
Kesinlikle dolandırıcı !!!

rebel
20-07-2013, 13:20

yapılması gereken bu :D bunu dayak paklar

hüsor
20-07-2013, 14:27
Şerefsizliğinde bu kadarı yuh !

Bu arada o telefon numarası Aydın Kozan adlı birine ait sanırım telefondakı CIA programından o isim cıkıyor belkı bu ısım yardımcı olur size

sem2.2
20-07-2013, 15:54
valla adamın herşeyi dalavere... isteğim böyle adamlara karşı herkes bbilgisi olsun da kendılerıne yer bulamasınlar... insanlar zar zor kazandıkları paralarıda böyle şerefsizlere kaptırmasınlar...

samhain
21-07-2013, 01:31
Son kazik denemesi bana sanirim...Recaro koltuk almaknicin 1500e ok dedik...750 onden kalani koltuk gelince diye anlastik...iban verdi yolladim ama mal iban adi olarak kendi adini verdi ve allahtan emre kulaksiz diye birinin adina cikti iban...param pztesi iade edilecek merkez bank da sordurdum vs...Her forumda eleman, mitsubishi,vw,opelim.net vs vs salak ama hala ayni teli ve nici kullaniyor..baroya kayitli avukatim dedi, baro dan sorgulattik goremeyince bi bakalim diyerek ulastim bu yazilanlara...Şu mübarek gün 750 liram gitseydi her türlü bulup gerekeni yapardim. Helal paraymis diyip buna sukur diyorum...Bilgilerinize

sem2.2
21-07-2013, 10:16
adam hıckımsenın dedıgıne , yazılanlara aldırmadan çalısıyor valla çok ilginç ... herif meslek edinmiş kendine resmen bu işi geçimini böyle sağlıyor...

samhain
22-07-2013, 09:16
adam hıckımsenın dedıgıne , yazılanlara aldırmadan çalısıyor valla çok ilginç ... herif meslek edinmiş kendine resmen bu işi geçimini böyle sağlıyor...

Bilişim suçları ile temasa geçicem ben de bugün, nası bi cesaret vs varsa nickte aynı numara da aynı demekki değiştirme gereği duymuyor şerefsiz

By_emre
22-07-2013, 18:50
Abilerim bugün bu şerefsiz bir arkadaşımızı daha dolandırmış 160 Tl parasını almış Allah belasını versin

http://www.teamhondaturkey.com/forum/sohbet_off_topic/dolandirildim-t73206.0.html;new#new

safaks
22-07-2013, 19:08
Abilerim bugün bu şerefsiz bir arkadaşımızı daha dolandırmış 160 Tl parasını almış Allah belasını versin

dolandırıldım (http://www.teamhondaturkey.com/forum/sohbet_off_topic/dolandirildim-t73206.0.html;new#new)

Şu mübarek günlerde ne diceğimi bilemiyorum. Heryerden banlattırdık herifi hala dalga geçer gibi milleti dolandırıyor.

Alper_
22-07-2013, 19:39
Su herifi birisi denk getirsede bi güzel düzse !!

sem2.2
22-07-2013, 22:44
vay anasını ya ... gercekten adamdakı ne cesaret arkadas hala bıkmadan usanmadan devam edıyor ... hıc mı allah korkusu yok hıc mı yakalanırım bırı denk gelır bılmem ne dıe dusunmuyor tc sınden tut numarasına kadar verıyor ... hayatı yalan dolan herhalde bu adamın ... cok ılgınc.. gecmıs olsun arkadasa ınsallah bısey cıkar sıkayetcı oldugunda ... :(

BAŞAR
22-07-2013, 23:07
Allah fitil fitil getirsin burnundan bu şerefsizin umarım milletten çarptığı o paralar onun sonu olur.

freelife
22-07-2013, 23:09
yok yok böylelerini bir yerde ksıtırmak lazım..

Purmol35
30-07-2013, 20:47
yok yok böylelerini bir yerde ksıtırmak lazım..

ozan abi rs koltuk işte :D eleman a gel dedik biz antalyadayız telefonu açmadı bidaha :D

freelife
30-07-2013, 20:50
ozan abi rs koltuk işte :D eleman a gel dedik biz antalyadayız telefonu açmadı bidaha :D

farkettim , onun koltuğu olacağız oturup oturup kalkacak :D...

Risendark
30-07-2013, 22:27
Valla dolandırılan herkese büyük geçmiş olsun ama ben daha bunun kadar rahat dolandırıcı görmedim adam hiç tınlamıyor hiç mi utanmaz bi insan hiç mi Allahtan korkmaz hiç mi kul hakkı yerken rahatsız olmaz...Yazıklar olsun valla... böylelerini komaya girene kadar döveceksin eziyet çektireceksin....

TUGCA
31-07-2013, 00:18
bulup dövün kesin çözüm :D

Emre Ekrem
31-07-2013, 08:24
aslında admin ler bu şahsın ip sini görebilirler diye düşünüyorum işin peşine düşülürse olay çözülür :)

Minareyi çalan, kılıfını hazırlar misali, muhtemelen dinamik ip kullanıyordur, takip edilebilir fakat bağlayıcı olamaz, bulunduğu şehri bilmek yeterli ise, ala.

Mechanix
31-07-2013, 09:56
A'dan Z'ye devlete vergisini ödeyip iş yapmaya çalışan dükkanlar varken , her "amerikadan ürün" getiriyorum diyenden birşeyler alınırsa bu işin akıllısı da , dolandırıcısı da çıkar elbet... Neyse çok bir şey demek istemiyorum. Geçmiş olsun. Bu dolandırıcılık olayları giderek büyüyor bu arada da...