Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot Rcz ile ilgili sorular???RCZ kullanıcıları meraklıları buraya
dizginci
17-07-2013, 12:34
Merhabalar arkadaşlar.Arkadaşımın forum hesabı olmadığı için bi kaç konu ile ilgili yardımınızı istiyoruz.
Araçta yapılı olan şeyler şunlar
Sprint Booster
K&N kutu içi hava filtresi
Remus Quad Type Back Box System
Yapılacak olan işlemler
Down Pipe
Orta Susturucu İptali
Difüzör Değişimi
Carbon Air Box
Silikon Turbo Boruları
Cyclone Ekran
H&R spacer (bu spacerlar hakkında hiç bi bilgimiz yok yardımcı olursanıza seviniriz,mesela 5mm tekerleri ne kadar çıkarır 15mm ne kadar faydası ne zararı ne)
H&R yay takmayı düşünüyoruz ama aracın yayları gayet iyi sadece biraz daha düşürmek için takabiliriz
Bu işlemlerden sonra EcuFast yazılım düşünüyoruz.
Buraya kadar şu şöyle olmaz dediğiniz ya da ekstra tavsiye verebileceğiniz bişeyler varsa yazarsanız seviniriz.
Rcz kullanıcıları var mı pek forum da bilmiyorum.
Lütfen şu şöyle pahalı,şunu daha ucuza yaparsın gibi yorumlar yapmayın.Aracın uzun ömürlülüğü ve kalitesine uygun olarak kaliteli modifiye yapmaya çalışıyoruz.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Low-Rider
17-07-2013, 12:46
Araca parça üreten firmalar zaten kısıtlı, herkesin taktığı şeyleri takmak istemiyorsanız orjinal binmeniz gerekir.
dizginci
17-07-2013, 12:49
Valla araca uygun parça üreten firma buldum ve sömürmeyi düşünüyorum :) onlar da beni sömürecek :):):)
herkes gider alır diye bilgi paylaşmak istemediğin topluluktan yardım yorum istiyorsun. Bu mantıkla Çok zor ben sana söyleyim boşuna uplama.
Nos bas direk farkin olsun herkezden
Pejoya bardağın ne tarafından baktıgın önemli..
dizginci
17-07-2013, 13:45
herkes gider alır diye bilgi paylaşmak istemediğin topluluktan yardım yorum istiyorsun. Bu mantıkla Çok zor ben sana söyleyim boşuna uplama.
Bi sebebimiz var kardeşim o parçaların aynı zamanda satışını yapıyoruz ufak tefek.Bizde senin dediğin şeyi anlıyoruz biliyoruz merak etme.Marka vs paylaştığım zaman kendi işime projeme bala vurmuş olurum anlayış lütfen.
dizginci
17-07-2013, 13:47
Pejoya bardağın ne tarafından baktıgın önemli..
Peugeot'a bardağın dolu tarafından bakıyorum.Rcz sınıfının en üstü bence.
Antalyalogy
17-07-2013, 13:57
Arkadaşım burdan sana cevap çıkmaz , çok beklersin ..
Kahraman castle
17-07-2013, 14:01
katılıyorum
Bi sebebimiz var kardeşim o parçaların aynı zamanda satışını yapıyoruz ufak tefek.Bizde senin dediğin şeyi anlıyoruz biliyoruz merak etme.Marka vs paylaştığım zaman kendi işime projeme bala vurmuş olurum anlayış lütfen.
merak etmiyorum ama bu yaklaşımla zor diyorum ister kulak as ister asma. Ayrıca kardeşin değil abin yaşındayım güzel kardeşim.
orhan_guney
17-07-2013, 14:14
:cool::icon_tup:
dizginci
17-07-2013, 14:14
katılıyorum
rcz'ci yok diye mi
-Günalp-
17-07-2013, 14:15
Rcz için ne tür parçalar satıyorsunuz? Coler var mı mesela?
dizginci
17-07-2013, 14:23
Rcz için ne tür parçalar satıyorsunuz? Coler var mı mesela?
Cooler mı Coilover mı ? Cooler ise avrupadaki bütün sitelere baktım,bulamadım cooler yok yapılmamış.Coilover diyorsanız KW variant 1 ve variant 2 olarak var.
-Günalp-
17-07-2013, 14:28
İntercoler sorduğum. Kw v1 ve v2 için fiyat verebilirmisin?
dizginci
17-07-2013, 14:49
KW v1 fiyat : 700 sterlin+(kargo ücreti)
KW v2 fiyat : 900 sterlin+(kargo ücreti)
siz sterlin ödemek zorunda değilsiniz tabiki.
Kargo ücretide şehirlere göre değişiyor.
dizginci
18-07-2013, 09:55
up++++++++++++++++++
Satış için mi konu açtın ve up çekiyorsun yoksa teknik bir şey mi soruyorsun anlayamadım bir derdini anlat istersen.
-Günalp-
18-07-2013, 12:45
valla arkadaş satış mı yapıyor yardım mı istiyor bende anlayamadım.
GokhanRS
18-07-2013, 12:52
uyanıklıkta yeni nesiller türüyor.
sen paylaşmıyor olabilirsin kaynaklarını ama ben açık ederim sana bir sürü kaynak. hem arkadaşlar hem sen bul al diye.
KW Coilover Suspension - Variant 1 Inox (http://shop.rczperformance.com/KW-Coilover-Suspension-Variant-1-Inox-FKWRCZF01.htm)
mesela senin sattığın bu 700 sterlin olanı ben bu sitedeki arkadaşlarımın pazarlıkla 550 sterline alabilmeleri için gerekirse bir ton ingilizce metin hazırlar paylaşırım. 0 tl karşılık beklemeden. (bu arada 150 sterlin fark 450 tlyi geçiyor iyi kâr aferim) :)
eğer bu mantıkta insanlar değilseniz gelip burda bizden yardım istemeyin.
görende distribütörsünüz de ondan açıklayamıyorsunuz sanmasın.
paylaşmak istemiyeceğin sitelerden biri olan full rcz parçası satan firmalardan http://shop.rczperformance.com
Gökhan bana yazıcak birşey bırakmamışsın teşekkür ederim.
-Günalp-
18-07-2013, 23:10
Gökan bi tesekkürde benden noktayı koymuşsun. Sölenecek söz yok.
volkan 207 gt
19-07-2013, 11:42
Gokhan bi tesekkurde benden kardesim...
63owen63
19-07-2013, 11:46
Bugün rcz' için naptın ?
yn_lemans
19-07-2013, 19:25
senin için RCZ kaliteli olabilir , ama bu forum için sen KALİTELİ DEĞİLSİN ! FORUM'UN KALİTESİNİ DÜŞÜRÜP AMACINI BOZMA ;)