Orijinalini görmek için tıklayınız : TFSİ GT3076r 1.1bar videomuz...
arkadaşlar aracımı satılığa çıkarttığım için daha fazla basınç açmadım 1.1bar meth. kapalı gidişi bu şekildedir...
sağda solda aracım hakkında acaba nasıl bir şeyi varmı yokmu diye aklında soru işareti kalan arkadaşlara klavuz olur... Maşallah'ı eksik etmezseniz sevinirim...
D_Zbpuef40M
Maşallah çok cigerli :)
teşekkürler kardeşim...
Turboğuz54
18-07-2013, 01:06
Maşallah mübarek ne ceviriyo böyle otoban gazlamasıda cok zevkli
tdipower
18-07-2013, 01:08
çok iyi maşallah
Maşallah mübarek ne ceviriyo böyle otoban gazlamasıda cok zevkli
uzun süredir binmediğim için vites atışlarımda istediğim performansı yakalıyamadım ama zevkli dediğin gibi teşekkürler...
Bulut Y.
18-07-2013, 01:25
Link iyi olurdu
TFSİ GT3076r Stage4 1.1bar - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D_Zbpuef40M#at=14)
Bulut Y.
18-07-2013, 01:31
Masallah cok guzel.
maşallah kaç beygir veriyor bu basınçta
TFSİ GT3076r Stage4 1.1bar - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D_Zbpuef40M#at=14)
Teşekkürler kardeşim. ..
Masallah cok guzel.
Teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun insallah...
maşallah kaç beygir veriyor bu basınçta
Teşekkürler valla inan hic ölcmedim gt30 taktiktan sonra
Teşekkürler kardeşim. ..
Rica ederim abi maşşallah bu arada Allah kaza bela vermesin ciddi yürüyor makina..
Hey maşallah nasıl bir ciğer o öyle.
Kadran son kaçı gösteriyor?
Maşallah abi bi gezdirmedin :)
akbaba78
18-07-2013, 07:16
masallah:icon_tup:
maşallah sabah sabah kulağımın pası silindi :D
Noolacadı 2 de kanat takıp havalanacakmıymış? daha nereye gidecek anlamadım ya la:D
Kanka o goPro ile Private çekim yapabiliyozmu :)
slowmotion
18-07-2013, 08:01
güzel kardeşim, maşallah :) seste iyiymiş :D
maşallah kardeşim 10 numara.bi ara dışardan çekim yapmamız şart.sesin cupralarla alakası yok çünkü :)
bana bak canımı sıkmaya başladın :D
Eyup Duygun
18-07-2013, 11:44
Maşallah araca , güzel video.
Hey maşallah nasıl bir ciğer o öyle.
Kadran son kaçı gösteriyor?
teşekkürler en son 260 oda 5.viteste bitiyor 255-260 gibi 6ya atıyorum
lan ne zaman istedinde yok dedik kardeşim benim :)
masallah:icon_tup:
teşekkürler...
maşallah sabah sabah kulağımın pası silindi :D
:)
Noolacadı 2 de kanat takıp havalanacakmıymış? daha nereye gidecek anlamadım ya la:D
Kanka o goPro ile Private çekim yapabiliyozmu :)
:) kanka yeni sloganımız Seat kanatlandırır... gopro ile private çekimin kralını sende yapıcam ben dur :D
güzel kardeşim, maşallah :) seste iyiymiş :D
maşallah kardeşim 10 numara.bi ara dışardan çekim yapmamız şart.sesin cupralarla alakası yok çünkü :)
kanka dışardan çekimler mevcut şuanda trailer tadında video üzerinde uğraşıyoruz güzel şeyler çıkacak ortaya... doğuşa karışma çocuk almancı olacak :D
Ali Dayıııııııı :)))))
dayııııııı :)
çok iyi maşallah.
teşekkürler
Maşallah araca , güzel video.
teşekkürler...
maşallah biraderim nazar değmesin :)
maşallah biraderim nazar değmesin :)
saolasın abicim teşekkürler...
ahmetuzun
18-07-2013, 12:59
maasallah sesi solugu bi farklı 2.0 tfsi olmus, bsh manifold dan sanırım :) rabbım kaza bela vermesın
olmuş bu olmuş kanka masallah vide dyno vşdeosu cekip koyarsın artık ***** 2 tane gopro aldın süs değil onlar demi :D :D allah tekerini düz bastırsın :d
gurlekyasin
18-07-2013, 14:15
maşallah ali dayııııı afr 11.4 mıh maşallah...
maasallah sesi solugu bi farklı 2.0 tfsi olmus, bsh manifold dan sanırım :) rabbım kaza bela vermesın
Teşekkürler bsh eksoz manifolsu he performance emme manifoldu :)
olmuş bu olmuş kanka masallah vide dyno vşdeosu cekip koyarsın artık ***** 2 tane gopro aldın süs değil onlar demi :D :D allah tekerini düz bastırsın :d
amin kanka daha farkli videolar geliyor en kisa zamanda huzurlarinizda :)
maşallah ali dayııııı afr 11.4 mıh maşallah...
ali dayiiiiiiiiii teşekkürler allah razi olsun :)
Maşallah ses gerçekten tedavi edici :icon_tup:
alikosar
18-07-2013, 15:24
Maşallah çok güzel
Maşallah ses gerçekten tedavi edici :icon_tup:
teşekkürler...
Maşallah çok güzel
teşekkürler...
masallah.ama niye 1.1 yani 1.5 falan niye bnmiosunuz
masallah.ama niye 1.1 yani 1.5 falan niye bnmiosunuz
Teşekkürler
1.açıklamayı okusaydın anlardın nedenini.
2.aracımı satıyorum ve üzmek istemediğim için
3.aracım bu şekilde de zek verip beni tatmin ettiği için.
yeterli oldu sanırım :D
2 yeterli değil de 3 yeterli.okudum çok iyi başta..ama yanlış anlaşıılmasın diye yazmadım.ben aracı satcam kıstım arabayı demek iyi birşey demek değildir.bugüne kadar çok karşılaşılmıştır.kısık araç alıp bir türlü basınç açamayan açtımı o eksik bu eksik tarzında olan veya açınca cortlayan.ben o sebeple sormuş olmayım diye anlatabildim mi? yoksa zaten binmiyomuşsun açsan da bişey olmaz mantıgı ile
2 yeterli değil de 3 yeterli.okudum çok iyi başta..ama yanlış anlaşıılmasın diye yazmadım.ben aracı satcam kıstım arabayı demek iyi birşey demek değildir.bugüne kadar çok karşılaşılmıştır.kısık araç alıp bir türlü basınç açamayan açtımı o eksik bu eksik tarzında olan veya açınca cortlayan.ben o sebeple sormuş olmayım diye anlatabildim mi? yoksa zaten binmiyomuşsun açsan da bişey olmaz mantıgı ile
ben öyle düşünenlere gelin binelim açalım 1.6 1.7 gazlıyalım almak istersen ozaman karar ver diyorum insanların ne düşündüğü beni pek ırgalamıyor bu kadar emek harcayıp bu kadar para harcadıysam ben bu arabaya onların zevkine göre gazlıcak basınç acıcak diilim ciddi alıcı olan geli biner öyle verir kararını... teşekkürler...
maasallah fenaymış
teşekkürler...
_muhaRRem
18-07-2013, 18:39
ben yerinde olsam madem basınç v.s yazdın sol kalorifer peteğindeki basınç saatinide aktif haale getirirdim..Kamera açısıda uygun daha iyi olurdu.
2.0tfsı lar çok sağlam arabalar üstüne üstlük , sen dahada sağlamlaştırmışsınz 1.1 1.5 bunlar o turboyla makineyi hiç zorlucağını sanmıyorum.
Hakan abi bile stock motor zd cupraya yıllardır 1.5 1.6 basıo :)
zaten rakamın güzel , parçalar iyi .
satılmamasının tek sebebi piyasanın hareketsiz oluşu.
Sanada tavsiye o bu dedi diye video çekme kardeşim keyfini çıkar .
Maşallah aracın hem görsel olarak hem de mekanik olarak güzel .
ben yerinde olsam madem basınç v.s yazdın sol kalorifer peteğindeki basınç saatinide aktif haale getirirdim..Kamera açısıda uygun daha iyi olurdu.
2.0tfsı lar çok sağlam arabalar üstüne üstlük , sen dahada sağlamlaştırmışsınz 1.1 1.5 bunlar o turboyla makineyi hiç zorlucağını sanmıyorum.
Hakan abi bile stock motor zd cupraya yıllardır 1.5 1.6 basıo :)
zaten rakamın güzel , parçalar iyi .
satılmamasının tek sebebi piyasanın hareketsiz oluşu.
Sanada tavsiye o bu dedi diye video çekme kardeşim keyfini çıkar .
Maşallah aracın hem görsel olarak hem de mekanik olarak güzel .
kardesim benim tesekkurler dusuncelerin icin ama yanlis anlasilmasin ben bu videoyu aracim satilmiyor diye cekmedim hem uzun zamandir cikartmiyordum hem goproyu yeni aldim bu ikiside birlesince bu video cikti ortaya... aracimi istiyen alir cok dert diil inan sadece evo 9 niyetim oldugu icin satiliga cikarttim kismet bakalim...
bu arada sol kalorifer petegindeki saat oil press setin geri kalanini cikarttigim icin oda calismiyor bilirsin bf serisi link unit olmadan calismaz...
bahsini ettigin aracta atp manifold var benim aracimda bsh var arti olarak emmede var bende farkli listeler basinci actigim zamanlarda oldu fakat ben aracimin uzun ömürlü olmasina dikkat ettim ve devam ediyorum ama evet dedigin gibi o bahsettigimiz basinclar da hic bise olmaz tfsi makinalara...
aracim hakkinda dusuncelerinden dolayi tesekkürler. ..
rollerdeki badimm benimm
efendimm cancazıımmm :p
Westi555
19-07-2013, 10:32
maşallah gayet başarılı gidiyor.
maşallah daha iyisi varsa koysunda video görelim;)
maşallah gazlı vites düşürmeler felan güzel yürüyoo allah kaza bela vermesin :)
maşallah daha iyisi varsa koysunda video görelim;)
bizim elimizden gelen bu kardesim :) tesekkürler
maşallah gazlı vites düşürmeler felan güzel yürüyoo allah kaza bela vermesin :)
onlar isin efektif boyutu :) amin cumlemize...
Maşallah..
Teşekkürler...
PurposeLess
19-07-2013, 20:31
Massallah nazar degmesın
keyifle seyrettim gerçekten başarılı bir tane daha istiyoruz :)
tünelde önundeki araç olmasaymış keşke...
1,1 de bıle gayett basarılı. masallah saglıklı yuruyor. coktan alınması gereken bır arac.
maşallah kazsız belasız arabada çok emek var hızlanmasıda basınca göre gayet güzel benim en beyendigim nokta çekim çok güzel ve net teşekkürler güzel çekim için bazen çekim yapılıyo sanki hesap makinesiyle çekim yapıyolar :)
1.5 bar üstü ayarlı gidişinizi merak ettim videodan sonra :) araça maşallah
Massallah nazar degmesın
Teşekkürler Allah razı olsun...
keyifle seyrettim gerçekten başarılı bir tane daha istiyoruz :)
tünelde önundeki araç olmasaymış keşke...
aynen o araç olmasaydı keşke...
1,1 de bıle gayett basarılı. masallah saglıklı yuruyor. coktan alınması gereken bır arac.
kankacım teşekkürler...
maşallah kazsız belasız arabada çok emek var hızlanmasıda basınca göre gayet güzel benim en beyendigim nokta çekim çok güzel ve net teşekkürler güzel çekim için bazen çekim yapılıyo sanki hesap makinesiyle çekim yapıyolar :)
çok teşekkürler güzel yorumunuz için allah razı olsun...
1.5 bar üstü ayarlı gidişinizi merak ettim videodan sonra :) araça maşallah
ne demek ama burda emme manifoldu falan yok
b_c6j-qKEgs
devilboy
20-07-2013, 15:16
cano allah kaza bela vermesin ama dümbük nezaman gezecez :D
cagdash10
20-07-2013, 15:32
allahım esirgesin aslan parçası masallah mustafa
maşallah ortağım zımba....
cano allah kaza bela vermesin ama dümbük nezaman gezecez :D
lan ne zaman dedinde gezmedik...
allahım esirgesin aslan parçası masallah
mustafa
saol kardeşim benim...
maşallah ortağım zımba....
saol ortağım allah razı olsun...
Ses çok güzel. Hastayım şu sese.
Ses çok güzel. Hastayım şu sese.
teşekkürler...
Burak Kasim
21-07-2013, 15:39
Cok guzel gidiyor ama satmana uzuldum bu kadar emek vermisken.
Hayirlisi olsun.
Cok guzel gidiyor ama satmana uzuldum bu kadar emek vermisken.
Hayirlisi olsun.
teşekkürler kanka kısmet ya başka projeler var kafamda... teşekkürler...
maşallah kardesım :)
sağol ortağımm...
Firat.M3
22-07-2013, 00:12
muazzam gidiyor gerçekten. kaç hp'lerde bu araç merak ettim.. sattıktan sonra tüh demezsiniz umarım. genellikle böyle uğraşıp sıkıldıktan sonra satınca hafiften bi pişmanlık oluyor insanda :)
muazzam gidiyor gerçekten. kaç hp'lerde bu araç merak ettim.. sattıktan sonra tüh demezsiniz umarım. genellikle böyle uğraşıp sıkıldıktan sonra satınca hafiften bi pişmanlık oluyor insanda :)
valla inan güç konusunda hiç emin diilim bu basınçta. ama bana kalırsa en aşşa 370-380 çıkması lazım... satma sebebim evo 9 almak kısmet olursa bakalım inşallah dediğini yaşamam...