Orijinalini görmek için tıklayınız : Bodruma yolculuk
Bodruma doğru yola çıktım,taşlardan korunmak için maskemide taktım :)
Çokta şirin oldu sanırım...
http://imageshack.com/scaled/large/42/v1l4.jpg[/URL]Uploaded with ImageShack.com (http://imageshack.com)
Gerçekten çok tatlı durmuş azıcık bişey pot var gibi oda nazarlığı olsun :)
GokhanRS
18-07-2013, 10:37
pembe siyah arabada sırıtmış malesef. yada erkek gözüyle bize itici geliyorda olabilir. annem filan görse eminim çok sever ama bana görede hüsran bir görüntü.
siyah ve mercedes, bütün ağırlığı gitmiş aracın.
turbo&quattro
18-07-2013, 10:39
Yahu adam taslardan korunmak kcin demis cok takilmayin isini gorsun yeter:)
Gülsen Hanım çok yakışmış bence hayırlı yolculuklar olsun :)
Yahu adam taslardan korunmak kcin demis cok takilmayin isini gorsun yeter:)
Korunmak iyidir yahu ama renk cırt olmuş biraz :)
orhan_guney
18-07-2013, 10:43
değişik bir tarz ben beğendim.
Skyhawk34
18-07-2013, 10:43
evet forumdakiler bayan olduğunu az çok tahmin bile edemedi :D :D
bencede değişik olmuş değişiklik her zaman iyidir hep aynı modda takılmamak lazım kafamıza göre :)
63owen63
18-07-2013, 10:45
çok iyi düşünülmüş. Aslında hepimizin yapması gereken şey.Uzun yol yapan 4-5 yaşında aaraçların hepsinin başına gelen şey.
Mikrop_Ali
18-07-2013, 10:47
bende hazırım hadi gidelim ;)
http://t1307.hizliresim.com/1c/l/qfv5v.jpg
Bi kız anca pembe tercih ederdi arabasına bende her kız gibi pembe tercih ettim...Beğenenede beğenmeyenede teşekkürler.Amacım uzun yolda koruması sadece zaten İstanbulda takmıyorum/takmamda...Alalı 5 ay oldu üstelik...Demek ki amaç koruma sadece...
bi bayan için gayet hoş olmuş bence
bende hazırım hadi gidelim ;)
http://t1307.hizliresim.com/1c/l/qfv5v.jpg
Hemennn :)
M U R A T
18-07-2013, 10:51
biride dememiş ee napak aga
SOMEONESPECIAL
18-07-2013, 10:56
Bence arabanın pembe olması maskenin de siyah olması lazımdı ;)
burkaykalyon
18-07-2013, 10:57
Benim anlamadığım bu konuyu ben açsaydım nolurdu acaba :D
Bence olmamış. Uzun yolda o renk sıkıntı yaratabilir. Dikkatli olun derim ben. Hayırlı yolculuklar.
M U R A T
18-07-2013, 11:00
Benim anlamadığım bu konuyu ben açsaydım nolurdu acaba :D
Bence olmamış. Uzun yolda o renk sıkıntı yaratabilir. Dikkatli olun derim ben. Hayırlı yolculuklar.
bu forum insan seçiyor işte:D sen açsan böyle bir konu kafa göz girerler bayan olunca herkes sevgi pıtırcığı:D
GokhanRS
18-07-2013, 11:02
bu forum insan seçiyor işte:D sen açsan böyle bir konu kafa göz girerler bayan olunca herkes sevgi pıtırcığı:D
bu forumda yani araba forumunda fotoğraflarınız bölümünde kim arabasının resmini paylaştı diye kafa göz girildi? zaten sitenin ve kategorinin amacı bu değil mi?
bence sadece saçmalıyorsun.
63owen63
18-07-2013, 11:03
Yanlış hatırlamıyorsam bi ara kavacık taraflarında bir yola çıkacakken bana yol vermişti bu araç, kısa saçlı biri vardı ama bay bayan dikkat etmedim,teşekkür edip geçmiştim.
burkaykalyon
18-07-2013, 11:03
Herkesten özür dileyerek bunu paylaşmak istiyorum abi :D
http://i.imgur.com/9a4eoZ9.jpg?1
CooLeqenD
18-07-2013, 11:05
O taşlar nasıl bir nalet taşsa, bizim aracın ön cam direklerine kadar geliyor onları nasıl çözeceğiz.. Yinede bir bayan için güzel bir renk, hayırlı yolcuklar.
Bence güzel olmuş. önemli olan işlevi zaten.
buarada maskeyi nerden temin ettiniz ?
burkaykalyon
18-07-2013, 11:06
bu forumda yani araba forumunda fotoğraflarınız bölümünde kim arabasının resmini paylaştı diye kafa göz girildi? zaten sitenin ve kategorinin amacı bu değil mi?
Gökhan abi sana hem hak veriyorum hemde hak vermiyorum.
Hak veriyorum çünkü : Resim paylaşmakta sıkıntı yok herkes paylaşabilir dediğin gibi. Fotoğraflarınız konusu bunun için var zaten.
Hak vermiyorum çünkü : Tek bir fotoğraf için konu açıldığında ''Kendi Çekimleriniz'' konusunun linkini ekleyen, ''Tek bir foto için konu mu açılır??'' diyen, ''Bi bitmediniz hıaa...'' diyen çok gördük abi. Yanlış mıyım?
Konu başlığı fotoğraflarınız ve bende ona uygun bi konu açarak herkesin yapmış olduğu bişeyi yapmamış olduğum için paylaştım.Siz bi konu açınca size de eeee napalım aga mı denmesini beklersiniz?
Ha öyle bi beklentideyseniz ben seve seve bu yorumu yaparım...
Biraz saygı...
M U R A T
18-07-2013, 11:08
tek bir foto için konu açıldığında genelde öyle olur ayrıca dikkat edersen foto kendi çekimlerimizde yada bugünkü fotoğrafımda değil son olarakta bana saçmalıyorsun falan yazma
Yanlış hatırlamıyorsam bi ara kavacık taraflarında bir yola çıkacakken bana yol vermişti bu araç, kısa saçlı biri vardı ama bay bayan dikkat etmedim,teşekkür edip geçmiştim.
O bendim görmüş olduğum tedaviden dolayı saçlarım kısa :)
63owen63
18-07-2013, 11:11
Geçmiş olsun.tekrar teşekkür ederim.
M U R A T
18-07-2013, 11:12
Konu başlığı fotoğraflarınız ve bende ona uygun bi konu açarak herkesin yapmış olduğu bişeyi yapmamış olduğum için paylaştım.Siz bi konu açınca size de eeee napalım aga mı denmesini beklersiniz?
Ha öyle bi beklentideyseniz ben seve seve bu yorumu yaparım...
Biraz saygı...
ben şakayla karışık fikrimi yazdım zaten tek fotoğraflar için kendi çekimlerimiz konusu var ama çok takılma:)
GokhanRS
18-07-2013, 11:20
Gökhan abi sana hem hak veriyorum hemde hak vermiyorum.
Hak veriyorum çünkü : Resim paylaşmakta sıkıntı yok herkes paylaşabilir dediğin gibi. Fotoğraflarınız konusu bunun için var zaten.
Hak vermiyorum çünkü : Tek bir fotoğraf için konu açıldığında ''Kendi Çekimleriniz'' konusunun linkini ekleyen, ''Tek bir foto için konu mu açılır??'' diyen, ''Bi bitmediniz hıaa...'' diyen çok gördük abi. Yanlış mıyım?
ben denk gelmedim ama inanırım eminim yapan çok olmuştur. onların ayıplarıdır. inşaallah biz yapmayız :D hayır şu günden sonra tutar birini makaraya alırsak eski postlarımızı ortaya çıkarır valla cem
İzmir oncesi İzmir otoban sonrası radar var dikkat
Yolda tas cok yok yollar genelde oldukça guzel cillop asfalt durumda
Sadece bafa golü ile Milas arasında calışma olan bölüm var ordada herkes düşük hızda gidiyor zaten
2 hafta onceki durum budur simdide cok degismemistir tahminen
MazdaSpeed
18-07-2013, 11:22
Amaç taşlardan korunmaksa gayet güzel :) iyi yolculuklar...
bende yola çıkmadan önce maske almak istiyordum ama forumdaki maske yapan arkadaşın ilinde civic sport olmadığı için ölçü alamayıp yapamamıştık. üzülerek yola çıktım. yolculuğumda kaputa taş gelmedi ama ön tampon ekim delik deşik oldu. alçak arabada sanırım yerden seken bütün taşları topluyoruz. özellikle sağ taraf çok yoğum şekilde.
aliburma
18-07-2013, 11:31
bir konu da bulanmasa nasıl olurdu acaba? :D
bence de gayet normal görünüyor. Hatta hello kitty'i başka bir rengin üzerine kondurmak olmazdı sanırım.
Ayrıca konulara yorum yapan arkadaşlardan, "bu olmamış, cıkkkk" yerine "şurası böyle olsa nasıl olurdu acaba?" gibi yorumlar almak daha olumlu sonuçları getirecektir. nihayetinde cıkkk dediğimiz her şey değişecek diye bir kural yok...
kaputa maske yerine DANTEL örülmeli
Mercedes için marjinal bir hareket olmuş :rolleyes:
görüntüsünden ziyade işlevi bence önemli olan, siz beğendiyseniz gerisi çokta önemli değil. :icon_tup:
Kazasız belasız yolculuklar :)
fastchild
18-07-2013, 11:55
renk konusu tabi değişik olmuş sadece tatil boyunca işe kullanılabilir ama gündelik kullanım için ben olsam kahverengi yada koyu kırmızı tonlarını tercih ederdim
köşelerdeki potluklarda gözden kaçmadı bu arada
Ömer Musaoğlu
18-07-2013, 11:56
Bende Meydan avm'de valeyken kullanmıştım bu arabayı kısa saçlı bayan vardı :D
CasabLanca
18-07-2013, 12:04
kaput maskesi candır gerisi heyecandır :D
aldığım her arabaya direk takıyorum
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/58183_467731646630894_95531530_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q92/992853_488728207864571_1515573488_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q87/988609_500805703323488_1939093530_n.jpg
babamda her torosa koltuk kılıfı takardı,0 alsa bıle.satarken koltuklar hıc kullanılmadı derdı.mantıga bak,baskasına saklıo derdım :D
cızılmesın dıye kaputa bez takıp goruntuyu iç etmek bana hıc mantıklı gelmıyo...uzun yolda takmak belkı , ama her daim.ı ıh..
İzmir oncesi İzmir otoban sonrası radar var dikkat
Yolda tas cok yok yollar genelde oldukça guzel cillop asfalt durumda
Sadece bafa golü ile Milas arasında calışma olan bölüm var ordada herkes düşük hızda gidiyor zaten
2 hafta onceki durum budur simdide cok degismemistir tahminen
Umarım dün gece yoktur radar.:( Allah ne verdiyse yapıştırdım gişeler den çıkınca Çeşme-İzmir istikametinde...:D
Renk olarak Siyah gibi ciddi bir renge Pembe bence olmamış.:( İyi yolculuklar...
İbrahim33
18-07-2013, 13:36
Çok güzel olmuş bence :)
deeperblack
18-07-2013, 13:45
Uzun yol için mantıklı hareket ama plaka olmamış :)
kaputa maske yerine DANTEL örülmeli
Çok güldüm buna :))
Danlet sevmem taşlı ve kittyli şeyler olur ancak :P
Bende Meydan avm'de valeyken kullanmıştım bu arabayı kısa saçlı bayan vardı :D
Oda bendim :) Arabayı benden başka kimse kullanmaz kısa saçlı birini gördüyseniz o bağyan benimdir ;)
Uzun yol için mantıklı hareket ama plaka olmamış :)
Cumhur elimizdeki malzeme buydu GU yu bulursan saçlarından yol getir :)
ulaş kelav
18-07-2013, 13:56
Bayan için ideal birşey olmuş :) hayırlı yolculuklar
babamda her torosa koltuk kılıfı takardı,0 alsa bıle.satarken koltuklar hıc kullanılmadı derdı.mantıga bak,baskasına saklıo derdım :D
cızılmesın dıye kaputa bez takıp goruntuyu iç etmek bana hıc mantıklı gelmıyo...uzun yolda takmak belkı , ama her daim.ı ıh..
Bu maskeyi alalı 5 ay oldu ilk kez uzun yola gidiyorum ve Bodrumun yollarınıda çok iyi biliyorum asfalt eriyo mıcır döküyolar ve rezalet oluyor...Kendimce süslü püslü bi önlem aldım sadece hepsi bu :)
Bayan için ideal birşey olmuş :) hayırlı yolculuklar
Çok Teşekkürler:)
:Bravoo:Ben beğendim.. Hello kitty yerine kenarları swarovski taş dizi olsa daha iyi durur
ilk başta taş ve maskeyi okuyunca eyleme gidiyorsun sandım :) maske sizin hoşunuza gidiyorsa zevkini çıkarın olumsuz yorumlara pek takılmayın,sonucta zevkler ve renkler tartışılmaz ;) iyi tatıller
edit: kaput maskesi yerine şeffa folyoyu düşünün derim ustelık sureklı korur.
ÇALIŞKAN
18-07-2013, 14:42
http://u1307.hizliresim.com/1c/l/qg3rc.gif (http://bit.ly/c25MCx)
S.Özeren
18-07-2013, 14:44
bitane markanın taşlardan korumak için ürünü vardı
şeffaf kaplıyor arabayı komple , su ile çözülüyordu o daha mantıklı olabilir :) tabi işe yarıyorsa
bir bayan aracı olarak sasırmamak lazım.
Bayan arabası olarak tabiki olabilecek bişey..
baştan sonra okudum da konuyu ne çok boş adam var.
biri benim ablama öyle cevap vericek kan alırım.
Bana güzel gelen benim için güzeldir mantığıyla hoş :)
Ablama dedim sana bir araba resmi göstericem bak yorum yap diye o pembeden bende istiyorum dedi direkt :)
edit: kaput maskesi yerine şeffa folyoyu düşünün derim ustelık sureklı korur.
taş gelince şeffaf folyoyu falan da sıyırıp gidiyor:D ben bütün arabalarımda şeffaf folyo kullandım sürekli uzun yol yaptığım için .onu da sıyırıp geçtiği için artık sadece kaput maskesi kullanıyorum.
Day Walker
18-07-2013, 15:35
Ben beğendim hayırlı yolculuklar :)
M U R A T
18-07-2013, 15:42
Bayan arabası olarak tabiki olabilecek bişey..
baştan sonra okudum da konuyu ne çok boş adam var.
biri benim ablama öyle cevap vericek kan alırım.
konuya muhalefet eden bendim üstüme alındım yazdıkların bana mı
SekoLive
18-07-2013, 16:14
yollar okadar kötü değildi dün döndüm izmire bafa golumde cok az bıyerde bozulma vardı korumasız gıttım arabada bı sıkıntı olmadı taş işi bence biraz şans işidiye düşünüyorum. :)hayrlı yolculuklar
kız arkadaşıma göstericem :D bende beğendim kazasız belasız yolculuklar..
Hayırlı yolculuklar kazasiz belasiz gidersiniz insallah
Maskeyi nerde yaptiriniz nekadara yaptirdiniz bende kizarkadasima hediye olarak almak istiyorum :)
siyah merco-pembe kaput maskesı-içinden takım elbiseli dayılar iniyolar mafya hesabı :D :D bide bu yönden düşünün ? :d
bence bi bayan kullanıcı ıcın olumlu- bn begendım :)
Dikkat çekici ;zevkler ve renkler diyorum
Ömer Musaoğlu
18-07-2013, 18:11
Oda bendim :) Arabayı benden başka kimse kullanmaz kısa saçlı birini gördüyseniz o bağyan benimdir ;)
sürgün yerimdi o vale alanı sizdiniz evet :)
Herkese olumlu yorumlar için gönülden teşekkürler...
Forumdan bi arkadaşa yaptırmıştım maske olarak aratırsanız ulaşabilirsiniz sanırım..
Bugün yalovada kemer uygulamasında çevirildim Polis bile bayıldı :) Yaptırdığınız şey çok yakışmış çok beğendim dedi üstelik ben söktüreceğini düşünürken..
Yollara gelince ben biraz fazla hassasım arabaya karşı :( Bide yol özürlüyümdür bildiğim yolda bile kaybolup köylere falan girerim korkusuyla kendimce minik şirin bi önlem aldım...
Yollarımız süper artık ona şüphe yok ama tedbir almaktanda zarar gelmez,sonrasında çok üzülüyorum kaputu delik deşik görünce...
Üstelik Bodrum bahsettiğim gibi asfaltı eriyen bi yer esas tehlikeli yer orası...Geçen sene annemin arabasını götürmüştük arabaya içim acımıştı resmen,şimdi nasıl bilmiyorum tabii...
otomania
18-07-2013, 23:31
maşallah yakışmış :)
ulasoztas1
19-07-2013, 09:23
ilk başta garip gelsede biraz baktıktan sonra olmuş demekten alamadım kendimi :D
Gülsen hanim dediginiz gibi arattim ama birsuru sonuc cikti kimden aldiniz acaba soylermisiniz aynisindan istiyorum bende kiz arkadasim icin :)
63owen63
19-07-2013, 10:16
'Mertcan' dan olabilir, bir görüş istersen
'Mertcan' dan olabilir, bir görüş istersen
Evet Mertcan dı
Bu arada eleştirenler ve yol durumu bilgisi verenler için dün akşam İzmir/Seferihisar/Ürkmezde kaldım ve sabah sahilden geldim Bodruma ve yollar rezaletti...Geeçi ben tercih ettim sahili Ürkmez üzerinden başka nasıl gidilyor onuda bilmiyorum tabii...
İyi ki takmışım maskeyi yoksa içim acıyacakmış...
SekoLive
19-07-2013, 17:33
Bu arada eleştirenler ve yol durumu bilgisi verenler için dün akşam İzmir/Seferihisar/Ürkmezde kaldım ve sabah sahilden geldim Bodruma ve yollar rezaletti...Geeçi ben tercih ettim sahili Ürkmez üzerinden başka nasıl gidilyor onuda bilmiyorum tabii...
sen farklı yoldan gıtmssn yollar fena değildi yazmstm üstüme alındım:)
blumenberg
19-07-2013, 17:47
komple kaput cam filmi neden düşünmediniz, sanırım görüntü olsun diye yaptırdınız :)
Ablacım cok yakısmıs bence .
forumdakıler senın bayan oldugunu görmeden yazmıs sanırım :)
hello kity de varmıs massallah :D
en iyi rota ve genelde kullanılan:
izmirden aydın otobana - germencik çıkışı - söke - milas bodrum
dönerken biyere uğramayacaksanız bu rotayı tercih edebilirsiniz ortalama hızınızda yüksek olur, otobanda istediğiniz kadar hızlı gidin 3 şerit geniş ferah bir yol..
iyi tatiller, 2 hafta önce ailecek bodrumdaydık bizde tadı damağımızda kaldı :)
aracını seven her bireyin uzun yolda kankası kaput maskesi olmalı :)
herşeyi boşverinde maske üstündeki sticker çok güzel bizim sekreterimiz de hayranı aynı stickeri koltuk döşemelerine ve kemer pedlerine işletmişti...
ayrıca zevkler ve renkler tartışılmazmışşş :)
Tufan Job34
19-07-2013, 20:29
bayan için çok tatlı olmuş ama m.benz için aynısı solenemez..
ıyı yolculuklar..
Okadar eleştiri aldım forumdan ama bugün site içerisinde park halindeyken arabanın resmini çeken bi hatunu yakaladım :)
Tam elinde telefon resim çekiyodu bende durumu fark ettim arabanın kilidini açtım kadın çok utandı :) Sonra izin istedi resim çekebilirmiyim diye :) Bende tabii dedim...
Okadar eleştiri aldım forumdan ama bugün site içerisinde park halindeyken arabanın resmini çeken bi hatunu yakaladım :)
Tam elinde telefon resim çekiyodu bende durumu fark ettim arabanın kilidini açtım kadın çok utandı :) Sonra izin istedi resim çekebilirmiyim diye :) Bende tabii dedim...
Bende benzer bir durumla geçen hafta karşılaştım denk geliyor arada ;)
Draniela
30-07-2013, 07:15
Bu maskeyi alalı 5 ay oldu ilk kez uzun yola gidiyorum ve Bodrumun yollarınıda çok iyi biliyorum asfalt eriyo mıcır döküyolar ve rezalet oluyor...Kendimce süslü püslü bi önlem aldım sadece hepsi bu :)
Mantıklı hareket olmuş. Yol çalışması vardı yine. Zaten çalışa çalışa bitiremediler ne asfaltmış.
İyi yolculuklar.
iyi olmuş yakışmışta güle güle kullan
Yollar Bodrumda felaket...Ama artık alıştım bir Bodrum klasiği denebilir..Zira maskeyi çıkardım çünkü Bodrumun yerlisi apaçiler askıntı olmaya başladı...Dönüşte tekrar takacağım,uzun yolda işimi görsün yeter...
Şeffaf filme gelince boya hava almıyor ve zamanla sararıyor diye istemedim.Zaten bu maskeyide İstanbulda/şehir içinde kullanmıyorum...
bence en iyisini yapmışsınız, bende yeni döndüm arabayla gittiğime pişman oldum hatta
bence en iyisini yapmışsınız, bende yeni döndüm arabayla gittiğime pişman oldum hatta
Bende ikinci kez böyle bişeye kalkıştım ama içim acıdı...
En güzeli uçakla gelip araba kiralamak.Bizler arabasına değer veren insanlarız bizlik iş değil bu yollarda araba kullanmak..
uzun yol için hoş durmuş.
Bende ikinci kez böyle bişeye kalkıştım ama içim acıdı...
En güzeli uçakla gelip araba kiralamak.Bizler arabasına değer veren insanlarız bizlik iş değil bu yollarda araba kullanmak..ahahah madem araba kıralanacak o zaman araba almaya ne gerek var , bırakın inceldiği yerden kopsun taş gelecekse taş gelsin :D
Araba ile uzun yolda paylaşılanlar çok farklı istekler arzular beklentiler değişiyor. Şehir içinde basık, egzozlu olmasını istediğin araç uzun yolda daha çok konforlu ve sessiz olsun istiyorsun mesela. Ama seninki için böyle bir sorun yok Gülsen yardır tuning :)
Araba ile uzun yolda paylaşılanlar çok farklı istekler arzular beklentiler değişiyor. Şehir içinde basık, egzozlu olmasını istediğin araç uzun yolda daha çok konforlu ve sessiz olsun istiyorsun mesela. Ama seninki için böyle bir sorun yok Gülsen yardır tuning :)
:)) Tek sorun benim sorunlu hallerim arabaya kıyamamam :beuj:
Neyse geldik artık yağacak bişey yok katlanıyoruz...
Risendark
30-07-2013, 15:03
Bence gayet güzel olmuş bi bayan için ideal bi renk :)
Abla ilk başta arabanı bu kadar düşünüyo olman çok şaşırttı genellikle bayanlar öyle değil kutlarım. bence güzel olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle
Bayan icin guzel detay, sadece tam oturmamis olmasi gozumu tirmaladi. Herzamanki gibi bos muhabbet olmasi alisilageldik birsey. Bu arada bodrumdayim denk gelmedim pembeliye :)
Bayan icin guzel detay, sadece tam oturmamis olmasi gozumu tirmaladi. Herzamanki gibi bos muhabbet olmasi alisilageldik birsey. Bu arada bodrumdayim denk gelmedim pembeliye :)
şu a3 sline da bi kaldır bi zahmet :)
Ben tam merkezde değilim ondanda olabilir...
Bende turkbuku yalikavak taraflarinda dolaniyorum.
Kaç yaşına gelmişsiniz , yazdıklarınız yakışmamış bence.
Bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz ama , bir erkek olarak bayanlara karşı daima kibar davranılması - konuşulması gerektiğini düşünüyorum.
Ben tanımadığım bir bayana karşı konuşurken uslubuma dikkat ederim ,isteyen yavşıyor olarak görsün isteyen centilmen olarak beni ilgilendirmez ama sizin tarzınız hiç hoş değil. Karşınızdaki bayansa biraz daha dikkatli yazmanız gerekiyor
Tamam yok değil , birçok kişi var herşeye muhalefet olan ama bu konuda da siz olmuşsunuz ?
Ayrıca bir bayana atılan yorumlara bakıp bu forum insan seçiyor demek doğrumu ?
Kaç yaşına gelmişsiniz , yazdıklarınız yakışmamış bence.
Bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz ama , bir erkek olarak bayanlara karşı daima kibar davranılması - konuşulması gerektiğini düşünüyorum.
Ben tanımadığım bir bayana karşı konuşurken uslubuma dikkat ederim ,isteyen yavşıyor olarak görsün isteyen centilmen olarak beni ilgilendirmez ama sizin tarzınız hiç hoş değil. Karşınızdaki bayansa biraz daha dikkatli yazmanız gerekiyor
Tamam yok değil , birçok kişi var herşeye muhalefet olan ama bu konuda da siz olmuşsunuz ?
Ayrıca bir bayana atılan yorumlara bakıp bu forum insan seçiyor demek doğrumu ?
Ben cevap bile vermedim o yoruma sizde aldırış etmeseydiniz keşke...Gerginlik olmasın..
Erkeklerle sorun olunca aşılması kolay oluyoda bayan ile ilgili bi durum olunca ne yaparsan yap bayan hep haksız...Ben sadece aracımın resmini koysaydımda sorun olacaktı amaç başka çünkü...