Orijinalini görmek için tıklayınız : LPG yardım!
hiroshima
19-07-2013, 00:26
Merhaba arkadaşlar 2001 1.4 16v z14xe motorlu corsama lpg taktırmak istiyorum.***** ekonomi güllük gülistanlık benzin 5 tl olmuş hiç sorun değil :D şaka yapıyorum.Artık arabama binemez oldum benim aracıma göre hangi marka lpg kiti önerirsiniz bu aracı lpg li kullanan arkadaşlarda bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
brc tavsıye ederım, sıkıntısız bınersın
2005 den beri lovatolu 3 araç kullandım hiç sıkıntı çekmedim öneririm tabi orjinal bayiisinde.
barış yılmaz
19-07-2013, 08:57
2003 corsaya taktık. yenı taktık atiker sıfır sıkıntı. cok arastırdım herkesın montajın markdan daha önemli oldgunu söyledi. arastırırken aklında olsun..
Atikerin multi-fast sistemi güzeldir. Son üretimleri dayanıklı ve nakitte 900TL taksitle 1000TL + 10 taksit. Bazı dandik firmalar haricinde LPG de montaj çok önemli ve aracınızın benzinde sorunsuz çalışması gerekli. Onun haricinde ufak tefek ayarla herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Eğer ciddi olarak taktıracaksanız size memnun kalacağınız tamamen garantili olarak montaj yaptırtabilirim. Hertürlü LPG arızanızıda öyle garantili yaptırabilirsiniz.
Low-Rider
19-07-2013, 12:44
1.5sene ayı araçta lovato kullandım çok memnundum, tüketim baya iyiydi 20-22 kuruş arası
Atiker tak geç git. Pahalısına gerek yok...
hiroshima
19-07-2013, 18:28
1.lovato
2.brc
3.atiker (fiyatından dolayı)
Aslında sıralamam bu sanırım atiker biraz renault pugeot için daha iyi gibi.
Çünkü ecotec motorlar biraz nazlı motorlar egr valfi olayı var birde.Lpg de en çok rolanti düşmesi tekleme birde kuzenimin arabasında yaşadığı sorun klimayı açınca devir düşüp titreme yapıyodu bunlar olsun istemiyorum.Sanırım genel kanı işçilik iyi bir yere yaptırmak lazım .Bunun için tavsiye edebileceğiniz yer varmı?
hiroshima
19-07-2013, 18:32
Atikerin multi-fast sistemi güzeldir. Son üretimleri dayanıklı ve nakitte 900TL taksitle 1000TL + 10 taksit. Bazı dandik firmalar haricinde LPG de montaj çok önemli ve aracınızın benzinde sorunsuz çalışması gerekli. Onun haricinde ufak tefek ayarla herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Eğer ciddi olarak taktıracaksanız size memnun kalacağınız tamamen garantili olarak montaj yaptırtabilirim. Hertürlü LPG arızanızıda öyle garantili yaptırabilirsiniz.
Hocam neresi dediğiniz yer?
Low-Rider
19-07-2013, 21:52
1.lovato
2.brc
3.atiker (fiyatından dolayı)
Aslında sıralamam bu sanırım atiker biraz renault pugeot için daha iyi gibi.
Çünkü ecotec motorlar biraz nazlı motorlar egr valfi olayı var birde.Lpg de en çok rolanti düşmesi tekleme birde kuzenimin arabasında yaşadığı sorun klimayı açınca devir düşüp titreme yapıyodu bunlar olsun istemiyorum.Sanırım genel kanı işçilik iyi bir yere yaptırmak lazım .Bunun için tavsiye edebileceğiniz yer varmı?
Corsa'da kronik bobin arızası var, lpg montajı yapılırken montajdan kaynaklanan hatalarda bobin'de saçmalayabiliyor.
Bende ilk başlarda tekleme benzinden lpg'ye geçerken oluyordu, onuda bosch'un lpg için uygun ürettiği bujiyi takarak çözdüm. Onun dışında klima rölanti vs hiç problem yaşamadım