Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza sorgulama ...
potter744
20-07-2013, 13:19
beyler uzun suredır yokdum kusura bakmayın ama ankarada bır kaza oldugunu soyledı arkadaslar benımde daha yenı haberım oldu bende sızlere sorayım dedım roll vtec kerem kazamı yaptı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-98-hb-200hp-vtec-projelik-129586268/detay
bıraz arastırdım boyle bır ılan buldumda
Forumda satılıklar kısmındada konusu var
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/156950-kazali-hb-vtec.html
İlanda telefon numarası var arayıp sorabilirdin bence konu acmaya gerek yoktu
yns_emre
20-07-2013, 14:34
resimlerdende bariz belliydi kaza yaptığı...
potter744
22-07-2013, 09:09
İlanda telefon numarası var arayıp sorabilirdin bence konu acmaya gerek yoktu
mertcan ben bıre bır konusmulugum yok kardesım ben keremı kardesım atılım unı orda gıttıgımde gordum ve orda bır kaz kez kardesımı bırakırken dek geldım tanısıklıgım olsa gecmıs olsun dıleklerımı ıletmegı cok ısderım yanlıs anlasılmasın ben uzuldum zamanında sen ankarada olan adamsın bende aynı kazayı yaptım vtec ile fazlası ıle bılıyorum nasıl bır durum oldugunu yanlıs ansıldıysa kusura bakma
potter744
22-07-2013, 09:11
resimlerdende bariz belliydi kaza yaptığı...
bende bılıyorum kaza oldugunu yazdıgında mantık varmı ? ben omu degılmı merak ettım aracı baska bırısıde kullanıyor olabılır agır kaza cunkı sormak suc ıse kusura bakmayın beyler
Uzun süre olmadığını fark etmedik kardeşim sen kusura bakma bi eksiklik vardı ama senmiydin çıkaramadık.
yns_emre
22-07-2013, 09:41
bende bılıyorum kaza oldugunu yazdıgında mantık varmı ? ben omu degılmı merak ettım aracı baska bırısıde kullanıyor olabılır agır kaza cunkı sormak suc ıse kusura bakmayın beyler
doğru diyorsun kardeşim yazdıgım şeyle mantıgın hiç bir alakası yok çok özürdilerim yoklama kağıdı kayboldugu için seninde varlıgını unutmuşuz valla hakkını helal et
potter744
24-07-2013, 17:04
yemin ediyorum boş muhabbet adamısınız
h.guroglu
24-07-2013, 17:37
sen çok dolu muhabbetsin demi :icon13: :icon13: