PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 97 Model Corolla Tekleme Soruınsalı Acil Yardım!!!

Risendark
20-07-2013, 15:00
97 model Toyota Corolla'nın motorunu temizledik.Sonuç çok güzel oldu yanlız arabayı çalıştırdık ve araba gaz yemiyor yürümeye başlayıncada tekleme yapıyordu arabayı bu şekilde bi 15-20 dk kullandık ve en sonunda yolda kaldık araba çalışıyor ancak 2000rpm 'i geçmiyor. Biraz zorlayalım dedik egsozdan Paat diye bi ses geldi sonra arabayı bıraktık sizce neden yapar böyle bişeyi. eğer bizim müdahale edebileceğimiz birşeyse burdan yazarsanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler...

TOLGACANSAHIN
20-07-2013, 15:44
Buji kablolarını sökün güzelce kurulayın buji yuvalarını falan kurulayın. Birde distributor e hava falan varsa tutun yani onu kurutun. Ateşleme sisteminde bir sıkıntı var büyük ihtimal.

Risendark
20-07-2013, 15:52
Buji kablolarını sökün güzelce kurulayın buji yuvalarını falan kurulayın. Birde distributor e hava falan varsa tutun yani onu kurutun. Ateşleme sisteminde bir sıkıntı var büyük ihtimal.

deneyeceğim şimdi teşekkürler...

Zorbey
20-07-2013, 21:05
yukarıdaki yoruma ek olarak arabayı böyle durumlarda sıkıştırmak hiç doğru değil :)

Risendark
20-07-2013, 21:09
yukarıdaki yoruma ek olarak arabayı böyle durumlarda sıkıştırmak hiç doğru değil :)

valla arabayı kullanan abiye söyledim sıkıştırma diye ama oda panikledi pek anlamıyor arabadan da yeni yeni öğreniyor. ama hallettim sorunu buji kablolarının arasından su kaçmış ateşlemede problem varmış yani hallettik bakalım şimdi bi sıkıntı yok.bilgilendirme için teşekkürler...