Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra gtc 2.0T--Astra coupe 2.0 T--Revo Scirocco
bu haftaki denemelerimiz paylaşmak istedim,,,denediğim arkadaşlarıma teşekkürler araçlarına maaşallah ;)
Astra gtc 2.0t = komple 76mm egzoz ( boosterperformans dyno verisi 219bg )
Astra coupe 2.0t = stock
Scirocco 1.4 tsi 160 = Revo stage 2 ( boosterperformans dyno verisi 221 bg )
Revo Rocco---Astra GTC
GdLDBjrCTnI
Hshdhs - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GdLDBjrCTnI)
Astra GTC---Astra coupe turbo
cz6oPww6SbM
ASTRA GTC 2.O T VS ASTRA COUPE 2.0 T - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cz6oPww6SbM)
murat çelik
21-07-2013, 11:58
Görkem eline sağlık ilk video yu seyredemedim araçlara maşallah senin gtc ayrı bir gidiyor kardeşim.
masallah araclara cok cekismeli gecmis :)
Deneyen herkese Maşallah. Gtc ye gayet başarılı gidiyor,nazar değmesin...
speed_emre
21-07-2013, 12:06
masallah butun araçlara cok guzel denemeler olmus gercektende. gorkem abı canavarı uyandırdın yanı artık artık chıp fln beklıyoruz bakalım arabanın karekterını ne kadar degıstırceksın :) masallah tekrardan .
Görkem eline sağlık ilk video yu seyredemedim araçlara maşallah senin gtc ayrı bir gidiyor kardeşim.
Eyvallah Murat abi sağol,,,sende aştın kendini M3 lerle yürüyosun artık :) ilk videonun linki hemen altında göremedin heralde ..
masallah araclara cok cekismeli gecmis :)
evet teşekkürler Rocco denememiz gerçekten keyifliydi.
Deneyen herkese Maşallah. Gtc ye gayet başarılı gidiyor,nazar değmesin...
çok teşekkürler :icon_tup:
masallah butun araçlara cok guzel denemeler olmus gercektende. gorkem abı canavarı uyandırdın yanı artık artık chıp fln beklıyoruz bakalım arabanın karekterını ne kadar degıstırceksın :) masallah tekrardan .
Sağol Emre ,,sindire sindire ilerliyoruz,,araba zaten yeterince karakterli :) bakalım ilerleyen zamanlar göstercek ne hale gelebilceğini,,,para zaman imkanlar dahilinde ;)
murat çelik
21-07-2013, 12:32
Ben deyil benim Cordoba aştı kendini bana m3 bul diyor
Astra'lar değerini bulamamış cevher gibi.
Araçlara Allah kaza bela vermesin. Maşallah..
Ertug_T.
21-07-2013, 12:45
maşşallah abi yine tam forumunda gtc miz :)
KA®ANLIK
21-07-2013, 13:58
Maşallah GTC güzel koşuyor gerçekten...
Stock Coupe Turbo oldukça yavaş kalmış,
maşallah araçlara,
life is life
21-07-2013, 15:18
Maşallah deneyen bütün araçlara..
brs_odbs
21-07-2013, 15:19
maşallah araçlara güzel deneme olmuş
rocco astra roll izlediğim en keyıflı rollerden birisi seviyorum böyle çekişmeli olunca
Maşaallah, denk gelecek 5 kapısını alacağım :) insana 2.0 turboyu sevdiriyosun ya
Cok hizlisin gorkem kardes :D
Rollden rolle kosuyosun maasallah Allah kaza bela vermesin :)
maşallah araçlara
bursdaki 1,6 gtc de çok başarılı
rocco istanbul plaka mı ankaramı
çok ciddisin gorkem araba denerken :)
maşallah araçlara :)
gtc gercekten maşallahı var görkem abi. benım araba filtreye kadar stock :) 4ün sonuna dogruda bıraktım zaten baktım olcak gibi değil :) bu hafta nasipse parçalarımı tamamlayıp haftaya cumaya yetişeceğim inşallah daha güzel tutuncam bu sefer :)
Astra gtc ye oncelikle masallah .
Ikincil olarak astra coupe da filtresine kadar orjinaldir
Bu hafta enka ya tekrar bekliyoruz bu sefer aksiyon kamerasi ile cekelim zevkli oluyo denemesi :)
Ben atiyim hatta bu sefer videoyu :)
Astra'lar değerini bulamamış cevher gibi.
Araçlara Allah kaza bela vermesin. Maşallah..
teşekkürler,,bu arada cevher fikrine katılıyorum ,,bende zaten gitmiyo denilen arabalara karşı bi ilgi var sanırım :) ,,eski aracım bravo hgt lerinde ünü çok kötüydü ama bizim HGT bi başkaydı nedense ,,şimdide astradan çok çok memnunum :)
maşşallah abi yine tam forumunda gtc miz :)
teşekkürler Ertuğcum form tuttuğumuz görülsün dedim :) eskisi gibi gitmiyo diyollarmış :D
Maşallah GTC güzel koşuyor gerçekten...
Stock Coupe Turbo oldukça yavaş kalmış,
maşallah araçlara,
çok sağolun ,,,denediğimiz astra coupe henüz yeni alınmış bir araç çokta temiz bi araba ama eksikleri olabilir ve çözülcektir zamanla illaki ;)
Maşallah deneyen bütün araçlara..
:icon_tup:
maşallah araçlara güzel deneme olmuş
:heyoo:
rocco astra roll izlediğim en keyıflı rollerden birisi seviyorum böyle çekişmeli olunca
çok teşekkürler,,,benim denemelerin geneli böle aslında :D rakiplerimi tam kıvamında seçiyorum sanırım ;)
Maşaallah, denk gelecek 5 kapısını alacağım :) insana 2.0 turboyu sevdiriyosun ya
inşallah kardeşim teşekkürler ,,,hayırlısı olur inşallah senin içinde :icon_tup:
Cok hizlisin gorkem kardes :D
Rollden rolle kosuyosun maasallah Allah kaza bela vermesin :)
hahaha :D eyvallah adamım senden hızlı olamayız o konuda :)
maşallah araçlara
bursdaki 1,6 gtc de çok başarılı
teşekkürler evet hızlı gtc örneklerini çoğaltmaya çalışıyoruz :)
rocco istanbul plaka mı ankaramı
rocco ankara arabası ;)
çok ciddisin gorkem araba denerken :)
maşallah araçlara :)
full konsantrasyon :p napim istemsiz öle oluyorum galiba :) teşekkürler Merto
gtc gercekten maşallahı var görkem abi. benım araba filtreye kadar stock :) 4ün sonuna dogruda bıraktım zaten baktım olcak gibi değil :) bu hafta nasipse parçalarımı tamamlayıp haftaya cumaya yetişeceğim inşallah daha güzel tutuncam bu sefer :)
öncelikle tanıştığımıza memnun oldum Semih,,,denedikten sonra çok konuşamadık kusura bakma biraz hengame oldu kalabalık vs...
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,,,mavi bertone de çok güzel maaşallah güzel günlerde kullan,,,
bende egzoz dışında tamamen standartım bujisinden filitresine hepsi orjinal,,,sende kafandakileri tamamladığında tabiki yeniden dener bakarız zaten ;)
Ciğerci astrası yine gerekeni yapmış kardeşim :) tebrik ederim nazar değmesin araçlara. Yeni aracı getiriyim de bi deneyelim müsait zamanda :D
Çekişmeli olmuş rocco ile maşallah araçlara ..
murat çelik
21-07-2013, 19:06
görkem benim M3 olan deneme varmı sende vıdeo cektınmı
KA®ANLIK
21-07-2013, 20:48
bende egzoz dışında tamamen standartım bujisinden filitresine hepsi orjinal,,,sende kafandakileri tamamladığında tabiki yeniden dener bakarız zaten ;)
GTC de yazılımda mı yok ?
eğer öyle ise, ekstra bir maşallah daha,
hoş sadece egzoz ile 219hp dyno verisi oldukça iyimser olur o zaman (:
Yazilim yok gorkemde.
öncelikle tanıştığımıza memnun oldum Semih,,,denedikten sonra çok konuşamadık kusura bakma biraz hengame oldu kalabalık vs...
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,,,mavi bertone de çok güzel maaşallah güzel günlerde kullan,,,
aynen abi bir dahakine artık.. dostca denıcek birini buldum kolay kolay bırakmam yakanı en yakın zamanda görusmek uzere :)
mert0640
21-07-2013, 22:48
maşallah tüm araçlara...gtc alev attıgıyla kalmıyo çokda güzel yürüyo görkem abi :)
chiefkadir
21-07-2013, 22:50
Maşallah Görkem,köprü altına kafaburun girdiniz keyif verdi rocco denemeniz :)
maşallah çok keyifli denemeler olmuş.
penguinhakan
22-07-2013, 00:19
Maşallah çok güzel denemeler olmuş .
Görkem senin araba stock kaçlıktı acaba ?
Scirocco 4'te gelirken yürür gider diye bekliyodum, gidemedi... Çok güzel olmuş, beğen tuşu aradım videoda:) Maşallah..
Adam pür dikkat :D maşallah abi aracına sciroccoyla denemen çok güzeldi videoda da belli oluyor kazasız belasız
Ciğerci astrası yine gerekeni yapmış kardeşim :) tebrik ederim nazar değmesin araçlara. Yeni aracı getiriyim de bi deneyelim müsait zamanda :D
hahah :D çok sağol Hikmet,,,yeni aracınıda hayırlayalım tabi güzel günlerde kullan ;) o bize kalın gelir ama ciğer felan kurtarmaz bu sefer :D
Çekişmeli olmuş rocco ile maşallah araçlara ..
evet cidden çekiştirdik baya :) teşekkürler :icon_tup:
görkem benim M3 olan deneme varmı sende vıdeo cektınmı
abi benim telefon yanımda değildi opel garaj Hakan abiye çektirdim videonu,onda var ordan ulaşabilirsin
tekrar teşekkürler :) evet yazılım yok dediğim gibi sadece egzoz sistemi,,,
dyno verisi belki iyimser evet, ama zaten 2 araçta aynı dynoda bu değerleri almış olduğundan ve başa baş güçlerle başa baş gittiklerinden yazdım o dyno verilerini,,,yani 3 aşağı 5 yukarı dyno net ölçüm yapıyoki yakın ağırlıklarda 2 turbo araba yakın güçleri verdikleri dyno değerini yolada yansıtabiliyorlar ;)
aynen abi bir dahakine artık.. dostca denıcek birini buldum kolay kolay bırakmam yakanı en yakın zamanda görusmek uzere :)
tabiki Semih ,,,zaten beni tanıyanlar bilir bu yönümü,,,adı üstüne "deneme" birisinin önde veya arkada olmasını bi önemi yok önemli olan keyif alarak denemek öncesinde sonrasında sohbetini etmek :icon_tup:
maşallah tüm araçlara...gtc alev attıgıyla kalmıyo çokda güzel yürüyo görkem abi :)
çok teşekkürler Mertcim sağol,,,alevler işin tadı tuzu biberi :D seviyoruz
Maşallah Görkem,köprü altına kafaburun girdiniz keyif verdi rocco denemeniz :)
teşekkürler abi,,asıl seni görmek keyif verdi uzun aradan sonra :)
maşallah çok keyifli denemeler olmuş.
teşekkürler ...
Maşallah çok güzel denemeler olmuş .
Görkem senin araba stock kaçlıktı acaba ?
teşekkürler,,,benim araba 200bg stock olarak ...
Scirocco 4'te gelirken yürür gider diye bekliyodum, gidemedi... Çok güzel olmuş, beğen tuşu aradım videoda:) Maşallah..
çok sağolun ,,evet sürekli bi gidip gelmeler mevcut vites attığımız yerlerde :)
Adam pür dikkat :D maşallah abi aracına sciroccoyla denemen çok güzeldi videoda da belli oluyor kazasız belasız
çok teşekkürler kardeşim ;) dikkat bizim işimiz :D
KA®ANLIK
22-07-2013, 08:22
tekrar teşekkürler :) evet yazılım yok dediğim gibi sadece egzoz sistemi,,,
dyno verisi belki iyimser evet, ama zaten 2 araçta aynı dynoda bu değerleri almış olduğundan ve başa baş güçlerle başa baş gittiklerinden yazdım o dyno verilerini,,,yani 3 aşağı 5 yukarı dyno net ölçüm yapıyoki yakın ağırlıklarda 2 turbo araba yakın güçleri verdikleri dyno değerini yolada yansıtabiliyorlar ;)
gerçekten zevkli deneme olmuş,
Semih ile denemelerinizi merakla bekliyoruz o zaman step by step :)
Ama Semih yazılım yapmadan aradaki farkı kapatman biraz zor gözüküyor :) GTC hakkını veriyor yolun,
maşallah tekrardan.
maşallah tüm araçlara... Görkem her zaman ki formunda coupenin daha eksikleri var ki iki araçta da aynı motor var hatta coupe daha hafif sadece şanzumandan biraz talihsiz yine de farkı kapatmak pek de kolay görünmüyor yazılım yapmadan...
beyin ameliyatı mı yapıyosun rollink mi?:) bu ne ciddiyet lan:D
baticaliskan
22-07-2013, 10:35
Yürüyen opellere bayılıyorum. Yeri geldiğinde her ortama girebilecek kadar şık, yeri geldiğinde façalara kafa tutacak kadar hızlı. Benim için araba budur :)))
Çok teşekkürler süper vidolar olmuş
masallah,5-6 da koparmani bekledim, rocco sasirtmis orada uzunda yurumez kavramini curutmus:D
keskinli_ali
22-07-2013, 15:10
maşşallah araçlara
rokko forumdan dirk nickli arkadaşımızın.benim de eski aracım.güzel sıkı bir rokkodur.eksiksizdir.biraz benzin fazlamız vardı.bass amfimiz bagajımızda ufak tefek eşyalar ve stepnemize kadar doluydu.ramazan ı gazlayan zorla denemeye sokan benim :D madem öyle arabayıda sen sür dedi ramazan şöför de bendim.çok keyifli bir deneme oldu videodan sonra da yaklaşık 300 metre daha bastık ve kafa burun bi astra bi rokko çıkarak devam ettik.2 aynı kiloya yakın araç aynı hp lerde haliyle aynı gitti.demek ki 2side sağlıklı.
maşallah 2 aracada.
flexamin
22-07-2013, 21:52
maşallah deneyen araçlara.
görkem güzel olmuş sorunlar çözüldü heralde. opeli sevmem ama ne diyim 2.0T 200 lükler hoşuma gitmeye başladı senin yüzünden :)
Ama Semih yazılım yapmadan aradaki farkı kapatman biraz zor gözüküyor :) GTC hakkını veriyor yolun,
maşallah tekrardan.
:):) GTC cok ciğerli evet engin abi ... muayeneden cuma günü gecemedıgım ıcın yaptıramadım daha :( bu arada bızım araclar ruhsatta 5 kısı yazıor ancak 2013 de gelen kanun ile coupe ve cabrıo araclar 4 kısılık gorunuyor bu nedenle ruhsat degısımı olmadan muayeneden gecırmıyorlar ( emnıyetımız nereden para kazancagını şaşırdı bu ayrı konu ) . cuma ve pazartesı gunu de emnıyette sıstem olmadıgı ıcın ruhsatımı degıstıremedım :( inşallah yarın halledebilirsem cumaya yenı denemelerle izleneceğiz :) arabanın bagajında parçalarla gezmekten bıktım :)
KA®ANLIK
23-07-2013, 08:45
:):) GTC cok ciğerli evet engin abi ... muayeneden cuma günü gecemedıgım ıcın yaptıramadım daha :( bu arada bızım araclar ruhsatta 5 kısı yazıor ancak 2013 de gelen kanun ile coupe ve cabrıo araclar 4 kısılık gorunuyor bu nedenle ruhsat degısımı olmadan muayeneden gecırmıyorlar ( emnıyetımız nereden para kazancagını şaşırdı bu ayrı konu ) . cuma ve pazartesı gunu de emnıyette sıstem olmadıgı ıcın ruhsatımı degıstıremedım :( inşallah yarın halledebilirsem cumaya yenı denemelerle izleneceğiz :) arabanın bagajında parçalarla gezmekten bıktım :)
hahahah
ben bir önceki muayenede karşılaşmıştım aynısı ile, 4 e çevirdim ben de :D
4 emniyet kemeri olduğu için 4 kişilik yazması lazım maalesef ;)
hallolur sıkma canını,
sen GTC ye bak, çok yol alman lazım :D
maşallah tekrardan.
tabi tabi yapıldıkca ne kadar hızlandığını hatta bölece bizde ne kadar hızlancağımızı görmüş oluruz :D
maşallah tüm araçlara... Görkem her zaman ki formunda coupenin daha eksikleri var ki iki araçta da aynı motor var hatta coupe daha hafif sadece şanzumandan biraz talihsiz yine de farkı kapatmak pek de kolay görünmüyor yazılım yapmadan...
teşekkürler Alpercim,,,aynen aynı motor o 5 ileri uzun bir şanzımana bizimki 6 ileri kısa bi şanzımana sahip ,,,coupe ler bi 90kg kadar hafif GTC lerden,,yazılım zaten yapılcakmış ,,,işleri bittikten sonra bakıcaz yine duruma ...
beyin ameliyatı mı yapıyosun rollink mi?:) bu ne ciddiyet lan:D
hahhahah :D ne adamsın Tünay yine güldürdün beni :) doğru diyosun ne bu ciddiyet ne bu celal :p
Yürüyen opellere bayılıyorum. Yeri geldiğinde her ortama girebilecek kadar şık, yeri geldiğinde façalara kafa tutacak kadar hızlı. Benim için araba budur :)))
Çok teşekkürler süper vidolar olmuş
çok güzel bir yorum olmuş saptama olmuş teşekkürler :) beğenmenize sevindim :icon_tup:
masallah,5-6 da koparmani bekledim, rocco sasirtmis orada uzunda yurumez kavramini curutmus:D
teşekkürler Serkan,,,valla daha önce Muratın saroccoylada aynı buna benzer bi denememiz olmuştu oda uzunda kesilmemişti,,demekki hurafeymiş uzunda gitmez denilen rocco lar :D zaten aslında olay şu üst devirlerde özellikle 6000 üstünde astraların basıncı çok düşük kalıyo 0.4-0.3 barlarda ,,ama karşındaki araçlar yazılımlı olduğundan onlarda o derece bi düşme yok bu yüzden uzunda 2.0 motorun avantajını kullanamıyoruz diyebiliriz ;)
maşşallah araçlara
eyvallah Keskinli kardeşim :)
rokko forumdan dirk nickli arkadaşımızın.benim de eski aracım.güzel sıkı bir rokkodur.eksiksizdir.biraz benzin fazlamız vardı.bass amfimiz bagajımızda ufak tefek eşyalar ve stepnemize kadar doluydu.ramazan ı gazlayan zorla denemeye sokan benim :D madem öyle arabayıda sen sür dedi ramazan şöför de bendim.çok keyifli bir deneme oldu videodan sonra da yaklaşık 300 metre daha bastık ve kafa burun bi astra bi rokko çıkarak devam ettik.2 aynı kiloya yakın araç aynı hp lerde haliyle aynı gitti.demek ki 2side sağlıklı.
maşallah 2 aracada.
hahhaha :D verdin adama gazı sonra bide gölbaşına kadar bastın,,,ben yol yakınken döndüm baktım daha çok gidicez yoksa :D
bende zaten yüzden yazdım güçleri ,,dediğin gibi yakın kg larda yakın güçlerde arabalar sonuçta ortada :icon_tup:
maşallah deneyen araçlara.
görkem güzel olmuş sorunlar çözüldü heralde. opeli sevmem ama ne diyim 2.0T 200 lükler hoşuma gitmeye başladı senin yüzünden :)
eyvallah sağol Serdar,,,aynen sorun sıkıntı bişimiz yok kondisyonumuz yerinde :) evet bu aralar opel ve hatta gtc severleri çoğalttığımızı söleyenler mevcut :D
gazdan çekmeyeydin bahçeliye kadar basacaktım :D
gazdan çekmeyeydin bahçeliye kadar basacaktım :D
evet o potansiyeli farkettimde bıraktım zaten yoksa çevre yolunu komplede dönebilirdik :p :D
bravo hgt
23-07-2013, 18:52
Rocco vs gtc denemesi çok keyifli olmuş kıran kırana tam Görkemin sevdiği tarz olmuş Bütün araçlara maşşallah diyelim :icon_tup:
Rocco vs gtc denemesi çok keyifli olmuş kıran kırana tam Görkemin sevdiği tarz olmuş Bütün araçlara maşşallah diyelim :icon_tup:
teşekkürler abi ,,,dediğin gibi en sevdiğim roll dişe diş kana kan şeklinde olandır :)
Masallah gorkem gtc formunda...
Rocco ile zevkli olmus..
Streamroller
24-07-2013, 15:27
Maşallah çok sıkı çekişmeler :) ACT bir dahakine koltuk+klima+stepne yapsın:D:D
Masallah gorkem gtc formunda...
Rocco ile zevkli olmus..
çok sağol Haruncum,,form tutturmaya çalışıyoruz işte :)
Maşallah çok sıkı çekişmeler :) ACT bir dahakine koltuk+klima+stepne yapsın:D:D
aynen öle Mert sağol :) hemende en sevdiğin specleri sölemişsin :D sökmeyi seviyosun sen ;)
görkem akşam enkaya gel:)
görkem akşam enkaya gel:)
gelim pampa ayıpsın ama yer zaman vermeyelim böle halka açık alanlarda :D