Orijinalini görmek için tıklayınız : NG 106 vs DB sti 35R ---percussionali---
bu 400hp olan Golf R dyno'da ölçüldü mü ? ölçüldüyse nerde merak ettim
Kardeşim kralcılık yaptığını düşündüğüne cevap verme ozaman uzamasın bukadar basit
bu 400hp olan Golf R dyno'da ölçüldü mü ? ölçüldüyse nerde merak ettim
powershop ta ölçüldü kankam orada yapıldı
kickboxer
23-07-2013, 13:53
Aracın sahibiyle istanbul parkta tanışma fırsatım oldu.Araba sanırım stock wrx kapak bolt on 30r var.He bu bahanemi değil.Ben arkadaşın yerinde olsam bir hata ararım arabamda.
Her açıdan video çekilsinde arkadaşlar anlasınlar .. Arkadan yandan önden çaprazdan videoları bekliyoruz :icon_tup:
neyi anlıyacaz mesela sende onu anlat onu bi anlayalım önce bırak şakşakıda ;)
ya he amk bütün İstanbul Şak Şakçıyız biz.. tribüncüyüz.. Napak ?
bi desdursuz konuşmamayı öğrenin
brs_odbs
23-07-2013, 13:57
neyi anlıyacaz mesela sende onu anlat onu bi anlayalım önce bırak şakşakıda ;)
Kaç gündür anlamadığın şeyi mesela 106 yı bukadar küçümsemeyin ;) Benle düzgün konuş şakşak falan hayırdır ??? Çok agrasifsin ama konuşmaşlarına dikkat et
kelalper
23-07-2013, 13:58
çok agresif anlaşılıyorsa düzeltiyim kardeşim ayıpsın.ama agresifleşmemek elde değil.kral var..kralcılar var..hangisine yetişeyim anlayamadım.ama kısaca konu şu.106 30 lu sti ı geçemez.araç zaten wrx miş.ve 30 luymuş önce bi konu başlığını değiştmeleri gerekir..cevap vermekten de tartışmaktan da yoruldum.o yüzden en kısa sürede konudan uzaklaişma yoluna gideceğim
yaw ne biçim laf o. Şurada tartışıyoruz hemen terbiyenizi bozuosunuz. kraldan çok kralcı şakşakçı falan. Amacınız nedir söyleyin ona göre konuşalım. Tamam en hızlı ankara arabaları istanbuldakiler çöp. Bunu mu duymak istiosunuz söyleyin de kurtulun yaw. Mamiye şakşakçılık yapsak ne olacak adamın üzerinden mi geçiniyoruz evimizin ekmeğini mami mi sağlıyor? Bi laf ediosunuz ucu bucağı yok. Ne anlama gelir bilmeden etmeden laf olsun diye yazıosunuz. Cenk bizi tanır severiz de birbirimizi. Ona sor şakşakçımıyız değil miyiz diye.
ya he amk bütün İstanbul Şak Şakçıyız biz.. tribüncüyüz.. Napak ?
bi desdursuz konuşmamayı öğrenin
sendenmi destur alacam konuşurken :) sen niye atlıyon hemen :)
varsa orda destur öğretecek gelsin öğretsin böyle atarlı konuşmalara gerek yok arkadaş anlasınlar yazmış neyi anlıyacaz onu sordum 106 nın 30 lu yada 35 li stı geçeceğinimi yada 500 hp arabayla yürüyeceğinimi.
Kaç gündür anlamadığın şeyi mesela 106 yı bukadar küçümsemeyin ;) Benle düzgün konuş şakşak falan hayırdır ??? Çok agrasifsin ama konuşmaşlarına dikkat et
benim araba küçümsediğim yokta sen 35 li stı ı küçümserken iyi de biz geçemez diyincemi kötü :)
ulan atarlı konuşan bizmiyiz ! ! bi okuduğunuzu anlayın önce..
benim denicek arabam yok ama destur vermeyi iyi bilirim arabam olmasada ;) canımı sıkmayın, burada herkes birşeyler izah etmeye çalışıyor size, laftan anlamıonuz agresif agresif yazıosunuz.. kalitenizi düşürmeyin !
kelalper
23-07-2013, 14:03
Kerem sakin. Bırak akşam denenecek görülecek. Yazmayın artık tadı kaçıo. Ayağına adam çağırmalar falan. Gerek yok bunlara.
ya şimdi bırakın bunlarıda istanbulu ankarayıda.sence bu video ankarada olsa ben tebriklermi yazarım bi çok konu mevcut görüşümle ilgili..istanbuldada olsa ankaradada olsa amerikadada olsa böyle bi olay söz konusu değil..
burda bu konuyu okuyan yazan herkez biliyorki bu video bu şekil başka bi memleketten yayınlansa burda tebrikler kral 106 vay mami oyle iyi böyle iyi yazan hemen hemen herkez ateş püskürüyodu..kimbibilr neler neler yazıyodu :)
Bence konu başlıgı yanıltıyor bir çok kişiyi.
yaw ne biçim laf o. Şurada tartışıyoruz hemen terbiyenizi bozuosunuz. kraldan çok kralcı şakşakçı falan. Amacınız nedir söyleyin ona göre konuşalım. Tamam en hızlı ankara arabaları istanbuldakiler çöp. Bunu mu duymak istiosunuz söyleyin de kurtulun yaw. Mamiye şakşakçılık yapsak ne olacak adamın üzerinden mi geçiniyoruz evimizin ekmeğini mami mi sağlıyor? Bi laf ediosunuz ucu bucağı yok. Ne anlama gelir bilmeden etmeden laf olsun diye yazıosunuz. Cenk bizi tanır severiz de birbirimizi. Ona sor şakşakçımıyız değil miyiz diye.
üstüne alınmışsın sayın abim...kraldan çok kralcı evet.ben sana dememiştim ama sen üstüne alındığına göre demek ki sende kralcılık yapmışsın.bi bak bakalım temiz kafayla objektif.konunun başlığpına tekrar gel.35r sti 106 gti.
en basıtınden bilmedigin araba speclerini yazmayacaksın.araba 35 r deil sti da deil.yani biri ahmet dieri mehmet.ahmetle deneyip mehmeti geçtim demek zaten ayıbın 1.cisi..
brs_odbs
23-07-2013, 14:04
benim araba küçümsediğim yokta sen 35 li stı ı küçümserken iyi de biz geçemez diyincemi kötü :)
Ben zaten onu iddaa etmedim ilk önce benim yazdığımı iyi oku sen ben bu akşam ki deneme için yorum yazdım geçer de demedim video her açıdan olsun dedim başı sonu belli olmuyor diyen sizsiniz ... Allaha şükür kimseye şakşakcılık yapmama gerek yok beni mami abide bilir o yüzden o lafın biraz saçma olmuş
haklısın kekuti kardeş pardon.taaa iki uzak memlekette atarlanmaya gerek yok
SekoLive
23-07-2013, 14:05
hızlı arabam olmadı ama az cok burdan takip ediyorum arabalar hakkındada biraz bilgim vardır.
ciddi olarak 30-35 r turbolu subaruyu 106 GTİ'ın gecmesi mümkünmü? iki arabada sağlıklıyken. yada daha başka örneği varmı bu video dışında?
araba sahiplerini vs tanımam şak şak v.s. değil sadece merak ettim
ulan atarlı konuşan bizmiyiz ! ! bi okuduğunuzu anlayın önce..
benim denicek arabam yok ama destur vermeyi iyi bilirim arabam olmasada ;) canımı sıkmayın, burada herkes birşeyler izah etmeye çalışıyor size, laftan anlamıonuz agresif agresif yazıosunuz.. kalitenizi düşürmeyin !
sen nerden cıktın lan gir cıtkıgın yere.destur vermeyi bilen adamsan destursuz salca olma konuya adamın canını sıkma.sen kimsin senle konuşan kim de atladın balıklama.
masallah mami usta 2 aracada masallah hersey on numara neden bu kadar sorun yapıyosunuz sorun yapan varsa acıkca söylesin deneyin görün kimse cok iyi bilmiyodur herkesin bi bilmediği nokta vardır ayıktırıyımm...
Day Walker
23-07-2013, 14:09
beyler biraz sakin olun deneme olsun ondan sonra tartışın.
mami_makinen
23-07-2013, 14:12
Beyler bütün yorumları okudum her iki laftan biri 30-35 li arabayı siz bilimiyorsunuz ben 106 ya 10 sene önce biniyordum falan filan ....
Kısaca yorumlayayım ben 30-35 li arabalara binip gaz basarken çoğu insan 500-600 bg arabanın hayallerini kuruyordu
O yüzden konuyu gereksiz yerlere çekmeyin
chiefkadir
23-07-2013, 14:12
Yaw konu amma uzadı, böyle bir konuyu cafe'de otururken tartışsak az çok bi orta yol bulurduk ama kelimeler klavyeden çıkınca ortalık geriliyor...
Ben tartışan iki grubuda iyi tanıyorum rica ediyorum uzatmayın denenmiş olmuş bitmiş..Her gün deneme oluyor her gün şaşırtıcı sonuçlar çıkıyor..Bu denemeler cetvelden çıkmış gibi nizami olmaya biliyor
. Millet şunu anlamıo mami sanki subaruyu hiç bilmiyor ilk defa uzaylı gören köylü gibi laf ettiğini sanıyor ama yanıldıkları bir olay var adam Türkiyedeki çoğu Subaruyu elinden geçirmiş almış satmış kullanmış bir adam. Şurada yazı yazan adamların hepsinden fazla bilgisi var subaru hakkında. Neyin ne kadar gidebileceğini çok iyi biliyor. .
o zaman 35R lı STİ ile 30R lı WRX i karıştırmış sadece :)
tam kapanacak aradan üremiş kralcının biri ulan lı konusmaya başlamış.
mami_makinen
23-07-2013, 14:15
Yaw konu amma uzadı, böyle bir konuyu cafe'de otururken tartışsak az çok bi orta yol bulurduk ama kelimeler klavyeden çıkınca ortalık geriliyor...
Ben tartışan iki grubuda iyi tanıyorum rica ediyorum uzatmayın denenmiş olmuş bitmiş..Her gün deneme oluyor her gün şaşırtıcı sonuçlar çıkıyor..Bu denemeler cetvelden çıkmış gibi nizami olmaya biliyor
Abi aynen öyle ama halen boşa uzuyoda uzuyo
Dookan ve fatii adli uye
Cok agresifsiniz adam normal bise yazio hemen laf sokmalar felan onlar laf sokmayi bilmiomu herkezn agzi var
Yakismiyo bole seyler yazmicm diosun aninda hemen alinti yapiosun
Tamam sinirli olablirsiniz bu demek deildir herkeze istedgnz sekilde davranamazsiniz
Hitap sekillerine bakiorum sorun hep sizde
Zaten konu deisti ankara istanbul kavgasi kralci sapsakci felan
Tartisma yapiosan konunun disina cikmicaksin
Smdi sen ordan kralci saksakci yazarsan adamda armut deil oda sana ayni seklde hitap edicek iyimi oluck sence bos muhabbet konu kapansin gitsin kalp kirmaya degmez su mubarek gunde
Umarim yarin oburgun karsimda da bu lafi soylersiniz ;) hadi sirt sirta karistirmaya devam edin ortaligi laf edin bize, sonrada ben nerden ciktim dimi :)
Ne ala memleket..
Dookan dalkavugu sana mi yazdim ben ?!
kekuti terbiyesizliğin Allah ını yapıyosun hala .aradan çıkmış ulan diyosun üstüne karşıma çıkmayın diyosun.üstüne dalkavuk diyosun ..ben şimdi şu tarzına ne söylesem az da uzatmayacam.sen tehdit mi ettin ben anlamadım.ya da sen bizi çoluk çocuk forumdan konuşan yüzyüze eglince susan adam falan mı sandın.? nolacak dövecekmisin beni karşına gelince
gene sorun bizde tabi herkez gibi tebrikler yazıp çıksak sorun yok ama 35 li 1.8 basan arabayı geçtim diyen birine 500 hp arabayla yürürm diyen birine hop diyince sorun bizde oluyor zaten :D
hepiniz haklısınız biz haksız arkadaşlar :)
dediğim gibi 400 hp arabayla videoları görelim ondan sonrada 450 500 hp yle nasıl olur gerçekten yürürmü yürümezmi onu tartışırız..belki golf r ı geçer 2 boy derizki 450 hp arabayı geçemezmiş demekki yada golf r geçer 2 boy derizki hani nerde bu 500 hp ler vs vs.
kekuti sen dahil burda dediğimi herkezinde yüzüne derim sıkıntı yok ama dediğim gibi sen orda ben burda anca atar tutarız o yüzden haklısın pardon uzatmaya gerek yok.
mami_makinen
23-07-2013, 14:26
Ya mübarek gün yeter artık bi yazmayın
Bu 106 nın a.g keşke denemeseydim
devolation
23-07-2013, 14:30
Levent irfan , Devranla denediğinde DP wastegate yazılım vardı o haliyle devranı geçiyordu son haliyle basmadılar şu an arabaya neler yapıldığını az çok biliyosun seninlede 2 kere denediler son denemede sanırım bir sorun olmuş hem irfan hemde Onur bana aynısını söyledi yine geçersin ayrı mesele de aranıza 10 boy olmaz
dostum bi irfani ara sor tekrar devo yu gectinmi yoksa 200e kadar kafa kafaya kaldinizda devam edemediniz sonra devonun egzostu koptumu diye bi sor sonra bikackere denk getirmeye calistik ikimizinde isleri yuzunden deneyemedik saglikli olarak gecse gecti derim irfan guzel bi arkadasdir
Iki tane eleman gelip burda saksakci der tribun derse, taraf derse bnde konusurum akilli laf ediceksiniz.. oruclu oruclu agzimi bozduruyorsunuz.
O ciktigin delige gir lafini gorursunuz ;) kufuru eden Dookan.. benim yazdigim sizeydi, sizin ettiginiz laf "Istanbul"da farkli algilanir.. karsima gelince gorursun Dookan ;)
O lafi yutacan yada ozur dilicen. Efendi olacan akilli olucan
dragon07
23-07-2013, 14:32
hadi akhisarda yarıs var herkes yarısa gelsin :D
her gt30lu subaruyu dedemiz sanmayalım arıza var belki süremediler belkide , skn typerda geçmiş gibi gördümbn.
normalde mami abide çok iyi bilirki düzgün gt30lu impreza 106yı yıldızlar kadar hatta bilmedigimiz duymadıgımız galaksiler kadar fark atar :D
sonuçta adam geçmiş videosunu koymuş.
BMK TypeR
23-07-2013, 14:33
30r 35r sti gecemez ama mami 106 ciddi hızlı bir araç n/a olarak bilalın k24 den sonra en hızlılardan.
sen nerden cıktın lan gir cıtkıgın yere.
Su lafin hesabini sorarim gun gelir ;) sifatsiz herif
Iki tane eleman gelip burda saksakci der tribun derse, taraf derse bnde konusurum akilli laf ediceksiniz.. oruclu oruclu agzimi bozduruyorsunuz.
O ciktigin delige gir lafini gorursunuz ;) kufuru eden Dookan.. benim yazdigim sizeydi, sizin ettiginiz laf "Istanbul"da farkli algilanir.. karsima gelince gorursun Dookan ;)
O lafi yutacan yada ozur dilicen. Efendi olacan akilli olucan
:D :D kardeş büyüksün haklısın relax :)
biz klavye delikanlısıyız burdan yazar yazar yüzüne özür dileriz haklısın o yüzden rahat ol..nasıl olsa sen ankaraya gelmessin bu durum için bizde istanbula karşı karşıayada zor geliriz o yüzden bu akdar atara tutara gerek yok.
gene sorun bizde tabi herkez gibi tebrikler yazıp çıksak sorun yok ama 35 li 1.8 basan arabayı geçtim diyen birine 500 hp arabayla yürürm diyen birine hop diyince sorun bizde
Fatih konunun başından beri 35R diyorsun 500 hp diyorsun STI diyorsun
Kardeşim araç wrx
30R
Wrx kapak bolt on
Basıncın önemi yok bence 400 hp en fazla
Kapak methanol yapılsa 500 hp olur ancak
Unutma 2.5 ta 30 R yüksek basınçta verimli değil min 35 istiyor
Yani 30 lu 2.5 ugun 500 hp si ile
35 li 2.5 ugun 500 hp sinde dünya fark var
İkisi aynı beygir birebir aynı giderler demiycen dimi bana
Bazı faktörleri de duruma katmanız lazım
dostum bi irfani ara sor tekrar devo yu gectinmi yoksa 200e kadar kafa kafaya kaldinizda devam edemediniz sonra devonun egzostu koptumu diye bi sor sonra bikackere denk getirmeye calistik ikimizinde isleri yuzunden deneyemedik saglikli olarak gecse gecti derim irfan guzel bi arkadasdir
Video var abi :)
Fati aradan cik.. diger yarin cevap versin
Su lafin hesabini sorarim gun gelir ;) sifatsiz herif
çıktığın yere geri gir demek tahmin ettiğin şey demek değil.geldiğin yere geri git demek...anladığın şeyi söylemeyecek kadar anaya babaya saygılıyım hele forumdan hiç öyle birşey yapmam.ama tehdit etmeye sen devam et onda sıkıntı yok.karşı karşıya gelince artık bu konu için başka bişey için konuşuruz..
Sami ile görüştüm gel bi daha deneyelim dedim ama arabayı çekiciye koymuş ankaraya tork garaja gönderiyormuş egzantrik takılacakmış ayrıca arabasının basıncı 1.7 barmış
Eğerki videoda sıkıntı var diyen 4 çekerci varsa 400-450-500 bg arası akşam gelsin deneyelim benim için sıkıntı yok
Fatih konunun başından beri 35R diyorsun 500 hp diyorsun STI diyorsun
Kardeşim araç wrx
30R
Wrx kapak bolt on
Basıncın önemi yok bence 400 hp en fazla
Kapak methanol yapılsa 500 hp olur ancak
Unutma 2.5 ta 30 R yüksek basınçta verimli değil min 35 istiyor
Yani 30 lu 2.5 ugun 500 hp si ile
35 li 2.5 ugun 500 hp sinde dünya fark var
İkisi aynı beygir birebir aynı giderler demiycen dimi bana
Bazı faktörleri de duruma katmanız lazım
hacı 500 hp olan 2.0 da 2.5 da o 106 nın aklını alır bu 2 2 daha 4 artı 30 lu iyi hazırlanmış subaruda o 106 yı rahat geçer..ki adam zaten 35 r sti olarak inanmış.
neyse yaw sabahtan beri diyorum 400 hp yle görelim sonra 500 hp yle nolur onu değerlendiririz..
Kurşun 1 lira beyler devam
hacı 500 hp olan 2.0 da 2.5 da o 106 nın aklını alır bu 2 2 daha 4 artı 30 lu iyi hazırlanmış subaruda o 106 yı rahat geçer..ki adam zaten 35 r sti olarak inanmış.
Valla kimin neye inandığı ile ilgilenmiyorum fatihcim
Bende o aracın maksimum 400 hp oldugunu iddia ediyorum ve nasıl 270 hp typerın geçebilceği gibi 106 nında geçebilme olasılığı oldugunu söylüyorum
Egozst filitre headerslı typer ile bugun 300 hp stock turbolu Sti deneyin typer kafa burun gider yada gecer
Ordanda bir hesap edebilirsin
500 beygir aracı tabiki geçemez abartmayada gerek yok bugun 500 hp araclar 7 ie 8 saniye koşar 100-200 akıl var mantık var
Mamide denerim yazmış geçerim yazmamış
mami_makinen´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sami ile görüştüm gel bi daha deneyelim dedim ama arabayı çekiciye koymuş ankaraya tork garaja gönderiyormuş egzantrik takılacakmış ayrıca arabasının basıncı 1.7 barmış
Eğerki videoda sıkıntı var diyen 4 çekerci varsa 400-450-500 bg arası akşam gelsin deneyelim benim için sıkıntı yok
az laf cok icraat adam deneyecek boşa polemiğe gerek yok
mami bir kanatlım olsaydı aksam cıkar gelirdim valla konu biterdi en azından
ahmetgurlek
23-07-2013, 15:25
araçta gtx3076 var ise nerdeyse gt3582 kadar üfleyen bir turbo var demektir ve bu turboyla atmosferik type r ı dahi geçemiyorsa, zaten konuşmaya gerek yok, isterse 2.5 bar bassın.
araç tork garaja geldiyse, korhan hocam da konuyu görürse gerekli açıklamayı yapar diye düşünüyorum...
bu arada miniks e de aynen katılıyorum, 500 hp bi sti 7,5 sn civarında 100-200 koşar. bende dom4 var. gt3076 ile gt3582 arasında üflüyor, bolt-on. 1.5 barda 8 sn civarında 100-200 ü var. 1.5 barda vereceği 450 hp civarıdır...
Valla kimin neye inandığı ile ilgilenmiyorum fatihcim
Bende o aracın maksimum 400 hp oldugunu iddia ediyorum ve nasıl 270 hp typerın geçebilceği gibi 106 nında geçebilme olasılığı oldugunu söylüyorum
Egozst filitre headerslı typer ile bugun 300 hp stock turbolu Sti deneyin typer kafa burun gider yada gecer
Ordanda bir hesap edebilirsin
500 beygir aracı tabiki geçemez abartmayada gerek yok bugun 500 hp araclar 7 ie 8 saniye koşar 100-200 akıl var mantık var
kanka 400 için bişey demedim bence oda zor dedim yürürse helal olsun diğer postlardada yazdım e92 m3 le falan yürüyebilir hatta geçebilir..benim derdim 500 hp denmesi ve 30 lu 35 li denmesi..bugün tak gt40 ı sti a kısık basınç 400 hp olsun diyelim kafa kafaya yürüdü yada geçti şimdi 40 lı subarumu geçtim demek bu yada bi başkası..bugün hakkıyla 30 lu yürüyen subaru kendini geçirmez ng ye.he geçtikten sonra dediğim gibi 40 lıyada geçer 35 liyide..arabanın çok iyi gittiği aşikar ama yiğidi öldürecen hakkını yemiyecen.
by_hayali
23-07-2013, 15:34
yokmu başka deneyecek 400+ 4 çeker adam deneyelim diyor ben bunu takdir ederim, geçerim demiyo denerim diyor. golf haricinde de başka araba çıkmadı, c.tesi günü ataşehirde 10 taneden fazla subaru-evo vardı yokmu onlardan 400+hp deneyecek olan :) denesinler bitsin artık bu konu kalp kırmaya gerek yok mübarek gün
bu arada bu videoyu izlemedim daha iş yerinde olduğum için
devolation
23-07-2013, 15:34
Aksam o golf R la deniyoruz ben soyluyorum benim lafim mami abinin lafidir oky!
la selcuk butatafaa sikarsaniz sekerpinar giselerden katilirim bende istiyomm aramayi unutma :))
Levent Y.
23-07-2013, 15:43
Evet dedigim gibi denerim, 1600 kg 400 beygire 800 kg 200 beygir yari yariya yani.. Gecerselerde tebrik ederim benim icin dert degil ben nasil gidiceklerini gormek istiyorum... Maslaktan tekstilkente dogru gidicez atasehirden sekerpinara degil maalesef...
Eray Yümsel
23-07-2013, 16:00
Kurşun 1 lira beyler devam
Okadar oldumu ya
devolation
23-07-2013, 16:17
Okadar oldumu ya
gebzede 1,5 dan veriyolar sen toptancidan aliyosun galiba :)
alinti yanlis oldu 1 liraya alan arkadastan alinti yapacakim :)
Kan davası çıkıcak nerdeyse.Koskoca adamların yaptığı yorumlara atarlara giderlere üslüba bak. Şu konudan sonra 20 yaşından küçük kardeşlerimize kimse dalga geçer gibi yazmasın bence herkes komik duruma düşmüş ama kendilerini göremiyor .Bu nedir ya herkeste bi ergen tripleri ? Arpamızmı fazla geliyor yoksa ramazanda oruç mu çarptı ? Çok yanlış örnek oluyosunuz beyler .
kısa sürede inş. orta yol bulunur . Mami makinen geçerim demiş denerim dememiş o dikkatimi çekti. golf R da denerim demiş tam yarı yarıya guc ve ağırlık faktörü var bence çok zevkli olucak. 2sininde geçme gecılmeyı dert edeceğini sanmıyorumki , ikiside skıntı yok denerız maksat görmek yazıyor . bence herkes sussun ve denemeyı beklesın.
herkese iyi ramazanlar :D birazcık gülün yahu. nedir bu asabiyet. sakin relax :) iyi forumlar ...
_muhaRRem
23-07-2013, 16:38
madem deneme olucak konuyu kitleyin yeni videolarla yarın açılsın gerek yok bu kadar uzatmaya şurada iftara 3 saat kaldı :)
Hatta NG 106 İLE golfR anketi açın muhabbet oradan gitsin tartışmadan ..
kelalper
23-07-2013, 17:42
Ankaralı arkadaşlar Kekuti adına ben sizlerden özür diliyorum iki tane teneke için (söz meclisten dışarı mami anladın sen onu) ettiğiniz laflara bak. Tekrar özür diliyorum. Kapatalım atarlanma konusunu tartışacaksak arabaları tartışalım ama yok şakşakçılık kralcılık lafları ayıp oluyor. Yakışmıyor. Buradan oraya atar yapsak ne olacak siz oradan buraya atar yapsanız ne olacak boşu boşuna sinir harbi. Gidin iftara kadar dinlenin iftarda orucunuzu açın. Allah kabul etsin. Lütfen rica ediyorum sakin.
kanka 400 için bişey demedim bence oda zor dedim yürürse helal olsun diğer postlardada yazdım e92 m3 le falan yürüyebilir hatta geçebilir..benim derdim 500 hp denmesi ve 30 lu 35 li denmesi..bugün tak gt40 ı sti a kısık basınç 400 hp olsun diyelim kafa kafaya yürüdü yada geçti şimdi 40 lı subarumu geçtim demek bu yada bi başkası..bugün hakkıyla 30 lu yürüyen subaru kendini geçirmez ng ye.he geçtikten sonra dediğim gibi 40 lıyada geçer 35 liyide..arabanın çok iyi gittiği aşikar ama yiğidi öldürecen hakkını yemiyecen.
Yav kardeşim mevzuyu nerden hepsini geçerime getirdiniz anlıyamadım yada ben mi kaçırdım acaba
Mami bütün 400-450-500 leri getirin geçerim dedimi bir yerde
Bu aracı geçmiş bizim yorumlarımız bu deneme ve bu araçla olmalı
Şimdi araçta sorun vardır bilmenedir ben anlamam sorunu olan adam denemeye gitmez onu bir geçelim
Sadece setupın gideri bukadardır bu giderlede mami geçmiştir
Araç korhanlardan gelir belki 50 boy değişir gelir aynı basınçla
Başka araçlar hakkında da konuşmaya gerek yok genelleme olabilirmi bütün 500 hp araçları geçmesi mümkün mü 4 x 4 leri mami böyle bir cümle kurucak kadar bu işi bilmeyen adam mı
Sene 2009 adamda gırtlak sti vardı 2.500 cc neyi tartışıyorsunuz anlamadım
Bu denemeye bakalım benim gördüğüm mami önde başka video geldi yine aynı
GolfR la denesinler önde olursa ne diceniz ? O yüzden çok fazla emin ve kesin konuşmamak lazım diye düşünüyorum
GolfR la subaru denemediği içinde hiçbir zaman tam bir kıyas olmaz onuda belirtmek isterim ben yine iddia ediyorum
Güç eğrisi denen birşey var aracın kapagından dolayı geri düşmüş olabilir
kelalper
23-07-2013, 17:47
üstüne alınmışsın sayın abim...kraldan çok kralcı evet.ben sana dememiştim ama sen üstüne alındığına göre demek ki sende kralcılık yapmışsın.bi bak bakalım temiz kafayla objektif.konunun başlığpına tekrar gel.35r sti 106 gti.
en basıtınden bilmedigin araba speclerini yazmayacaksın.araba 35 r deil sti da deil.yani biri ahmet dieri mehmet.ahmetle deneyip mehmeti geçtim demek zaten ayıbın 1.cisi..
yazmayacaksın haklısın da bunu bana neden söylüyorsun konuyu ben mi açtım güzel kardeşim. konunun ikinci sayfasından beri Özgün zaten 30R olduğunu söylemiş. Konuyu mami de açmamış ali açmış. Bilmeden yanlış bilgiyle açmış haklısın ama bu asabiyetin neden ben onu anlayamıyorum. Senin araban değil bişey değil neden bu kadar üstüne alınıosun ben onu anlayamadım. Senin araba ile denese aynı sonuç çıksa bu şekilde yazılsa forumu ateşe vereceksin sanki. Biraz sakin yaw. Şu işi eğlenceye vurmak varken kan davasına çeviriosunuz. Atarlanmalar falan neden? Siniriniz hırsınız varsa gidin spor falan yapın yaw. Kum torbası dövün bişey yapın sinirinizi buradan çıkarmayın. Rica ediyorum.
miniks.
golf r ın arkasına düşerse 106 o yaaa,önüne çıkarsa gordunuzmu ankaralılar mı olacak? tabikide geçebilir tabikide öne cıkabılır herşey olabilir.kıstas alınan araç golf r değildi ki 30 lu 35 li sti.wrx e 30 takmış olayı da değilki sti a 35 takmış olayıydı.herşey ortaya cıktıktan sonra kapagının olmadıgı basıncın aşırı olmadıgı aracın tam kapasıte yurumedıgını adam soldakiyle değilde sagdakıyle yarıştıgını o işten haberi bile olmadıgını ..konu bu değilmi golf r ı geçerse ne diyecegiz konusu deilki.
ya ne güç eğrisi hilmi 500 hp araba getirin denerim demek ne demek konuşulanlardan çıkan nedir benim arabam 400 lükleri geçer 500 lükle gider demek 500 le gitmeyeceğini düşünen adam öyle yazarmı gözünü seviyim..
sen yazılanları tam okumadan yorum yapıyon bence hilmi ben ne yazmışım yorumlarda 400 ü geçermi geçer onu geçsin 500 ü konuşuruz yazmışım sabahtan beri.ne diyeceniz ne demek tebrik edecez sonuçta 400 hp k04 lü araba gt35 li arabayla denemiyoya..
yazmayacaksın haklısın da bunu bana neden söylüyorsun konuyu ben mi açtım güzel kardeşim. konunun ikinci sayfasından beri Özgün zaten 30R olduğunu söylemiş. Konuyu mami de açmamış ali açmış. Bilmeden yanlış bilgiyle açmış haklısın ama bu asabiyetin neden ben onu anlayamıyorum. Senin araban değil bişey değil neden bu kadar üstüne alınıosun ben onu anlayamadım. Senin araba ile denese aynı sonuç çıksa bu şekilde yazılsa forumu ateşe vereceksin sanki. Biraz sakin yaw. Şu işi eğlenceye vurmak varken kan davasına çeviriosunuz. Atarlanmalar falan neden? Siniriniz hırsınız varsa gidin spor falan yapın yaw. Kum torbası dövün bişey yapın sinirinizi buradan çıkarmayın. Rica ediyorum.
peki abicim ..
golf r la olacak denemeyi herşeyi ortaya koyucak bende çok merake diyorum
golf r la olacak denemeyi herşeyi ortaya koyucak bende çok merake diyorum
aslına bakarsan herşeyi ortaya koyacak golf r değil o sadece deneme isteği.herşeyi ortaya koyacak yarış için orda olan gt30 lu bi subaru.keşke koca istanbulda arabasına güvenen 30 lu bi Subaru sahibi olsada akşam bide o denese görsek.
kelalper
23-07-2013, 18:00
miniks.
golf r ın arkasına düşerse 106 o yaaa,önüne çıkarsa gordunuzmu ankaralılar mı olacak? tabikide geçebilir tabikide öne cıkabılır herşey olabilir.kıstas alınan araç golf r değildi ki 30 lu 35 li sti.wrx e 30 takmış olayı da değilki sti a 35 takmış olayıydı.herşey ortaya cıktıktan sonra kapagının olmadıgı basıncın aşırı olmadıgı aracın tam kapasıte yurumedıgını adam soldakiyle değilde sagdakıyle yarıştıgını o işten haberi bile olmadıgını ..konu bu değilmi golf r ı geçerse ne diyecegiz konusu deilki.
e o zaman adamı neden Golf le denetiosunuz yaw.
Bi de bişey sorucam ha sağdaki ha soldaki ne fark eder ikisi aynı anda gaza bastıktan sonra istersen sen at arabası ile deniyo ol gene diğeri senden hızlıysa kiminle denediğinin önemi yok.
aslına bakarsan herşeyi ortaya koyacak golf r değil o sadece deneme isteği.herşeyi ortaya koyacak yarış için orda olan gt30 lu bi subaru.keşke koca istanbulda arabasına güvenen 30 lu bi Subaru sahibi olsada akşam bide o denese görsek.
videoda görüldüğü gibi subaru tam kondüsyonda olsa atmosferik typera geçilcek hali yok zaten o yüzden ben 30-35 olayında değilimde
golf r ı geçerse (9 küsür 100-200 ü var golf r ın) 106 ciddi iş başarır bence
videoda görüldüğü gibi subaru tam kondüsyonda olsa atmosferik typera geçilcek hali yok zaten o yüzden ben 30-35 olayında değilimde
golf r ı geçerse (9 küsür 100-200 ü var golf r ın) 106 ciddi iş başarır bence
bencede adam zaten kendi diyor araba 9 gider diye boş konuşacak adam değil biliyodur arabasını.o yarış zevkli olur.
bencede adam zaten kendi diyor araba 9 gider diye boş konuşacak adam değil biliyodur arabasını.o yarış zevkli olur.
zaten dbn de koydu levent y.stabil sorunsuz arabası var bnmde gördüğüm kadarıyla artık videosu konursa izleriz :)
e o zaman adamı neden Golf le denetiosunuz yaw.
Bi de bişey sorucam ha sağdaki ha soldaki ne fark eder ikisi aynı anda gaza bastıktan sonra istersen sen at arabası ile deniyo ol gene diğeri senden hızlıysa kiminle denediğinin önemi yok.
abi smdi mantıklı mı gelır mantıksız mı bılmem ama inan öyle olmuyo o iş.
golf r ın ne yurudugunu bıldıgımız ıcın denesinler diye dusunurken levent de denerım ben dedi olay bu
Golf R geçerse göbek atıcağınız nerdeyse niye açık açık yazmıyorsunuzki şu düşüncelerinizi anlamış değilim :)
Ben öyle yapınca daha samimi bulurum merak etmeyin bazılerı gibi itici bulmam
Golf R ile denesin denesin diyip durdunuz şimdide konu o değilki diosunuz
Bende diyorumki konu başka subarular değil o gece denemiş olan subaru
Keşke hemencecik yollamayaydı da bir gün sonra gene deneyeydi o araçta o gün güçsüzlük vardı yada başka bişi beni ilgilendirmez
Mami öndemi önde benim için konu kapanmıştır
Akşam da kazasız belasız denesinler inşallah yarın beraber yorumlarız denemeleri
Allaha emanet
106 geçerse zaten ordaki tüm arabalara maşallah dicem.skn nin ankaradaki giderini biliyoruz 270 hp s2000 inde ankaradaki gidişini biliyoruz.demek ki diğer arabalarda yürümüş gitmiş hepsine teker teker maşallah dicez.kalbimden geçeni sorarsan golf r
Golf R geçerse göbek atıcağınız nerdeyse niye açık açık yazmıyorsunuzki şu düşüncelerinizi anlamış değilim :)
Ben öyle yapınca daha samimi bulurum merak etmeyin bazılerı gibi itici bulmam
Golf R ile denesin denesin diyip durdunuz şimdide konu o değilki diosunuz
Bende diyorumki konu başka subarular değil o gece denemiş olan subaru
Keşke hemencecik yollamayaydı da bir gün sonra gene deneyeydi o araçta o gün güçsüzlük vardı yada başka bişi beni ilgilendirmez
Mami öndemi önde benim için konu kapanmıştır
Akşam da kazasız belasız denesinler inşallah yarın beraber yorumlarız denemeleri
Allaha emanet
gelsin deniyelim demiş golf r cı arkadaşta deneyelim demiş konu ne zaman golf r dıki..golf r ortada yokkende benim yorumum belli e92 m3 için falan..göbek atma kısmı beni bağlamaz sonuçta adamın arabası 106 peşinden bile gitse çok büyük başarı orda sen beni ve yazdıklarımı tamamen yanlış anlamışsın hilmi.benim aklımdan geçen neyse yazdıklarımda o zaten sıkıntı orda çıkıyor ama göbek atmalık bi durum yok olsa yazarım zaten golf r benim değil 106 benim değil.
aynen videolar gelsin ordan devam ederiz video sonucuna göre değerlendirme yaparız.ben zor ama 106 geçebilir diyorum kendi hız aralığında.Allah a emanet
helal olsun diyorum 106 sanki senin için üretilmiş abi maşallahhh ng ye
M///maniac
23-07-2013, 20:04
saminin wrx te 3076 vae 35r degil die biliorm
mami_makinen
23-07-2013, 20:06
saminin wrx te 3076 vae 35r degil die biliorm
Aynen gtx3076 varmış
324 postuda tek tek okudum.
Gördüğüm en belirgin ve net şey şudur ,
Dookan nickli üye antipatik ve saçma yorumlarıyla kendini tanıtmış oldu , bana.
Yahu subaru skn ile yürüdü ng ile yürümedi ki ne demektir ya bu nasıl bir saçmalıktır ?
3ü de aynı anda kalkıyor mu ? Evet. Ee daha ne ? subarucu arkadaş skn için farklı ng için farklı mı yürüyecekti ?
adam yükleniyor yürüyor ng de yanında aynı anda basıyor ng geçiyor burdaki kabullenememezliği anlayamadım ben.
Ayrıca tutturulmuş 35li stı diye. Defalarca yazıldı 30 lu wrx olduğu hala 35 li stı geçemez deyip duranlar var. Konunun 35 li stı ile alakası bile yok ?
Herşey çok net. O gece birlikte basıyorlar ng geçiyor. Bitti. Bu kadar.
Subarunun sıkıntısı vardır o gece verimli olamamıştır pilotajda sıkıntı olmuştur vs vs vs bunlar olabilir ama bunlar sonucu değiştirmez.
Ankara tayfası tutturmuş geçemez diye. Yahu adam da geçerim diye tutturmuyor ki ? Adam bütün 30 lu 35 li wrx stı ları getirin hepsini geçerim mi demiş ben mi kaçırdım ? O gece geçtim diyor. O subaruyu o haliyle geçti nokta.Daha uzatmanın ne manası var ?
Biraz anlayışlı olsanız bu kadar uzamayacak konu , kimi anlatmak istediğini anlatamıyor kimide anlamıyor ya da anlamak istemiyor..
En açık ve net yorumları miniks yapmış , yaşım sizden küçük sizin kadar bilgilide olmayabilirim ama okuduğumu anlayıp düzgün yorumluyorum en azından.
( 2 tarafıda tanımam etmem , benim gibi objektif yaklaşan bütün üyeler dookan ın mesajlarından rahatsız olmuştur eminim )
Iyiki rolling gibi bir sevdam yok.Gecsen bir dert gecilsen ayri bir dert.Hepi topu metal parcalari ne oluyor yani gecilince sen kotu sofor arabanda kotu araba mi oluyor anlamiyorum isin o kismini..Once parasi olan sonra tecrubesi olan gecer.Hem parasi hem tecrubesi olan hepsini gecer.Zaten bu isin sonu yok dunyada rolling diye bir sporda yok yani bu is aslinda bir eglence niye bu kadar ciddiye aliniyor cikar denenir gorulur herkes birbirini tebrik eder tesekkur eder kucaklasir evine doner olmasi gereken bu en azindan.Neredeyse kan davasi cikacak anlamiyorum hakikaten bizde seviyoruz hizi gucu arabalari acaba kacirdigim bir nokta mi var bu islerde?
Ek: Diyelimki cikardim aracimi rolling yaptim x arabayla gecildim degeri mi dustu arabamin?Sonra kelalpere rica etsem mami makinene rica etsem benle paylas bilgi tecrubeni diye bu ise gonul vermisler zaten paylasirlar illaki tecrubelerini ellerinden gelen yardimi yaparlar herkesi gecsem arabam cok degerli mi olacak para mi kazanacagim?
emirarslan34
23-07-2013, 20:31
Iyiki rolling gibi bir sevdam yok.Gecsen bir dert gecilsen ayri bir dert.Hepi topu metal parcalari ne oluyor yani gecilince sen kotu sofor arabanda kotu araba mi oluyor anlamiyorum isin o kismini..Once parasi olan sonra tecrubesi olan gecer.Hem parasi hem tecrubesi olan hepsini gecer.Zaten bu isin sonu yok dunyada rolling diye bir sporda yok yani bu is aslinda bir eglence niye bu kadar ciddiye aliniyor cikar denenir gorulur herkes birbirini tebrik eder tesekkur eder kucaklasir evine doner olmasi gereken bu en azindan.Neredeyse kan davasi cikacak anlamiyorum hakikaten bizde seviyoruz hizi gucu arabalari acaba kacirdigim bir nokta mi var bu islerde?
aslında öyle dedigin gibi basit degil kardeşim.
insanlar çalısıp para biriktiriyorlar o biriktirdigi paraları araclarına harcıyorlar.
emek veriyorlar geceleri ellerini yastaga koyup nasıl biraz daha hızlanırım diye düşünüyorlar.
yani citti bir emek var aslında daha detaya girmek istemiyorum.
o yüzden bu tartışmalar cıkıyor. herkez emeyini karşılıgını almak istedigi için. yoksa komus herkez tenekesinede lastiginede.
burum bundan ibaret kardeşim aslında.
benim tek üzüldügüm birgün dookan kardeşimizi veya herhan gibi baska bir kardeşimizi kazada kaybettikmi sonra sohbet bölümüne acı kaybımız diye konu acıldımı , nasıl tartıştıkları arkadasın post larını okicaklar. onu merak ediyorum.
kırmayalım birbirimizi.. elimizden geldikçe sabırlı olmaya calısalım.
aslında öyle dedigin gibi basit degil kardeşim.
insanlar çalısıp para biriktiriyorlar o biriktirdigi paraları araclarına harcıyorlar.
emek veriyorlar geceleri ellerini yastaga koyup nasıl biraz daha hızlanırım diye düşünüyorlar.
yani citti bir emek var aslında daha detaya girmek istemiyorum.
o yüzden bu tartışmalar cıkıyor. herkez emeyini karşılıgını almak istedigi için. yoksa komus herkez tenekesinede lastiginede.
burum bundan ibaret kardeşim aslında.
benim tek üzüldügüm birgün dookan kardeşimizi veya herhan gibi baska bir kardeşimizi kazada kaybettikmi sonra sohbet bölümüne acı kaybımız diye konu acıldımı , nasıl tartıştıkları arkadasın post larını okicaklar. onu merak ediyorum.
O kismini az cok biliyorum bende yapiyorum birseyler az emek para harcamadik kendimizce ama bunu keyif almak icin yapiyorum baskasinin keyfini kacirmak icin degil.Yanlis anlasilmasin deneyenler icinde keyfine deneyenler var birde herkesi gececegim diyenler var bak konuda ne postlar var neredeyse insanlar birbirini asacak kesecek bu kadarina gerek yok diyorum sadece.Bende her gece kafayi yastiga koydugumda ah keske sunuda yapsaydim soyle olurdu hizlanirdim su bu diyorum kafamda setup kuruyorum ama bunlari dusunurken sunu bunu nasil gececegim amacli dusunmuyorum.Bilmiyorum konuda cok fazla rolling sevdalisi insan var herkesin fikri baska saygi duymak lazim.
emirarslan34
23-07-2013, 20:41
O kismini az cok biliyorum bende yapiyorum birseyler az emek para harcamadik kendimizce ama bunu keyif almak icin yapiyorum baskasinin keyfini kacirmak icin degil.Yanlis anlasilmasin deneyenler icinde keyfine deneyenler var birde herkesi gececegim diyenler var bak konuda ne postlar var neredeyse insanlar birbirini asacak kesecek bu kadarina gerek yok diyorum sadece.Bende her gece kafayi yastiga koydugumda ah keske sunuda yapsaydim soyle olurdu hizlanirdim su bu diyorum kafamda setup kuruyorum ama bunlari dusunurken sunu bunu nasil gececegim amacli dusunmuyorum.Bilmiyorum konuda cok fazla rolling sevdalisi insan var herkesin fikri baska saygi duymak lazim.
aynen :icon_tup: hepimiz iyi cocuklarızda şeyimiz var işte :D
aynen :icon_tup: hepimiz iyi cocuklarızda şeyimiz var işte :D
Aldın mı NG yi :)
emirarslan34
23-07-2013, 20:46
Aldın mı NG yi :)
ula sinan bi dur la MAMİ abinin kafasını karıştırmasaydık şimdi :D nasıpse kardeşim bi kaç denmesi var mami abinin.
………….........
emirarslan34
23-07-2013, 21:32
............
ibo cum yanlıs anlatmış arkadaş heralde ne demek istedigini.kötü niyetle söylememiş heralde diye dusunuyorum.ama emirarslan şunu söyleyim sana kimsenin malına kötü demedim kırmak da istemezdim ama şartlar onu gerektirdi.ben ne söylediysem karşılığında 10 kişi cevap attı yazılacakmış olacakmış yani.forum işte bu konuşma tarzı mimik olmadan kimse kimseyi anlamıyor net bir şekilde
emirarslan34
23-07-2013, 21:55
ibo cum yanlıs anlatmış arkadaş heralde ne demek istedigini.kötü niyetle söylememiş heralde diye dusunuyorum.ama emirarslan şunu söyleyim sana kimsenin malına kötü demedim kırmak da istemezdim ama şartlar onu gerektirdi.ben ne söylediysem karşılığında 10 kişi cevap attı yazılacakmış olacakmış yani.forum işte bu konuşma tarzı mimik olmadan kimse kimseyi anlamıyor net bir şekilde
aynen tam ifade edemedim kendimi oruç sarstı biraz. yanlıs anlasıldı sanırım.
dookan ben perşembe NG ile ankaraya gelebilirim kardeşim. bilgin olsun herşey yolunda giderse ordayım işallah. selcuk yada mami abinin işi olmazsa onlarla gelirim. iftarıda bi yerlerde beraber açarız istersen vaktin olursa. iftardan sonra denememizi yapar döneriz biz.
kardeşim öyle birşey olursa harika olur biliyomusun.vaktim olur tabiki ne demek başımın üstünde yerin var.kim gelirse buluşuruz hiç farketmez.kim ankaraya geliyorsa misafirimiz sayılır
emirarslan34
23-07-2013, 22:00
kardeşim öyle birşey olursa harika olur biliyomusun.vaktim olur tabiki ne demek başımın üstünde yerin var.kim gelirse buluşuruz hiç farketmez.kim ankaraya geliyorsa misafirimiz sayılır
tamam kardeşim özelden numaranı yaz. özelden görüşelim.
yazdım emir.nasip olursa perşembe gunu beklerim sizi.bugun golf r la perşembe de benle mis :) istenilen herşey oluyor başka birşey isteseydik olacaktı demek ki..tork garage lada gorusurum bi tane hazır gt30 lu sti var onlarda musait olursa onlada deneriz keyifli olur
ensoztrk
23-07-2013, 22:06
İki tarafta kendince haklı bence ankaralılar sadece çok kişiyle muhattap olduklarından haliyle tam net anlatamadılar bence kedileri yada anlattırmadılar.
Mantıklı olarak bakıldığında dookan ve fatii anlattıklarında haklılar bence en azından anlatmak istediklerinde.
Ama ng videoda gayet de beraber oturmuş ve videoda geçmiş. Sağlıklımı değilmi orası tartışılır ama bu konu altında ng bu video için geçmiştir benim için.
Hiç gerek yok bu mübarek günlerde birbirmizi üzmeye hepimiz abim yaşındasınız hiç gerek yok gerilmeye illaki herkes yüzyüze bakıcak denildiği gibi sanal ortam mimik falan olmadığından yanlış anlaşılabiliyor :)
Maşallah araçlara kazasız belasız :)
emirarslan34
23-07-2013, 22:09
yazdım emir.nasip olursa perşembe gunu beklerim sizi.bugun golf r la perşembe de benle mis :) istenilen herşey oluyor başka birşey isteseydik olacaktı demek ki..tork garage lada gorusurum bi tane hazır gt30 lu sti var onlarda musait olursa onlada deneriz keyifli olur
tamam kardeşim işallah. bol bol sıkarız.
chiefkadir
23-07-2013, 22:10
Ankara tayfası tutturmuş geçemez diye. Yahu adam da geçerim diye tutturmuyor ki ? ......
En açık ve net yorumları miniks yapmış , yaşım sizden küçük sizin kadar bilgilide olmayabilirim ama okuduğumu anlayıp düzgün yorumluyorum en azından.
İyi güzel yorumlamışsın kendine göre ama Ankara tayfası-İstanbul tayfası genellemesini sende yapmışsın....
yazdım emir.nasip olursa perşembe gunu beklerim sizi.bugun golf r la perşembe de benle mis :) istenilen herşey oluyor başka birşey isteseydik olacaktı demek ki..tork garage lada gorusurum bi tane hazır gt30 lu sti var onlarda musait olursa onlada deneriz keyifli olurOy oy oy Ng vs 30-35 derken Cnk Golf vs Ng denemesimi izlicez ? Hemde ankarada:D O iş biraz karışık olur ama neyse :icon_tup:
civic@ef
23-07-2013, 22:26
Durumum musade etse bende ng ile denemek isterdim golf denemesini izlemeye geliriz artk :) hayirli olsun
Oy oy oy Ng vs 30-35 derken Cnk Golf vs Ng denemesimi izlicez ? Hemde ankarada:D O iş biraz karışık olur ama neyse :icon_tup:
Deneme olacak Allah nasip ederde bi sıkıntı çıkmazsa.
chiefkadir
23-07-2013, 22:49
Deneme olacak Allah nasip ederde bi sıkıntı çıkmazsa.He conem aynen dediğin gibi:D
-HAKTAN-
23-07-2013, 22:55
Ankara'da atmo araç yürütmek adaletsiz olur...
Yanımda 100'lük gold rakım olsa dahi Ankara'da atmo araç denemem.
civic@ef
23-07-2013, 22:58
Turbo arabayi istanbulda yurutmek adaletsiz olmuyormu ? Yanlis bilmiyosam daha yavas oluyor. Ankarada atmo deniyenler neylesin :D
ensoztrk
23-07-2013, 23:07
Bildiğim kadarıyla istanbulda turbo araçlar atmoya göre daha iyi gidiyor ama yanlışım olabilir.
-HAKTAN-
23-07-2013, 23:07
Turbo arabayi istanbulda yurutmek adaletsiz olmuyormu ? Yanlis bilmiyosam daha yavas oluyor. Ankarada atmo deniyenler neylesin :D
Yanlış biliyorsun dostum biraz araştırırsan hem fikir oluruz.
İstanbulda turbo dbn rekorlu araçlar mevcut..
Ama ne hikmetse daha Ankara'da rekor kıran n/a göremedik...Haybiye konuşmuyoruz
kelalper
23-07-2013, 23:08
turbo arabayı istanbulda yürütmek neden adaletsiz olsun ki. Rakım da basınç azaldığı için o2 de azalıyor o nedenle güç düşüyor. Turboda da düşüyor tabii ama atmosferik kadar değil. Deniz seviyesinde öyle bir sorun yok.
civic@ef
23-07-2013, 23:25
Yanlış biliyorsun dostum biraz araştırırsan hem fikir oluruz.
İstanbulda turbo dbn rekorlu araçlar mevcut..
Ama ne hikmetse daha Ankara'da rekor kıran n/a göremedik...Haybiye konuşmuyoruz
turbo arabayı istanbulda yürütmek neden adaletsiz olsun ki. Rakım da basınç azaldığı için o2 de azalıyor o nedenle güç düşüyor. Turboda da düşüyor tabii ama atmosferik kadar değil. Deniz seviyesinde öyle bir sorun yok.
Rakimdan dolayı olabilirmi n/a rekor cikmamasi ? Yada ankarada kac kiside dbn olcer var ? Ben haybiye konusuyosunuz demedim. Sadece yavasliyormu dedi. Kelalper abimiz yavasliyor demis ben cevabimi aldim. İs rekor dolus bos beles konusma degl benm icin. Yanlis anlamissiniz cevabımı aldm ben hayirlı isler.
-HAKTAN-
23-07-2013, 23:30
Rakimdan dolayı olabilirmi n/a rekor cikmamasi ? Yada ankarada kac kiside dbn olcer var ? Ben haybiye konusuyosunuz demedim. Sadece yavasliyormu dedi. Kelalper abimiz yavasliyor demis ben cevabimi aldim. İs rekor dolus bos beles konusma degl benm icin. Yanlis anlamissiniz cevabımı aldm ben hayirlı isler.
Anlatmak istediğimi anlamışsın sıkıntı yok.
İstanbulda 9sn çıkaran n/a araç Ankarada 9 sn çıkaramaz anlatmak istediğim bu zaten
Abi ng nin arka camina dillere dusecegiz seninle yazarmisin :-D
Ya arkadaşlar adam o anki gecmiş video yu koymuş hiç bir araç gecilmez diye kaide yok
gel gelelim sıkıntısı olsada sonucta gecilmiş ileriki müsabakalara bakacak artik eksigi gedigi varsa düzeltecek Ng 106 ya kocamam maşallah mami agbi baya ugraştı sonucta emek varsa bir başarı mutlaka elde ediliyor
civic@ef
23-07-2013, 23:33
Anlamıcak birsey yok aynı seyi soyluyoruz ;) geceniz iyi olsun kazasiz belasiz
Bu arada wrx deniliyor araç icin 300 hp lerde wrx in şanzıman kırılıyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin ?
Bu arada wrx deniliyor araç icin 300 hp lerde wrx in şanzıman kırılıyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin ?
anlık basmalarda birşey olmaz.çok sert atmazsan da pek birşey olmaz ama sti gibi geziyim dersen çok üzer wrx şanzumanı..aracın şanzumanı wrx değildir belki
WarmongeR
23-07-2013, 23:43
bahsedilen araç komple sti yürüyenli
Turbo araçta NA araçta deniz seviyesinde tam güçlerinde yürürler
Fakat yüksek rakımda NA araçlarda güç kaybı turbo araçlara oranla çok daha fazla olur
chiefkadir
23-07-2013, 23:56
neyse uzatmaya gerek yok akşam deniyolarmış 400 hp yle neler oluyo görmüş oluruz duruma göre 450 500 hp yide değerlendiririz.Bro 400hp Golfü NG zorlanmadan geçmiş:D
2 boy geçmiş 106 gti.bize helal olsun demek düşer.ankaraya gelinirse bir de benim aracımla deneriz.demek ki 1600 kg 400 hp arabayı gecebiliyor.
mami_makinen
24-07-2013, 00:02
Golf ile denendi videoyu atarız herkez izler bakalım 100-200 kaçmış ?
Demekki buyuk lokma yemek lazim buyuk konusmamak lazim tum sorulara cevap olmustur mami abi daha son kozunuda oynamadi :D
adalet dağıtıldı :D
hp/kg + pilotaj bu hesabı iyi yapmak lazım
Artık susarlar heralde sayın makinen;)
100-200 9 yada 9 altı olamaz dıyenlere guzel bir tecrube olmustur :)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
-HAKTAN-
24-07-2013, 00:10
Sen insanmısın :D yunandan costas 106 eğitimi almak için seni çağırıyor
en buyuk 106 baska buyuk yok :)
Az laf çok iş..helal olsun..
gel dedin geldim apdurrahman çavuş, hatta ; burada vurulacak biri vardı onuda ben vurdum... (alıntı: tatar ramazan) direk aklıma bu sahne geldi :D:D
kelalper
24-07-2013, 00:31
ben daha önce aynı speclerde tt ile denendi görüldü denemeye gerek yok dedim. Golf R ın sahibi dahil Ankaradaki arkadaşlar yok o TT şurdan bozma şurdan böyle golf çok daha hızlı o arabadan dediler. noooldi. Kimlerin boş konuştuğu ortaya çıktı. Bizlere şakşakçı kraldan çok kralcı diyen arkadaşlar acaba laflarını geri alacaklar mı?
Gerek yok NG o lafları edenlere cevabı fazlasıyla verdi zaten.
bravo 106ya bekledgim gibi gitmis.basar basmaz cikti muhtemelen.
bu arada bolt onlarla 8,5 giden e92 m3ler var..
percussionali
24-07-2013, 00:42
beklenen Golf R video su
http://www.techturkey.com/forum/videolar/160680-ng-106-dn-golf-r-percussionali.html
reddewill
24-07-2013, 00:45
mami abi adaleti sağladın gene
kelalper
24-07-2013, 00:58
ng 106 nın 100-200 süresi tahmınımce 11-12 sn vardır
sti nında 8 sn civarında oldugunu tahmın edıyorum
eger sti, boost altı kaldıysa, 1-1.5 sn dahi boostu geç gelse ng yi yakalaması için 170-180 gibi süratlere ulasmıs olmala gerek. bence sti boost altı kaldı, yani 106 yı önden saldı gibi bişey.. sonra da yakalamaya calısırken, bu video cekildi..bence durum bu.
videoyu tam ekran yapıp, video sonuna dogru bakarsanız, 106 nın geri düştügünü görürsünüz..
bence bu tarz anlık cekimlerle, aracların degerine oynamak pek dogru gelmıyor bana.
Ne çok biliomuşsun sen kardeşim meğer ne kadar haklıymışsın. Bi boku da bilmeyin amk.
reddewill
24-07-2013, 01:02
Ne çok biliomuşsun sen kardeşim meğer ne kadar haklıymışsın. Bi boku da bilmeyin amk.
ağzına sağlık abi klavyede hesapla arabaların ne kadar gitti belliyse deneme yapmaya gerekte yok o zaman herkez 100 200 nü yazsın kimin kimi geçti belli olur:icon_tup:
ağzına sağlık alper abim ya bu millet araba denemeyi araba yürütmeyi klavye den ne kadarda çok kolay sanıyor çok biliyorsanız bir tanede siz yapın da onuda geçelim;):icon_tup:
alfonso4474
26-07-2013, 21:48
ng çok fena ya abi bide içten video olsa süper olcak ya
kemal_koker
26-07-2013, 21:53
son video da ki yanan kırmızı ışık neyi simgeliyor ?
emirarslan34
28-07-2013, 18:28
son video da ki yanan kırmızı ışık neyi simgeliyor ?
tam kesiciye girmeden vites at oglum diyen bir parçadır kendileri :D
Bir post unuzda aracınızın 450-500 hp araçlarla roll yapabileceğini söylemiştiniz.eğer hala bu görüşteyseniz sizinle denemek isterim.gerçekten çok merak ettim bu nasıl bir 106 dır.
mami_makinen
30-07-2013, 00:53
Bir post unuzda aracınızın 450-500 hp araçlarla roll yapabileceğini söylemiştiniz.eğer hala bu görüşteyseniz sizinle denemek isterim.gerçekten çok merak ettim bu nasıl bir 106 dır.
Eyvallah saol ben bi kaç deneme yaptım arabamı gördüm zaten şuan başka proje amaçlı kapak açılıp farklı setupa yönleniyoruz
Eğer bu yapacağınız yeni setup ta denemek isterseniz hazırım.
Eyvallah saol ben bi kaç deneme yaptım arabamı gördüm zaten şuan başka proje amaçlı kapak açılıp farklı setupa yönleniyoruz
:eek: abbaaoowww....
mami_makinen
30-07-2013, 01:05
Eğer bu yapacağınız yeni setup ta denemek isterseniz hazırım.
Olur kısmetse zaten stage 3-4 cupralarla denemek için yapıyorum 100 veya 150 shot nos basıcam 100-240 arası denemek isteyenlerle denerim
İnşallah istediğim gibi olursa yani doğmamış çocuğa don biçmek bana göre değil
Olur kısmetse zaten stage 3-4 cupralarla denemek için yapıyorum 100 veya 150 shot nos basıcam 100-240 arası denemek isteyenlerle denerim
Ozaman şartlar eşit olsun NOS la bakarız.Benimde NOS basmak hep aklımda vardı zaten
bundan 15 sene sonra hulk ile ng yi yad edicez sanırım..
mami_makinen
30-07-2013, 01:13
bundan 15 sene sonra hulk ile ng yi yad edicez sanırım..
Eyvallah paşam
Sakın bunu meydan okuma gibi algılamayın yalnızca denemek görmek birazda eğlenmek amacıyla güzel olacağı kanatindeyim.yoksa aracınız dehşet hızlı bu gerçek.
Delisin sen...
Hem kel hem deli :)
mami_makinen
30-07-2013, 01:20
Sakın bunu meydan okuma gibi algılamayın yalnızca denemek görmek birazda eğlenmek amacıyla güzel olacağı kanatindeyim.yoksa aracınız dehşet hızlı bu gerçek.
Öyle bişey aklımdan bile geçmedi
Zaten atmosferik olayını bitirdim birazda noslayıp fantazi yapıcam ama nos biyerime patlamassa :)
Öyle bişey aklımdan bile geçmedi
Zaten atmosferik olayını bitirdim birazda noslayıp fantazi yapıcam ama nos biyerime patlamassa :)
Yok canım keyifli olur neden patlasın.aslan aslan gibi olur bence :)
mami_makinen
30-07-2013, 01:24
Yok canım keyifli olur neden patlasın.aslan aslan gibi olur bence :)
13 sıkıştırmaya nos bascamda :) ondan öyle yazdım
:) anlıyorum.inşallah aracınız istediğiniz gibi olur.bizimkide istediğimiz gibi olursa güzel olur. :)
e85 vs ile 150 shot basılır çokta fena geçer gider ama :)
mami_makinen
30-07-2013, 01:38
e85 vs ile 150 shot basılır çokta fena geçer gider ama :)
Özgün de aynısını söyledi fakat e100 yapıcak galiba
İlk önce debriyaj şanzımana kilit bide slick alcam ondan sonra bakalım kısmet
parçalamak mı istyorsun motoru abi
mami_makinen
30-07-2013, 01:42
parçalamak mı istyorsun motoru abi
Atmosferik amacıma ulaştım artık motoru gözden çıkardım doğrusu bu
Atmosferik amacıma ulaştım artık motoru gözden çıkardım doğrusu bu
o stroke ile 13cr muazzam üzerine nosla pistonu 2 subapla jüpitere göndericeksin anlasılan :D
mami_makinen
30-07-2013, 01:53
o stroke ile 13cr muazzam üzerine nosla pistonu 2 subapla jüpitere göndericeksin anlasılan :D
Hahahaahaha
Hahahaahaha
başka bir açıklaması yok ne yazık ki .D
Nos ahm'de montajlancak :D:D
mami_makinen
30-07-2013, 01:58
başka bir açıklaması yok ne yazık ki .D
Nos ahm'de montajlancak :D:D
Ecufast te montajlanacak
Ecufast te montajlanacak
kesene bereket abi hakkını verdin gerçekten aracının hayılısı olsun inşallah :)
maşallah insanlar turboyla boşuna uğraşıyolar sökelim turboları
Bu halinin üstüne 150 shot :soru:
Çok yetenekli bi kaynakçı var tanıdığım, hiç uğraşma saplamayla falan güzelce kapağını bloğa kaynatsın :D:D:D
Özgün de aynısını söyledi fakat e100 yapıcak galiba
İlk önce debriyaj şanzımana kilit bide slick alcam ondan sonra bakalım kısmet
Baya turbo gibi olacaksın, ayarlar tam olarak olursa, quife kırılabilir, kaaz'da pug için var ama bulunursa pahalı olacaktır.
Şimdiden hayırlı olsun, bağlanacağı zaman ecufaste gelip göreyim.
Çok yetenekli bi kaynakçı var tanıdığım, hiç uğraşma saplamayla falan güzelce kapağını bloğa kaynatsın :D:D:D
hahahahahaahahaaaaaa
ıslak 100 shotı kaldırır bence
hahahahahaahahaaaaaa
ıslak 100 shotı kaldırır bence
Hayır fransızlarda sorun oluyor, ismi lazım değil vakti zamanında HAYVANın biri bi renonun kapağını kaputa çıkarmıştıda aklıma geldi :D:D:D
Hayır fransızlarda sorun oluyor, ismi lazım değil vakti zamanında HAYVANın biri bi renonun kapağını kaputa çıkarmıştıda aklıma geldi :D:D:D
ne cahil adamlar :D
ne cahil adamlar :D
Seviyorum ben cahil adamları sevimli oluyorlar :D:D:D mangal yapalım bulk dönemdeyim, definisyona girmeden görüşelim :hehe:
mami_makinen
31-07-2013, 15:39
Hahahajhaa
Zaten vazgeçtim bu şekil devam
Bılgı+tecrube+zaman+para+mami=darbeli matkap anahahh :)
Stage 8 106 gtı :D